کد خبر 19799
تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۸۹ - ۰۰:۵۴

يک پايگاه خبري با اشاره به فناوري جديد به کار گرفته شده توسط شرکت "اينتل" به منظور غيرفعال کردن پردازنده‌ها از راه دور، آن‌ را ابزاري براي کنترل و سانسور بيشتر اطلاعات افراد توسط دولت آمريکا ارزيابي کرده است.

به گزارش مشرق به نقل از پايگاه خبري "ربل‌نيوز"، شرکت "اينتل" ساخت نسل جديدي از پردازنده‌هاي خود را با نام "سندي بريج" اعلام کرده است که امکان غيرفعال کردن آن‌ها از راه دور وجود دارد.
اين پردازنده‌ها که از فناوري جديدي موسوم به Anti-Theft 3.0 استفاده مي‌کنند را مي‌توان بطور سخت‌افزاري و نرم‌افزاري، از راه دور و با استفاده از شبکه‌هاي 3G از کار انداخت. و براي اينکار حتي نيازي به وجود سيستم‌عامل در رايانه هدف نبوده و حتي اگر هارد ديسک رايانه نيز تعويض شود، اين فناوري همچنان قادر به کنترل پردازنده خواهد بود.
گزارش ربل‌نيوز مي‌نويسد: در نگاه اول به نظر مي‌رسد که اين فناوري بسيار کاربردي و مفيد خواهد بود. و در صورت به سرقت رفتن يک رايانه مي‌توان پردازنده آن را غيرفعال کرد. اما مسئله اينجاست که با بکارگيري چنين فناوري در حقيقت ما کنترل رايانه‌هاي خود را به دست کس ديگري مي‌دهيم.
اين گزارش مي‌افزايد: با توجه به قانون "ميهن‌پرستي"، آمريکايي‌ها بسياري از حقوق خود را به بهانه تهديدات امنيتي از دست داده‌اند. بنابراين بايد از چنين فناوري‌هايي نيز ترسيد زيرا اين فناوري مي‌تواند به ابزاري براي کنترل و سانسور تبديل شود.
ربل‌نيوز با اشاره به تلاش‌هاي دولت آمريکا براي کنترل و سانسور فضاي اينترنت ادامه مي‌دهد: سازمان سيا اخيرا با تعبيه کدهايي در يکي از سايت‌هاي حامل اطلاعات ويکي‌ليکس، کساني را که اقدام به دانلود اطلاعات اين سايت مي‌کنند، شناسايي مي‌نمايد.
به همين خاطر نيز به دانشجويان توصيه شده است تا از دريافت اطلاعات موجود در ويکي‌ليکس خودداري کنند.
اين گزارش همچنين با اشاره به تشديد قوانين امنيتي در فرودگاه‌هاي آمريکا، بر امکان خودزني دولت آمريکا به منظور توجيه امنيتي کردن فضاي اين کشور تاکيد مي‌کند.