به گزارش مشرق به نقل از مهر، دکتر حمید کشوری با تاکید بر اینکه در این کنفرانس تنها به بخشهای تئوری تاکید نمیشود، افزود: با توجه به اهمیت تله مدیسین در حوزه سلامت در نظر داریم تا در این دوره از برگزاری کنفرانس برنامههایی را برای ارائه عملی استفاده از روشهای تله مدیسین اجرایی کنیم.
دبیر کنفرانس تله مدیسین ارتباط آنلاین را از برنامههای ویژه این کنفرانس نام برد و اظهار داشت: در این راستا در طول برگزاری این کنفرانس با تعدادی از بیمارستانها ارتباط آنلاین برقرار خواهد شد.
وی با بیان اینکه در این کنفرانس به صورت آنلاین با بخشهایی چون اتاقهای عمل و معاینات از راه دور ارتباط برقرار خواهد شد، ادامه داد: در این طرح بیمارستانهای شرکت نفت، بیمارستان نیروی دریایی ارتش، بیمارستان فاطمه الزهرای دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام آمادگی کردند.
کشوری اجرای این طرح را مستلزم ایحاد زیر ساختهای لازم تله مدیسین در بیمارستانها دانست و یادآور شد: در این کنفرانس 7 پنل تخصصی برگزاری میشود و در هر یک از این پنلها ارتباط زنده با بخشهای بیمارستانی خواهیم داشت.
ارتباط آنلاین با دو استاد خارجی
رئیس پژوهشکده مجازی سلامت، ارتباط با دو تن از اساتید خارجی در این زمینه را از دیگر برنامههای کنفرانس ذکر کرد و گفت: دو تن از اساتید از کشورهای استرالیا و آمریکا به صورت ویدئو کنفرانس مقاله خود را ارائه خواهند داد.
ارتباط ماهواهای با یکی از بیمارستانها
کشوری از ارتباط ماهواهای با یکی از بیمارستانهای کشور در روزهای برگزاری کنفرانس تله مدیسین خبر داد و اضافه کرد: با همکاری سازمان فضایی قرار است با یکی از بیمارستانهای کشور ارتباط ماهوارهای برقرار شود.
وی با تاکید بر اینکه ارتباط ماهوارهای با بیمارستان اقدام جدیدی در کشور نیست، خاطر نشان کرد: سال گذشته سازمان فضایی با برگزاری کنفرانس تله مدیسین در طب فضا از سالن برگزاری این کنفرانس ارتباط ماهوارهای با یکی از بیمارستانهای تهران برقرار کرده بود.
دبیر کنفرانس تله مدیسین ابراز امیدواری کرد که با همکاری سازمان فضایی ایران شرایط مناسب برای ارتباط ماهوارهای در این کنفرانس فراهم شود.
دبیر کنفرانس تله مدیسین از ارتباط آنلاین با 3 بیمارستان در طول روزهای برگزاری این کنفرانس خبر داد و گفت: علاوه بر این قرار است با یکی از بیمارستانها ارتباط ماهوارهای برقرار شود.