کد خبر 206425
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۸:۰۱

رئیس ستاد ائتلاف پیشرفت با اشاره به اظهارات وی درخصوص تکنوکراسی گفت: قالیباف انسان ولایی، مذهبی و جبهه‌ای و با مبنای فکری حزب‌اللهی است و منظور او تخصص در کنار تعهد است.

به گزارش مشرق به نقل از تسنیم، حسین مظفر رئیس ستاد ائتلاف پیشرفت عصر امروز در جمع دانشجویان بسیجی دانشگاه شاهد با اشاره به شرایط امروز کشور گفت: کشور امروز در شرایط حساسی قرار دارد و با توجه به هزینه‌های فراوانی که برای نظام گذاشته شده است، باید تمام تلاش را برای حفظ و  انسجام آن انجام داد.

وی افزود: نظم ما نظام بدیع و نویی در دنیای امروز است که با دو رکن اسلامیت و جمهوریت به جهان معرفی شده است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هر یک از این دو رکن پیام‌های جداگانه‌ای دارد افزود: اسلامیت تعیین کننده مشروعیت نظام و جمهوریت تامین کننده مقبولیت آن است.

مظفر با اشاره به نقش مهم مردم در نظام جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: حکومت حتی اگر وصل به خدا باشد و نماینده بلافصل خداوند بر نظام حکومت کند، این حکومت بدون حضور مردم تحقق نمی‌یابد.

رئیس ستاد ائتلاف پیشرفت در توضیح سخنان خود افزود: امیرالمومنین در زمان خود نماینده بلافصل خدا بر روی زمین بود، اما حکومت  او به دلیل عدم حضور مردم تحقق نیافت، ولی این بدین معنی نیست که او در جامعه نماد حقانیت نبود.

مظفر تصریح کرد: جمهوریت با حضور مردم در نظام تحقق می‌یابد و همین مسئله در عرصه سیاسی و اجتماعی تاثیرگذار خواهد بود.

وی با بیان اینکه نبودن اسلامیت نظام را بی‌محتوا می‌سازد، خاطرنشان کرد: اگر نظامی مقبولیت نداشته باشد آن نظام عینیت نمی‌یابد. لذا جمهوریت و اسلامیت هر دو لازم و مکمل یکدیگر هستند.

رئیس ستاد انتخابات ائتلاف پیشرفت افزود: بنده معتقدم همیشه اکثریت مساوی با حقانیت نیست. زیرا اکثریت از مقوله‌های کمی است، اما حقانیت از مقوله‌های کیفی است. اکثریت به حضور مردم مربوط است و حقانیت به مشروعیت آن و رابطه آن با خدا برمی‌گردد.

مظفر ادامه داد: در اوایل دوران انقلاب خیلی‌ها تلاش کردند که نقش مردم را در این بین کمرنگ کنند که امام(ره) نگذاشتند.

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه وظیفه ما و شما تلاش برای تحقق عنصر حق در عرصه سیاسی و اجتماعی است، بیان کرد: گوشه‌گیری و انزوا در منطق سیاسی اسلامی گناه است و هرگز ارزشی در نظام اسلامی ندارد.

وی ادامه داد: تاکنون مشارکت مردم در عرصه‌های مختلف جامعه ما عالی بوده و مدعیان دموکراسی باید در مقابل مردم صبور، متدین  و آماده فداکاری نظام اسلامی سکوت کنند.

مظفر با اشاره مشارکت 34 ساله مردم نظام اسلامی در عرصه‌های سیاسی افزود: مشارکت 34 ساله مردم بسیاری از توطئه‌ها را خنثی کرد و نشان داد تنها از مسیر استقامت و پایداری در ارزش‌های اصیل انقلابی است که می‌توان نظام اسلامی را محفوظ نگه داشت و هرگز نباید در این زمینه کوتاهی کرد.

وی ادامه داد: آنها که احساس می‌کنند عدم پایبندی به ارزش‌های انقلاب آنها را رشد می‌دهد، به سرگذشت برخی از دوم خردادی‌ها بنگرند که امروز در وضعیت اسف‌باری قرار دارند و به جایگاه‌های بسیار پستی رسیده‌اند.

رئیس ستاد ائتلاف پیشرفت خاطرنشان کرد: حضور در این دوره از انتخابات بسیار مهمتر است. زیرا همه شیاطین دست به دست هم دادند تا مردم را از نظام اسلامی جدا کنند و بین نظام و مردم شکاف ایجاد کنند. به طوری که تحریم‌ها و توطئه‌های دیگر در راستای همین سیاست است.

مظفر با بیان اینکه در کشور اشکالاتی وجود دارد، افزود: این اشکالات از مسئولین است، والا جوهره و اصل نظام بدون اشکال است.

