گروه فرهنگی مشرق - چرا غربی ها با تمام قوا به انتشار اخبار نقض حقوق بشر در کشورهای مسلمان و علی الخصوص ایران می پردازند؟ آیا می دانید که در استرالیا، زنان حق نداشتند با شوهرشان بر سر یک سفره غذا بخورند. آیا از تصویب قانون جنایت آمیز "Roe" در کشورهای مدعی حقوق بشر باخبرید؟ آیا می دانید که پیامبر گرامی اسلام، لبخندهای زن و شوهر، به روی هم، به هنگام برخورد با یکدیگر و یا هنگام خداحافظی را صدقه می دانستند و به اندازه انفاق فی سبیل الله برایش ارزش قائل بودند. آیا نامه محبت آمیز امام خمینی(ره) به همسرشان را مطالعه کرده اید؟ آیا امی دانید که مقام معظم رهبری درخصوص حضور زن در عرصه های اجتماعی چه فرموده اند؟
"تمام افراد بشر آزاد به دنیا می آیند و از لحاظ حیثیت و حقوق با هم برابرند. همه دارای عقل و وجدان می باشند و باید نسبت به یکدیگر،با روح برادری رفتار کنند.هرکس، حق زندگی، آزادی و امنیت شخصی دارد.کسی را نمی توان تحت شکنجه، مجازات، یا رفتارهایی قرار داد که ظالمانه بوده و یا برخلاف انسانیت و شئون بشری یا موهن باشد. هرکس حق دارد شخصیتِ حقوقی او در همه جا به عنوان یک انسان، در مقابل قانون به رسمیت شناخته شود". جملات مذکور، بخش هایی از "اعلامیه حقوق جهانی بشر" می باشد که توسط مجامع غربی، تدوین و تصویب شده است.
این نگرش تبعیض آمیز، هیچگاه تصحیح نشد و تا جایی پیش رفت که زنان به جریانهای انحرافی و تبلیغاتی کشیده شدند و امروز ما شاهد به وجود آمدن بنگاههای خرید و فروش و معامله جنسی زنان در غرب هستیم. اکنون بنگاههای خرید و فروش زنان در این کشورها، با شعار "آزادی زنان در روابط جنسی" و "حق تسلط زن بر بدن خویش" به صورت گسترده ای فعالیت می کنند.
یکی از نمونه های تأسف انگیز در این خصوص، فروشگاه هایی در خاک فلسطین اشغالی می باشد.در این فروشگاه ها،زن به عنوان کالایی جنسی همراه با برچسب قیمت و سایر مشخصات،به فروش می رسد.
جالب است بدانید رژیم نامشروع اسرائیل که به شهادت تاریخ و اسناد، هیچ گاه میانه خوبی با حقوق و قانون نداشته، یکی از کرسی های هجده گانه کنوانسیون رفع تبعیض علیه زنان (CEDAW) را در اختیار دارد. کشوری که با اعتقاد به برتری خونی و نژادی خود، مخالف اصلی ترین اصلِ اعلامیه جهانی حقوق بشر، یعنی" احترام و اعتقاد به منزلت انسانی افراد، بدون توجه به نژاد و جنس" است. اما مسئولان این رژیم طی سالهای اخیر کوشیده اند با ژست های سیاسی از حجم انتقادات جهانی نسبت به خود بکاهند . از اینرو در حوزه های مختلف بین المللی از جمله مسئله حقوق بشر و در ذیل آن حقوق زنان وارد شده اند.
این شوخی بزرگ در حالی رنگ واقع به خود می گیرد که تمامی گزارشات و اعترافاتِ روزنامه های عبری زبان و خبرگزاری های داخلی اسرائیل، گویای آنست که این رژیم، نه تنها در تعاملات با غیر اسرائیلی ها وقعی به هیچ یک از مصوبات جامعه بین الملل نمی نهد بلکه در داخل سرزمین های اشغالی 1948 نیز کلیه حرکات و سکناتش با روح تمامی قوانین و صریح اکثرِ مواد در تعارض است.
به گزارش انجمن مدافعان حقوق بشر به نقل از روزنامه هاآرتص، در سال 2011 و به بهانه روز جهانی زن، در تحلیلی پیرامون وضعیت زنان یهودی سرزمین های اشغالی نوشت:" باید اذعان کرد که اسرائیل دیگر مکانی برای زنان نخواهد بود." این قدیمی ترین روزنامه عبری زبان در همین گزارش افزود:" تعداد زیادی از زنانِ اسرائیل اجباراً به استخدام ارتش درآمده و تنها از یک سوم درآمد مردان بر خوردار هستند."
در گزارش سازمان عفو بین الملل آمده است: "بیشتر زنان و دختران جوان خارجی که به اسرائیل آمده اند، به یک کالا مبدل شده اند و در مقابل پرداخت چندین هزار دلار به فرد دیگری واگذار می شوند و مورد معامله قرار می گیرند. کسانی که این زنان را خریداری می کنند، آنها را همچون یک برده به کارهای خلاف عفت وا می دارند تا آن مبلغی را که برای به دست آوردن شان پرداخته اند، باز پس گیرند. این زنان در آپارتمان ها حبس می شوند و گذرنامه ها و بلیط های سفرشان نیز توسط فردی که آنها را خریداری کرده است، مصادره می شود. بسیاری از این افراد هدف انواع خشونت قرار می گیرند.این در حالی است که "دولت اسرائیل هرگز افرادی را که به این شکل هولناک حقوق بشر را زیر پا می گذارند، به دستگاه قضایی معرفی نمی کند و هیچ مجازاتی برای این افراد در نظر گرفته نمی شود.
در ایالات متحده آمریکا، به طور متوسط هر روز 3 زن، به دست شوهرش کشته می شود. بیش از 1.8 میلیون شوهر در آمریکا به طور وحشتناکی زنان خود را کتک می زنند و تعداد قابل توجهی از زنان، هر ساله بر اثر کتک خوردن، می میرند. در آمار دیگری، 30 تا 35 درصد زنان آمریکایی مورد آزار شوهران خود و 15 تا 25 درصد آنان،حتی هنگام بارداری، مورد آزار قرار می گیرند.
