گروه سیاسی مشرق _ در حال حاضر بخش عمده ای از فضای سیاسی و رسانه ای کشور تحت الشعاع یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری قرار گرفته است و روزانه شاهد انتشار اخبار، گزارش ها و تحلیل های مختلفی درباره آخرین صف بندی های سیاسی ، ائتلاف ها و رایزنی ها هستیم.
جستاری در حرفها و مواضع طرح شده از سوی نامزدهای قطعی و بالقوه انتخابات آتی می تواند زمینه آشنایی بیشتر را با شخصیت ها و گفتمان های این افراد فراهم آورد.
یاسر هاشمی: فائزه مردترين عضو خانواده ماست
همانطور که پبش تر عنوان شده بود رسانه های اصلاح طلب در ویژه نامه های نوروزی خود مانور ویژه ای بر روی خاندان هاشمی رفسنجانی و بویژه رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام داده و خلاف هجمه های سال های نه چندان دور به آقای هاشمی، وی را همچون یک ناجی و بی بدیل معرفی کرده اند.
یاسر در بخشی از این مصاحبه می گویدهر صحبت حتي کوچک ما ميتواند تحليل اساسي براي بيش از 60 سال فعاليت سياسي آقاي هاشمي به وجود آورد. به هرحال آقاي هاشمي متعلق به من، فائزه، محسن، فاطمه و مهدي نيست، ايشان به همه جامعه تعلق دارد. شما آن بخش از شايعاتي که درباره ما وجود دارد را کنار بگذاريد، ما را تخريب ميکنند تا هاشمي را تخريب کنند چون فرزندان ايشان به خودي خود اهميت چنداني ندارند. ميخواهم اين را بگويم اگر تخريب يا تعريف ميشويم هدف آقاي هاشمي است و کسي خير يا شر ما را نميخواهد بلکه خير و شر پدر برايشان پراهميت است.
وی در ادامه اظهار داشت: آقاي احمدينژاد استاد من نبود اما وزراي او بودند. آقاي علي احمدي وزير اسبق آموزش و پروش استاد راهنماي من بود که اتفاقا خيلي هم رفيق بوديم. آقاي غضنفري و برخي ديگر از مسوولان فعلي به عنوان استاد آنجا بودند. (لینک خبر)
حسن سبحانی: اطلاعاتی درباره جریان انحرافی ندارم
حسن سبحانی استاد اقتصاد دانشگاه تهران می گوید ارتباط با توده را بلد است و تنها شعارهایی را سر می دهد که بتواند آن ها را عملی کند و پیروزی را به آخر خط رسیدن نمی داند.
سبحانی می گوید بارش را با نخبگان تقسیم می کند و برای هر ایرانی 5 ریال هزینه می کند.شعار دولت قانون سبحانی، دولت اقتصادی بدون ربا همراه با قانون گرایی، حقجویی و اخلاق محوری است.
سبحانی متولد دامغان است، دوران کودکی خود را در خانواده ای پایین تر از سطح متوسط گذرانیده و می گوید: ارباب زاده نبودم، باید همیشه کار می کردم تا بتوانم تحصیل کنم و به همین علت توده مردم را درک می کنم.
او در بخشی از گفت و گوی خود می گوید: رادیو و تلویزیون در مجموع نسبت به بعضی از نیروهای انقلابی از جمله من استفاده ابزاری داشته است؛ در جاهایی که فرض می کرده صحبتهای من در جهت منویات آنهاست از من استفاده کرده است. در یکی از برنامه هایی که با مدیرعاملان بانکها درشبکه 2 صحبتی داشتم که در آنجا به صراحت اعلام کردم بانکها بر محور ربا می چرخند. از آن جلسه به بعد ابزار تلویزیون از من گرفته شد. البته صدا و سیما می تواند شواهدی دال بر نقد حرفهای من بیاورد. مثلا دعوت به شبکه قرآن در ساعت 1 بامداد! (لینک خبر)
امام جمعه اصفهان: «زنده باد بهار» يك حيله سیاسی است
حجت الاسلام محمدتقي رهبر که جریان نفوز کرده در دولت را جریانی ورشکسته می خواند، نوع نفاق آنها را اینگونه معرفی می کند که : جريان انحرافي كساني هستند كه خود را در قالب اصولگرا و پيرو ولايت و رهبري جا ميزنند اما در عمل منافقانه رفتار ميكنند؛ از ولايت و ولايتمداري دور هستند و به نوعي ميخواهند در برابر مقام رهبري مقاومت كنند و در تقابل با ولي امر مسلمين قرار دارند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به خطر این جریان در ماه های باقی مانده از عمر دولت اشاره می کند و می گوید: فتنه جريان انحراف خطرناكتر از جريان اصلاحات است، هر دو اين جريانها در يك سمت و سو هستند. بلكه جريان انحرافي خطر بيشتري دارند چراكه اين گروه هنوز نقاب از چهره بر نداشته و بعضاً با وعدههاي مالي و جذاب وارد فضاي انتخابات خواهند شد. (لینک خبر)
بیانیه جمعیت ایثارگران درباره انتخابات ریاست جمهوری
جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی طی بیانیهای اولویت و ترجیحات جمعیت ایثارگران در رابطه با نامزدهای ریاست جمهوری را حدادعادل، زاکانی و جلیلی عنوان کرد.
