کد خبر 220082
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۱

سازمان جاسوسی آلمان با همکاری بازوی جنگ روانی خود اقدام به راه‌اندازی کنسرتی در شهر برلین نموده که توسط رکسانا صاربی جاسوس سیا مدیریت می‌شود.

به گزارش مشرق به نقل از دیده‌بان، همان‌طور که در فتنه 88 دشمنان از تمامی ظرفیت‌ها برای زنده نگهداشتن جریان فتنه و شارژ آن استفاده می‌کردند و حتی کار به آن‌جا رسید که از مطرب و خواننده‌های فراری نیز خواستند تا در حمایت از سران فتنه و اغتشاشات ترانه بخوانند.

در همین راستا در آستانه انتخابات ریاست جمهوری پیش رو سازمان جاسوسی آلمان که ید طولایی در حوزه فرهنگ دارد با همکاری دیگر سازمان‌های جاسوسی چون انگلیس و آمریکا اقدام به راه‌اندازی کنسرتی با عنوان «امید برای تغییر در ایران» در شهر برلین کرده است. این کنسرت قرار است در روز 17 خرداد و با حضور مطربان فراری و خوانندگان بد نام دوران طاغوت برگزار شود.

یکی از نکاتی که جالب توجه است و حلقه ارتباطی دو سرویس جاسوسی آلمان و آمریکا است و از همدستی آنان با هم در برگزاری این کنسرت خبر می‌دهد، حضور رکسانا صابری جاسوس مزد بگیر سازمان سیا به عنوان مجری در این کنسرت است.



صابری که از پدری ایرانی و مادری ژاپنی در آمریکا متولد شده است در سال 83 در پوشش خبرنگار وارد ایران شد. در سال 87 به اتهام جاسوسی و همچنین خرید و فروش مشروبات الکلی در تهران دستگیر شد. بهمن قبادی یکی از کارگردانان جریان فتنه از رکسانا به عنوان نامزد خود یاد کرده بود، که البته این ادعا توسط پدر رکسانا تکذیب گردید. صابری درحالی که به عنوان مترجم در مجمع تشخیص مصلحت نظام کار می‌کرده، در پی جمع‌آوری اسناد محرمانه درباره حمله عراق به آمریکا بوده است. وی در 21 اردیبهشت سال 88 از زندان آزاد و در 25 اردیبهشت به همراه پدر و مادر ایران را به سمت آمریکا ترک می‌کند.

لازم به ذکر است که رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال 88 طی هشدارهایی به حمایت‌های مطربان و رقاصه‌های فراری از سران فتنه اشاره فرموده بودند که البته آنان به این نصایح دلسوزانه توجهی نکردند و در عوض تلاش بیشتری کردند تا خود را از کشتی نجات نظام به بیرون بیاندازند. ایشان درباره این حمایت‌ها فرمودند:« وقتى مى‌بينند همه‌ى آدم‌هاى فاسد، سلطنت‌طلب، از اين‌ها حمايت مي‌كند، توده‌اى از اين‌ها حمايت مي‌كند، رقاص و مطرب فرارى از كشور از اين‌ها حمايت مي‌كند، بايد متنبه بشوند، بايد چشمشان باز بشود، بايد بفهمند؛ بفهمند كه كارشان يك عيبى دارد.»