زنان به عنوان شهروندان درجه 2 در ایالات متحده آمریکا محسوب می شوند. "لین پالترو " یکی از اعضای انجمن ملی وکلای حامی زنان باردار، چنین میگوید: "زنان از حقوق انسانی خود محروم شده و قوانینی حقیقتاً ظالمانه در حق ایشان اعمال شده است. این قوانین زنان باردار را در زمره طبقهای مجزا از دیگر انسانها قرار داده و ایشان را از حقوق خویش محروم ساخته است. "
در هلند، هنوز در نیروی پلیس این کشور، فرهنگی که به نیروهای مذکور، اجازه اعمال خشونت جنسی نسبت به همکاران مونث،را می دهد وجود دارد. مشکل عدم پیشرفت شغلی زنان به قدری جدی است که از آن به عنوان "سقف شیشه ای" یاد می کنند. علاوه بر این، صنعت روسپیگری، 5 درصد از اقتصاد کشور هلند را تشکیل می دهد.
در فرانسه، تعداد قابل توجهی از زنان از سوی همسرانشان قربانی خشونت منجر به مرگ می شوند(در این کشور، ۹۵ % قربانیان خشونت را زنان تشكیل میدهند و ۵۱% آنها قربانی خشونت توسط همسرانشان هستند).علاوه بر این، زنان در مشاغل کم اهمیت مانند خدمتکاری و کار در رستوران و هتل به کار گرفته می شوند. آمار فحشاء در فرانسه در حال گسترش است.زنان و دختران جوان اروپای شرقی اغلب به اجبار و توسط شبکه های سازمان یافته وارد فرانسه می شوند.
در سوئد، بر طبق آمار، هر 20 دقیقه، یکبار، یک زن، کتک می خورد و مجروح می شود و در هر 3 ساعت یکبار، به یک زن تجاوز می شود. قاچاق دختران در خارج از این کشور توسط شهروندان سوئدی صورت می گیرد. در آلمان، زن در رسانه ها و تبلیغات به عنوان یک شئ جنسی نشان داده می شود. علاوه بر این در ژانویة سال 2002، "روسپیگری" به عنوان شغلی کاملاً قانونی به تصویب رسید.
"تروُر لوتان"(روزنامه نگار کانادایی) می پرسد: چه قدر می خواهید به پیروزی هیتلر پس از مرگش کمک کنید؟!! بسیاری از پزشکان غربی که عمل سقط جنین را انجام می دهند، یهودی هستند؛ اما به نظر نمی رسد حاضر باشند شباهتی میان کارشان با اردوگاه های اسیران جنگ جهانی دوم ببینند. براساس گزارش پارلمان اروپا در بروکسل، در مواد آرایشی، اکثرا پنهانی، از جنین های زنده و مرده استفاده می شود.
"تجاوز به حقوق افراد" و "خشونت افراط گونه در غرب"، دلیلی بر تلاش رسانه ای این کشورها برای انحراف افکار عمومی در موضوع "حقوق بشر"
کشورهای غربی زمانی که میخواهند حاکمیت سایر حکومتها را به چالش بکشانند بر روی حقوق زنان و کودکان تمرکز میکنند اما در مقایسه آماری و طبق آنچه که غربیها اذعان دارند مشاهده میکنیم وضعیت تجاوز و خشونت جنسی علیه زنان رو به افزایش است.در حالی که زنان غربی وضعیت اسفناکی را میگذرانند رسانههای این کشورها محفل مطبوعاتی و خبری را ایجاد کردهاند تا افکار عمومی جهان را از آنچه در کشورشان میگذرد دور کنند و با اعلام گزارشهای دروغ از وضعیت حقوق زنان در سایر کشورها بویژه ایران سعی میکنند بر چالشهای خود در حوزه زنان سرپوش بگذارند.
پیامبر اعظم(ص): لبخندهای زن و شوهر، به روی هم، به هنگام برخورد با یکدیگر و یا هنگام خداحافظی،صدقه است و به اندازه انفاق فی سبیل الله ارزش دارد.
اما این تلاش بیهوده، هیچگاه انسان های راستین را فریب نمی دهد.دین مبین اسلام،همیشه منادی عدالت و نیکی بوده است.پیامبر گرامی اسلام(ص) می فرمایند: وقتی مرد به همسر خود با محبت می نگرد، و همسرش به او با مهر می نگرد، خداوند به دیده ی رحمت بر آن ها می نگرد.
ایشان در جایی دیگر می فرمایند: جبرئیل آنقدر درباره زنان سفارش کرد، که من گمان کردم که جایز نیست برای مرد، که به همسرش حتی "اٌف" و سخنی لطیف تر از گل بگوید.
در حدیث دیگری از پیامبر اعظم(ص) آمده است: لبخندهای زن و شوهر، به روی هم، به هنگام برخورد با یکدیگر و یا هنگام خداحافظی،صدقه است و به اندازه انفاق فی سبیل الله ارزش دارد. امام صادق (ع) نیز می فرمایند: دوست داشتن همسر، از خلق و خوی پیامبران است. ایشان همچنین می فرمایند: هرکس محبتش نسبت به ما اهل بیت زیاد شود، محبتش نسبت به همسرش زیاد می شود.
ماشا الیلیکینا، ستاره سابق سینما، رقص و موسیقی، اینک حجاب اسلامی در بر دارد و به تدریس در مدارس مشغول است. وی میگوید از جلوههای کاذب سابق متنفر است و اکنون احساس خوشبختی میکند. ماشا میگوید: «اگر نمیتوانی راجع به خدا بیندیشی حداقل سعی کن از قید خودت رهایی یابی و پلیدیهای نفست را مهار کنی؛ رذایلی مانند خودپسندی، تکبر، حسد، ظلم، دروغ، خودستایی و خودنمایی». اگر کسی میخواهد به سوی اسلام گام بردارد فقط باید اندیشه کند و از فطرت خود مدد بگیرد. اسلام نسبت به ادیان دیگر، محکمترین اساس را دارد. تمام قواعد اسلام در زندگی کاربرد دارند. راه اسلام سعادتبخش است.
امام خميني (ره): زن مربي انسان است. خدمت مادر به جامعه از خدمت معلم بالاتر است و از خدمت همه كس بالاتر است و اين امري است كه انبيا مي خواستند
امام خميني (ره) نیز همواره در سخنان خود، بر کرامت زن تأکید بسیار داشتند.از آن جمله می توان به این کلام ایشان اشاره نمود: اسلام وقتي ظهور كرد که در جزيرة العرب‚ بانوان حيثيت خودشان را پيش مردان از دست داده بودند‚ اسلام آنها را سربلند و سرافراز كرد‚ اسلام آنها را با مردان مساوي كرد. عنايتي كه اسلام به بانوان دارد بيشتر از عنايتي است كه بر مردان دارد. مردان بر ملت ها حق دارند و زن ها حق بيشتر دارند‚ زن ها مردان شجاع را در دامن خود بزرگ مي كنند. قرآن كريم انسان ساز است و زن ها نيز انسان ساز‚ وظيفه زن ها انسان سازي است. اگر زن هاي انسان ساز از ملت ها گرفته بشود‚ ملت ها به شكست و انحطاط مبدل خواهند شد‚ شكست خواهند خورد‚ منحط خواهند شد. زن ها هستند كه ملت ها را تقويت مي كنند‚ شجاع مي كنند(صحيفه نور ج 11 صفحه 253).