متن کامل بیانیه جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی درباره انتخابات یازدهم ریاست جمهوری به این شرح است: حضور و مشارکت گسترده مردم در صحنههای مختلف اداره کشور، از ابتدا تاکنون مورد توجه حضرت امام و رهبر حکیم انقلاب بوده است؛ انتخابات دوره یازدهمین دوره ریاست جمهوری نیز فرصت دیگری پیش روی ملت قهرمان و رشید ایران اسلامی قرار میدهد؛ این انتخابات عرصه دیگری است که قطعاً جلوههایی از بصیرت و روشنبینی امت حزبالله به منصه ظهور برسد و آن برگی دیگر از اقتدار جمهوری اسلامی ایران خواهد بود و حضور پر رنگ مردم ضمن تحقق حماسهای دیگر، مبین ولایتمدار بودن ایشان است.
اقتدار نظام اسلامی و حضور پرنشاط مردم در تعیین سرنوشت خود، قوت قلب مسلمانان جهان و امیدبخش مستضعفان و وارثان زمین بوده و چون تیری در چشمان بیرمق استکبار نشسته است و صد البته این انتخابات پیامی روشن خواهد داشت برای همه آنانی است که همچنان با خیال پردازی در فکر سلطه و خیانت به ملت ایران هستند. (لینک خبر)
شرایط حضور در ائتلاف سه گانه
علیاکبر ولایتی عصر امروز در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال فارس درمورد شایعات اختلاف بین اختلاف سهگانه اظهارداشت: شایعات اختلاف سهگانه را تکذیب میکنم و هر کس به عنوان کاندید نهایی از سوی این ائتلاف معرفی شود تائید میگردد.
ولایتی اضافه کرد: پس از انتخاب کاندید مورد نظر، تیم اقتصادی،سیاسی، علمی و فنآوری را مشخص خواهیم کرد اما اینکه دقیقاً چه افرادی باشند مشخص نبوده و در انتخاب وزرا تفاهم بین دولت و مجلس ملاک است.
ولایتی در پاسخ به سوالی در ارتباط با اقدام رئیس جمهور در مراسم تشییع هوگو چاوز گفت: اگر نظری در این رابطه داشته باشم در چارچوب مبانی دینی و دیدگاه مراجع است و هرآنچه آنان جایز بدانند از نظر ما جایز و هر آنچه جایز ندانند جایز نیست.
ولایتی با بیان اینکه به میثاق بین خود با ائتلاف سهگانه پایبندیم گفت: با آقای محسن رضایی گفتوگو نداشتیم اما هر اصولگرایی که مایل باشد وارد این ائتلاف شود استقبال میکنیم ضمن اینکه زمان معرفی کاندیدای اصولگرایان هم به این زودی نخواهد بود. (لینک خبر)
کاندیداتوری حسن روحانی قطعی شد
غلامعلی دهقان سخنگوی حزب اعتدال و توسعه در گفتوگو با فارس، از حمایت حزب متبوعش برای کاندیداتوری حسن روحانی خبر داد و اظهار داشت: کاندیداتوری آقای روحانی قطعی است و حزب اعتدال و توسعه از وی حمایت میکند.
وی افزود: ستادهای انتخاباتی حسن روحانی در تهران و مراکز استانها مشخص شده است و آقای نعمتزاده وزیر صنایع آیتالله هاشمی رفسنجانی رئیس ستاد انتخاباتی آقای روحانی و اکبر ترکان نیز به عنوان قائم مقام ستاد مشخص شدهاند.