وی ادامه داد: باید تلاش خود را برای انتخاب کسی که بر آرمان‌ها پایبند است و در مسیر ولایت و شهیدان حرکت می‌کند و برای سرافرازی ملت کار می‌کند و تشنه خدمت است و نه قدرت، به کار گیریم و به دنبال اصلح باشیم.

مظفر بیان داشت: همه دنبال انتخاب اصلح هستیم، اما اصلحی که بتوانیم آرای عمومی را برای آن جلب کنیم. باید اصلحی را انتخاب کنیم که با تلاش خودمان آرای عمومی را برای او جلب کرده و وی را بر کرسی خدمت بنشانیم.

وی با بیان اینکه وضع سیاسی و سیاست‌ورزی امروز در جامعه ما در شرایط مناسبی قرار ندارد، تصریح کرد: باید زمینه‌ای را برای جذب آرای اصلح در جامعه فراهم کنیم  و در این میان تلاش کنیم که برای وی در جامعه رای به دست آوریم.

مظفر ادامه داد: تلاش ما این است که فردی که از نظر شایستگی‌ها در عالیترین جایگاه است را به عنوان اصلح معرفی و برای او رای به دست آوریم. ما باید اصلح را انتخاب کنیم، ولی اگر وی زمینه رای نداشته باشد نمی‌توان آن را معرفی کرد.

این نماینده مجلس با اشاره به شکل‌گیری ائتلاف پیشرفت ادامه داد: اعضای این ائتلاف با یکدیگر پیمان بستند که با یکدیگر رقابت نکنند و از یک نفری که شایستگی و لیاقت دارد حمایت کنند.

مظفر گفت: مصیبتی که کشور ما بر آن تحمیل شده است این است که سلایق فردی ایجاد شده و دیگران نیز جرات اظهار نظر ندارند؛ در ائتلاف پیشرفت قرار بر این شده است که میان آقایان قالیباف، حداد عادل و ولایتی اگر یکی به عنوان رئیس جمهور انتخاب ش،د دیگری ادعایی نداشته باشد و حتی اگر خارج از این ائتلاف فرد دیگری برای کاندیدا شدن مناسب بود از آن حمایت کنند.

رئیس ستاد ائتلاف پیشرفت در پاسخ به این پرسش که آیا این 3 نفر بر عهد خود باقی خواهند ماند، گفت: تاکنون این 3 نفر قسم خورده و پیمان بسته‌اند که بر عهد و پیمان خود باقی می‌مانند و من نیز گفتم که به شرط اینکه اصولگرایان یکی شوند و تشتت آراء نباشد به آنها کمک می‌کنم.

مظفر با بیان اینکه اصل گفتمان ائتلاف پیشرفت انقلاب اسلامی، گفتمان اسلام اصیل و ناب  و رهبری است، عنوان کرد: این 3 نفر با انحراف و فتنه سر سازگاری ندارند و هیچ مشارکتی با فتنه و انحراف نخواهند داشت و دل در گروه کسانی دارند که ولایت فقیه و ولی فقیه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای را قبول دارند.

وی ادامه داد: ائتلاف پیشرفت آمادگی دارد که با دیگران ائتلاف کند، ولی به شرطی که آنها حاضر باشند از خود عبور کرده و حداقل کف رای را داشته باشند.

وی در ادامه در پاسخ به انتقاداتی درخصوص رابطه ولایتی با هاشمی رفسنجانی افزود: کسی شک ندارد که ولایتی نزدیکترین فرد به رهبری طی سالهای اخیر بوده است.

رئیس ستاد ائتلاف پیشرفت از تشکیل سه کارگروه ذیل ائتلاف پیشرفت خبر داد و گفت: 3 کارگروه ذیل این ائتلاف متشکل از افراد متخصص و توانمند و شایسته تشکیل شده است که مسئول کارگروه سیاسی و بین‌المللی آقای ولایتی، مسئول کارگروه فرهنگی و اجتماعی آقای حداد عادل و مسئول کارگروه اقتصادی و زیربنایی آقای قالیباف است و این کارگروه می‌خواهد سازوکار برون‌رفت از شرایط موجود را ایجاد کند.

مظفر در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این که این سه نفر که با یکدیگر ائتلاف کردند در خط امام، رهبری، ولایت و شهیدان حرکت خواهد کرد، افزود: انتخاب افراد نسبی است و نمی‌توان فردی را پیدا کرد که بدون عیب و نقص باشد.

وی ادامه داد: باید واقعیت‌های اجتماعی را مورد توجه قرار داد و کسی را انتخاب کرد که حسن او از همه بیشتر و عیوبش کمتر از سایرین باشد.

رئیس ستاد ائتلاف پیشرفت با بیان اینکه در ائتلاف ممکن است در زمینه جذب آرا برای افراد اختلاف سلیقه وجود داشته باشد، افزود: اینکه این افراد به اشخاصی برای انتخاب خود باج داده باشند و یا پست و مسئولیتی را به آنها وعده داده باشند اصلا امکانپذیر نیست و وجود ندارد.

