به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، نادر دريابان در يادداشتي در اينباره نوشته است: «استاد مهدي آذريزدي مانند هر شيعه اميرالمؤمنين علي (ع) ارادت خود را به حسين (ع)، امام آزادگي و شرافت، با برشمردن محبت او و برادرش حسن بن علي (ع) در دل پيغمبر (ص) آغاز ميکند. پدر ادبيات کودک و نوجوان ايران که در کارنامهي خود دو اثر ماندگار قصههاي چهارده معصوم و قرآن را به يادگار گذاشته است، در معرفي سومين ستارهي آسمان امامت و ولايت که خونش تضمينکنندهي دين جدش شد، هشت قصه روايت ميکند.
او داستان حسين (ع) را از روايت عزيزي در جان پيامبر خاتم آغاز ميکند و با معرفي مروت و جوانمردي آن امام همام ادامه ميدهد. بخش پنجم کتاب «قصههاي خوب براي بچههاي خوب» با قصهي عزيزان پيغمبر (ص) آغاز ميشود و پايان اين قصه، حديث جاويد پيامبر است که هر کس آنان را دوست بدارد، مرا دوست داشته و هر کس ايشان (امام حسين (ع) و امام حسن (ع)) را دشمن دارد، مرا دشمن داشته است. هفت داستان ديگر اين بخش عبارتاند از: رخت عيد،آشتي و دلجويي، بنياد مهر، حق و حقدار، دستاويز بخشش، جواب متناسب و پياده در سفر حج که بازگويي فرازهايي از سيرهي زندگي امام حسين (ع) را با زبان قصه دارد.
آذريزدي تيزهوشي و زمانسنجي حضرت سيدالشهدا و همراهي با جانبان حق و مظلومين را به خوبي در اين قصهها روايت ميکند و کودکان و نوجوانان را با تصويري درست از آن امام همام به مرتبهي درک واقعهي کربلا ميکشاند.
استاد آذريزدي که خود در حسينيه دفن است و خاطرهي اذانگويي و مؤذن بودن در دوران کودکي را با حلاوت ياد ميکند، براي هشت قصه از سيرهي امام حسين (ع) از منابعي همچون: اعلام الوري، جلاء العيون، منتهي الآمال، خطبههاي نماز جمعه تهران، عين الحيوة، صلح امام حسن، عظمت حسيني، تاريخ عمادزاده و ارشاد مفيد سود جسته است. در برخي از اين قصهها به نقلهاي مختلف تاريخي از يک خبر يا حديث در مورد آقا امام حسين (ع) نيز پرداخته است.»