کد خبر 193078
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۷:۵۸

روز گذشته محمود احمدی نژاد به شعاری جنجال برانگیز که مدتی است توسط حامیان انتخاباتي كانديداي احتمالي جريان دولت در محافل رسانه ای مطرح می‌شود، اشاره کرد.

گروه سیاسی مشرق ــ روز گذشته رئیس جمهور احمدی نژاد در جمع راهپيمايان ۲۲ بهمن‌ در خطابه خود به موضوعاتی چون "مهندسي انتخابات"و "کسی نمی تواند جای مردم تصمیم بگیرد" اشاره کرد. او همچنین به شعاری جنجال برانگیز که مدتی است توسط حامیان انتخاباتي كانديداي احتمالي جريان دولت مطرح می‌شود اشاره کرد.

شعاری که مدت هاست توسط حامیان دولت در محافل رسانه ای و همچنین وبلاگ ها و سایتهای انتخاباتی آنها منتشر می شود.

نکات مورد اشاره احمدی نژاد واکنش‌های صریحی را از سوی برخي نمايندگان مجلس و چهره‌هاي سياسي كشور به همراه داشت. جالب آنجاست كه اين شعار تبليغاتي امروز نيز به عنوان تيتر يك در روزنامه خورشيد منتسب به سعيد مرتضوي سرپرست سازمان تامين اجتماعي درج شد و روزنامه دولتی "ایران" نیز "کسی نمی تواند جای مردم تصمیم بگیرد" را به عنوان مهمترین سخن رئیس جمهور انتخاب کرد.

احمدی نژاد در سخنرانی خود در مراسم 22 بهمن در پایان خطابه اش به جمعیت حاضر گفت: گزارش‌ها می‌گوید تمام شهرها و روستاها مملو از انسان‌های پاک‌، خداجو و عاشق ارزش‌های الهی و مصمم است. از همه شما بخاطر خلق حماسه دیگر جاودانه دیگر سپاسگزارم.

او سپس سه مرتبه تکرار کرد: زنده باد بهار، زنده باد بهار، زنده باد بهار.


«زنده باد بهار» شاید یاددآور پرسش معنا داری باشد که محمود احمدی نژاد چندی پیش در گفت و گوی ویژه خبری خود در رسانه ملی مطرح کرد، پرسشی که از تمایل دولت برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری 92 خبر می داد.

در این برنامه که به طور زنده از صدا و سیما پخش می شد، مرتضی حیدری مجری گفت و گوی زنده تلویزیونی از محمود احمدی نژاد پرسید، سال 84 قول دادید اسامی را که در جیبتان دارید اعلام کنید و حالا که یک سال مانده به پایان دولتتان نمی خواهید این افراد را معرفی کنید؟! رئیس جمهور اما در پاسخی معنادار گفت: از کجا می دانید که یک سال به آخر دولت مانده؟

لازم به ذکر است که شعار انتخاباتی «زنده باد بهار» از زمانی در رسانه های منتسب به دولت رواج پیدا کرد و در محافل رسانه ای آنها به یک شعار رایج بدل شد که محمود احمدی نژاد در انتهای آخرین سخنرانی خود به عنوان نماینده جمهوری اسلامی در سازمان ملل، سه مرتبه شعار «زنده باد بهار» را بر زبان آورد.

تکرار شعار "زنده باد بهار" از تریبون عمومی و در مراسم 22 بهمن امسال همچنین يادآور پوسترهاي تبليغاتي بود که حاميان دولت در مراسم استقبال از احمدي نژاد و اسفندیار رحیم مشایی در بازگشت از مصر به نمایش گذاشتند و در این مراسم شعارهایی را در حمایت از اسفندیار رحیم مشایی سردادند.


علی مطهری در همین زمینه با بیان اینکه هدف دولت از شعار انتخاباتی "زنده باد بهار" که از تریبون 22 بهمن توسط رئیس جمهور بیان شد، بهار حکومت مهدوی است، به خبرگزاری مهر گفته است: مردم باید هوشیار باشند و فریب این نوع شعارها را نخورند.

آنها می خواهند، بگویند ما شما را به حکومت مهدوی رهنمون می شویم در حالی که این یک ادعای دروغ و نوعی عوام فریبی و سوء استفاده از یک عقیده اسلامی مردم است.

محمد کوثري نماينده مردم تهران نیز از دیگر شخصیت های سیاسی بود که به سخنان احمدی نژاد واکنش نشان داد. او با اشاره به مطرح کردن شعار انتخاباتی حامیان دولت از تربیون عمومی در سالروز پیروزی انقلاب گفت: اگر شعار «زنده باد بهار»، شعار انتخاباتي نامزد دولت باشد، تکرار آن از سوي رئيس‌جمهور در راهپيمايي عمومي 22 بهمن تخلف و مهندسي انتخابات است. متاسفانه آقاي رئيس‌جمهور در سخنان امروز خود مراعات نکردند؛ افرادي که مي‌خواهند کانديداي انتخابات شوند نيز بايد بدانند تريبون‌‌هاي عمومي متعلق به کل نظام است نه فقط براي دولت.

حجت‌الاسلام والمسلمين احمد سالک عضو شوراي مرکزي جامعه روحانيت مبارز مجلس نیز با انتقاد از شعار «زنده باد بهار» که توسط رئيس‌جمهور در جمع راهيپمان تهراني چندين بار تکرار شد، گفت: 34 سال است شعارهاي مردم نشات گرفته از آموزه‌هاي امام(ره) است. شعارهاي برگرفته از آموزهاي‌ امام، تبري به سمت دشمنان اسلام است؛ از جمله مرگ آمريکا، مرگ بر انگليس و مرگ بر ضد ولايت فقيه.

وي با تاکيد بر اينکه شعارهاي انقلابي و اسلامي حاوي فهم و تعقل بسيار بالايي ديني است، به شعار «زنده باد بهار» احمدی نژاد اشاره کرد و گفت: امروز که آقاي احمدی نژاد شعار «زنده باد بهار» سر داد، ياد شعار بهار عربي که ديگران سر مي‌دهند، افتادم. مطمئنيم شعارهاي چون «زنده باد بهار» دوام چنداني نخواهد داشت و اينگونه شعارها در بين مردم مقبول نبوده و نخواهد بود.




نکته‌ای که در شعار عجیب "زنده باد بهار" مکتوم است؛ شباهت عجیب آن با معنای غلط "بهار عربی" است که استکبار جهانی برای سوار شدن بر موج بیداری اسلامی آنرا مطرح کرد.

در روی دیگر سکه نیز اخباری در خاطر سیاسیون به این واسطه زنده می‌شود که حاکی از التزام دولت به مقوله "بیداری انسانی" و نه بیداری اسلامی حکایت دارد. حلقه انحرافی معتقد به بهار عربی و مدیریت آمریکا در رخدادهای مربوط به بیداری در جهان اسلام است.