وی  افزود: ما تلاش می‌کنیم اصلحی که امکان تحقق آراء برای وی در عرصه اجتماعی وجود داشته باشد را به جامعه معرفی کنیم و در این زمینه از آرای اصولگرایان و حزب‌اللهی‌ها استفاده می‌کنیم.

این نماینده مجلس در خصوص انتقاداتی در مورد وام‌های چند صد میلیونی نمایندگان مجلس، گفت: بخش مهم هزینه‌های مجلس صرف خانه‌های سازمانی شده است و به آقای لاریجانی رئیس مجلس اعتراض شده که چرا هزینه‌های مجلس بالا رفته است.

مظفر در پاسخ به سوالی در رابطه با وام‌های 100 میلیون تومانی که به نمایندگان مجلس داده شده است نیز گفت: این مبلغ به نمایندگان مجلس داده می‌شود تا بتوانند مسکنی را برای خود رهن کنند و پس از اتمام دوران نمایندگی‌شان آن رابه مجلس بازمی‌گردانند؛ حقوقی که نمایندگان می‌گیرند کم است و هیئت علنی بیشتر از نمایندگان پول می‌گیرند.

وی در پاسخ به انتقاد دیگری مبنی بر عدم تبلیغات توسط شهرداری در زمینه‌های فرهنگی نیز گفت: درست است که شهرداری در فرهنگ تاثیرگذار است، ولی ما در این زمینه و در دولت وزیر فرهنگ و ارشاد را داریم که در زمینه ساخت فیلم و حجاب تاثیرگذار است. لذا در این زمینه‌ها دولت می‌لنگد و نیروی انتظامی می‌خواهد وارد این موضوع شود، ولی دولت نمی‌گذارد و بالاترین مقام اجرایی جلوی هرگونه اقدامی را می‌گیرد. بنابراین مهمترین وظیفه دولت در جامعه وضع فرهنگی است و متولی فرهنگ نظام، دولت است نه شهرداری.

رئیس ستاد ائتلاف پیشرفت در پاسخ به سوالی مبنی بر اظهارات اخیر قالیباف در مورد تکنوکرات‌ها و  اینکه آیا وی با این اظهارات به دنبال جذب آرای این طیف نیز است، تاکید کرد: من این اظهارات را شنیده و تعجب کردم. لذا در جلسه 3 نفره آن را مطرح کردم ولی معلوم شد که این اظهارات برای چند ماه گذشته بوده و ارتباطی با فرمایشات مقام معظم رهبری نداشته است. بنابراین منظور آقای قالیباف بحث تخصص در کنار تعهد بوده است و تکنوکرات که مختص سکولارها است منظور قالیباف نیست.

مظفر ادامه داد: آقای قالیباف انسان ولایی، مذهبی و جبهه‌ای است و مبنای فکری او حزب‌اللهی بوده است؛ لذا منظور او تخصص در کنار تعهد است. پس اگر این موضوع بعد از سخن حضرت آقای مطرح شده، اشتباه است و به من گفته‌اند که اینطور نیست.

وی بیان کرد: قالیباف یکی از ارکان اصلی فدایی رهبر است.

مظفر در پاسخ به انتقادات دیگری درباره حضور برخی از اصلاح‌طلبان به عنوان معاونان قالیباف که با سران فتنه نیز در ارتباط هستند گفت:  من شناخت زیادی در این زمینه ندارم و تنها به عنوان رئیس ستاد انتخابات ائتلاف فلسفه وجودی ائتلاف را برای تقویت سیاسی نظام عنوان می‌کنم.

وی در ادامه درباره حضور برخی از ساکتین فتنه در ائتلاف پیشرفت نیز گفت: کسانی که می‌گویند این افراد موضعگیری نکردند و باید موضعگیری می‌کردند، حرف درستی نمی‌زنند. زیرا همه این 3 نفر موضع‌گیری‌هایی را علیه فتنه داشته‌اند، اما ممکن است شدت این موضع‌گیری‌ها و کم و زیاد بودن آن متفاوت باشد.

مظفر افزود: برخی از این افراد دیرتر موضعگیری کردند و برخی زودتر. اما به طور قطع این 3 نفر مواضع خودشان درباره فتنه عنوان کرده‌اند هر چند ممکن است برخی از آن افراد قبل از 9 دی موضع‌گیری کمتری و بعد از آن موضع‌گیری بیشتری داشته باشند.

وی در انتها به دانشجویان حاضر افزود: همه ما در مبانی و اصول با یکدیگر برابریم و هیچ اشکالی و اختلافی در بین ما در این زمینه وجود ندارد، اما اختلاف ما در مصادیق است.