به گزارش مشرق، محمود احمدپور، مشاور ارشد شهردار تهران در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات محسن رفیقدوست که عصر دیروز یکشنبه 15 بهمن در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد، در سخنانی دوران فعالیت رفیقدوست را به چهار بخش انقلابیگری، حضور در سپاه پاسداران، حضور در بنیاد مستضعفان و حضور در فعالیتهای اجتماعی خیرخواهانه تقسیم کرد و گفت: در سبک مدیریت رفیقدوست چپ و راست معنی ندارد و همه نیروها جایگاه خودشان را دارند که این جزو ویژگیهای بارز اوست که جا را برای فعالیت همه نیروها باز میکرد.
وی افزود: وقتی او با خطری مواجه میشد با شجاعت با آن روبرو میشد و اجازه و امکان سعی و خطایی که برای خود و اطرافیانش قائل بود، منجر میشد که بتواند کارش را به پیش ببرد.
احمدپور همچنین با اشاره به آمادگی رفیقدوست برای حضور در عرصههایی که گاه از آن شناختی نداشت، گفت: بنیاد مستضعفان و جانبازان در زمان تصدی وی بر مدیریت آن مانند یک کشور کوچک مجموعهای از خدمات متنوع را ارائه میداد و بسیاری از شرکتهای زیانده آن به واسطه مدیریت رفیقدوست توانست دوباره سودده شود.
وی همچنین سخاوت، بخشندگی و نوع برخورد وی با کارمندان خود را در بخشهای مختلف ستود
.
خاطراتی که باید زودتر خوانده میشد
اسدالله بادامچیان نیز دیگر سخنران این مراسم بود.
وی با اشاره به سابقه رفاقت 50 ساله خود با رفیقدوست گفت: او از مجموعه مومنینی است که امام (ره) را یاری کرد و از این جهت نقش بیبدیلی دارد.
وی به خاطرات رفیقدوست اشاره کرد و گفت: او از بخشهای زیادی از فعالیتهایش در پیش از انقلاب در این خاطرات صحبت کرده است، اما نمیدانم چرا این خاطرات تا پیش از این گفته نشده بود. نمیدانم چرا تا به حال برای جامعه عنوان نشده بود که وی یکی از افرادی بود که با شهید اندرزگو به مجاهده در راه خدا میپرداخت و یا کسی نگفته بود که در زندان کمیته مشترک ضدخرابکاری حتی با وجود اینکه دنده او را شکستند، کلامی لب به سخن نگشود.
بادامچیان همچنین به خاطراتی از حضور رفیقدوست در زندان با شهید رجایی و نیز در کمیته استقبال از حضرت امام (ره) اشاره کرد و گفت: زمانی که او میخواست در مجلس دوم برای وزارت سپاه رای بگیرد، یکی از نمایندگان جریان انحرافی آن زمان اعلام کرد که وی خارج از ردیف بودجه فراوان خرج کرده است و صلاحیت ندارد. رفیقدوست هم در دفاع از خود گفت: من این کار را کردهام، اما این ضرورت دوران جنگ است