سخنگوی حزب اعتدال و توسعه یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را چند قطبی دانست و تصریح کرد: گزینه اصلی اصولگرایان برای انتخابات آتی قالیباف، ولایتی، و گزینهای از جبهه پایداری است و معتقدیم گزینه دولت چندان شانسی برای حضور در عرصه رقابتها نداشته باشد. (لینک خبر)
زمان اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری
عیسی فرهادی در نشستی خبری به منظور تشریح اقدامات فرمانداری تهران برای برگزاری یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و همچنین چهارمین دوره انتخابات شهر و روستا با بیان اینکه سالی که پشت سر گذاشتیم یکی از سختترین سال های عمر سی و سه ساله انقلاب بوده است، گفت: توطئه های مختلفی از سوی استکبار برای ایران طراحی شد که خروجی آن موجب بروز تورم، تحریمها و از طرفی نیز موجب دلسردی مردم، بدبین کردن و جدا کردن آنان از حاکمیت و یا تقابل مردم با حاکمیت بود.
وی افزود: سال 91 علی رغم همه سختی ها و دشواری ها اولین سال بعد از آغاز اجرای هدفمندسازی یارانه ها بود اما با استقامت مردم و هدایت های رهبری هر چند سخت ولی باشکوه پشت سر گذاشته شد و حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن باقیمانده هیمنه دشمن را در هم شکست و آب پاکی را بر دشمن ریخت. (لینک خبر)
ابراهیم اصغرزاده:هاشمی میتواند کوه را از ریشه درآورد
ابراهیم اصغرزاده در گفتگو با روزنامه اصلاح طلب آرمان روابط عمومی به بیان تحلیل های خود از وضعیت اصلاح طلبان در انتخابات آینده پرداخت.
اصغرزاده در بخشی از این مصاحبه گفت: فعلا که با تکثیر سلولی نامزدهای ریاستجمهوری مواجهایم. لااقل حدود 40 تا 50 کاندیدا جلو آمدهاند که هریک فکر میکنند نماینده تودههای میلیونی هستند. درصورتی که شاید هیچکدامشان بیش از 200 تا 300 هزار رای نداشته باشند.
ما اصلاحطلبان ابتدا باید نظر بدنه اجتماعي خود را به مشاركت در انتخابات جلب كنیم. آيا ميتوانيم اعتماد دوباره آنها را جلب كنيم؟ روشن است كه در هر صورت در چنين انتخاباتي بدنه اجتماعي اصولگرايان به آنها راي ميدهند چراكه آنها ادعاي تقلب نداشتند اما بدنه اجتماعي اصلاحطلبان آيا به ما راي ميدهند يا از ما عبور خواهند کرد؟
اصلاحطلبان بهخوبی دریافتهاند که بهراحتی قادر به بسیج رایدهندگان و پیروزی آسان نخواهند شد. میدانیم در انتخاباتی شرکت نمیکنیم که کاندیدای ما رای بیاورد و رئیسجمهور اصلاحطلب بر سر کار بیاید.
وی می گوید: اگر گفتمان آقای هاشمی منطبق با مطالبات تودهها و اقشار یارانهبگیر و طبقه متوسطی که هر روز فقیرتر شده است، باشد و گفتمان خود را به اصلاحطلبان نزدیک کند، میتواند کوهی را از ریشه درآورد. هم از جبهه اصلاحات یارگیری کند، هم از جبهه اصولگرایی. آقای هاشمی اگر خودش هم نیاید وزن سنگینی در انتخابات دارد. میتواند نقش بازیسازی در انتخابات را داشته باشد. در انتخابات سال 92 بهنظرم 4 یا 5 نیرو نقش موثری خواهند داشت. یکی شخص آقای احمدینژاد و جریان وابسته به دولت، یکی شخص آقای هاشمی و بخشهایی از مدیران و فنسالاران، کارآفرینان و بخشی از روحانیت که از ایشان حمایت میکنند، دیگر جریان اصلاحات که روزبهروز بر اهمیت کلیدی جایگاه آنها در بازسازی این جبهه افزوده میشود، چهارم جبهه پایداری و درنهایت جبهه متحد اصولگرایی با اصولگرایان سنتی است.( لینک خبر )
محمد باقر قالیباف: نوع مدیریت من با هاشمی متفاوت است
محمد باقر قالیباف یکی از جدی ترین کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم در دومین قسمت گفت و گوی خود با خبرگزاری مهر گفت: ما در ائتلاف سه گانه خواستیم یک حرف را به جامعه بگوییم. یکی از مشکلات امروز جامعه ما این است که بعضی ازکارهای خوب، بد شده است. مثلاً اگر دو رقیب سیاسی روبروی یکدیگر ایستادند، همدیگر را تخریب کرده و به هم بد وبیراه گفتند ظاهرا از نظر بعضی این کار پسندیده است ولی اگر یک حرکت سیاسی شکل بگیرد که بر اساس عقلانیت پیش رفته و باورهای اسلامی و اخلاق در آن حاکم باشد، اینکار ناپسند است. در واقع حرف اصلی ائتلاف سه گانه، تعامل، همکاری و همفکری برای هدف مهمی مانند انتخابات ریاست جمهوری است. این به معنی نبود اختلاف سلیقه هم نیست.