ایشان در رهنمودی دیگر، می فرمایند: همانطوري كه مرد در همه شئون دخالت دارد‚ زن هم دخالت دارد‚ همانطوري كه مرد بايد از فساد اجتناب كند‚ زن هم بايد از فساد اجتناب كند. زن ها نبايد ملعبه دست جوان هاي هرزه بشوند‚ زن ها نبايد مقام خودشان را منحط كنند و خداي ناخواسته بزك كرده بيرون بيايند و در انظار مردم فاسد قرار بگيرند. زن ها بايد انسان باشند‚ زن ها بايد تقوا داشته باشند‚ زن ها مقام كرامت دارند‚ زن ها اختيار دارند‚ همانطوري كه مردها اختيار دارند. خداوند شما را با كرامت خلق كرده است‚ آزاد خلق كرده است. خداوند همانطوري كه قوانيني براي محدوديت مردها در حدود اينكه فساد بر آنها راه نيابد دارد‚ در زن ها هم دارد. همه براي صلاح شماست‚ همه قوانين اسلامي براي صلاح جامعه است. آنها كه زن ها را مي خواهند ملعبه مردان و ملعبه جوان هاي فاسد قرار بدهند،خيانتكارند. زن ها نبايد گول بخورند‚ زن ها گمان نكنند كه اين مقام زن است كه بايد بزك كرده بيرون برود‚ با سر باز و لخت. اين مقام زن نيست‚ اين عروسك بازي است‚ نه زن. زن بايد شجاع باشد‚ زن بايد در مقدرات اساسي مملكت دخالت بكند. زن آدم ساز است‚ زن مربي انسان است(صحيفه نور ج 11 صفحه 253).
رهبر کبیر انقلاب، به دفعات بر نقش زن در جامعه تأکید کرده اند، که از آن جمله می توان به این سخن استناد کرد: نقش زن در جامعه بالاتر از نقش مرد است براي اينكه زنان‚ بانوان علاوه بر اينكه خودشان يك قشر فعال در همه ابعاد هستند قشرهاي فعال را در دامن خودشان تربيت مي كنند. خدمت مادر به جامعه از خدمت معلم بالاتر است و از خدمت همه كس بالاتر است و اين امري است كه انبيا مي خواستند و مي خواستند كه بانوان قشري باشند كه همه آنها تربيت كنند جامعه را و شيرزنان و شيرمرداني به جامعه تقديم كنند(صحيفه نور ج 14 صفحه 130).
نامه محبت آمیز امام خمینی(ره) به همسرشان: در فروردين سال 1312 شمسي، كه امام عازم سفر حج بودند، در بيروت، نامهاي براي همسرش مرحومه خديجه ثقفـي - كه دومين فرزند را در بطن خود داشتند ـ نوشتند كه متن كامل اين نامه بدين شرح است:
تصدقت شوم، الهي قربانت بروم، در اين مدت كه مبتلاي به جدايي از آن نور چشم عزيز و قوت قلبم گرديدم،متذكر شما هستم و صورت زيبايت در آيينه قلبم منقوش است. عزيزم، اميدوارم خداوند شما را به سلامت و خوش در پناه خودش حفظ كند.[حال]من با هر شدتي باشد ميگذرد؛ ولي به حمدالله تاكنون هرچه پيش آمد،خوش بوده و الان در شهر زيباي بيروت هستم.حقيقتا جاي شما خالي است، فقط براي تماشاي شهر و دريا خيلي منظره خوش دارد. صد حيف كه محبوب عزيزم همراهم نيست كه اين منظره عالي به دل بچسبد.
در هر حال، امشب، شب دوم است كه منتظر كشتي هستيم. از قرار معلوم و معروف، يك كشتي فردا حركت مي كند، ولي ماها كه قدري دير رسيديم، بايد منتظر كشتي ديگر باشيم. عجالتا تكليف معلوم نيست، اميد است خداوند به عزت اجداد طاهرينم، كه همه حجاج را موفق كند به اتمام عمل. از اين حيث قدري نگران هستم، ولي از حيث مزاج بحمدالله به سلامت. بلكه مزاجم بحمدالله مستقيمتر و بهتر است. خيلي سفر خوبي است، جاي شما خيلي خيلي خالي است. دلم براي پسرت [سيدمصطفي] قدري تنگ شده است. اميد است كه هر دو(2) به سلامت و سعادت در تحت مراقبت آن عزيز و محافظت خداي متعال باشند. اگر به آقا [پدر همسر امام] و خانمها [مادر و مادربزرگ همسر امام] كاغذي نوشتيد، سلام مرا برسانيد. من از قبل همه نايبالزياره هستم. به خانم شمس آفاق [خواهر همسر امام] سلام برسانيد و به توسط ايشان به آقاي دكتر [علوي] سلام برسانيد. به خاور سلطان و ربابه سلطان سلام برسانيد. صفحه مقابل را به آقاي شيخ عبدالحسين بگوييد برسانند.
ايام عمر و عزت مستدام. تصدقت. قربانت؛ روحالله
مقام معظم رهبری: اسلام با كاركردن زن موافق است. نه فقط موافق است‚ بلكه كار را تا آنجا كه مزاحم با شغل اساسي و مهمترين شغل او‚ يعني تربيت فرزند و حفظ خانواده نباشد‚ شايد لازم هم مي داند. يك كشور كه نمي تواند از نيروي كار زنان در عرصه هاي مختلف بي نياز باشد‚ اما اين كار نبايد با كرامت و ارزش معنوي و انساني زن منافات داشته باشد. نبايد زن را تذليل كنند و او را وادار به تواضع و خضوع نمايند.
