کد خبر 21672
تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۳۸۹ - ۱۲:۱۸

حضرت آيت الله جوادي آملي با بيان اين که در دوران دفاع مقدس عشق به امام حسين عليه السلام و کربلا در وجود مبارک رزمندگان ما موج مي زد و همين عامل منجر به پيروزي آنها شد، اظهار داشت: کشوري که در آن بوي شهادت و حسين بن علي عليه السلام نيست نمي تواند انقلاب کن

به گزارش مشرق به نقل از رسا،حضرت آيت الله عبدالله جوادي آملي، روز گذشته در ديدار مديرکل اوقاف و امور خيريه مازندران و اعضاي ستاد برگزاري کنگره امام محمدباقر عليه السلام با تاکيد بر اين نکته مهم که انقلاب اسلامي بر اساس اعتقاد به قرآن و عترت و نظام اسلامي پيروز شده است، تاکيد کرد: در بسياري از کشورهاي دنيا قيام و انقلاب شروع مي شود و ممکن است تا مرز 17 شهريور انقلاب اسلامي ايران برسد اما افت مي کند و سّر آن اين است که در اين کشورها مکتب حسيني وجود ندارد.

مفسر بزرگ قرآن کريم يکي از مهمترين عوامل پيروزي انقلاب اسلامي را علاقه مردم به شهادت دانست و تاکيد کرد: کشورهايي که مردمان آنها علاقه اي به شهادت ندارند قيام آنها تا مرز 22 بهمن پيش نمي رود.

وي با اشاره به حاکم بودن فضاي روحاني در دوران دفاع مقدس خاطرنشان کرد: در دوران دفاع مقدس عشق به امام حسين عليه السلام و کربلا در وجود مبارک رزمندگان ما موج مي زد و همين عامل منجر به پيروزي آنها شد، از اين رو بايد اين گوهر اصلي را حفظ کنيم.

حضرت آيت الله جوادي آملي تاکيد کرد: کشوري که در آن بوي شهادت و حسين بن علي عليه السلام نيست نمي تواند انقلاب کند.

وي خواستار بررسي عدم اقبال مردم از فضيلت وقف شد و با اشاره به کلامي از اميرالمومنين عليه السلام در مورد وصيت گفت: ما دو نوع وصيت داريم که يکي عهدي است و ديگري تمليکي؛ در وصيت عهدي انسان چاره اي ندارد که انجام آن را به ديگران بسپارد اما وصيت تمليکي مربوط به ثلث است که در چه راهي صرف شود و در اين زمينه اميرالمومنين عليه السلام فرمودند که خودت وصي خودت باش.

استاد برجسته حوزه علميه قم تصريح کرد: مردم متدين ايران که از زرتشتيت به تشيع آمدند به فرمايشات ائمه اطهار عليهم السلام علاقه مندند و هيچ کسي حاضر نيست که دست خالي از اين دنيا برود، از اين رو سازمان اوقاف و امور خيريه، سازمان تبليغات اسلامي و ساير نهادهاي فرهنگي و ديني بايد به مردم جهت بدهند که براي سيدالشهدا عليه السلام وقف کنند تا ثوابش را کسب کنند و پول آنها صرف مسابقات قرآن و عترت و... شود.

وي همچنين خواستار تلاش و کوشش علما، سازمان ها و نهادهاي فرهنگي، هنرمندان، نويسندگان و همه تاثيرگذاران جامعه براي ترويج فرهنگ وقف شد.

حضرت آيت الله جوادي آملي در بخش ديگري از سخنان خود به برگزاري کنگره امام باقر عليه السلام اشاره کرد و يادآور شد: به برکت انقلاب اسلامي در ابتدا کنگره امام هفتم و امام نهم عليهم السلام برگزار شد و سپس کنگره هاي ديگر مربوط به ساير ائمه اطهار عليهم السلام برگزار شده است اما کنگره امام باقر عليه السلام بايد جنبه نوآوري داشته باشد.

وي خطاب به اعضاي ستاد برگزاري اين کنگره تصريح کرد: امام باقر عليه السلام آثار علمي فراواني دارند که مبادا بگوئيد حرف هاي ايشان جوهر است، چراکه جوهر کمتر از آن است که به آثار امام باقر عليه السلام نسبت دهيم.

اين مفسر قرآن کريم تاکيد کرد: اين کنگره بايد حرف جديدي براي ارائه داشته باشد و نبايد در نشر آثار و مطالب عجله کرد، به خاطر اينکه وقتي بخواهيم براي انسان کامل سخنراني کنيم و کاري انجام دهيم نمي شود بگوئيم همه گفتني ها گفته شده است.