کد خبر 209063
تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۸:۱۸

طیفی از اپوزیسیون با حمله به رضا ربع پهلوی، وی را باعث و بانی شکست‌های مکرر جریان اپوزیسیون معرفی کردند.

به گزارش مشرق به نقل از باشگاه خبرنگاران، رفتار تمامیت خواهانه دلالان اپوزیسیون بر سر تصاحب کیسه های پول بیگانگان  که تحت عنوان مبارزه با انقلاب اسلامی در ایران صورت می پذیرد این روزها باعث شده تا نمایشی کامل تر از حماقت این طیف را در معرض افکار عمومی جلوه گر سازد.

دار و دسته دلالان ضد انقلاب که در اردوگاه رضا ربع پهلوی سرشان بی کلاه مانده است با ایجاد اختلافات عمیقی که در این جریان کاسبکارانه اتفاق افتاده و به رکود و شکست این حرکت انجامیده، به فکر راه اندازی تشکیلاتی با محوریت خودشان افتاده اند تا مبادا از قافله پادویی سناتورهای امریکایی و انگلیسی عقب بمانند.

در این راستا و در اواخر فروردین ماه طیفی چند ده نفره از این فرقه متشکل از افرادی چون  بهرام آبار، رضا تقی زاده، آرمان چاروستایی و محسن ذاکری، جهانگیر لقایی، دکترمحمود مرادخانی وآرمان نجم با حضور در نشستی تحت عنوان همایش سازمان سکولار دموکرات در شهر کلن با فحاشی به تشکیلات عنکبوتی جدید (بخوانید دکان جدید) رضا ربع پهلوی حمله کرده و وی را باعث و بانی شکست های مکرر در جریان اپوزیسیون معرفی کرده اند.

 

رضا ربع پهلوی که در ادامه حرکتهای مضحکانه خود دستیار جدیدی چون امیر فخرآور صهیونیست خود خوانده همراهی اش می کند، در دیگر جریانات کاسبکارانه محبوبیتی نتوانسته است کسب کند و این بد اقبالی های مداوم باعث شده تا رقبایش هر روز بر تعدادشان افزود شود.


خسروی یکی از همراهان تشکیلات موسوم به سازمان ایرانیان سکولار دموکرات در خصوص همایش برگزار شده در کلن با شعار دادن بدون عمل و همراه با دروغ ضد انقلابها می نویسد : در پس گلایه ها و نا بهنگامی ها، از دیار سخن تا نگار عمل امروز معتقدم نمی بایست به نکات مهمی که از نشست آلمان بدست آمد اشاره نکرد.

نشست آلمان که در بزنگاه نگرانی ها از تلاش ناصحیح بعضی از برگزارکنندگان نشست شورای ملی، منتج به ایجاد تواری وکنج نشین نمودن بسیاری از دگر اندیشان و حتی هواداران سنتی خاندان پهلوی شد، دل بعضی از صلاح اندیشان را نیز بدرد آورد.

این ضد انقلاب کهنه کار با اعتراف به شکست تشکیلات عنکبوتی موسوم به شورای ملی رضا پهلوی آن را حرکتی با نتیجه دور شدن نیروهای اپوزیسیون و در نهایت موازی کاری در اردوگاه آنان ارزیابی کرده و می گوید: بدیهی است از طرف کسانی که با عملکرد ناصواب خود بعضاً باعث فاصله گیری دگر اندیشان شدند، این حرکت در نگاه اول برابر با موازی سازی شناخته شد.

خسروی اما در زمان نقد و بررسی شکست های پی در پی اوپوزیسیون وعلل آن با اعتراف به ناکارآمدی تشکیلات خودشان نیز اذعان می کند که حرفهای بدون عمل و تکراری  در همایش خودشان هم حرف اول را می زده و می نویسد : در این گذر صرف نظر از هر آنچه دیگران گفتند و شنیدند و همگی تکراری بود و گاهاً زبان نقد دیگران را نیز برانگیخت.