وی در بخشی از این مصاحبه می گوید: نوع مدیریت و نگاه من با آقای هاشمی بسیار متفاوت است و بر همین اساس بنده شاید جزو اولین کسانی بودم که در سال 73 به ایشان و روند دولت ایشان انتقاد کردم. این موضوع را بطور مفصل زمانی با آقای هاشمی در میان گذاشتم که در قرارگاه سازندگی بودم و مثالی هم برای ایشان از مدل مدیریت در دوران دفاع مقدس در بکارگیری نیروهای بسیجی در کنار دیگر سازمانها آوردم.
قالیباف اظهار داشت: بنده به عنوان محمدباقر قالیباف اگر احساس کنم که برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری آینده فلاني بهتر از بنده است، حتما کاندیدا نخواهم شد و وظیفه خودم می دانم در این شرایط به نفع آن شخص کنار بروم.( لینک خبر )
الهام: نامزدیام را تایید نمیکنم
غلامحسین الهام معاون رئیس جمهور و سخنگوی دولت در گفتوگوی کوتاهی با تسنیم درپاسخ به این سؤال که برخی می گویند شما در انتخابات ریاستجمهوری، کاندیدا خواهید شد، به یک جمله بسنده کرد و گفت: نه، این خبر را تایید نمیکنم.
وی توضیح بیشتری درباره این موضوع نداد.( لینک خبر )
رضایی:نقدهایم به هاشمی ایدئولوژیک است
میز انتخابات اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل، صبح امروز با محسن رضایی دیدار کرد. در این دیدار که طی سلسله جلسات اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل با عنوان میز انتخابات صورت پذیرفت، نقطه نظرات اعضای این اتحادیه با محسن رضایی در میان گذاشته شد.
محسن رضایی در این جلسه در مورد رابطه خود با رهبری از تعبیر " ولایتی آزاده " استفاده کرد و گفت: "من ولایتی آزادهام و مقام معظم رهبری در مورد بنده توصیفاتی دارند که شاید شبیه آن وجود نداشته باشد".
رضایی در این جلسه عرصه انتخابات را عرصه جهادی توصیف کرد و ابراز داشت که من به عنوان ریاست فکر نمیکنم بلکه این عرصه را عرصه جنگ و جهاد میدانم که باید به آن وارد شد. (لینک خبر)
ماموریت چمران و بادامچیان برای انتخابات شوراها
مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران شب گذشته با اسدالله بادامچیان رئیس ستاد انتخاباتی جبهه پیروان خط امام و رهبری در انتخابات شوراها دیدار و گفتوگو کرد.
در این دیدار انتخاباتی بر ارائه فهرست واحد اصولگرایان در تهران بحث و گفتوگو و همچنین تاکید شد که نیروهای اصولگرا در انتخابات شوراها و در حوزه تهران لیست واحد ارائه کنند.
این دیدار به دعوت اسدالله بادامچیان رئیس ستاد انتخاباتی جبهه پیروان در انتخابات شوراها برگزار شد.( لینک خبر)
عسگراولادی به دیدار ائتلاف 3نفره میرود
محسن کوهکن از دیدار عسگر اولادی با ائتلاف سهگانه در آینده نزدیک خبر داد و گفت: نامزد نهایی ما در قالب فرآیند جامعتین انتخاب میشود هرچند همفکری و تعامل استراتژی جبهه پیروان است.
