در جریان بررسی این بند، پیشنهاد جلیل جعفری مبنی بر افزایش درآمد هدفمندسازی یارانه ها به 80 هزار میلیارد تومان مطرح شد که پس از صحبت مخالفان، موافقان، فرزین نماینده دولت و قادری نماینده کمیسیون تلفیق، رای گیری به عمل آمد ولی این پیشنهاد تصویب نشد.
در ادامه مجلس مصوبه کمیسیون تلفیق مبنی بر درآمد 50 هزار میلیارد تومانی هدفمندی یارانه ها را تصویب کرد که بر این اساس 38 هزار و 800 میلیارد تومان به صورت ماهانه و متوازن از محل اصلاح قیمتها و 11 هزار و 200 میلیارد تومان نیز از محل یارانه نان و برق حاصل خواهد شد و قیمت حاملهای انرژی 38 درصد افزایش مییابد.
همچین جعفر قادری تاکید کرد: باید دولت یازدهم فعالیت خود را آغاز کند و سیاست های خود برای اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها را به مجلس ارائه کند.
پس از تصویب این بند، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی طی سخنانی، اظهار داشت: نمایندگان نکاتی را مد نظر دارند که درباره هزینههای بخش هدفمندی یارانهها است و نگرانند که مبادا وجه پرداختی به مردم کاهش یابد.
وی ادامه داد: البته این اشکال وارد است و کمیسیون تلفیق باید بخش هزینهها را به گونهای اصلاح کند تا پرداختی نقدی به مردم تغییر نکند و پس از کسر پرداختی نقدی به مردم هرچه از درآمدهای هدفمندی باقی ماند به بخش بهداشت و درمان و سایر بخشها اختصاص یابد.
همچنین کوچک زاده نیز در تذکری اعلام کرد هدفمندی دعوای سیاسی است. یکی از مهم ترین بخش های بودجه بود که خیلی سیاسی گذاشتیم کنار و رد شدیم.
پیش از کوچک زاده نیز هادی قوامی در تذکری اعلام کرد هم اکنون می خواهیم قیمت کالاها را 3 برابر افزایش دهیم و این در شرایطی است که یارانه نقدی در مقایسه با سال 89 تغییر نکرده است و بر همین اساس مردم رقم 15 هزار تومان به ارزش سال 89 را دریافت خواهند کرد.
دولت در لایحه بودجه سال 1392 پیش بینی کرده بود که از محل اجرای قانون هدفمندی یارانهها و همچنین آزادسازی حاملهای انرژی حدود 120 هزار میلیارد تومان درآمد کسب کند که کمیسیون تلفیق به این دلیل که از افزایش سه برابری قیمتها جلوگیری کند، این مبلغ را به 50 هزار میلیارد تومان کاهش داد.