به گزارش مشرق، رئیس کتابخانه ملی در مراسم امضای تفاهم نامه گفت: کتابخانه ملی تا کنون 80 تفاهم نامه با سازمان های داخلی و خارجی امضا و از این طریق زمینه ای مناسب برای فعالیت محققان امضا کرده است.
صلاحی افزود: با امضای این تفاهم نامه می توانیم از اسناد تاریخی و ظرفیت های پژوهشی دانشگاه دفاع ملی و کتابخانه ملی استفاده کنیم .
وی گفت: با توجه به این که دانشگاه دفاع ملی، خود ناشر نیز هست می توانیم از طریق این تفاهم نامه برای کتابها و محصولات مکتوب این دانشگاه، فیپای با اولویت صادر کنیم.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی گفت: از این پس کتابخانه ملی می تواند در صورت نیاز از تسهیلات دوره تحصیلات تکمیلی دانشگاه دفاع ملی برای کارکنان خود استفاده کند.
ابراهیم حسن بیگی رئیس دانشگاه دفاع ملی هم با اشاره به اینکه کتابخانه ملی مهمترین مرکز برای حفظ میراث مکتوب است گفت: کشور ما مفاخر زیادی دارد و اسناد موجود از این افراد می تواند زمینه کار و فعالیت محققان را فراهم کند.
وی گفت: امیدواریم با این تفاهم نامه زمینه لازم برای توسعه علمی فراهم و ابعاد آموزشی و پژوهشی در کتابخانه ملی و دانشگاه دفاع ملی گسترش یابد.
حسن بیگی گفت: در حال حاضر بسیاری از مدیران شاغل و فرماندهان عالی رتبه کشور در این دانشگاه تحصیل می کنند و همکاری کتابخانه ملی با این مرکز بسیار حائزاهمیت است.
طبق اعلام رئیس کتابخانه ملی مفاد همکاری مشترک بین کتابخانه ملی و دانشگاه ملی به این ترتیب است: استفاده از امکانات و منابع کتابخانه ای، همایش های مشترک، آموزش کتابداری و اطلاع رسانی، استاندارد سازی کتابخانه مرکزی هر دو نهاد، ارتباط لینکی و وسایتی هر دو طرف، مبادله و اهدای کتاب به دانشگاه دفاع ملی، برگزاری دوره های تخصصی و تکمیلی، انتشار محصولات مکتوب گروهی و پایان نامه ها، انتشار نشریات دانشگاه از طریق واسپاری به کتابخانه ملی .
تفاهم نامه همکاری های مشترک در زمینه تبادل اسناد و امور کتابخانه ای بین روسای کتابخانه ملی و دانشگاه دفاع ملی امضا شد.