گروه سیاسی مشرق - روزنامههای کشور، در لابهلای اخبار و مطالب تولیدی خود، به نکات، اخبار و مفاهیمی اشاره میکنند که انتخاب و بازنشر آنها میتواند مورد علاقه مخاطبان یک رسانه باشد. آنچه که در ادامه میخوانید گزیدهای از مطالب امروز روزنامههای کشور به انتخاب خبرنگاران گروه سیاسی مشرق است.
* * *
* * *
کواکبیان با دولت اخلاق ميآيد
تعداد زيادي از اصلاحطلبان استان چهارمحالوبختياري با حضور در دفتر دکتر مصطفي کواکبيان دبير کل حزب مردمسالاري، با او ديدار کردند.
به گزارش روزنامه مردم سالاری، در اين ديدار که اقشار مختلف و فعالان سياسي اصلاحطلب از شهرهاي مختلف استان چهارمحالوبختياري حضور داشتند برضرورت اتحاد و اجماع اصلاحطلبان و جلوگيري از تکرار ماجراي انتخابات 84 تاکيد شد.
مدير مسوول روزنامهمردمسالاري در ادامه با تشريح طرح مناسک يعني همان مجمع نخبگان اصلاحطلب سراسر کشور گفت: اين طرح را در تير ماه سال گذشته يعني حدود 9 ماه قبل به آقاي خاتمي به عنوان رئيسشوراي مرکزي مجمع روحانيون مبارز و ساير بزرگان اصلاحطلب ارائه داديم اما زماني که احساس کرديم به هردليلي آقايان مجمع روحانيون براي اجراي آن آمادگي ندارند حزب مردمسالاري با حضور 500 نفر از اصلاحطلبان سراسر کشور، همايشي را در روز 19 آبان ماه سال 91 در هتل المپيک برگزار و بر ضرورت اجماع و اتحاد اصلاحطلبان تاکيد کرد و همچنان ما بر اصل اجماع تاکيد داريم و گفتهايم اگر هم طرح مناسک اجرا نشد حداقل يا از طريق حکميت، يا از طريق نظرسنجي يا از طريق نشست 35 حزب اصلاحطلب، دو جبهه اصلاحات و اصلاحطلبان، بالاخره کانديداي نهايي اصلاحطلبان به مردم معرفي شود و اميدواريم اين اتفاق صورت گيرد و مصداق «من جربالمجرب حلت به الندامه» نشويم يعني آنکه اگر کسي تجربه قبلي را يکبار ديگر تکرار نمايد حتما پشيمان خواهد شد کما اينکه نبايد مصداق روايت معروف «لايلدغ المومن من جحرمرتين» يعني آنکه هرگز يک مومن نبايد از يک سوراخ دوبار گزيده شود گرديم.
آقا رضا! باز هم كه خالي بستي!
اظهارات دبير كل سابق حزب مشاركت اسباب مطايبه و ريشخند برخي از روزنامه نگاران اصلاح طلب فراري را فراهم كرده است.
بر اساس گزارش روزنامه کیهان، رضا خاتمي كه به دليل بازداشت نشدنش مورد سؤال طيفي از حاميان فتنه سبز قرار دارد، اخيراً در مصاحبه با يك وبلاگ، خواستار نامزدي برادرش در انتخابات شده و در عين حال گفته است: در مورد انتخابات نبايد ساده انگاري كنيم. معتقدم هيچ گاه در جمهوري اسلامي انتخابات با آن معيارهايي كه در جهان معني پيدا مي كند وجود نداشته است و شايد در آينده هم اين معيارها رعايت نشود.
وي از جمله اعضاي فراكسيون مشاركت در مجلس ششم بود كه رد صلاحيت آنها باعث شد برخي محافل اروپايي اعلام كنند انتخابات ايران را مشروع نمي داند.
رضا خاتمي همچنين براي لاپوشاني ادعاي تقلب و شرط گذاري هاي قبلي مبني بر اينكه تنها با آزادي بازداشتي ها و رفع حصر موسوي و كروبي در انتخابات شركت مي كنند، مدعي شده است: اصلاح طلبان تا قدرت اجتماعي خود را نشان ندهند، موسوي و كروبي و رهنورد آزاد نخواهند شد. اين يكي از دستاوردهاي حضور در انتخابات است.
