کد خبر 191602
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۹:۳۹

نماینده مردم تهران در نامه‌ای نوشت: به سهم خود از اتفاق ناخوشایند عصر یکشنبه 15 بهمن ماه 1391 در مجلس اظهار تأسف عمیق نموده و به خاطر تکدر خاطر رهبری و جریحه‌دار شدن احساسات مردم طلب عفو می‌کنم.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، سید مهدی هاشمی نماینده مردم تهران در مجلس شوای اسلامی طی نامه‌ای با عنوان «جفا به رهبـری و انقـلاب» به ارائه توضیحاتی در مورد اتفاقات روز یک‌شنبه مجلس پرداخت.

متن این نامه به شرح ذیل است:

«آقایان در یک محیط آرام مسائلی که دارند با آرامش بیان کنند. اختلافاتی که در دیدها دارند، در سلیقه‌ها دارند، اینها را با یک آرامش خاطر بیان کنند و حل و فصل کنند و راجع به مسائل کشور هم که در آنجا می‌آید، باز هم با یک محیط آرام. در محیط آرام است که عقل‌ها می‌توانند کار بکنند. آن روزی که غضب توی کار آمد، عقل کنار می‌رود.»

این جملات فرازی بود از کلام گهربار بزرگ معمار مردمی‌ترین انقلاب تاریخ جهان، بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی(ره) که در تاریخ 6 خرداد 1360 به مناسبت سالگرد افتتاح مجلس و در دیدار با نمایندگان مطرح فرمودند.

قدر یقین، بهترین عنوانی که می‌توان برای اتفاق ناخوشایند دیروز در صحن علنی مجلس شورای اسلامی و در جلسه‌ استیضاح وزیر محترم کار مطرح کرد، «جفا در حق رهبری، انقلاب و نظام » آن هم به قیمتی نازل و ثمنی بخس بود!

صرف نظر از چرایی و چگونگی علت وقوع این رویداد «دشمن شاد»، به آن دلیل جفا به رهبری که چندی پیش، مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه‌ای (حفظه الله تعالی) در دیدار با دانشجویان به صراحت هرچه تمام‌تر، مسئولان عالی کشور را به حفظ وحدت کلمه و پرهیز از هرگونه اختلاف افکنی و کشاندن اختلاف سلیقه‌ها به میان مردم سفارش نموده و این جمله‌ مشهور را فرمودند: «... از امروز تا روز انتخابات، هر کس احساسات مردم را در جهت ایجاد اختلاف به کار گیرد، قطعاً به کشور خیانت کرده است!»

قطع یقین، هیچ کس بهتر و کامل‌تر از شخص ایشان، به شرایط و اقتضائات داخلی و حساسیت‌های خارجی کشور و نظام وقوف و آشنایی ندارد. همین تیزهوشی و نکته سنجی ناخدای کشتی نظام و انقلاب است که در سخنرانی نوروزی امسال پس از طرح و تبیین شعار سال 91، بلافاصله موضوع «وحدت مسئولان» را به عنوان یکی از ارکان راهبردی اندیشه‌ انقلاب اسلامی بر شمرده و دولت و ملت را به وحدت و یکپارچگی و پرهیز از هرگونه اختلاف و دو دستگی توصیه‌ی مؤکد می‌کنند.

سالی که پایان آن‌، انشاءالله نویدبخش برگزاری انتخاباتی باشکوه، با مشارکت حداکثری و غرور آمیزی خواهد بود که بی شک یک بار دیگر، وجهه و اعتباری مضاعف برای نظام مردم سالار اسلامی ایران به ارمغان خواهد آورد.

و اما «جفا به انقلاب و نظام» به آن دلیل که این رویداد ناخوشایند، همزمان با ایام الله دهه‌ مبارک فجر و جشن سی و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و مصادف با روزی رخ داد که بر اساس سنت نامگذاری روزهای این دهه‌ گرانقدر، به نام « روز انقلاب اسلامی، معنویت و پایبندی به ارزش‌های اسلامی» متصف شده بود. روز بلندی که پایبندی به ارزش ها را یادآور می‌شد و کام ملت سرافراز ایران را به خاطر انتشار خبر افتخارآمیز موفقیت فرزندان ملت در صنایع دفاعی وزارت دفاع برای ساخت هواپیمای جنگنده و پیشرفته‌ی قاهر 313 شیرین کرد که متأسفانه با این بی تدبیری‌ها، این روز و ایام خجسته به کام ولی امر مسلمین جهان و مردم سرافراز ایران تلخ گردید.

