کد خبر 21693
تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۳۸۹ - ۱۶:۰۵

معاون اول قوه قضاييه گفت: دستگاه قضايي با قاطعيت و بدون اغماض با سران فتنه بعد از انتخابات برخورد و آنان را محاکمه مي کند.

به گزارش مشرق به نقل از ايرنا حجت الاسلام 'سيدابراهيم رييسي' روز پنجشنبه در 'تجمع بزرگ بصيرت ' در حرم مطهر امام رضا(ع) در مشهد افزود: مهمترين جنايت سران فتنه آن است که با ايجاد فتنه بعد از انتخابات جاي پا براي دشمن باز و آنها را براي نيل به اهدافشان اميدوار کردند. 
وي گفت: اين اقدام سران فتنه از ديدگاه مقام معظم رهبري، ملت و دستگاه قضايي گناهي نابخشودني است و قوه قضاييه با قاطعيت آنان را محاکمه مي کند.
او افزود: هدف اصلي ايجاد فتنه بعد از انتخابات پارسال تنها به بهانه تقلب در انتخابات نبود بلکه همانطور که سران فتنه اعلام کردند اين تقلب تنها رمزي براي حضور در خيابانها و ايجاد فتنه بود.
معاون اول قوه قضاييه گفت: هدف اصلي سران و دست اندرکاران فتنه ضربه زدن به ارزشهاي نظام بود و به عبارت ديگر دشمنان با اين اقدام خود اصل نظام را مورد هدف قرار داده بودند.
وي افزود: برخي اشخاص و خواص طي حدود 32 سال بعد از انقلاب به دليل زاويه پيدا کردن با امام راحل، مقام معظم رهبري و ولايت منحرف شدند، هرکس بصيرت لازم را داشته باشد مي تواند در شرايط غبار آلود فتنه، حق را از باطل تشخيص دهد. انسان با بصيرت حقگرا و حقخواه است.
رييسي با اشاره به مسايل بعد از انتخابات سال گذشته اظهارداشت: اگر برخي اشخاص نسبت به نتيجه انتخابات انتقاد داشتند پس چرا ذهنها را نسبت به انتخابات گمراه و بدگمان کردند.
وي افزود: مگر شوراي نگهبان براي نخستين بار بود که انتخابات برگزار و بر آن نظارت مي کرد.
معاون اول قوه قضاييه گفت: اگر شخصي داور يک بازي را قبول ندارد نبايد در آن بازي شرکت کند، نه اين که بعد از شرکت در بازي به داوري آن اعتراض کند.
وي افزود: دشمنان و رييس جمهور آمريکا و نخست وزير اسراييل از سران فتنه نام بردند و حمايت خود را از آنان اعلام و عنوان کردند که 'شما اميد ما هستيد'.
رييسي تصريح کرد: امروز جريان سبز و فتنه، به اميد اسراييل و استکبار تبديل شد و شعار نه غزه و نه لبنان که توسط دست اندرکاران فتنه در راهپيماييهاي سال گذشته عنوان شد، شعار ملت مومن و فهيم ايران و جريانهاي دلداده به ارزشها و ولايت فقيه نيست.
وي با اظهار اينکه مهمترين ملاک شناخت حق از باطل تنها شناخت حق و گرايش به آن نيست گفت: در طول تاريخ اسلام و بعد از انقلاب تاکنون نيز بسياري از اشخاص حق را شناختند و به آن گرايش پيدا کردند ولي در ميانه راه به دليل منافع مادي و دنياطلبي منحرف و دچار چرخش شدند.