کد خبر 21126
تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۳۸۹ - ۱۱:۳۶

دو فروند کشتي حامل سوخت قاچاق در حوالي جزيره قشم که مبادرت به قاچاق 450 هزار ليتر سوخت کرده بودند با اقدامات اطلاعاتي سربازان گمنام امام زمان (عج) شناسايي و توقيف شدند.

به گزارش مشرق به نقل از روابط عمومي اداره کل اطلاعات هرمزگان در اين ارتباط 15 نفر دستگير و روانه زندان شدند.
يکي از اين کشتي‌ها تحت عنوان کشتي بانکرينگ و موظف به تامين سوخت مصرفي کشتي‌هايي که از سوي کشتيراني جمهوري اسلامي حواله براي آنها صادر شده، است و ديگري نيز متعلق به بخش خصوصي است که مبادرت به حمل خودروهاي ترانزيتي از امارات به ايران کرده و پس از بازگشت از شناورهاي مختلف در دريا سوخت قاچاق تهيه و به خارج کشور انتقال مي‌داده است.
کاپيتان کشتي متعلق به شرکت کشتيراني در اعترافات خود اذغان داشته اين اقدام وي ربطي به مسئولان کشتيراني جمهوري اسلامي نداشته و تخلف انجام شده را متوجه خود مي‌داند.
جريمه متعلقه به سوخت‌هاي کشف شده بالغ بر 6 ميليارد و 652 ميليون و 443 هزار و 458 ريال از سوي گمرک تعيين شده که بايد توسط متهمان پرونده پرداخت شود.