اینجانب ضمن دعوت و تأکید بر ضرورت التزام و پایبندی عملی و گفتاری به فرامین قانونی و شرعی مقام عظمای ولایت بویژه در شرایط «جنگ نابرابر اقتصادی» و افزایش تحریم‌ها و فشارهای نظام سلطه به دولت و ملت بزرگوار ایران و در موقعیتی که به خاطر تشدید گرانی‌ها و افزایش تورم، عموم مردم خاصه قشر آسیب‌پذیر، در فشار جدی به سر می‌برند، به عنوان خادمی کوچک در «خانه‌ ملت» از جایگاه نمایندگی مجلس شورای اسلامی، به سهم خود از اتفاق ناخوشایند عصر یکشنبه 15 بهمن ماه 1391 در صحن علنی مجلس اظهار تأسف عمیق نموده و به خاطر تکدر خاطر مقام معظم رهبری و جریحه‌دار شدن احساسات پاک مردم قدرشناس ایران اسلامی طلب عفو می‌نمایم.

کاش مسئولان و دولت‌مردان، این فرمایش گهربار مولای متقیان به مالک اشتر را آویزه گوش خود سازند که : «والی از هر کس سزاوار‌تر به پوشاندن عیب‌هاست. پس مبادا آنچه را بر تو نهان است، آشکار گردانی و باید آن را که برایت پیداست بپوشانی، ... پس چندان که توانی، زشتی را بپوشان تا آن را که دوست داری بر رعیت پوشیده بماند، خدا بر تو بپوشاند.»

حال، در این شرایط حداقل انتظار از رؤسای محترم دو قوه آن است که علاوه بر گوش جان سپردن و اطاعت محض از فرامین هدایت‌گرانه‌ رهبر حکیم و فرزانه‌ انقلاب، با اقدامات جبرانی، موجبات مسرت مردم همیشه در صحنه و دلسوزان انقلاب و نیز یأس و ناامیدی دشمنان قسم خورده را فراهم آورند.

در پایان ضمن آرزوی بهره‌مندی از ادعیه‌ زاکیه و دعای خیر حضرت ولی عصر ارواحنا فداه و سلامتی و طول عمر برای رهبر فرزانه و عافیت و سلامتی برای ملت صبور ایران، این فراز از سخنان اخیر ایشان را یادآور شده و عمل به آن را در دوران «جنگ اقتصادی» کنونی، مجدانه به خود و سایر مسئولان امر گوشزد می‌کنم:

«یکی از راه ها، ایجاد وحدت است. اختلافات مضر است. هم اختلافات بین مسئولین مضر است؛ هم بدتر از آن، کشاندن اختلاف میان مردم مضر است. این را من به مسئولین، به رؤسای محترم هشدار می‌دهم. من از رؤسای قوا حمایت کردم، باز هم حمایت می‌کنم- مسئولند، باید کمکشان کرد- اما به آنها هشدار می‌دهم... البته اختلاف نظر، فراوان است؛ هیچ اشکالی هم ندارد- دو نفر مسئولند، رفیقند، اختلاف نظر هم دارند؛ همیشه هم بوده است- اما اختلاف نظر نباید به اختلاف در عمل و اختلاف در برخوردهای گوناگون، به اختلاف علنی، به گریبانگیری، به مچ گیری منتهی شود... اختلافات را نباید علنی کرد؛ اختلافات را نباید به مردم کشاند؛ احساسات مردم را نباید در جهت ایجاد اختلاف تحریک کرد. از امروز تا روز انتخابات، هر کس احساسات مردم را در جهت ایجاد اختلاف به کار بگیرد، قطعاً به کشور خیانت کرده است.»

والسلام علی من اتبع الهدی

سید مهدی هاشمی

نماینده‌ مردم شریف تهران، ری، شمیرانات و اسلام شهر در مجلس شورای اسلامی