کد خبر 2050
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۹:۱۱

مرد شياد که با ارسال پيامک و آگهي‌هاي تبليغاتي، يک‌روزه ده‌ها ميليون تومان کلاهبرداري کرده و متواري شده، تحت تعقيب پليس قرار گرفت.

به گزارش مشرق به نقل از ايران، کارآگاهان اداره چهاردهم پليس آگاهي تهران چندي قبل به دنبال دريافت چند شکايت از کلاهبرداري‌هاي ميليوني در يک شرکت خصوصي به بهانه اعطاي وام يک روزه مطلع شدند.
مالباختگان در اين‌باره گفتند: چندي قبل پيامک‌هايي دريافت کردند که يک شرکت از پرداخت وام‌هاي 5، 10 و 20 ميليون توماني يک روزه و بدون نياز به ضامن خبر داده بود! وقتي با شماره تلفن‌هاي مورد نظر تماس گرفتيم مردي از آن سوي خط مدعي شد تنها شرط پرداخت وام واريز مبالغي بين 600 تا 800 هزار تومان به حساب شرکت «آينده‌سازان» است. بعد هم از متقاضيان خواسته شد چند روز بعد با در دست داشتن اصل رسيد بانکي به دفتر شرکت در خيابان شريعتي مراجعه کنند. اما به محض مراجعه، راز کلاهبرداري‌ها فاش شد.
بدين‌ترتيب کارآگاهان اداره چهاردهم پليس آگاهي به دستور بازپرس شعبه دوم دادسراي شميرانات مسئول رسيدگي به شکايت‌ها شده و با شروع تحقيقات دريافتند مرد کلاهبردار با چاپ آگهي‌هاي مختلف به نام شرکت «آينده‌سازان» و به بهانه پرداخت وام از ده‌ها تن ديگر نيز کلاهبرداري کرده است.
بنابراين کارآگاهان در نخستين گام به سراغ مسئول ارسال پيامک‌ها در دفتر خدمات تلفن همراه رفتند. او در حالي که از هويت اصلي سفارش‌دهنده پيامک‌ها اظهار بي‌اطلاعي مي‌کرد، گفت: «ما طبق مقررات و در مقابل دريافت هزينه به درخواست مشتري پيامک‌هايش را ارسال مي‌کنيم و براي اين کار نيازي به حضور مشتري در دفتر خدمات تلفن همراه نداريم!»
در ادامه، کارآگاهان به سراغ صاحب حساب‌هاي بانکي رفته و دريافتند مرد کلاهبردار با مشخصات جعلي افراد مختلف براي خودش حدود 50 حساب بانکي گشوده است.
سرهنگ عباسعلي محمديان – رئيس پليس آگاهي تهران بزرگ – با اعلام اين خبر گفت: در حال حاضر، تنها يک عکس به عنوان سرنخ اصلي براي شناسايي متهم در اختيار پليس قرار دارد. بازپرس پرونده نيز با درخواست چاپ عکس بدون پوشش مرد کلاهبردار از مردم خواسته در صورت شناسايي يا اطلاع از مخفيگاهش، موضوع را به اداره چهاردهم پليس آگاهي تهران با شماره تلفن 51055514 اطلاع دهند.
وي همچنين ضمن هشدار به شهروندان گفت: ارسال پيامک يا انتشار آگهي‌هاي تبليغاتي نمي‌تواند سند مطمئني براي اعتماد مردم به آگهي‌ها و پيام‌هاي تبليغاتي باشد و افراد بايد قبل از هرگونه اقدامي بويژه در زمينه سرمايه‌گذاري‌ها يا مسائل مالي و اقتصادي از صحت آگهي‌ اطمينان بيابند تا از سوي کلاهبرداران و شيادان نقره داغ نشوند.