عضو شورای مرکزی جبهه پیروان درباره تایید سازوکار و فرمول جبهه پیروان از سوی جامعتین اظهار داشت: این فرمول همان گفتمان و راهکار برای رسیدن به ائتلاف است و از این رو پیشبینی میشد که این امر محقق شود.( لینک خبر )
جستاری در حرفها و مواضع طرح شده از سوی نامزدهای قطعی و بالقوه انتخابات آتی می تواند زمینه آشنایی بیشتر را با شخصیت ها و گفتمان های این افراد فراهم آورد.
یاسر هاشمی: فائزه مردترين عضو خانواده ماست
همانطور که پبش تر عنوان شده بود رسانه های اصلاح طلب در ویژه نامه های نوروزی خود مانور ویژه ای بر روی خاندان هاشمی رفسنجانی و بویژه رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام داده و خلاف هجمه های سال های نه چندان دور به آقای هاشمی، وی را همچون یک ناجی و بی بدیل معرفی کرده اند.
یاسر در بخشی از این مصاحبه می گویدهر صحبت حتي کوچک ما ميتواند تحليل اساسي براي بيش از 60 سال فعاليت سياسي آقاي هاشمي به وجود آورد. به هرحال آقاي هاشمي متعلق به من، فائزه، محسن، فاطمه و مهدي نيست، ايشان به همه جامعه تعلق دارد. شما آن بخش از شايعاتي که درباره ما وجود دارد را کنار بگذاريد، ما را تخريب ميکنند تا هاشمي را تخريب کنند چون فرزندان ايشان به خودي خود اهميت چنداني ندارند. ميخواهم اين را بگويم اگر تخريب يا تعريف ميشويم هدف آقاي هاشمي است و کسي خير يا شر ما را نميخواهد بلکه خير و شر پدر برايشان پراهميت است.
وی در ادامه اظهار داشت: آقاي احمدينژاد استاد من نبود اما وزراي او بودند. آقاي علي احمدي وزير اسبق آموزش و پروش استاد راهنماي من بود که اتفاقا خيلي هم رفيق بوديم. آقاي غضنفري و برخي ديگر از مسوولان فعلي به عنوان استاد آنجا بودند. (لینک خبر)
حسن سبحانی: اطلاعاتی درباره جریان انحرافی ندارم
حسن سبحانی استاد اقتصاد دانشگاه تهران می گوید ارتباط با توده را بلد است و تنها شعارهایی را سر می دهد که بتواند آن ها را عملی کند و پیروزی را به آخر خط رسیدن نمی داند.
سبحانی می گوید بارش را با نخبگان تقسیم می کند و برای هر ایرانی 5 ریال هزینه می کند.شعار دولت قانون سبحانی، دولت اقتصادی بدون ربا همراه با قانون گرایی، حقجویی و اخلاق محوری است.
سبحانی متولد دامغان است، دوران کودکی خود را در خانواده ای پایین تر از سطح متوسط گذرانیده و می گوید: ارباب زاده نبودم، باید همیشه کار می کردم تا بتوانم تحصیل کنم و به همین علت توده مردم را درک می کنم.
او در بخشی از گفت و گوی خود می گوید: رادیو و تلویزیون در مجموع نسبت به بعضی از نیروهای انقلابی از جمله من استفاده ابزاری داشته است؛ در جاهایی که فرض می کرده صحبتهای من در جهت منویات آنهاست از من استفاده کرده است. در یکی از برنامه هایی که با مدیرعاملان بانکها درشبکه 2 صحبتی داشتم که در آنجا به صراحت اعلام کردم بانکها بر محور ربا می چرخند. از آن جلسه به بعد ابزار تلویزیون از من گرفته شد. البته صدا و سیما می تواند شواهدی دال بر نقد حرفهای من بیاورد. مثلا دعوت به شبکه قرآن در ساعت 1 بامداد! (لینک خبر)
امام جمعه اصفهان: «زنده باد بهار» يك حيله سیاسی است
حجت الاسلام محمدتقي رهبر که جریان نفوز کرده در دولت را جریانی ورشکسته می خواند، نوع نفاق آنها را اینگونه معرفی می کند که : جريان انحرافي كساني هستند كه خود را در قالب اصولگرا و پيرو ولايت و رهبري جا ميزنند اما در عمل منافقانه رفتار ميكنند؛ از ولايت و ولايتمداري دور هستند و به نوعي ميخواهند در برابر مقام رهبري مقاومت كنند و در تقابل با ولي امر مسلمين قرار دارند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به خطر این جریان در ماه های باقی مانده از عمر دولت اشاره می کند و می گوید: فتنه جريان انحراف خطرناكتر از جريان اصلاحات است، هر دو اين جريانها در يك سمت و سو هستند. بلكه جريان انحرافي خطر بيشتري دارند چراكه اين گروه هنوز نقاب از چهره بر نداشته و بعضاً با وعدههاي مالي و جذاب وارد فضاي انتخابات خواهند شد. (لینک خبر)
بیانیه جمعیت ایثارگران درباره انتخابات ریاست جمهوری
جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی طی بیانیهای اولویت و ترجیحات جمعیت ایثارگران در رابطه با نامزدهای ریاست جمهوری را حدادعادل، زاکانی و جلیلی عنوان کرد.
