برای به دست آوردن آهن باید از مواد خوراکی خاصی استفاده کرد که بهترین ان ها سبزیجات هستند. سبزی های مختلف می توانند آهنی طبیعی که قابلیت جذب توسط بدن را دارند برای شما آماده کنند.
** کنگر: این سبزی در اصل از مناطق مدیترانه ای می آید و یکی از سبزی هایی است که سالیان سال توسط انسان ها استفاده می شده است. پزشکان متوجه آن شده اند که کنگر تنها بخش های خاصی قابل خوردن دارند اما هر یک قاشق ان می تواند 3.9 میلی گرم آهن را برای بدن شما تهیه کند.
** اسفناج: اسفناج سبزی است که در طول سال می توان آن را به راحتی پیدا کرد. در حالت های مختلف آن همیشه موجود است ولی اگر به صورت تازه خریداری شود فواید بیشتری به همراه خود دارد. اسفناح را بهتر است به صور ت خام یا نیمه چخته مصرف کنید تا به ازای هر قاشق 6.4 میلیگرم آهن وارد بدن شود.
** هلو : یکی از میوه های خوشمزه تابستانی که می تواند آهن مورد نیاز بدن شما را تامین کند هلو است. این میوه می تواند خیلی راحت بدن شما را خنک کند و سپس به میزان 5.3 میلیگرم آهن را نیز وارد بدن می کند. هلو همچنین برای درمان بیماری های خونی نیز بسیار مفید است چرا که رگ ها را تقویت می کند.
** لوبیا : این خوراکی در راه های مختلفی قابلیت پخت دارد که هر کدام می تواند آهن خوراکی را به نوعی به بدن شما برساند. لوبیا مملو از فیبر، پروتئین و آهن است که می تواند به میزان 8.8 تا 3.0 میلیگرم در حالت های مختلف آهن را وارد بدن شما کند. از لوبیا به صورت خوراک و در کنار هویج و سیب زمینی میل کنید تا خوشمزه و مقوی تر باشد.