در واكنش به اين اظهارات، آرش سيگارچي همكار فراري نشريات زنجيره اي كه بعدها به صداي آمريكا پيوست، خطاب به وي نوشت: آقاي محمدرضا خاتمي كدام قدرت اجتماعي؟ حزب مشاركت عملاً قدرت اجتماعي ندارد و برخي اعضاي آن جذب ستادهاي ديگر نامزدها شده اند. از طرف ديگر جبهه مشاركت و مشخصاً برادران خاتمي از جمله ترمزهاي اعتراضات بعد از انتخابات بودند. نمي دانم موسوي به چه سمت قصد داشت برود اما آنهايي كه از جبهه مشاركت بيرون ماندند و دستگير نشدند، بطور مداوم از موسوي و كروبي خواستند كه جنبش را خياباني نكند. سياستمدار بايد حرف و عملش يكي باشد. الان جبهه مشاركت يا آنچه به نام نمادهاي اين حزب در بيرون از زندان مي شناسيم فاقد اين ويژگي هستند. عضو مستعفي شوراي مركزي اش، مواضعي مي گيرد كه با مشي محبوب اين حزب در سال 88 همخواني ندارد.
يادآور مي شود در بحبوحه فتنه سبز، برخي سايت ها و رسانه هاي بيگانه ادعا مي كردند كه اگر موسوي و كروبي بازداشت شوند، ايران قيامت مي شود. البته آن زمان از قيامت به پا كردن رضا خاتمي خبري نشد و ظاهراً او با چند سال تأخير مي گويد بياييد جمع شويم تا برويد و قيامت به پا كنيد. انصافاً كه محشر است!
ورزشکار متهم به پرداخت رشوه کاندیدا شد
به گزارش آرمان روابط عمومی، شنیده شد که یک ملی پوش سابق تیم ملی جودو که سال گذشته از سوی فدراسیون جودوی آسیا با اتهام رشوه مواجه و محروم شده بود در انتخابات کاندیدا شد. نامه نیوز نوشت؛ سال گذشته و پس از مسابقات قهرمانی جودوی آسیا در ازبکستان، آرش میراسماعیلی نایب رئیس فدراسیون ایران متهم شد که در این مسابقات تلاش کرده به افرادی پیشنهاد رشوه بدهد تا جواد محجوب بتواند سهمیه بگیرد.
پس از متهم شدن میراسماعیلی به تلاش برای پرداخت رشوه، عثمانی نماینده بوکان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که اسناد پرداخت رشوه را در اختیار دارد. میراسماعیلی پس از ثبت نام در انتخابات شورای شهر تهران تاکید کرد به خاطر احساس تکلیف در این انتخابات حضور پیدا کرده و امیدوار است پاسخ محبتهای مردم را بدهد.
تصدي مرتضوي قانوني است!
تهران امروز نوشت: حسيني معاون سازمان تاميناجتماعي پيرامون اظهارنظر برخي اشخاص و مراجع خاص درخصوص ايجاد شبهه پيرامون قانوني بودن تصدي «مرتضوي» در سازمان تاميناجتماعي اعلام كرد: اشتباه افراد مذكور اين است كه تصور ميكنند مرتضوي با ابلاغ معاون اول رئيسجمهور در سازمان تاميناجتماعي ادامه فعاليت ميدهد و با اين برداشت كه رئيس مجلس مصوبه انتقال اختيار وزير تعاون را به معاون اول ابطال كرده است ، به تبع آن ادامه مسئوليت با ابلاغ مذكور را داراي ايراد عنوان ميكنند.
به گزارش ايسنا،وي افزود: حال آنكه افراد مورد اشاره از ابلاغ جديد مرتضوي بياطلاع هستند.عباسي سرپرست وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي به استناد تبصره ماده 14 اساسنامه سازمان تاميناجتماعي مصوبه 1389/4/20 براي مرتضوي حكم سرپرستي سازمان تاميناجتماعي را صادر كرده است.
