معاون اول رییس جمهور در ادامه سال 91 را سالی سخت برای دولت ارزیابی کرد و افزود: در سال گذشته از یک سو هجمه های فراوانی علیه دولت شکل گرفت و از سوی دیگر تحریم ها مشکلاتی را بوجود آورد که دولت با یاری خداوند توانست سختی ها را پشت سر گذاشته و مشکلات را ساماندهی کند .
رحیمی ادامه داد : دولت در سال 91 تلاش کرد هرچه در توان دارد برای خدمتگزاری بیشتر به مردم بکارگیرد و این رویکرد با قدرت و جدیت تا پایان دولت دهم نیز ادامه خواهد داشت .
معاون اول رییس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی رهبر معظم انقلاب تحت عنوان «حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی» خاطر نشان کرد : حماسه در لغت به معنای به نمایش گذاشتن دلاوری و شجاعت است و همه باید برای تحقق این شعار تلاش کنیم و برای ارتقاء جایگاه سیاسی و اقتصادی کشور بکوشیم .
رحیمی همچنین خدمت به مردم را فرصتی بزرگ برشمرد و افزود: قرار گرفتن در جایگاه خدمتگزاری توفیق بزرگی است که نصیب هرکس نمی شود و امیدواریم شخصی که در انتخابات آینده به عنوان رییس جمهور انتخاب می شود، فردی شایسته و لایق باشد و بتواند روند خدمتگزاری را با قدرت بیشتر ادامه دهد.