کد خبر 183711
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۱ - ۰۷:۱۴

سید محمد حسینی در برنامه هفت امشب که همچنان در جریان است دفاع نصفه و نیمه ای از رئیس سازمان سینمایی کرد تا شایعه های اختلاف با او را تقویت کند.

به گزارش مشرق، وزیر ارشاد در ادامه برنامه هفت در پاسخ به سوال ارزیابی عملکرد شمقدری رئیس سازمان سینمایی گفت: تلاش‎های شمقدری خوب بوده است اما انتظار ما بسیار بیشتر است. حسینی معتقد است که مدیران سینمایی زحمت خود را کشیده‎اند و روز به روز شرایط بهتر می‎شود.

به گفته حسینی حرف معروف شمقدری در ریل‎گذاری جدید سینما تا اندازه‎ای محقق شده است اما کسانی که از روز اول قصد زمین زدن این تیم مدیریتی را داشتند با ایجاد حاشیه و اصل کردن این حاشیه‎ها سینمای ایران را تحت تاثیر قرار دادند.شمقدری در ابتدای مدیریتش بر سازمان سینمایی گفته بود که قصد ریل‎گذاری جدید سینمای ایران را دارد. چیزی که حسینی آن را به تعداد زیاد فیلم‌های غیراخلاقی و فاصله گرفتن سینما از ارزش‎های اصیل ملی و دینی در آن دوره زمانی خاص مربوط می‎داند.

وزیر ارشاد بعد از بیان این مساله به گزارشی در مورد مضامین محتوایی سینمای ایران می‎پردازد و از هیچ ژانر محتوایی هم نمی‎گذرد: 16 فیلم دفاع مقدس، 22 فیلم اخلاقی و خانوادگی، فیلم های کودکان، انیمیشن،تاریخی وسیاسی و تحلیل فتنه 88و... همه و همه در کارنامه سه ساله پرافتخار سازمان سینمایی است.

اما نهایتا حسینی معتقد است سینمای ایران سینمای ایده‎آلی نیست و در چهار سال نمی‎شود در سینما انقلاب کرد.

بحث در مورد تغییرات مدیریتی اخیر حسینی را به اذعان ضعف در اطلاع‎رسانی در وزارت ارشاد می‎کشاند اما او معتقد است رسانه‎ها با هجمه یکجانبه علیه مدیریت در سینما باعث سوء‎تفاهم‎هایی شده‎اند.این چندمین باری است که در یک گفتگوی نیم ساعته حسینی رسانه‎ها را به ایجاد بحران در سینما متهم ‎می‎کند.و گبرلو مجری برنامه هم با همین استدلال معترض او می‎شود.اما حسینی اعتقاد صریح دارد که رسانه‎ها ضربه زیادی به فضای امروز سینمای ایران زده‎اند.

بحث دیگر حسینی در برنامه هفت به مورد خانه سینما برمی گردد و تاکید دوباره او بر قانون و اینکه خود هنرمندان باید در مسیر قانون قرار بگیرند.حسینی پیگیری شخص خودش برای تشکیل نشدن جلسه هیات بازبینی اساسنامه را که یک نماینده هم از طرف رئیس جمهور در آن حضور دارد را یادآور می شود و می‎گوید به زودی احکام انها از سوی وزارت ارشاد صادر می‎شود تا کار جنبه حقوقی هم پیدا کند.

به اعتقاد وزیر ارشاد تشکیل این گروه برای بازنویسی اساسنامه خانه سینما اقدام مثبتی برای ایجاد همگرایی در سینماست اما به گفته او همه صنوف باید قانونی شوند تا از مشکلاتشان کاسته شود.

بعد از این بحث‎ها حسینی به صحبت در مورد  شورای عالی سینما می‎پردازد با بیان این نکته که  لازم نیست شورای عالی سینما مرتب جلسه بگذارند و مصوبات داشته باشند، وظیفه آنها فقط مشخص کردن سیاست‎های کلی است مثل باقی شوراهای عالی کشور که سالی یکی دوبار فقط تشکیل جسه دارند.

در ادامه برنامه خبر هفته پیش خبرگزاری تسنیم از سوی مجری برنامه هفت مطرح شد . تشکیل یک ترکیب سه نفره‎ برای حل بحران اکران در سینماها. خبرگزاری تسنیم چند روز پیش خبر داده بود که یک کمیته سه نفره متشکل از حمزه زاده جعفری‎جلوه و پورمحمدی تصمیم‎گیرنده‎های نهایی اکران سال بعد شده‎اند.وزیر ارشاد وجود این شورا را نه تکذیب و نه تایید کرد و دوباره همگان را به قانون فراخواند.

در انتهای بحث حسینی به بحث‎های متفرقه‎ای درباره فیلم‎های فاخر و اینکه عدالت در تقسیم بودجه 135 میلیاردی که هنوز بخشی از آن به سازمان سینمایی نرسیده است رعایت شده است پرداخت و همچنین اعلام کرد که حضور سینمای ایران در جشنواره‎ها منظم‎‎تر و هدفمندتر شده است.علاوه بر اینکه برگزاری هفته فیلم ها در خارج از کشور تبدیل به یک رویه شده است.

حسینی به همین ترتیب اعلام کرد که برخلاف شایعه‎ها وزارت ارشاد هم در این دوره و هم در دوره قبل از جشنواره عمار حمایت کرده است. همین‎طور از انجمن سینمای جوان که این رزوها نامش در رسانه‎ها به مراتب تکرار می‎شود. انجمنی که گبرلو مجری برنامه هفت در همان ابتدای برنامه پاسخ انها به وحید جلیلی را قرائ کرد. جلیلی در هفته گذشته مدعی شده بود که این انجمن تاکنون فیلمی انقلابی و برای مردم نساخته است و دبیر این انجمن اعلام کرده بود که فقط چهل فیلم به همین جشنواره عمار فرستاده‎اند که سه تای آنها هم در همین جشنواره برگزیده شده است.

گفتگو با حسینی سرانجام به پایان می‎رسد در حالی که حرف چندان جدیدی گفته نشده است و به نظر نمی‌رسد مشکلی از مسیر سینمای  برداشته شده باشد.