کد خبر 202129
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۴:۳۶

دو هزارگشت پلیس به صورت محسوس و نامحسوس در جاده های کشور حضور دارند.

به گزارش مشرق، فرمانده رئیس پلیس راه کشور گفت: سفرهای نوروزی از دو روز گذشته در محورهای مواصلاتی کشور آغاز شده و محورهای مشهد، اهواز، قم و همچنین محور قزوین - رشت در حال حاضر سنگین است.

مهماندارا فزود: در حال حاضر 20 هزار تیم و 40 هزار نیروی کمکی پلیس در محورهای مواصلاتی کشور آماده خدمت رسانی به مردم و مسافران نوروزی هستند.

وی افزود: همچنین دو هزارگشت پلیس به صورت محسوس و نامحسوس در جاده های کشور حضور دارند.

سرهنگ مهماندار گفت: امسال طرح گشت های ویژه پلیس نیز کارکنترل تخلفات را به عهده دارد و گواهینامه رانندگان پرخطر را که نمرات منفی آنها به حد نصاب رسیده باشد، ضبط خواهند کرد.

وی افزود: همچنین خودروهایی که بیش ازیک میلیون تومان جریمه تخلفات خودرا نپرداخته اند نیز توقیف و به پارکینگ منتقل می شوند.

سرهنگ مهماندار از مسافران نوروزی خواست تا با رعایت قوانین راهنمایی ورانندگی سفر بی خطری داشته باشند.