متن کامل بیانیه جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی درباره انتخابات یازدهم ریاست جمهوری به این شرح است: حضور و مشارکت گسترده مردم در صحنههای مختلف اداره کشور، از ابتدا تاکنون مورد توجه حضرت امام و رهبر حکیم انقلاب بوده است؛ انتخابات دوره یازدهمین دوره ریاست جمهوری نیز فرصت دیگری پیش روی ملت قهرمان و رشید ایران اسلامی قرار میدهد؛ این انتخابات عرصه دیگری است که قطعاً جلوههایی از بصیرت و روشنبینی امت حزبالله به منصه ظهور برسد و آن برگی دیگر از اقتدار جمهوری اسلامی ایران خواهد بود و حضور پر رنگ مردم ضمن تحقق حماسهای دیگر، مبین ولایتمدار بودن ایشان است.
اقتدار نظام اسلامی و حضور پرنشاط مردم در تعیین سرنوشت خود، قوت قلب مسلمانان جهان و امیدبخش مستضعفان و وارثان زمین بوده و چون تیری در چشمان بیرمق استکبار نشسته است و صد البته این انتخابات پیامی روشن خواهد داشت برای همه آنانی است که همچنان با خیال پردازی در فکر سلطه و خیانت به ملت ایران هستند. (لینک خبر)
شرایط حضور در ائتلاف سه گانه
علیاکبر ولایتی عصر امروز در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال فارس درمورد شایعات اختلاف بین اختلاف سهگانه اظهارداشت: شایعات اختلاف سهگانه را تکذیب میکنم و هر کس به عنوان کاندید نهایی از سوی این ائتلاف معرفی شود تائید میگردد.
ولایتی اضافه کرد: پس از انتخاب کاندید مورد نظر، تیم اقتصادی،سیاسی، علمی و فنآوری را مشخص خواهیم کرد اما اینکه دقیقاً چه افرادی باشند مشخص نبوده و در انتخاب وزرا تفاهم بین دولت و مجلس ملاک است.
ولایتی در پاسخ به سوالی در ارتباط با اقدام رئیس جمهور در مراسم تشییع هوگو چاوز گفت: اگر نظری در این رابطه داشته باشم در چارچوب مبانی دینی و دیدگاه مراجع است و هرآنچه آنان جایز بدانند از نظر ما جایز و هر آنچه جایز ندانند جایز نیست.
ولایتی با بیان اینکه به میثاق بین خود با ائتلاف سهگانه پایبندیم گفت: با آقای محسن رضایی گفتوگو نداشتیم اما هر اصولگرایی که مایل باشد وارد این ائتلاف شود استقبال میکنیم ضمن اینکه زمان معرفی کاندیدای اصولگرایان هم به این زودی نخواهد بود. (لینک خبر)
کاندیداتوری حسن روحانی قطعی شد
غلامعلی دهقان سخنگوی حزب اعتدال و توسعه در گفتوگو با فارس، از حمایت حزب متبوعش برای کاندیداتوری حسن روحانی خبر داد و اظهار داشت: کاندیداتوری آقای روحانی قطعی است و حزب اعتدال و توسعه از وی حمایت میکند.
وی افزود: ستادهای انتخاباتی حسن روحانی در تهران و مراکز استانها مشخص شده است و آقای نعمتزاده وزیر صنایع آیتالله هاشمی رفسنجانی رئیس ستاد انتخاباتی آقای روحانی و اکبر ترکان نیز به عنوان قائم مقام ستاد مشخص شدهاند.