دلايل تاخير در صدور احكام پرونده «اختلاس بيمه ايران»
به گزارش تهران امروز، «قاضي حسن تردست» در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران، درباره دليل تاخير در صدور حكم متهمان اختلاس بيمه ايران گفت: ديوان عالي كشور در ارتباط با پروندههاي ملي كه در سطح رسانهها نيز مطرح شده، نيازمند زمان فوقالعاده براي اظهارنظر است.
وي با اشاره به انتظار افكار عمومي براي نهايي شدن راي متهمان پرونده افزود: حجم بالاي پرونده و ورود مسائل حاشيهاي مانند مداخلات سياسي و غيرقانوني برخي مقامات سياسي در روند اطاله دادرسي اين پرونده تاثير دارد.قاضي تردست خاطرنشان كرد: انتخابات دوره يازدهم رياستجمهوري نيز ممكن است از جمله مسائلي باشد كه در كندي رسيدگي به حكم متهمان اين پرونده نقش داشته باشد.
همايش استاديوم آزادي مغاير قانون است
به گزارش روزنامه تهران امروز، علاءالدين بروجردي رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس گفت: با توجه به اينكه از امكانات دولتي در مراسم مذكور استفاده ميشود، اين امر مغايرت قانوني دارد و يك تخلف آشكار به شمار ميرود.به گزارش افكار نيوز، وي افزود:با توجه به اينكه زمان قانوني تبليغات انتخاباتي آغاز نشده، اين تخلف قانوني براي رد صلاحيت كساني كه در اين عرصه گام ميگذارند، كافي است و ارگانهاي نظارتي بخصوص شوراي نگهبان بايد نسبت به اين مسئله دقت لازم را داشته باشند.
تکمیل ورزشگاه دیگر به درد نمیخورد!
به گزارش آرمان روابط عمومی، شنیده شد که نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس از تکمیل نشدن روند بازسازی ورزشگاه تختی این شهر انتقاد کرد. عباس قائد رحمت گفت: در ابتدا شهرداری دورود به تعهداتش عمل نکرد و پول نداد با این حال ما تلاش کردیم کار تعطیل نشود و با رایزنیهایی که با وزارت ورزش و جوانان داشتیم برای این پروژه اعتباری 2 میلیارد تومانی اختصاص دادیم.
وی ادامه داد: قسط اول توسط شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی که در حدود 400 میلیون تومان است، پرداخت شده و قرار بود تا پایان سال قبل ورزشگاه تکمیل شود که متأسفانه دوستان پیمانکار کمکاری کردند و این مهم میسر نشد. قائد رحمت با بیان اینکه تأخیر در بازسازی ورزشگاه فوقالعاده زیاد است، تصریح کرد: چون پروژه اشکالاتی داشت زمان زیادی از دست رفته و مسئولان شرکت توسعه و تجهیز هم بیتوجهی میکنند. پیمانکاران زمان را کشتند و حالا دیگر تکمیل ورزشگاه به درد ما نمیخورد چون بهموقع آماده نشد.
عبدي: اصلاح طلبان بايد بين نظام و اپوزيسيون يكي را انتخاب كنند
بر اساس گزارش روزنامه کیهان، عضو مستعفي حزب مشاركت براي چندمين بار تأكيد كرد تكليف اصلاح طلبان با خود و حاكميت معلوم نيست و به همين دليل نيز در انتخابات در بلاتكليفي به سر مي برند.
عباس عبدي در مصاحبه با روزنامه زنجيره اي اعتماد ضمن انتقاد از عملكرد اصلاح طلبان در سال 88 گفت: شما ممكن است بخواهيد برويد پيك نيك. براي به پيك نيك رفتن ممكن است 100 نفر از دوستان تان اعلام آمادگي كنند، اما اگر بخواهيد به جنگ برويد از همه آن صد نفر دو نفر هم پاي كار نيستند. روي آن صد نفر نبايد براي جنگ حساب كرد. وقتي شما روي افرادي كه به خيابان مي آوريد كنترل نداريد نتيجه اش همين مي شود كه ديديم.