مقام معظم رهبري حضرت آيت الله خامنه اي نیز در مورد حقوق بشر در غرب چنین می فرمایند:دنياي غرب‚ زن را به ابتذال كشاند. تا شصت‚هفتاد سال قبل از اين‚ در تمام اروپا و كشورهاي غربي‚ زن فقط در سيطره مرد - يا مرد خود و يا يك مرد ديگر مثل صاحب كارخانه و مزرعه - مي توانست باشد و هيچ حقي از حقوق اصلي يك انسان در يك جامعه متمدن را نداشت. حق راي و حق مالكيت و حق معامله نداشت. بعد آمدند زن را به ميدان كار و زندگي و فعاليت اجتماعي كشاندند‚ اما در همان حال‚ تمام وسايل را براي لغزش زن فراهم كردند و او را در متن جامعه‚ رها و بي پناه گذاشتند. سرمايه داران بزرگ‚ سياستمداران خبيث و پليد و گردانندگان دستگاههاي مخفي‚ فكر كردند كه مي توانند براي كارهاي سياسي و اقتصادي‚ از اين وضعيت بهتر استفاده كنند و زن را به ابتذال بكشانند. بله‚ در آن جاها‚ علم و سياست هم هست و زنها در ميدان علم و سياست هم جلو مي روند‚ اما به چه قيمتي همين حالاهم توده وعامه زنها - نه چهار نفر خانم دكتر يا متخصص يا نويسنده و برجستگان و زبدگان - در كشورهاي اروپايي و امريكايي كه از تمدن غربي حظ زيادي دارند‚ در وضعيت سخت و بي رحمانه يي زندگي مي كنند و ستم همسران وستم كاري كه بر آنان تحميل مي شود و كارهاي سخت و سنگيني كه بر دوش آنان مي گذارند‚ تحمل مي كنند. با اين كار‚ وانمود مي كنند كه زن را وارد ميدان اجتماع كرده اند‚ در حالي كه فرصت انديشيدن و فكر كردن و تصميم گرفتن هم براي آنان وجود ندارد.(تاريخ: 26/10/1368)
ایشان همچنین می فرمایند: چه ستمهايي كه در حق زن روا داشته شده و اسمش ستم است‚ و چه ستمهايي كه اسمش هم ستم نيست‚ اما در حقيقت ستم است‚ مثل همين سوق دادن به تجمل و مصرف گرايي و آرايشهاي بيهوده و مخارج سنگين و تبديل شدن به يك وسيله مصرف. اين‚ ستم بزرگي بر زن است. شايد بشود گفت كه هيچ ظلمي بالاتر از اين نيست‚ زيرا كه او را بكلي از آرمانها و اهداف تكاملي خودش غافل و منصرف مي كند و به چيزهاي خيلي كوچك و حقير سرگرم مي نمايد. (تاريخ : 16/10/1369)
زن مسلمان بايد در راه فرزانگي و علم تلاش كند‚ در راه خودسازي معنوي و اخلاقي تلاش كند‚ در ميدان جهاد و مبارزه - از هر نوع جهاد و مبارزه اي پيشقدم باشد‚ نسبت به زخارف دنيا و تجملات كم ارزش‚ بي اعتنا باشد‚ عفت و عصمت و طهارتش در حدي باشد كه چشم و نظر هرزه ي بيگانه را به خودي خود دفع كند‚ در محيط خانه‚ دلارام شوهر و فرزندانش باشد‚ مايه ي آرامش زندگي و آسايش محيط خانواده باشد‚ در دامن پرمهر و پرعطوفت و با سخنان پرنكته و مهرآميزش‚ فرزندان سالمي را از لحاظ رواني تربيت كند‚ انسانهاي بي عقده‚ انسانهاي خوش روحيه‚ انسانهاي سالم از لحاظ روحي و اعصاب‚ در دامان او پرورش پيداكنند‚ و مردان و زنان و شخصيتهاي جامعه را به وجود بياورد. مادر از هر سازنده اي‚ سازنده تر و باارزش تر است. بزرگترين دانشمندان‚ ممكن است مثلا يك ابزار بسيار پيچيده ي الكترونيكي را به وجود بياورند‚ موشكهاي قاره پيما بسازند‚ وسايل تسخير فضا را اختراع كنند‚ اما هيچ يك از اينها اهميت آن را ندارد كه كسي يك انسان والا به وجود بياورد. و او‚ مادر است. اين‚ آن الگوي زن اسلامي است.
رهبر معظم انقلاب در سخنی دیگر درخصوص جایگاه زن در اسلام،می فرمایند:اسلام با كاركردن زن موافق است. نه فقط موافق است‚ بلكه كار را تا آنجا كه مزاحم با شغل اساسي و مهمترين شغل او‚ يعني تربيت فرزند و حفظ خانواده نباشد‚ شايد لازم هم مي داند. يك كشور كه نمي تواند از نيروي كار زنان در عرصه هاي مختلف بي نياز باشد‚ اما اين كار نبايد با كرامت و ارزش معنوي و انساني زن منافات داشته باشد. نبايد زن را تذليل كنند و او را وادار به تواضع و خضوع نمايند. تكبر از همه ي انسانها مذموم است‚ مگر از زنان‚ در مقابل مردان نامحرم‚ زن بايد در مقابل مرد نامحرم متكبر باشد. فلايخضعن في القول. در حرف زدن مقابل مرد نبايد حالت خضوع داشته باشد. اين‚ براي حفظ كرامت زن است. اسلام اين را مي خواهد و اين‚ الگوي زن مسلمان است(تاريخ : 25/9/1371).
"تمام افراد بشر آزاد به دنیا می آیند و از لحاظ حیثیت و حقوق با هم برابرند. همه دارای عقل و وجدان می باشند و باید نسبت به یکدیگر،با روح برادری رفتار کنند.هرکس، حق زندگی، آزادی و امنیت شخصی دارد.کسی را نمی توان تحت شکنجه، مجازات، یا رفتارهایی قرار داد که ظالمانه بوده و یا برخلاف انسانیت و شئون بشری یا موهن باشد. هرکس حق دارد شخصیتِ حقوقی او در همه جا به عنوان یک انسان، در مقابل قانون به رسمیت شناخته شود". جملات مذکور، بخش هایی از "اعلامیه حقوق جهانی بشر" می باشد که توسط مجامع غربی، تدوین و تصویب شده است.
