در سال 2004 او را بیهوش کنار زباله های یک رستوران در جورجیا پیدا کردند که هیچ دارایی و کارت شناسایی نداشت وپوستش به شدت آفتاب سوخته و تقریبا بیناییش را از دست داده بود.
در بیمارستانی که وی را بستری کردند به ناچار حروف اول رستورانی که او را پیدا کرده بودند به روی او گذاشتند.
پزشکان دریافتند او دچار فراموشی شده است ولی مسئولان به گزارش پرشین وی نتوانستند بفهمند واقعا او چه کسی است ، بنابراین بنیامین اولین شخص گمشده امریکا محسوب شد که حدود تقریبی منطقه اش مشخص بود ، ولی مشکل این بود که از آنجا که وی هیچ شماره شناسنامه ای نداشت زندگی اش بسیار پیچیده شد.
اثر انگشت، آزمایش DNA ، گزارش در اخبار ملی و بین مللی وظاهر شدن در بعضی برنامه های معروف تلویزیون نیز نتوانست باعث مشخص شدن هویت وی شود.
آقای کایل بدون داشتن شماره شناسایی نه می توانست شغلی داشته باشد و نه حتی در مکان های افراد بی خانمان وی را می پذیرفتند.
تا آنکه در سال 2010 یک دانشجوی فیلم از دانشگاه فلوریدا به نام جان ویکستورم در اینترنت داستان بنیامین را خواند و او را در ناحیه جکسون ویل فلوریدا در پارک پیدا کرد در حالی که هیچ امیدی به آینده نداشت. به گزارش پرشین وی ولی با کمک این فیلمساز جوان که مستندی را از وی تهیه کرد توانست پیام وضع و حالش را به کل دنیا برساند .
با تهیه این مستند دوباره نامش بر سر اخبار افتاد و با کمک یک گزارشگر اخبار حتی داستانش به گوش سناتورها و نمایندگان کنگره رسید و دولت در پاسخ ،مشکل هویت وی را حل کرد و به او یک شماره شناسایی داده شد که با آن صاحب رستوران به او شغلی پیشنهاد کرد و شخص دیگر نیز اتاقی در اختیارش گذاشت تا بتواند به جای پارک در آنجا زندگی کند.