کد خبر 208280
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۱

اگر ما امروز ایراد می‌گیریم که چرا احمدی‌نژاد خانواده‌اش را به نیویورک برد؛ هاشمی هم سال 72 امثال این کارها را می‌کرد.

به گزارش مشرق، برخی از مهمترین محورهای سخنان احمد توکلی در گفتگو با هفته نامه پنجره بدین شرح است:

-عده‌ای به واسطه سابقه انقلابی من و قاطعیتی که در روزهای پس از انقلاب داشتم، تلاش کردند برای من رقیب بتراشند. دو رقیب جدی داشتم؛ یکی دادستان شهر بود و دیگری نماینده مجاهدین خلق. او هم زندانی سیاسی بود ولی سرشناس و با عرضه نبود. به هر طریق بود، در انتخابات رای اول را آوردم و وارد مجلس شدم.

- تولی و تبری هر دو باید با هم باشد. آقای هاشمی تولی‌اش بیشتر از تبری‌اش است. آدم انقلابی‌ای است و واقع گرایی‌اش شدید تر از آرمان گرایی‌اش است. ممکن است آقای هاشمی به دلیل نگاهش اشتباه کند ولی تاکتیک این عمل سیاستمدارنه اش خیلی قوی است

- اگر بخواهیم به دنبال زمینه‌های پیدایش سکولاریسم برویم باید انگشت اتهام را به سوی دولت موسوی برگردانیم. در زمان ایشان بود که مصلحت سنجی و موضوع شناسی آن قدر پر رنگ شد که حتی احکام الهی را هم در بر گرفت.

-اگرچه فرمان هدایت مجلس فعلی در دست راست سنتی است اما افرادی در جمع آنها حضور دارند که اصلا بودن در چپ و راست برایشان مهم نیست و به اقتضای شرایط است که راستی شده‌اند!"این قشر قدرت را دوست دارند " ، از قدرت سهم می گیرند و برای تقویت راست سنتی فعال‌اند.

-یکی از انتقادات من به مدیریت فعلی مجلس هم همین است که چرا از کسانی استفاده کرد که طبق مبانی اصول‌گرایی جایی درآن ندارند.

-احمدی‌نژاد در عهد شکنی و خلاف گویی پیشگام است. در عدم همراهی با ولی ‌فقیه پرچمدار است؛ هنجارشکنی ‌های حکومتی و ساختار شکنی‌های اداری او بی سابقه استو در هرج و مرج فکری هم پیشگام است؛یعنی اگر هاشمی نئوکلاسیسم صندوق بین المللی پول را پیاده می‌کرد، می دانستیم با چه چیزی طرفیم؛ ولی دولت احمدی‌نژاد هیچ سمت وسوی مشخصی ندارد.

-اگر ما امروز ایراد می‌گیریم که چرا احمدی‌نژاد خانواده‌اش را به نیویورک برد؛ هاشمی هم سال 72 امثال این کارها را می‌کرد.

- اگر دولت امام زمان (عج) بیاید به آن ایراد نداریم ولی تمام دولت ها و قدرت های دیگر باید مورد نقد قرار بگیرند.

- یک نوع آرمان گرایی غیر واقع بینانه‌ای که نتیجه آن یأس است در مذهبی های انقلاب وجود دارد که خیلی بد است و با نگاه اسلامی نمی خواند.

- وقتی عهدشکنی، خلاف گویی‌ها و سیاسی کاری‌ها مکرر شد، موضعم تفاوت کرد. الان هم معتقدم به همان اندازه‌ای که در پیدایش احمدی نژاد فعلی مقصر هستیم، باید از گناهانمان استغفار کنیم.

-ما آرمان‌گرا هستیم و به وضع موجود انتقاد می‌کنیم. اما این‌گونه نیست که بخواهیم وضع موجود را نفی کنیم و خودمان را کنار بکشیم.

-موسوی آدم مستبد و تک‌رویی بود.
-حجاریان می گفت هیچ آخوندی را بهتراز آیت‌الله خامنه ای نمی‌شناسم.
-اسناد امضای احمدی‌نژاد پای عهدنامه موجود است.-
-خاتمی سکولاریزم را تئوریزه کرد.
-هاشمی ارزش‌های اعتقادی را زیر پا گذاشت.