سخنگوی حزب اعتدال و توسعه یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را چند قطبی دانست و تصریح کرد: گزینه اصلی اصولگرایان برای انتخابات آتی قالیباف، ولایتی، و گزینهای از جبهه پایداری است و معتقدیم گزینه دولت چندان شانسی برای حضور در عرصه رقابتها نداشته باشد. (لینک خبر)
زمان اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری
عیسی فرهادی در نشستی خبری به منظور تشریح اقدامات فرمانداری تهران برای برگزاری یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و همچنین چهارمین دوره انتخابات شهر و روستا با بیان اینکه سالی که پشت سر گذاشتیم یکی از سختترین سال های عمر سی و سه ساله انقلاب بوده است، گفت: توطئه های مختلفی از سوی استکبار برای ایران طراحی شد که خروجی آن موجب بروز تورم، تحریمها و از طرفی نیز موجب دلسردی مردم، بدبین کردن و جدا کردن آنان از حاکمیت و یا تقابل مردم با حاکمیت بود.
وی افزود: سال 91 علی رغم همه سختی ها و دشواری ها اولین سال بعد از آغاز اجرای هدفمندسازی یارانه ها بود اما با استقامت مردم و هدایت های رهبری هر چند سخت ولی باشکوه پشت سر گذاشته شد و حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن باقیمانده هیمنه دشمن را در هم شکست و آب پاکی را بر دشمن ریخت. (لینک خبر)
ابراهیم اصغرزاده:هاشمی میتواند کوه را از ریشه درآورد
ابراهیم اصغرزاده در گفتگو با روزنامه اصلاح طلب آرمان روابط عمومی به بیان تحلیل های خود از وضعیت اصلاح طلبان در انتخابات آینده پرداخت.
اصغرزاده در بخشی از این مصاحبه گفت: فعلا که با تکثیر سلولی نامزدهای ریاستجمهوری مواجهایم. لااقل حدود 40 تا 50 کاندیدا جلو آمدهاند که هریک فکر میکنند نماینده تودههای میلیونی هستند. درصورتی که شاید هیچکدامشان بیش از 200 تا 300 هزار رای نداشته باشند.
ما اصلاحطلبان ابتدا باید نظر بدنه اجتماعي خود را به مشاركت در انتخابات جلب كنیم. آيا ميتوانيم اعتماد دوباره آنها را جلب كنيم؟ روشن است كه در هر صورت در چنين انتخاباتي بدنه اجتماعي اصولگرايان به آنها راي ميدهند چراكه آنها ادعاي تقلب نداشتند اما بدنه اجتماعي اصلاحطلبان آيا به ما راي ميدهند يا از ما عبور خواهند کرد؟
اصلاحطلبان بهخوبی دریافتهاند که بهراحتی قادر به بسیج رایدهندگان و پیروزی آسان نخواهند شد. میدانیم در انتخاباتی شرکت نمیکنیم که کاندیدای ما رای بیاورد و رئیسجمهور اصلاحطلب بر سر کار بیاید.
وی می گوید: اگر گفتمان آقای هاشمی منطبق با مطالبات تودهها و اقشار یارانهبگیر و طبقه متوسطی که هر روز فقیرتر شده است، باشد و گفتمان خود را به اصلاحطلبان نزدیک کند، میتواند کوهی را از ریشه درآورد. هم از جبهه اصلاحات یارگیری کند، هم از جبهه اصولگرایی. آقای هاشمی اگر خودش هم نیاید وزن سنگینی در انتخابات دارد. میتواند نقش بازیسازی در انتخابات را داشته باشد. در انتخابات سال 92 بهنظرم 4 یا 5 نیرو نقش موثری خواهند داشت. یکی شخص آقای احمدینژاد و جریان وابسته به دولت، یکی شخص آقای هاشمی و بخشهایی از مدیران و فنسالاران، کارآفرینان و بخشی از روحانیت که از ایشان حمایت میکنند، دیگر جریان اصلاحات که روزبهروز بر اهمیت کلیدی جایگاه آنها در بازسازی این جبهه افزوده میشود، چهارم جبهه پایداری و درنهایت جبهه متحد اصولگرایی با اصولگرایان سنتی است.( لینک خبر )
محمد باقر قالیباف: نوع مدیریت من با هاشمی متفاوت است
محمد باقر قالیباف یکی از جدی ترین کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم در دومین قسمت گفت و گوی خود با خبرگزاری مهر گفت: ما در ائتلاف سه گانه خواستیم یک حرف را به جامعه بگوییم. یکی از مشکلات امروز جامعه ما این است که بعضی ازکارهای خوب، بد شده است. مثلاً اگر دو رقیب سیاسی روبروی یکدیگر ایستادند، همدیگر را تخریب کرده و به هم بد وبیراه گفتند ظاهرا از نظر بعضی این کار پسندیده است ولی اگر یک حرکت سیاسی شکل بگیرد که بر اساس عقلانیت پیش رفته و باورهای اسلامی و اخلاق در آن حاکم باشد، اینکار ناپسند است. در واقع حرف اصلی ائتلاف سه گانه، تعامل، همکاری و همفکری برای هدف مهمی مانند انتخابات ریاست جمهوری است. این به معنی نبود اختلاف سلیقه هم نیست.