او همچنين درباره كانديداتوري خاتمي گفته است: نه خير. كانديداتوري ايشان كه منتفي است. اين هم يكي از خيالات برخي از دوستان است. اصلاح طلبان مي خواهند در انتخابات اين حكومت بيايند. در انتخابات اين حكومت آقاي خاتمي هشت سال رئيس جمهور بوده و الان چهار سال است يك ديدار با رهبري نداشته است. چگونه اين ممكن است؟
وي در ادامه اين مصاحبه تصريح مي كند: جريان اصلاحات در چهار سال گذشته فاقد موفقيت بوده است. به دليل تناقضاتي كه در آن به وجود آمده است. رفتارهاي سال 88 آنان جواب نداده و قابل درك نيست. آنها يا بايد فراتر از نظام بروند و اپوزيسيون كامل يا منفعل شوند كه اين يك انتخاب است يا بايد همچون گذشته باشند و مسير تعاملي خود را با حفظ مواضع داشته باشند. اگر بخواهند در اين مسير باشند با آن رفتارها نمي توانند. نمي توان در هر دو عرصه حضور داشت. نمي شود كاري كرد كه هم آن طرفي ها هورا بكشند هم اين طرف فضاي حضور بدهد. غير طبيعي نيست كه حكومت هم از آنان استقبال نكند. بايد افرادي كه دچار تناقض هستند به چالش كشيده شوند. اينها وارد اين چالش نمي شوند. كار روزنامه نگاري همين است. مثلاً دوستان آقاي خاتمي قبل از اينكه ايشان در انتخابات مجلس رأي دهد مي گفتند اجماع شده كه رأي ندهيم. بعد ايشان رأي داد اما كسي نپرسيد كه يا اجماع ساختگي بوده يا مهم ترين فرد اجماع به آن پايبند نيست. همه كپ كردند بعد گفتند 6 ماه ديگر مي فهميد ايشان چه كار بزرگي كرد. اگر بناست 6 ماه ديگر بفهميم بايد سكوت كنيم تا بفهميم.
تحلیل یک ضدانقلاب برای نیامدن هاشمی به انتخابات
یکی از فعالان ضدانقلاب به دلیلی جالب خواستار آن شده است که هاشمی بهرغم اینکه بعد از خاتمی بهترین گزینه برای ریاستجمهوری است ولی در این انتخابات شرکت نکند. به گزارش رجانیوز، محمدرضا یزدانپناه با اشاره به این نکته که حاکمیت با اقتدار برهمزنندگان آرامش اجتماعی و ثبات سیاسی را تحمل نخواهد کرد، گفت هاشمی و خاتمی نیز نمیخواهند در مقابل این فضا قرار بگیرند و میلی با این شرایط برای حضور ندارند.
بر اساس گزارش روزنامه وطن امروز، وی اشاره میکند که این بیمیلی به طور مشخص در هاشمی بیشتر است زیرا وقتی هاشمی بیاید همه علیه او بسیج میشوند. این فعال ضدانقلاب تصریح میکند: هاشمی یک بار در انتخابات ریاستجمهوری سال ۱۳۸۴ طعم مواجهه با چنین لشکری را چشید و پس از آن گفت تنها میتواند به خداوند شکایت کند!
یزدانپناه كه پيش از اين در رسانههاي نزديك به فرزندان هاشمي قلم ميزده، در ادامه به یک نکته جالب اشاره میکند و میافزاید: وقتی در آذرماه ۱۳۹۱ رفسنجانی برای جلوگیری از رویارویی با گروهان کوچکی از همان لشکر حتی نتوانست به زادگاه و حیاط خلوت خود یعنی رفسنجان سفر کند، اعلام کرد سفرش را برای جلوگیری از تنش لغو کرده است.
او که آمادگی و توانایی مواجهه با تنش بر سر شرکت در یک مراسم ختم ساده در رفسنجان را ندارد، چگونه میتواند با تنشهایی که بیشک پس از کاندیداتوری در انتخابات با آنها مواجه خواهد شد، مقابله کند؟ وی خاطرنشان میکند: اکبرهاشمی رفسنجانی سالهاست در حوزه دیپلماسی هم طرفدار تنشزدایی شده و از تنشزایی در سیاست خارجی بشدت انتقاد میکند. به نظر نمیآید این آیتالله در آستانه 80 سالگی به طريق اولی به دنبال تنشزایی در سیاست داخلی باشد. او خود گفته است که در انتخابات به مانور وحدت نیاز است.