از به ارث رسیدن "زن" در روم باستان تا قانون "سقف شیشهای" در هلند
در جوامع غربی، از سالها پیش هیچگاه زن جزو طبقات انسانی تلقی نمیشد. برای مثال در یونان باستان، زن در بازارها خرید و فروش می شد و بعد از مرگ شوهرش، حق زندگی نداشت. در روم باستان نیز، زنان به عنوان اشخاص نبودند،بلکه به عنوان اشیاء بودند و پس از مرگ مردان،مانند اشیاء به ارث برده می شدند. در استرالیا، زنان حق نداشتند با شوهرشان بر سر یک سفره غذا بخورند و در اغلب اوقات، مردان، زنان مریض خود را خفه می نمودند. در فرانسه،به ظاهر حقوق مساوی با مردان داشتند، مثلا زنان مانند مردان مجازات می شدند، اما هیچیک از حقوق و امتیازات مردان،مثلا حق رأی سیاسی به آن ها داده نشد.در روسیه،پدری که دخترش را به خانه شوهری می فرستاد، او را آهسته با تازیانه می زد و سپس شلاق را به داماد خود می داد تا از این به بعد، از دست شوهرش کتک بخورد.
در فرانسه هیچگاه حق رأی سیاسی به زنان داده نمیشد
این نگرش تبعیض آمیز، هیچگاه تصحیح نشد و تا جایی پیش رفت که زنان به جریانهای انحرافی و تبلیغاتی کشیده شدند و امروز ما شاهد به وجود آمدن بنگاههای خرید و فروش و معامله جنسی زنان در غرب هستیم. اکنون بنگاههای خرید و فروش زنان در این کشورها، با شعار "آزادی زنان در روابط جنسی" و "حق تسلط زن بر بدن خویش" به صورت گسترده ای فعالیت می کنند.
یکی از نمونه های تأسف انگیز در این خصوص، فروشگاه هایی در خاک فلسطین اشغالی می باشد.در این فروشگاه ها،زن به عنوان کالایی جنسی همراه با برچسب قیمت و سایر مشخصات،به فروش می رسد.
جالب است بدانید رژیم نامشروع اسرائیل که به شهادت تاریخ و اسناد، هیچ گاه میانه خوبی با حقوق و قانون نداشته، یکی از کرسی های هجده گانه کنوانسیون رفع تبعیض علیه زنان (CEDAW) را در اختیار دارد. کشوری که با اعتقاد به برتری خونی و نژادی خود، مخالف اصلی ترین اصلِ اعلامیه جهانی حقوق بشر، یعنی" احترام و اعتقاد به منزلت انسانی افراد، بدون توجه به نژاد و جنس" است. اما مسئولان این رژیم طی سالهای اخیر کوشیده اند با ژست های سیاسی از حجم انتقادات جهانی نسبت به خود بکاهند . از اینرو در حوزه های مختلف بین المللی از جمله مسئله حقوق بشر و در ذیل آن حقوق زنان وارد شده اند.
این شوخی بزرگ در حالی رنگ واقع به خود می گیرد که تمامی گزارشات و اعترافاتِ روزنامه های عبری زبان و خبرگزاری های داخلی اسرائیل، گویای آنست که این رژیم، نه تنها در تعاملات با غیر اسرائیلی ها وقعی به هیچ یک از مصوبات جامعه بین الملل نمی نهد بلکه در داخل سرزمین های اشغالی 1948 نیز کلیه حرکات و سکناتش با روح تمامی قوانین و صریح اکثرِ مواد در تعارض است.
در ایالات متحده آمریکا، به طور متوسط هر روز 3 زن، به دست شوهرش کشته می شود. بیش از 1.8 میلیون شوهر در آمریکا به طور وحشتناکی زنان خود را کتک می زنند و تعداد قابل توجهی از زنان، هر ساله بر اثر کتک خوردن، می میرند. در آمار دیگری، 30 تا 35 درصد زنان آمریکایی مورد آزار شوهران خود و 15 تا 25 درصد آنان،حتی هنگام بارداری، مورد آزار قرار می گیرند.
در هلند، هنوز در نیروی پلیس این کشور، فرهنگی که به نیروهای مذکور، اجازه اعمال خشونت جنسی نسبت به همکاران مونث،را می دهد وجود دارد. مشکل عدم پیشرفت شغلی زنان به قدری جدی است که از آن به عنوان "سقف شیشه ای" یاد می کنند. علاوه بر این، صنعت روسپیگری، 5 درصد از اقتصاد کشور هلند را تشکیل می دهد.
در فرانسه، تعداد قابل توجهی از زنان از سوی همسرانشان قربانی خشونت منجر به مرگ می شوند(در این کشور، ۹۵ % قربانیان خشونت را زنان تشكیل میدهند و ۵۱% آنها قربانی خشونت توسط همسرانشان هستند).علاوه بر این، زنان در مشاغل کم اهمیت مانند خدمتکاری و کار در رستوران و هتل به کار گرفته می شوند. آمار فحشاء در فرانسه در حال گسترش است.زنان و دختران جوان اروپای شرقی اغلب به اجبار و توسط شبکه های سازمان یافته وارد فرانسه می شوند.
پوستری با موضوع نقض حقوق زنان شاغل در فرانسه. زنان تنها در 20% از مشاغل،امکان فعالیت دارند که 78% از این مشاغل،فقط کارهای خدماتی می باشد. در نتیجه، زنان شاغل،هیچ امیدی به پیشرفت در زمینه کاری ندارند.
در سوئد، بر طبق آمار، هر 20 دقیقه، یکبار، یک زن، کتک می خورد و مجروح می شود و در هر 3 ساعت یکبار، به یک زن تجاوز می شود. قاچاق دختران در خارج از این کشور توسط شهروندان سوئدی صورت می گیرد. در آلمان، زن در رسانه ها و تبلیغات به عنوان یک شئ جنسی نشان داده می شود. علاوه بر این در ژانویة سال 2002، "روسپیگری" به عنوان شغلی کاملاً قانونی به تصویب رسید.
مروه الشربینی، شهیده حجاب
در بریتانیا، آمار زنان زندانی خصوصا در ایرلند شمالی، به دلایل ارتکاب تخلفات جزیی مانند عدم پرداخت مجوز استفاده از تلویزیون، زندانی گردیده اند که این آمار رو به افزایش است. در این کشور، قوانینی مانند احترام به ملاقات های خانوادگی و ترتیبات مراقبت از کودکان، برای زنان زندانی وجود ندارد و زنان از جهت دسترسی به آموزش، اشتغال و مراقبت های بهداشتی، در رنج می باشند.
