به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، حامد نصراللهی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه این ایده در کشور برای اولین بار بوده و از لحاظ کیفیت کاری، بازده و توان خروجی از نمونههای خارجی آن نیز بسیار بهتر عمل میکند، افزود: لامپهای کم مصرف معمولی به دلیل اثراتی که بر روی ولتاژ برق در خط تولید صنایع میگذراند و همچنین بازدهی که از نظر کارکرد زمانی دارند در مصارف صنعتی قابل استفاده نیستند.
وی همچنین ادامه داد: در محیطهای صنعتی به دلیل شرایط موجود نظیر حرارت و دمای بالا و وجود بخارات آهن و گرد آهن و فلزات دیگر کارکرد زمانی لامپهای کم مصرف معمولی 8 تا 9 ماه کاهش مییابد که به این دلیل از لامپهای حبابی هلیوم و هلیوم نئون و .... استفاده میشود که مصرف انرژی بسیار بالایی دارند.
نصراللهی در خصوص لامپهای فوق کم مصرف صنعتی طراحی شده خاطرنشان کرد: لامپهای طراحی شده به دلیل آنکه التهابی هستند تاثیری روی خط ولتاژ جریان انتقال برق ندارند. همچنین دمای کارکرد و تحمل دمایی در این لامپها بسیار بالاتر از لامپهای کم مصرف معمولی است و تا دمای 60 تا 70 درجه و در شرایط خاص تا 80 درجه تحمل دمایی دارند.
به گفته وی، لامپهای التهابی معمولی در دماهای کمتر از 10 درجه روشن نمیشوند یعنی قدرت التهاب به گاز درون حباب را ندارند اما به دلیل آن که این لامپها از ادوات نیمه هادی هستند و هر چه قدر محیط دمای کمتری داشته باشد راحتتر روشن میشوند محدودیت سطح دمای منفی تا 50 درجه را ندارند.
نصراللهی خاطرنشان کرد: در ساختار این لامپها از دیودهای LED استفاده شده که مصرف آنها یک سوم لامپهای کم مصرف است و طول عمر این لامپها 40 هزار ساعت است در حالی که برای لامپهای کم مصرف معمولی 12 تا 18 هزار ساعت است.
وی افزود: این لامپها در صنایع فلزی، ذوب آهن، پتروشیمی و دیگر صنایع و همچنین در ادارات و بیمارستانها قابل استفاده است.
نصراللهی در پایان گفتوگو در خصوص حمایتهای دولت تصریح کرد: شرکتهای دانش بنیان از لحاظ مالی نیاز به حمایت دولت ندارند زیرا تولیدات آنها ارزش افزوده بالایی دارد بلکه نیاز است دولت در خصوص بازار فروش محصولات شرکتهای دانش بنیان حمایتهای لازم را انجام دهد.
لامپهای فوق کم مصرف صنعتی و اداری با مصرف انرژی یک سوم لامپهای کم مصرف معمولی در یک شرکت دانش بنیان در زنجان طراحی و ساخته شد.