صدور مجوز فروش برخي ديگر از ساختمان هاي سفارتخانه هاي ايران
روزنامه خراسان نوشت: در حالي که يک مسئول ارشد اجرايي چند ماه قبل، در ابلاغيه اي خواستار فروش تعدادي از ساختمان هاي متعلق به سفارتخانه هاي ايران در کشورهاي مختلف جهان شده بود، گفته مي شود بر اساس نامه مجدد اين مسئول، تعدادي ديگر از ساختمان هاي متعلق به وزارت خارجه در کشورهاي مختلف براي فروش انتخاب شده اند و قرار است مبالغ حاصل از اين اقدام، براي تکميل برخي طرح هاي نيمه تمام دولت هزينه شود.
پيگيري دولت براي تغيير در قانون اختيارات رئيس قوه قضائيه
روزنامه خراسان نوشت: در حالي که بر اساس قانون وظايف و اختيارات رئيس قوه قضائيه مصوب سال 1378 مجلس شوراي اسلامي، دولت موظف است لوايح قضائي را که توسط رئيس قوه قضائيه تهيه و تحويل دولت مي شود، حداکثر ظرف مدت سه ماه تقديم مجلس شوراي اسلامي کند يک مسئول مهم اجرايي از کارشناسان حقوقي دولت خواسته است شرايط تصويب برخي تبصره ها براي اعمال تغييراتي در اين تکليف مجلس را بررسي و راهکارهايي را براي اجراي آن پيشنهاد کنند.
آمریکا برای زهر چشم گرفتن از ایران به سوریه حمله کند
بر اساس گزارش وطن امروز، دنیس راس مشاورسابق دولت اوباما در منطقه خاورمیانه اعلام کرد باید برای زهرچشم گرفتن از حاکمان ایران در برنامه هستهای و اثبات این مساله که آمریکا حاضر به بهکار بردن همه گزینهها از جمله گزینه نظامی برای برخورد با مساله هستهای ایران است، ایالات متحده آمریکا درباره سوریه جدیتر عمل کند و اگر لازم باشد در این کشور به مداخله نظامی دست بزند.
به گزارش عصر ایران به نقل از لسآنجلستایمز، راس با اشاره به اینکه مساله سوریه ارتباط عمیقی با ایران دارد، افزود: آنچه در سوریه میگذرد با ایران ارتباط عمیقی دارد. تعلل آمریکا در سوریه پیام اشتباهی برای حاکمان ایران که از بشار اسد پشتیبانی میکنند، میفرستد.
راس افزود: انتظار ما از حاکمان ایران آن است که رفتار خود را نهتنها در موضوع سوریه بلکه در مساله هستهای تغییر دهند و یکی از مشکلاتی که ما در این زمینه داریم این است که حاکمان ایران باور ندارند آمریکا ممکن است از نیروی نظامی استفاده کند. این دیپلمات سابق آمریکایی در ادامه افزود: اگر میخواهیم دیپلماسی موفقی داشته باشیم، آنها باید به عزم ما برای استفاده از نیروی نظامی در صورت لزوم باور داشته باشند.
چند نفر کاندیدا میشوند؟
روزنامه آرمان روابط عمومی نوشت: در یک نظرسنجی در مورد تعداد کاندیداهای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری نوشت :کمتر از 18درصد پیش بینی میکنند تعداد نامزدهای نهایی ریاست جمهوری بیش از 10نفر باشد. در نظر سنجی این سایت آمده است بیش از 82درصد پیش بینی کردهاند که این تعداد حتما کمتر از ده نفر خواهد بود. در این نظر سنجی 7/41 درصد گزینهای را انتخاب کردند که تعداد نامزدهای نهایی را 5نفر و کمتر معرفی کرده بود. همچنین5/40درصد به گزینه 6تا9 نامزد رای دادندو 8/17 درصد معتقد بودند تعداد نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری دست کم ده نفر خواهد بود.
