به گزارش مشرق به نقل از خبرآنلاین، قیمت مسکن در بسیاری از شهرهای بزرگ دنیا روند رو به صعودی دارد. پاریس یکی از همین شهرهاست.
مسکو: پایتخت روسیه به لحاظ قیمت مسکن در میان گرانترین شهرهای دنیا جای دارد. قیمت اجارۀ یک آپارتمان سه اتاقه در سال 2012 به میزان 4.971 یورو بود. مسکو به لحاظ کمبود عرضۀ مسکن نیز در رتبۀ اول قرار دارد.
کاراکاس: پایتخت و بزرگترین شهر ونزوئلا به لحاظ گرانی مسکن در رتبۀ دوم است. در واقع یک مهاجر برای اجارۀ ماهیانۀ یک آپارتمان سه خوابه باید 4.754 یورو پرداخت کنند. قیمت مسکن به دلیل تورم بالا به میزان 34% در طول یکسال افزایش یافته است. کمبود مسکن و بالا بودن تقاضا به دلیل رشد توسعه در بخش صنعت نفت بر بالا بودن تورم در کاراکاس تأثیر نهاده است.
توکیو: پایتخت ژاپن در سال 2013 توانسته رتبۀ خود را از اول به سوم کاهش دهد. در توکیو برای یک آپارتمان سه قسمتی ماهیانه باید 4.476 یورو پرداخت کنید.
هنگ کنگ، مهمترین شهر انگلیسی زبان چین با اجارۀ ماهیانه 4.238 یورو در رتبۀ چهارم قرار دارد و همچنان از گرانترین شهرهای دنیا به لحاظ مسکن است.
لندن: در اروپا لندن در میان گرانترین شهرها به لحاظ مسکن قرار دارد. یک مهاجر برای اجارۀ یک خانۀ سه اتاقه باید 3.925 یورو پرداخت کند.
سنگاپور: در سنگاپور برای اجارۀ ماهیانۀ یک خانه سه اتاقه باید 3.655 یورو پرداخت کنید.
سان فرانسیسکو: در پرتراکمترین شهر ایالات متحده آمریکا با پل زیبای گلدن گیت، مهاجران باید برای یک خانۀ سه اتاقه 2.886 یورو بپردازند.
ژنو: در اروپا ژنو بعد از لندن در رتبۀ دوم گرانترین قیمت مسکن قرار دارد. این شهر در مقایسه با سالهای قبل دو رتبه سقوط کرده است. برای یک خانۀ سه اتاقه باید 2.831 یورو پرداخت شود.
نیویورک: دومین شهر بزرگ آمریکا در رتبۀ دهم ردهبندی سال 2013 قرار دارد.(نیویورک در سال گذشته در رتبۀ دوازدهم قرار داشت). برای یک خانۀ سه خوابه باید 2.806 یورو پرداخت شود.
پاریس: برای اجارۀ یک خانۀ 3 خوابه در پاریس باید 2.300 یورو پرداخت شود. قیمت مسکن در پاریس در مقایسه با سال 2011، 3% افزایش یافته است. نکتۀ جالب توجه اینجاست که با این افزایش قیمت مسکن در پاریس، پایتخت فرانسه در گزارش سالیانۀ موسسۀ ایسیای(ECA) 8 رتبه سقوط کرده و در رتبۀ 22 قرار دارد.
قیمت مسکن در بسیاری از شهرهای بزرگ دنیا روند رو به صعودی دارد. پاریس یکی از همین شهرهاست.