"به دنیا آمدن فرزند" در غرب، یک "تفریح" است نه یک "وظیفه"
کارولین گراگلیا می گوید: جامعه ما به زن اجازه می دهد به هر دلیلی کودک خود را سقط کند، در واقع جامعه با اهدای جایزه سقط جنین، این تعریف را پذیرفته که، "به دنیا آمدن فرزند" در غرب، یک "تفریح" است و نه یک "وظیفه".بر اساس اندیشه غربی، سقط جنین، حق زن است. زنان مالک جسم خویش هستند و اگر جنین را مانع آسایش و رفاه خود دانستند،به سادگی می توانند آن را از میان بردارند. قانونی کردن سقط جنین و ایجاد دسترسی رایگان به آن، یک راه حل مترقی و انسانی است. قانون سقط جنین به زن اجازه می دهد که مادر شدن های خود را آزادانه به عهده بگیرد.
اعتراض به قانون سقط جنین
"مری پراید"(روانشناس آمریکایی) در کتاب خود می نویسد: سقط اولین گام برای به خود اندیشی، به شغل اندیشی، به ارتقاء اندیشی، به برنامه ریزی مالی اندیشی است. "هری بلاک من"( یکی از قضات دیوان عالی آمریکا) پس از تصویب قانون Roe” " (قانونی شدن سقط جنین)، به سادگی گفت: به موجب تصویب این قانون، گام مهمی در راه برتری و تساوی حقوق زنان با مردان برداشته شده است. از نظر وی، برابری و تساوی این است که، چون مردان طبیعتا باردار نمی شوند، زنان هم ناخواسته نباید باردار شوند. "جرج گرانت" (پژوهشگر آمریکایی): رسانه های ما به شکست اخلاقی بزرگی رسیده اند و به خود زحمت نمی دهند که به اطلاع عموم برسانند: درست همان اعمال شنیعی که پزشکان هیتلر را بدان متهم می کنیم، امروزه به طور عادی و روزمره، به دست پزشکان و پژوهشگران برجسته، در بیمارستان ها و دانشگاه های آمریکا انجام می شود.
"تروُر لوتان"(روزنامه نگار کانادایی) می پرسد: چه قدر می خواهید به پیروزی هیتلر پس از مرگش کمک کنید؟!! بسیاری از پزشکان غربی که عمل سقط جنین را انجام می دهند، یهودی هستند؛ اما به نظر نمی رسد حاضر باشند شباهتی میان کارشان با اردوگاه های اسیران جنگ جهانی دوم ببینند. براساس گزارش پارلمان اروپا در بروکسل، در مواد آرایشی، اکثرا پنهانی، از جنین های زنده و مرده استفاده می شود.
"تجاوز به حقوق افراد" و "خشونت افراط گونه در غرب"، دلیلی بر تلاش رسانه ای این کشورها برای انحراف افکار عمومی در موضوع "حقوق بشر"
کشورهای غربی زمانی که میخواهند حاکمیت سایر حکومتها را به چالش بکشانند بر روی حقوق زنان و کودکان تمرکز میکنند اما در مقایسه آماری و طبق آنچه که غربیها اذعان دارند مشاهده میکنیم وضعیت تجاوز و خشونت جنسی علیه زنان رو به افزایش است.در حالی که زنان غربی وضعیت اسفناکی را میگذرانند رسانههای این کشورها محفل مطبوعاتی و خبری را ایجاد کردهاند تا افکار عمومی جهان را از آنچه در کشورشان میگذرد دور کنند و با اعلام گزارشهای دروغ از وضعیت حقوق زنان در سایر کشورها بویژه ایران سعی میکنند بر چالشهای خود در حوزه زنان سرپوش بگذارند.
پیامبر اعظم(ص): لبخندهای زن و شوهر، به روی هم، به هنگام برخورد با یکدیگر و یا هنگام خداحافظی،صدقه است و به اندازه انفاق فی سبیل الله ارزش دارد.
اما این تلاش بیهوده، هیچگاه انسان های راستین را فریب نمی دهد.دین مبین اسلام،همیشه منادی عدالت و نیکی بوده است.پیامبر گرامی اسلام(ص) می فرمایند: وقتی مرد به همسر خود با محبت می نگرد، و همسرش به او با مهر می نگرد، خداوند به دیده ی رحمت بر آن ها می نگرد.
ایشان در جایی دیگر می فرمایند: جبرئیل آنقدر درباره زنان سفارش کرد، که من گمان کردم که جایز نیست برای مرد، که به همسرش حتی "اٌف" و سخنی لطیف تر از گل بگوید.
در حدیث دیگری از پیامبر اعظم(ص) آمده است: لبخندهای زن و شوهر، به روی هم، به هنگام برخورد با یکدیگر و یا هنگام خداحافظی،صدقه است و به اندازه انفاق فی سبیل الله ارزش دارد. امام صادق (ع) نیز می فرمایند: دوست داشتن همسر، از خلق و خوی پیامبران است. ایشان همچنین می فرمایند: هرکس محبتش نسبت به ما اهل بیت زیاد شود، محبتش نسبت به همسرش زیاد می شود.
ماشا الیلیکینا، ستاره سابق سینما، رقص و موسیقی، اینک حجاب اسلامی در بر دارد و به تدریس در مدارس مشغول است. وی میگوید از جلوههای کاذب سابق متنفر است و اکنون احساس خوشبختی میکند. ماشا میگوید: «اگر نمیتوانی راجع به خدا بیندیشی حداقل سعی کن از قید خودت رهایی یابی و پلیدیهای نفست را مهار کنی؛ رذایلی مانند خودپسندی، تکبر، حسد، ظلم، دروغ، خودستایی و خودنمایی». اگر کسی میخواهد به سوی اسلام گام بردارد فقط باید اندیشه کند و از فطرت خود مدد بگیرد. اسلام نسبت به ادیان دیگر، محکمترین اساس را دارد. تمام قواعد اسلام در زندگی کاربرد دارند. راه اسلام سعادتبخش است.
امام خميني (ره): زن مربي انسان است. خدمت مادر به جامعه از خدمت معلم بالاتر است و از خدمت همه كس بالاتر است و اين امري است كه انبيا مي خواستند
امام خميني (ره) نیز همواره در سخنان خود، بر کرامت زن تأکید بسیار داشتند.از آن جمله می توان به این کلام ایشان اشاره نمود: اسلام وقتي ظهور كرد که در جزيرة العرب‚ بانوان حيثيت خودشان را پيش مردان از دست داده بودند‚ اسلام آنها را سربلند و سرافراز كرد‚ اسلام آنها را با مردان مساوي كرد. عنايتي كه اسلام به بانوان دارد بيشتر از عنايتي است كه بر مردان دارد. مردان بر ملت ها حق دارند و زن ها حق بيشتر دارند‚ زن ها مردان شجاع را در دامن خود بزرگ مي كنند. قرآن كريم انسان ساز است و زن ها نيز انسان ساز‚ وظيفه زن ها انسان سازي است. اگر زن هاي انسان ساز از ملت ها گرفته بشود‚ ملت ها به شكست و انحطاط مبدل خواهند شد‚ شكست خواهند خورد‚ منحط خواهند شد. زن ها هستند كه ملت ها را تقويت مي كنند‚ شجاع مي كنند(صحيفه نور ج 11 صفحه 253).
