حواشي قدرداني از اعضاي ستادهاي روحاني، مصوبه شوراي اقتصاد احمدي نژاد براي دولت روحاني و اعلام نتيجه شکايت ديوان محاسبات و سازمان بازرسي از وزارت نيرو از جمله مطالب و خبرهای ویژه ای هستند که روزنامه های امروز کشور به آنها پرداخته اند.

گروه سیاسی مشرق - روزنامه‌های کشور، در لابه‌لای اخبار و مطالب تولیدی خود، به نکات، اخبار و مفاهیمی اشاره می‌کنند که انتخاب و بازنشر آنها می‌تواند مورد علاقه مخاطبان یک رسانه باشد. آنچه که در ادامه می‌خوانید گزیده‌ای از مطالب امروز روزنامه‌های کشور به انتخاب خبرنگاران گروه سیاسی مشرق است.

* * *

روحانی: به تمام 75میلیون با چشم واحد نگاه می‌کنم

روزنامه شرق با اشاره به مراسم تقدیر از دست‌اندرکاران ستاد انتخاباتی روحانی نوشت:  آیین تقدیر از دست‌اندرکاران ستاد انتخاباتی دکتر روحانی و رونمایی از تمبر یادبود انتخابات 24 خرداد با حضور رییس‌جمهور منتخب روز پنجشنبه در سالن اجلاس سران برگزار شد. در این مراسم چهره‌های سرشناس سیاسی و هنری حضور داشتند. تعداد زیادی از دست‌اندرکاران ستاد انتخاباتی دکتر حسن روحانی در استان‌های مختلف کشور از ساعت‌های اولیه صبح در محل سالن اجلاس سران حضور یافته بودند و برای آغاز مراسم، لحظه‌شماری می‌کردند.

حسن روحانی ضمن سپاس و تشکر از ایزد منان که بی‌تردید، زمینه پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری را فراهم کرد گفت:: مبنای ما شایسته‌سالاری و فراجناحی بوده و از همه نیروهای شایسته جامعه استفاده می‌کنیم، سیاست ما جذب است و دفع نیست.

وی ادامه داد: هرکسی به هر نامزدی رای داده برای ما عزیز و محترم است و خدا را گواه می‌گیریم به همان اندازه که برای کسانی که به من رای داده‌اند، احترام قایلم به همان اندازه نیز به کسانی که به من رای نداده‌اند احترام می‌گذارم؛ به تمام 75میلیون با چشم واحد نگاه می‌کنم.

رییس‌جمهوری منتخب ملت ایران افزود: تلاش می‌کنم با زبان نرم، افراطی‌ها را به سمت اعتدال دعوت کنم و در این راه هم موفق خواهم بود. رییس‌جمهوری منتخب پس از پایان سخنانش از تمبر یادبود انتخابات ۲۴ خرداد و پیروزی دولت تدبیر و امید رونمایی کرد.

در تمبر یادبود انتخابات ۲۴ خرداد و پیروزی دولت تدبیر و امید، عکس حجت‌الاسلام‌والمسلمین روحانی رییس‌جمهوری منتخب ملت ایران و تصویر کلید، نماد تبلیغاتی وی وجود دارد که زمینه آن، رنگ بنفش است.

عارف: همه بايد به منتخب مردم ایران كمك كنند

روزنامه اعتماد نوشت: معاون اول دولت اصلاحات در جمع فعالان دانشجويي گفت: درباره همكاري من با دولت يازدهم هيچ شكي نداشته باشيد چرا كه من بارها تاكيد كرده‌ام آماده‌ام آنچه در توان دارم به‌كار گيرم و به مجموعه دولت كمك كنم.

محمدرضا عارف، عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام در ديدار با فعالان دانشجويي اظهار داشت: فضاي اميد در كشور جان گرفته است و در اين چند روزي كه مردم شادي مي‌كردند و به خيابان‌ها آمده بودند، هيچ‌كس شعار مرگ بر ديگري نداد كه اين خيلي ارزشمند است. همچنين جمعي از فعالان زن اصلاح‌طلب با محمدرضا عارف ديدار و از وي براي رفتار و عملكردش در عرصه انتخابات و پايه‌گذاري حركتي اخلاقي در سياست تقدير و تشكر كردند.