هدف دولت از برگزاري تجليل خادمان سفرهاي نوروزي
مهدي موسوي نژاد طی یادداشتی در روزنامه اعتماد نوشت: برگزاري همايشي با عنوان تجليل خادمان سفرهاي نوروزي چه داراي شائبه انتخاباتي باشد و چه از چنين شائبهيي مبرا باشد قطعا كاري نادرست و اشتباه است. دلايل نادرستي اين اقدام هم روشن است كه من اينجا به اختصار به آنها اشاره خواهم كرد. اگر واقعا هدف دولت از برگزاري چنين مراسمي، صرفا قدرداني از دستاندركاران سفرهاي نوروزي مردم باشد كه چرا پس در سالهاي گذشته ما شاهد برگزاري چنين مراسمي نبودهايم؟ بالاخره هر سال ما نوروز داشتهايم و هر سال هم مردم بخشي از تعطيلات خود را در سفر ميگذارند و به همين دليل هم هر سال مردم ما شاهد خدمتگزاري مسوولاني بودهاند كه اين سفرها را براي مردم تسهيل كردهاند. حال سوال اين است كه چرا تا امسال ما هيچگاه از سوي دولت شاهد برگزاري چنين مراسمي نبودهايم كه در آن بخواهد از دستاندركاران سفرهاي نوروزي مردم قدرداني كند. اگر هم دولت فكر ميكند به دليل اينكه در سال آخر خدمتگزاري به مردم قرار دارد ميخواهد با اين كار از مردم قدرداني كرده باشد كه بايد بگويم براي انجام اين كار دولت داراي اولويتهاي مهمتري هست.
اقدام جدید نهاد ریاست جمهوری
شنیده شد که خراسان نوشت که بر اساس دستور اخير يکي از مسئولان ارشد دولتي، کارشناسان نهاد رياست جمهوري موظف شدهاند با بررسي وضعيت تعداد تصويب نامه هاي کابينه در سال 1391 براساس استعلام از دبيرخانه هيأت دولت، تعداد تأييديهها و ايرادات علي لاريجاني رئيس مجلس بر مصوبات سال گذشته را براساس نامه هاي منتشره در رسانهها و منابع ديگر تهيه و به صورت آماري و جدولي به مديران ارشد دولت ارائه کنند.
جمال شورجه هم کاندیدا شد
به گزارش روزنامه ارمان روابط عمومی، نام جمال شورجه کارگردان فیلم «سی و سه روز» در میان نامزدهای شورای شهر تهران دیده میشود. جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی لیست موردنظر خود برای انتخابات شوراهای شهر را به ائتلاف خدمتگزاران پیشرفت و آبادانی ارائه داد. در میان این لیست 32 نفره، نام جمال شورجه کارگردان سینما نیز به چشم میخورد. «سی و سه روز»، «عملیات کرکوک»، «باشگاه سری» و «حماسه مجنون» از جملهفیلمهایی است که جمال شورجه کارگردانی کردهاست.
کارگردان فیلم انتخاباتی روحانی کیست؟
آرمان روابط عمومی نوشت: با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری خبر ساخت فیلمهای تبلیغاتی نامزدهای انتخاباتی توسط بعضی کارگردانها شنیده میشود. از علی عطشانی و فریدون جیرانی به عنوان افرادی که قصد دارند فیلم تبلیغاتی حسن روحانی را بسازند، نام برده شده است. علی عطشانی با اشاره به این اخبار گفت: ساخت این فیلم را نه تایید میکنم و نه تکذیب. پیشنهادهایی شده که درحال بررسی هستیم. فریدون جیرانی نیز پیش از این اعلام کرده بود که درباره ساخت فیلم حسن روحانی با وی صحبت جدی نشده است.
دلال رابطه با آمريكا وارد ایران شد
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: هوشنگ اميراحمدي كه به دلال رابطه با آمريكا معروف است، چند روز پيش مجدداً وارد ايران شد. به گزارش تسنيم، هوشنگ اميراحمدي كه اواخر سال گذشته اعلام كرده بود در انتخابات رياست جمهوري 92 قصد كانديداتوري دارد، درصدد است طي روزهاي آتي با برخي شخصيتهاي سياسي و همچنين برخي تشكلها و برخي اساتيد و نخبگان متمايل به غرب جلساتي داشته باشد.
