کد خبر 212611
تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۲

ابتدایی‌ترین مرحله آموختن هنر تلاوت قرآن کریم، تقلید از اساتید صاحب سبک این رشته است که باید با پیشنهاد استاد و تحت نظارت او صورت بپذیرد، دیدن تلاش و رقابت چند نونهال برای تقلید درست از استاد «عبدالباسط» خالی از لطف نیست.

به گزارش سرویس فرهنگی مشرق به نقل از فارس، یکی از جلسات یا به عبارت بهتر کلاس‌های آموزش هنر تلاوت خوب کشور که بسیاری از قاریان تراز اول تهران و کشور برای ارتقای سطح تلاوت خود در آن حاضر می‌شوند؛ جلسه‌ایست که صبح‌های جمعه هر هفته از ساعت 7 تا 11 در مسجد امام جعفرصادق(ع) واقع در فلکه دوم صادقیه ابتدای خیابان ستارخان برگزار می‌شود.

 
استادی این جلسه را «نصرت‌الله عارف‌حسینی» از مدرسان برجسته و صاحب‌نظر در این حوزه بر عهده دارد.


«نصرت‌الله عارف‌حسینی» مدرس هنر تلاوت قرآن کریم


 
وی دارای مدرک دکترای علوم قرآن و حدیث و از مدرسان شورای عالی قرآن در سطوح قاریان ممتاز کشور است.
 
اخیرا مقاله‌ای از وی در زمینه ویژگی‌های «تلاوت استادانه» در نهمین نشست تخصصی شورای عالی قرآن ارائه شد که توانست جزء معدود مقالات منتخب این همایش باشد.
 
ابتدایی‌ترین مرحله آموختن هنر تلاوت قرآن کریم، پس از توانمندی در روخوانی، روانخوانی و رعایت اصول تجویدی قرائت قرآن کریم، تقلید از اساتید صاحب سبک این رشته است که باید به پیشنهاد استاد راهنما و تحت نظارت او صورت بپذیرد.

در ادامه به تماشای فیلمی از تلاش و رقابت چند نونهال برای تقلید درست از استاد «عبدالباسط» در کلاس استاد «عارف‌حسینی» خواهیم نشست که یکی از نتایج تماشای این فیلم پی‌بردن به نقش تأثیرگذار استاد راهنما در کسب توفیق در این رشته قرآنی و هنری است که اهمیت تشکیل و ضرورت شرکت در این جلسات را برای علاقه‌مندان به این رشته دوچندان می‌نمایاند.



مهدی، امیرحسین و مهدی نونهالانی که در حال رقابت برای تقلید صحیح از تلاوت مرحوم استاد «عبدالباسط» از سوره مبارکه «مریم(س)» هستند

 
 
و اما گروه هم‌خوانی که به پیشنهاد استاد در همان جلسه شکل گرفت.


گروه هم‌خوانی تشکیل شده توسط مقلدان نونهال استاد «عبدالباسط»