رييس فرهنگستان هنر گفت: هنرمندان از ديگران به فتنه نزديک‌ترند و به دليل لطافت روح به فريب هم نزديک‌ترند و زودتر از ديگران گول مي‌خورند و همه چيز را به فراموشي مي‌سپارند، اما بايد در همه حال بصيرت داشت.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، نخستين گردهمايي کانون‌هاي ادبي کتابخانه‌هاي عمومي سراسر کشور با عنوان "همايش ملي عهد قلم " صبح امروز با حضور سيد‌محمد حسيني وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، منصور واعظي دبيرکل نهاد کتابخانه‌هاي عمومي سراسر کشور، و با حضور شاعران سيمين‌دخت وحيدي، علي‌معلم دامغاني، عباس براتي‌پور و علي‌محمد مودب در حوزه هنري برگزار شد.

علي معلم‌دامغاني، رييس فرهنگستان هنر در ابتداي سخنان خود با اشاره به اين مطلب که در باب ضرورت شاعري سخن نمي‌گويم و شايد گاهي هم احساس بيهودگي کنيم که اين همه شاعر در يک کشور چه معنا دارد؟ گفت: ما به دليل حضور در اين ابرشهر با چيزهايي مواجه هستيم که به مسئله مبدل شده‌اند.
وي در ادامه با اشاره به واژه اساطير خاطرنشان کرد: در اين سال‌ها به ناگهان مسائلي چون اساطير مصر و بين‌النهرين و ايران و چين مطرح شد و اما پس از ارائه سخنان پيامبر (ص) برخي سخنان او را اساطير خواندند، اما پيامبر (ص) از اساطير تنفر داشته‌اند.
رييس فرهنگستان هنر در ادامه اين مبحث عنوان کرد: امروز کتاب‌هايي به نام اسطوره در بين ما حضور دارد و اقوامي در جهان هستند که پيدا کردن نام آن‌ها در تاريخ و جغرافيا سخت است؛ اما اساطير زيادي را در مورد آن‌ها در ايران داريم.
معلم در ادامه سخنان خود درباره اين موضوع که هماهنگي در چاپ اين آثار و مترجمان به وسيله چه کساني صورت مي‌گيرد؟ ابراز داشت: امروز در جامعه آثاري وجود دارد که به يهود مربوط است و درباره‌ سلسله‌ اسماعيليه نوشته شده، اما نکته‌ اصلي اين است که جنگ نرم جاري در اين مسائل است و اگر نسبت به اين مسائل بي‌اعتنا باشيم، نه دشمن شناخته مي‌شود و نه مي‌توان موضع‌گيري درست داشت.
معلم با اشاره به فتنه سال گذشته و سخنان بيهوده برخي که عنوان آزادي را مطرح مي‌کردند افزود: سال گذشته گروهي شعار آزادي را بلند کردند، آزادي بد نيست و آرزوي بشر است؛ اما رجحان آن‌ها براي اين دعوت چيست؟ زماني زمام امور کشور در دست‌هاي با اقتدار آن‌ها بود، اما چرا آنان سخناني را که در حال حاضر از هر سو مطرح مي‌کنند در زمان استيلايشان برآورده نکردند؟
رييس فرهنگستان هنر در ادامه با اشاره به هنرمندان و اينکه اينان از ديگران به فتنه نزديک‌تر هستند، تاکيد کرد: هنرمندان از ديگران به فتنه نزديک‌ترند و به دليل لطافت روح به فريب هم نزديک‌ترند و زود‌تر از ديگران گول مي‌خورند و همه چيز را به فراموشي مي‌سپارند، اما بايد در همه حال بصيرت داشت.