کد خبر 206884
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۲ - ۲۰:۵۹

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی که در قامت یکی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری در عرصه سیاسی کشور حاضر شده است، از مردم خواست که به کاندیداهایی رای بدهند که دارای کارنامه مشخص و برنامه هستند و از کسانی که برای معرفی خود به تخریب دیگران دست می زنند، روی‌گردان باشند.

به گزارش مشرق، حجت الاسلام محمد حسن ابوترابی فرد در گفتگو با مهر در پاسخ به سئوالی درباره مطلوب ترین راهها برای معرفی کاندیداها و جلوگیری از تخریب دیگران در انتخابات اظهار کرد: به نظرم رسانه های مکتوب و رسانه ملی نقش بسیاری موثری در جلوگیری از تخریب ها و معرفی کاندیداها برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری آینده دارند.
 
وی افزود: گفتگوها و سخنرانی کاندیداها می تواند تبیین کننده برنامه ها ، اهداف و نقشه راه آنها برای حضور هر چه بهتر در انتخابات آینده باشدو قطعا در این راستا بهتر است کاندیداها به معرفی خود بپردازند و از تخریب و زیر سئوال بردن دیگران اجتناب کنند، این رویه را می توان بهترین روش برای معرفی کاندیداها دانست.
 
نایب رئیس مجلس  با تاکید بر اینکه مردم از کسانی که در انتخابات دست به تخریب دیگران می زنند روی بر خواهند گرداند گفت: عمدتا باید کاندیداها را با مراجعه به کارنامه آنها شناخت چرا که عمده کسانی که در این عرصه وارد می شوند دارای کارنامه مدیریتی، سیاسی ، فرهنگی ، اجتماعی و دارای کارنامه در دوران دفاع مقدس و قبل از پیروزی انقلاب اسلامی هستند که رای دهندگان باید این موضوعات را به عنوان معیارهای بسیارمهم خود برای تصمیم گیری در نظر بگیرند.
 
ابوترابی اضافه کرد: بر این اساس رای دهندگان هم باید با مراجعه به کارنامه کاندیداها و در نظر گرفتن برنامه های آتی آنها برای اداره کشور بهترین فرد را در انتخابات ریاست جمهوری آینده انتخاب کنند.
 
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری درباره جزئیات جلسه ای که کاندیداهای احتمالی در سازمان صدا و سیما و با حضور رئیس این سازمان برگزار کردند نیز اظهار کرد: عمده نگاه سازمان صدا و سیما معطوف بر این بود که چگونه می توان شرایطی را مهیا کرد که مردم بتوانند علاوه بر شناخت هر چه بهتر کاندیداها ، بهترین انتخاب را از بین افراد موجود با توجه به شناختی که به دست می آورند داشته باشند.
 
نایب رئیس مجلس ادامه داد: با توجه به تجربه ای که در ادوار گذشته انتخابات در این زمینه وجود دارد سازمان صدا و سیما نظر دارد که این سطح را ارتقاء ببخشد لذا در این زمینه ازنظر نامزدهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری بهره گرفت.
 
ابوترابی درباره پیشنهادات ارائه شده از سوی کاندیداها در این جلسه یادآور شد: عمده پیشنهاداتی که مطرح شد مبنی بر این بود که باید سطح تاثیرگذاری رسانه ملی را در تبیین برنامه و گفتمان کاندیداها ارتقا بخشید.
 
وی تاکید کرد: کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری در این جلسه معتقد بودند که گفتگوها، برنامه ها، میزگردها ومناظره ها می تواند نقش بسیار مفید و موثری در تبیین برنامه و گفتمان افراد در مظان انتخاب داشته باشد.
 
نایب رئیس مجلس ابراز امیدواری کرد که با برگزاری این جلسات و استفاده از تجارب گذشته و مشورت ، سازمان صدا و سیما و رسانه ها بتوانند به یک نقشه راه قابل قبول در زمینه معرفی کاندیداها و انتخاب هر چه بهتر از سوی مردم برسند.