ایشان در رهنمودی دیگر، می فرمایند: همانطوري كه مرد در همه شئون دخالت دارد‚ زن هم دخالت دارد‚ همانطوري كه مرد بايد از فساد اجتناب كند‚ زن هم بايد از فساد اجتناب كند. زن ها نبايد ملعبه دست جوان هاي هرزه بشوند‚ زن ها نبايد مقام خودشان را منحط كنند و خداي ناخواسته بزك كرده بيرون بيايند و در انظار مردم فاسد قرار بگيرند. زن ها بايد انسان باشند‚ زن ها بايد تقوا داشته باشند‚ زن ها مقام كرامت دارند‚ زن ها اختيار دارند‚ همانطوري كه مردها اختيار دارند. خداوند شما را با كرامت خلق كرده است‚ آزاد خلق كرده است. خداوند همانطوري كه قوانيني براي محدوديت مردها در حدود اينكه فساد بر آنها راه نيابد دارد‚ در زن ها هم دارد. همه براي صلاح شماست‚ همه قوانين اسلامي براي صلاح جامعه است. آنها كه زن ها را مي خواهند ملعبه مردان و ملعبه جوان هاي فاسد قرار بدهند،خيانتكارند. زن ها نبايد گول بخورند‚ زن ها گمان نكنند كه اين مقام زن است كه بايد بزك كرده بيرون برود‚ با سر باز و لخت. اين مقام زن نيست‚ اين عروسك بازي است‚ نه زن. زن بايد شجاع باشد‚ زن بايد در مقدرات اساسي مملكت دخالت بكند. زن آدم ساز است‚ زن مربي انسان است(صحيفه نور ج 11 صفحه 253).
رهبر کبیر انقلاب، به دفعات بر نقش زن در جامعه تأکید کرده اند، که از آن جمله می توان به این سخن استناد کرد: نقش زن در جامعه بالاتر از نقش مرد است براي اينكه زنان‚ بانوان علاوه بر اينكه خودشان يك قشر فعال در همه ابعاد هستند قشرهاي فعال را در دامن خودشان تربيت مي كنند. خدمت مادر به جامعه از خدمت معلم بالاتر است و از خدمت همه كس بالاتر است و اين امري است كه انبيا مي خواستند و مي خواستند كه بانوان قشري باشند كه همه آنها تربيت كنند جامعه را و شيرزنان و شيرمرداني به جامعه تقديم كنند(صحيفه نور ج 14 صفحه 130).
نامه محبت آمیز امام خمینی(ره) به همسرشان: در فروردين سال 1312 شمسي، كه امام عازم سفر حج بودند، در بيروت، نامهاي براي همسرش مرحومه خديجه ثقفـي - كه دومين فرزند را در بطن خود داشتند ـ نوشتند كه متن كامل اين نامه بدين شرح است:
تصدقت شوم، الهي قربانت بروم، در اين مدت كه مبتلاي به جدايي از آن نور چشم عزيز و قوت قلبم گرديدم،متذكر شما هستم و صورت زيبايت در آيينه قلبم منقوش است. عزيزم، اميدوارم خداوند شما را به سلامت و خوش در پناه خودش حفظ كند.[حال]من با هر شدتي باشد ميگذرد؛ ولي به حمدالله تاكنون هرچه پيش آمد،خوش بوده و الان در شهر زيباي بيروت هستم.حقيقتا جاي شما خالي است، فقط براي تماشاي شهر و دريا خيلي منظره خوش دارد. صد حيف كه محبوب عزيزم همراهم نيست كه اين منظره عالي به دل بچسبد.
در هر حال، امشب، شب دوم است كه منتظر كشتي هستيم. از قرار معلوم و معروف، يك كشتي فردا حركت مي كند، ولي ماها كه قدري دير رسيديم، بايد منتظر كشتي ديگر باشيم. عجالتا تكليف معلوم نيست، اميد است خداوند به عزت اجداد طاهرينم، كه همه حجاج را موفق كند به اتمام عمل. از اين حيث قدري نگران هستم، ولي از حيث مزاج بحمدالله به سلامت. بلكه مزاجم بحمدالله مستقيمتر و بهتر است. خيلي سفر خوبي است، جاي شما خيلي خيلي خالي است. دلم براي پسرت [سيدمصطفي] قدري تنگ شده است. اميد است كه هر دو(2) به سلامت و سعادت در تحت مراقبت آن عزيز و محافظت خداي متعال باشند. اگر به آقا [پدر همسر امام] و خانمها [مادر و مادربزرگ همسر امام] كاغذي نوشتيد، سلام مرا برسانيد. من از قبل همه نايبالزياره هستم. به خانم شمس آفاق [خواهر همسر امام] سلام برسانيد و به توسط ايشان به آقاي دكتر [علوي] سلام برسانيد. به خاور سلطان و ربابه سلطان سلام برسانيد. صفحه مقابل را به آقاي شيخ عبدالحسين بگوييد برسانند.
ايام عمر و عزت مستدام. تصدقت. قربانت؛ روحالله
مقام معظم رهبری: اسلام با كاركردن زن موافق است. نه فقط موافق است‚ بلكه كار را تا آنجا كه مزاحم با شغل اساسي و مهمترين شغل او‚ يعني تربيت فرزند و حفظ خانواده نباشد‚ شايد لازم هم مي داند. يك كشور كه نمي تواند از نيروي كار زنان در عرصه هاي مختلف بي نياز باشد‚ اما اين كار نبايد با كرامت و ارزش معنوي و انساني زن منافات داشته باشد. نبايد زن را تذليل كنند و او را وادار به تواضع و خضوع نمايند.