وی در بخشی از این مصاحبه می گوید: نوع مدیریت و نگاه من با آقای هاشمی بسیار متفاوت است و بر همین اساس بنده شاید جزو اولین کسانی بودم که در سال 73 به ایشان و روند دولت ایشان انتقاد کردم. این موضوع را بطور مفصل زمانی با آقای هاشمی در میان گذاشتم که در قرارگاه سازندگی بودم و مثالی هم برای ایشان از مدل مدیریت در دوران دفاع مقدس در بکارگیری نیروهای بسیجی در کنار دیگر سازمانها آوردم.
قالیباف اظهار داشت: بنده به عنوان محمدباقر قالیباف اگر احساس کنم که برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری آینده فلاني بهتر از بنده است، حتما کاندیدا نخواهم شد و وظیفه خودم می دانم در این شرایط به نفع آن شخص کنار بروم.( لینک خبر )
الهام: نامزدیام را تایید نمیکنم
غلامحسین الهام معاون رئیس جمهور و سخنگوی دولت در گفتوگوی کوتاهی با تسنیم درپاسخ به این سؤال که برخی می گویند شما در انتخابات ریاستجمهوری، کاندیدا خواهید شد، به یک جمله بسنده کرد و گفت: نه، این خبر را تایید نمیکنم.
وی توضیح بیشتری درباره این موضوع نداد.( لینک خبر )
رضایی:نقدهایم به هاشمی ایدئولوژیک است
میز انتخابات اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل، صبح امروز با محسن رضایی دیدار کرد. در این دیدار که طی سلسله جلسات اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل با عنوان میز انتخابات صورت پذیرفت، نقطه نظرات اعضای این اتحادیه با محسن رضایی در میان گذاشته شد.
محسن رضایی در این جلسه در مورد رابطه خود با رهبری از تعبیر " ولایتی آزاده " استفاده کرد و گفت: "من ولایتی آزادهام و مقام معظم رهبری در مورد بنده توصیفاتی دارند که شاید شبیه آن وجود نداشته باشد".
رضایی در این جلسه عرصه انتخابات را عرصه جهادی توصیف کرد و ابراز داشت که من به عنوان ریاست فکر نمیکنم بلکه این عرصه را عرصه جنگ و جهاد میدانم که باید به آن وارد شد. (لینک خبر)
ماموریت چمران و بادامچیان برای انتخابات شوراها
مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران شب گذشته با اسدالله بادامچیان رئیس ستاد انتخاباتی جبهه پیروان خط امام و رهبری در انتخابات شوراها دیدار و گفتوگو کرد.
در این دیدار انتخاباتی بر ارائه فهرست واحد اصولگرایان در تهران بحث و گفتوگو و همچنین تاکید شد که نیروهای اصولگرا در انتخابات شوراها و در حوزه تهران لیست واحد ارائه کنند.
این دیدار به دعوت اسدالله بادامچیان رئیس ستاد انتخاباتی جبهه پیروان در انتخابات شوراها برگزار شد.( لینک خبر)
عسگراولادی به دیدار ائتلاف 3نفره میرود
محسن کوهکن از دیدار عسگر اولادی با ائتلاف سهگانه در آینده نزدیک خبر داد و گفت: نامزد نهایی ما در قالب فرآیند جامعتین انتخاب میشود هرچند همفکری و تعامل استراتژی جبهه پیروان است.
عضو شورای مرکزی جبهه پیروان درباره تایید سازوکار و فرمول جبهه پیروان از سوی جامعتین اظهار داشت: این فرمول همان گفتمان و راهکار برای رسیدن به ائتلاف است و از این رو پیشبینی میشد که این امر محقق شود.( لینک خبر )