به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، به گفته منابع غیررسمی، این اسمارت فون از سیستم عامل گوگل اندروید 4.2 ، نمایشگر 4.3 اینچی، دوربین عکاسی و فیلمبرداری پنج مگاپیکسلی، دوربین مکالمه ویدیویی 1.6 مگاپیکسلی و حافظه داخلی 16 گیگابایتی بهره خواهد برد.
هنوز هیچ جزییاتی درباره قیمت احتمالی این گوشی منتشر نشده است.
به نظر میرسد هدف فیسبوک از ساخت این گوشی افزایش تعداد کاربران سیار این شبکه اجتماعی است.
شایعات پیرامون ساخت این گوشی در حالیست که پرسش اصلی درباره این همکاری این است که آیا دومین تلاش مشترک اچ.تی.سی و فیسبوک موفقیتآمیز خواهد بود یا خیر، زیرا اولین همکاری آنها در سال 2011 که به تولید مدلهای اچ.تی.سی چاچا و سالسا انجامید یک شکست کامل بود و فروش این گوشیها پس از چندماه متوقف شد.
گفته میشود از حدود یک میلیارد کاربر فیسبوک 680 میلیون کاربر از طریق تلفن همراه به فیسبوک متصل میشوند. طبیعتا این مساله انگیزه خوبی برای فیسبوک به منظور ورود به این بازار است.
اما در حال حاضر تقریبا تمام اسمارتفونها یا به طور پیشفرض و یا به صورت نرمافزار قابل دانلود به فیسبوک دسترسی دارند و اینکه کاربران گوشیهای قدیمی خود را کنار گذاشته و به این تلفن همراه مبتنی بر فیسبوک اقبال نشان دهند، کمی دور از ذهن به نظر میرسد.
همچنین در ماههای اخیر سلطه فیسبوک بر بازار شبکههای اجتماعی نسبت به گذشته کمرنگ شده است. بسیاری از کاربران دیگر فیسبوک را لذتبخش یا آرامشبخش نمیدانند و شبکههای اجتماعی مختلفی به عنوان رقیب ظهور کردهاند.
به علاوه کاربران زیادی به تازگی متوجه شدهاند که داشتن یک پروفایل فعال در این شبکه اجتماعی در حقیقت چه به لحاظ زندگی شخصی و چه به لحاظ شغلی میتواند به زیان آنها باشد.