مقام معظم رهبري حضرت آيت الله خامنه اي نیز در مورد حقوق بشر در غرب چنین می فرمایند:دنياي غرب‚ زن را به ابتذال كشاند. تا شصت‚هفتاد سال قبل از اين‚ در تمام اروپا و كشورهاي غربي‚ زن فقط در سيطره مرد - يا مرد خود و يا يك مرد ديگر مثل صاحب كارخانه و مزرعه - مي توانست باشد و هيچ حقي از حقوق اصلي يك انسان در يك جامعه متمدن را نداشت. حق راي و حق مالكيت و حق معامله نداشت. بعد آمدند زن را به ميدان كار و زندگي و فعاليت اجتماعي كشاندند‚ اما در همان حال‚ تمام وسايل را براي لغزش زن فراهم كردند و او را در متن جامعه‚ رها و بي پناه گذاشتند. سرمايه داران بزرگ‚ سياستمداران خبيث و پليد و گردانندگان دستگاههاي مخفي‚ فكر كردند كه مي توانند براي كارهاي سياسي و اقتصادي‚ از اين وضعيت بهتر استفاده كنند و زن را به ابتذال بكشانند. بله‚ در آن جاها‚ علم و سياست هم هست و زنها در ميدان علم و سياست هم جلو مي روند‚ اما به چه قيمتي همين حالاهم توده وعامه زنها - نه چهار نفر خانم دكتر يا متخصص يا نويسنده و برجستگان و زبدگان - در كشورهاي اروپايي و امريكايي كه از تمدن غربي حظ زيادي دارند‚ در وضعيت سخت و بي رحمانه يي زندگي مي كنند و ستم همسران وستم كاري كه بر آنان تحميل مي شود و كارهاي سخت و سنگيني كه بر دوش آنان مي گذارند‚ تحمل مي كنند. با اين كار‚ وانمود مي كنند كه زن را وارد ميدان اجتماع كرده اند‚ در حالي كه فرصت انديشيدن و فكر كردن و تصميم گرفتن هم براي آنان وجود ندارد.(تاريخ: 26/10/1368)
ایشان همچنین می فرمایند: چه ستمهايي كه در حق زن روا داشته شده و اسمش ستم است‚ و چه ستمهايي كه اسمش هم ستم نيست‚ اما در حقيقت ستم است‚ مثل همين سوق دادن به تجمل و مصرف گرايي و آرايشهاي بيهوده و مخارج سنگين و تبديل شدن به يك وسيله مصرف. اين‚ ستم بزرگي بر زن است. شايد بشود گفت كه هيچ ظلمي بالاتر از اين نيست‚ زيرا كه او را بكلي از آرمانها و اهداف تكاملي خودش غافل و منصرف مي كند و به چيزهاي خيلي كوچك و حقير سرگرم مي نمايد. (تاريخ : 16/10/1369)
زن مسلمان بايد در راه فرزانگي و علم تلاش كند‚ در راه خودسازي معنوي و اخلاقي تلاش كند‚ در ميدان جهاد و مبارزه - از هر نوع جهاد و مبارزه اي پيشقدم باشد‚ نسبت به زخارف دنيا و تجملات كم ارزش‚ بي اعتنا باشد‚ عفت و عصمت و طهارتش در حدي باشد كه چشم و نظر هرزه ي بيگانه را به خودي خود دفع كند‚ در محيط خانه‚ دلارام شوهر و فرزندانش باشد‚ مايه ي آرامش زندگي و آسايش محيط خانواده باشد‚ در دامن پرمهر و پرعطوفت و با سخنان پرنكته و مهرآميزش‚ فرزندان سالمي را از لحاظ رواني تربيت كند‚ انسانهاي بي عقده‚ انسانهاي خوش روحيه‚ انسانهاي سالم از لحاظ روحي و اعصاب‚ در دامان او پرورش پيداكنند‚ و مردان و زنان و شخصيتهاي جامعه را به وجود بياورد. مادر از هر سازنده اي‚ سازنده تر و باارزش تر است. بزرگترين دانشمندان‚ ممكن است مثلا يك ابزار بسيار پيچيده ي الكترونيكي را به وجود بياورند‚ موشكهاي قاره پيما بسازند‚ وسايل تسخير فضا را اختراع كنند‚ اما هيچ يك از اينها اهميت آن را ندارد كه كسي يك انسان والا به وجود بياورد. و او‚ مادر است. اين‚ آن الگوي زن اسلامي است.
رهبر معظم انقلاب در سخنی دیگر درخصوص جایگاه زن در اسلام،می فرمایند:اسلام با كاركردن زن موافق است. نه فقط موافق است‚ بلكه كار را تا آنجا كه مزاحم با شغل اساسي و مهمترين شغل او‚ يعني تربيت فرزند و حفظ خانواده نباشد‚ شايد لازم هم مي داند. يك كشور كه نمي تواند از نيروي كار زنان در عرصه هاي مختلف بي نياز باشد‚ اما اين كار نبايد با كرامت و ارزش معنوي و انساني زن منافات داشته باشد. نبايد زن را تذليل كنند و او را وادار به تواضع و خضوع نمايند. تكبر از همه ي انسانها مذموم است‚ مگر از زنان‚ در مقابل مردان نامحرم‚ زن بايد در مقابل مرد نامحرم متكبر باشد. فلايخضعن في القول. در حرف زدن مقابل مرد نبايد حالت خضوع داشته باشد. اين‚ براي حفظ كرامت زن است. اسلام اين را مي خواهد و اين‚ الگوي زن مسلمان است(تاريخ : 25/9/1371).
منابع:
http://english8.fsu.edu/jcg07g/Onlinebibliography.html
http://www.buzzle.com/articles/womens-rights-movement-in-the-united-states.html
http://www.humanrights-iran.ir/
http://www.behance.net/gallery/Discrimination-against-women/5498349
http://www.youtube.com/watch?v=Mt5Q7gAL43A
www.youtube.com/watch?v=LmR1D1FMMqc
http://deutsche.wordpress.com/2009/07/07/grausames-verbrechen-im-gerichtssaal-und-stilles-schweigen-deutscher-medien/
http://macprohawaii.blogspot.com/2009/01/stop-abortion-now-defend-life.html
http://www.buzzle.com/articles/womens-rights-movement-in-the-united-states.html
http://www.humanrights-iran.ir/
http://www.behance.net/gallery/Discrimination-against-women/5498349
http://www.youtube.com/watch?v=Mt5Q7gAL43A
www.youtube.com/watch?v=LmR1D1FMMqc
http://deutsche.wordpress.com/2009/07/07/grausames-verbrechen-im-gerichtssaal-und-stilles-schweigen-deutscher-medien/
http://macprohawaii.blogspot.com/2009/01/stop-abortion-now-defend-life.html