کد خبر 21410
تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۳۸۹ - ۱۹:۰۰

رئيس کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي گفت: سال 88 در کنار همه تلخي‌ها و شيريني‌ها سال بيدار شدن استعدادهاي خفته بود. جوانان با قلم‌‌هاي پرنشاط کتاب نوشتند و مقاله نوشتند و مصاحبه کردند و نشان دادند که چشمه انقلاب همچنان جوشان است و انقلاب گرفتار انقطاع نس

به گزارش مشرق به نقل از برنا،‌ همايش بررسي عملکرد مرکز اسناد انقلاب در برابر فتنه 88 عصر امروز (سه‌شنبه) با حضور غلامعلي حدادعادل رئيس کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي و رئيس فرهنگستان زبان و ادبي فارسي، حجت‌الاسلام روح‌الله حسينيان مدير مرکز اسناد انقلاب اسلامي، نماينده مجلس شوراي اسلامي و جمعي از چهره‌هاي روحاني و مسوولان در تالار سوره حوزه هنري برگزار شد.

حداد عادل در اين مراسم ضمن سپاس‌گذاري از مرکز اسناد انقلاب در انجام وظيفه خود در برابر فتنه 88 اظهار کرد: سال 88 در 32 سال پس از تاريخ انقلاب اسلامي، سال مهمي است. سالي که فراموش‌‌نشدني و تعيين‌کننده است. اين سال را مي‌توانيم سال عبرت بدانيم که سراسر تشکيل شده از حوادث عبرت‌آموز بدانيم.

وي افزود: براي بررسي اين سال مي‌توان بحث کرد که چه کساني در اين فتنه و در اين سال باطن خود را آشکار کردند؛ کساني که نزديک به 30 سال پشت نقابي پنهان شده بودند و ماهيت واقعي خود را در اين سال آشکار کردند. آن‌هايي که سال‌ها دم از ولايت فقيه زده بودند چگونه در عمل و به زبان بي‌اعتقادي خود را به ولايت فقيه نشان دادند. آن‌ها که قدرت طلب بودند اما خود را شيفته خدمت نشان دادند، براي عنوان زودگذر و فاني حاضر شدند چه حرف‌هايي بزنند و چه کارهايي بکنند. ضعف تشخيص خيلي‌ها که خود را صاحب تفکر راهبردي نظام مي‌دانند در عمل مشخص شد.

حداد عادل با اشاره به حوادث پس از انتخابات سال 88، ادامه داد: ديديم که کسي مي‌آيد دو روز مانده به انتخابات در رسانه ملي خود را بسيجي معرفي مي‌کند و معتقد به ولايت فقيه و فرداي آن روز در گفت‌وگو با مجله تايم آمريکا مصاحبه مي‌کند و مي‌گويد که "ما تظاهرات خياباني را بعد از انتخابات ادامه مي‌دهيم تا رهبري به افکار عمومي احترام بگذارد" و اعتقادات خود را اين طور آشکار مي‌کند.

رئيس کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در ادامه تصريح کرد: سال 88 سال عبرت‌ها و حيرت‌ها بود. آيا حيرت نمي‌کنيد از کسي که در تمام سال‌هاي بعد از اشغال لانه جاسوسي آمريکا، تکيه بر دانشجويان پيرو خط امام (ره) داشت اما در اين سال به مناسبت 13 آبان بيانيه صادر مي‌کند و نظام اسلامي را محکوم مي‌کند اما راجع به اشغال لانه جاسوسي چيزي نمي‌نويسد؟ از آمريکا خجالت مي‌کشد؟‌

وي با تاکيد بر اين که سال 88 سال آشتي دوباره بعضي با منافقان بود، گفت: برخي بغض‌هاي دروني خود را نسبت به رهبر انقلاب آشکار کردند. هر کدام از اين ماجراها شرح و بحثي دارد و اگر همه آنچه در رسانه‌ها پخش شود، گردآوري و منتشر شود دايره‌المعارف چندين مجلدي پديد مي‌آيد.

به گفته حداد عادل سال 88،‌ سال ظهور و جلوه تازه‌اي از شخصيت رهبري انقلاب بود چراکه در اين سال، ما يک ظهور و بروز دلپذير و والا از ايشان را ديديم؛ عمل به تکليف، توکل به خدا، حکمت و بصيرت،‌ اراده، صداقت، رافت و مظلوميت. کساني که بيش از مردم، رهبري را مي‌‌شناختند از مردم عقب ماندند.

وي در اين باره افزود: سال 88 همچنين سال جلوه تازه‌اي از ملت هم بود. اين ملت نشان داد که ملتي با بصيرت است و علي زمان را تنها نمي‌گذارد. حضور با شکوه ملت در 29 خرداد 88 مقدمه 9 دي ماه بود. دشمنان که از حوادث به خيال خام افتاده‌ بودند وقتي حضور مردم را در حماسه 9 دي ديدند براي هميشه خاموش شدند.

حداد در پايان گفت: سال 88 در کنار همه تلخي‌ها و شيريني‌ها سال بيدار شدن استعدادهاي خفته نيز بود. جوانان با قلم‌‌هاي پرنشاط کتاب نوشتند و مقاله نوشتند و مصاحبه کردند و نشان دادند که چشمه انقلاب همچنان جوشان است و انقلاب گرفتار انقطاع نسل‌ها نشده است.