تسنيم در گزارش خود ميافزايد: بكارگيري برخي رسانهها از جمله سايتهاي خبري به منظور گفتگو با وي و انتشار سخنان ساختارشكن وي نيز از جمله برنامههاي هوشنگ اميراحمدي طي روزهاي آتي خواهد بود. وي نزديك به 40 سال است كه در آمريكا زندگي ميكند و تابعيت اين كشور را داراست.
ارسال جايزه باروت خيس براي همسر رئيسجمهور آمريكا
سفارت سوئيس در تهران، كه حافظ منافع آمريكا در ايران است، در پاسخ به نماينده بسيج كه درباره ارسال جايزه باروت خيس براي همسر رئيسجمهور آمريكا سؤال كرده بود اعلام كرد: هنوز جايزه باروت خيس را به كاخ سفيد ارسال نكرده ايم.
به گزارش روزنامه جمهوری اسلامی، در پي عدم حضور سفير سوئيس در مراسم اهداء جايزه باروت خيس كه در نوع خود تنديسي منحصر به فرد به شمار ميرود؛ اين تنديس تحويل مسئول اداره پست خرمشهر - محل اجراي مراسم - گرديد تا به سفارت سوئيس در تهران ارسال شود.
اداره پست، مجموعه تنديس را در تاريخ يازدهم فروردين ماه جاري به دفتر سفارت سوئيس در تهران به عنوان حافظ منافع آمريكا ارسال كرد ولي سفارت سوئيس هنوز آن را به آمريكا نفرستاده است. جايزه باروت خيس، پس از آنكه ميشل اوباما - همسر رئيسجمهور آمريكا - اعلام كرد جايزه فرمايشي اسكار به فيلم ضد ايراني آرگو تعلق گرفته، از سوي بس?ج به وي اهداء گرديد.
به گزارش بسيج، اين جايزه قرار است به صورت سالانه به مخالفين جمهوري اسلامي ايران كه ناخودآگاه توطئه يا طرحي شوم را عليه ايران اسلامي برملا ميكنند و حقيقت زر و زور و تزوير استكبار را نمايان ميسازند اهداء گردد.
استاندار تهران: مراسم ورزشگاه آزادي لغو نشده است
روزنامه خراسان نوشت: استاندار تهران خبر برکناري خود را تکذيب کرد و گفت: جشن تجليل از ستادهاي تسهيلات نوروزي پنجشنبه برگزار مي شود.به گزارش ايسنا، مرتضي تمدن در حاشيه جلسه صنعت، معدن و تجارت که عصر ديروز در سالن جلسات استانداري برگزار شد درباره برکناري خود که مطرح شده بود، گفت: اين حرف در حد شوخي و مزاح است و اينکه عنوان شده، مراسمي بوده و مخالفت هايي با آن شده، صحت ندارد و به نظر مي رسد که فردي يک سناريو را نوشته و نتيجه گيري کرده است.وي افزود: اين اخبار صحت ندارد و مراسمي که روز پنجشنبه براي تجليل از اعضاي ستاد تسهيلات نوروزي برگزار خواهد شد، به قوت خود باقي است و صرفا براي قدرداني از زحمات افرادي است که در ايام تعطيلات و طي هشت سال دولت را همراهي کرده اند.تمدن گفت: اين مراسم هر ساله به صورت استاني برگزار مي شد، اما با توجه به اينکه امسال، سال آخر دولت است، مقرر شده به صورت ملي برگزار شود و آنچه که براي اين برنامه در نظر گرفته شده، صرفا تجليل از زحمات دستگاه هايي است که در تعطيلات نوروزي به مردم خدمات ارائه مي دهند.استاندار تهران ادامه داد: مسئوليت استانداري براي برگزاري اين جشن، تامين امکانات و امنيت لازم براي برگزاري مراسم است. اما اينکه عنوان شده مخالفتي با اين جشن صورت گرفته و يا برکناري در کار است، شوخي و مزاح تلقي کنيد.