عارف در اين ديدار با تشريح فضاي فعاليت خود در زمان انتخابات رياست‌جمهوري گفت: ما در حالي آغاز به كار كرديم كه فضاي دانشگاه‌ها امنيتي و در بي‌انگيزگي كامل بود اما در عين حال من در همين فضاها از شخصيت مهندس موسوي و كروبي و رابطه آنها با امام (ره) صحبت كردم. معاون اول دولت اصلاحات در ادامه تاكيد كرد: همه بايد به آقاي روحاني كمك كنند و البته اگر هر كسي به جز آقاي روحاني هم بود، بايد كمك مي‌كرديم. رييس‌جمهور نبايد احساس كند كه افراد به او تحميل مي‌شوند.

حواشي قدرداني از اعضاي ستادهاي روحاني

روزنامه تهران امروز نوشت: آيين قدرداني از دست‌اندركاران ستاد‌هاي انتخاباتي رئيس‌جمهوري منتخب روزپنج‌شنبه در سالن اجلاس سران برگزار شد كه با حاشيه‌هايي همراه بود. به گزارش ايرنا، تعداد زيادي از دست‌اندركاران ستاد انتخاباتي دكتر حسن روحاني در استان‌هاي مختلف كشور از ساعت‌هاي اوليه صبح در محل سالن اجلاس سران حضور يافته بودند و براي آغاز مراسم، لحظه شماري مي‌كردند.اين در حالي بود كه بسياري از خبرنگاران و عكاسان رسانه‌ها به دليل نداشتن كارت دعوت موفق به حضور در اين مراسم نشدند.

همزمان با ورود رئيس‌جمهوري منتخب شركت‌كنندگان يكصدا شعر ياردبستاني من را زمزمه كردند.پگاه آهنگراني بازيگر سينما، متني ادبي در مناسبت با مراسم قرائت كرد كه مورد توجه حاضران قرار گرفت.شهرام ناظري از خوانندگان كشورمان در اين مراسم چند قطعه را در حضور رئيس‌جمهوري منتخب اجرا كرد.وي پيش از اجرا گفت: دليل اينكه بعد از ۳۰ سال در چنين مجلسي شركت مي‌كنم لبخندي است كه بر لب‌هاي مردم ايران نقش بسته است.

رئيس‌جمهوري منتخب در سخنان خود با يادآوري اينكه شهرام ناظري ابياتي از مولانا با عنوان «قفل زندان را بشكن» اجرا كرد، گفت: ما در دوران پسا مولانا هستيم و مي‌خواهيم به جاي شكستن قفل با كليد (قفل‌ها را) باز كنيم.حسن روحاني پس از پايان سخنانش از تمبر يادبود انتخابات ۲۴ خرداد ماه و پيروزي دولت تدبير و اميد رونمايي كرد.در تمبر يادبود انتخابات ۲۴ خرداد ماه و پيروزي دولت تدبير و اميد، عكس حجت‌الاسلام والمسلمين روحاني رئيس‌جمهوري منتخب ملت ايران و تصوير كليد، نماد تبليغاتي وي وجود دارد كه زمينه آن رنگ بنفش است.

مصوبه شوراي اقتصاد احمدي نژاد براي دولت روحاني

روزنامه خراسان نوشت: بر اساس بررسي هاي کارشناسان يک نهاد نظارتي، اگرچه بازگشت رئيس جمهور به جلسات شوراي اقتصاد موضوعي مهم و نشانه اي مثبت محسوب مي شود اما شوراي اقتصاد در جلسه مورخ خردادماه خود مصوب کرده است که براساس اين گزارش تمامي پروژه هاي مصوب آن شورا طي سال ۱۳۹۱ تا پايان سال ۱۳۹۲ تمديد شود که اين تصميم گيري کلي و بدون توجه به تحولات و شرايط مهم اقتصادي و سياسي از جمله تغيير دولتٰ، اقدامي فاقد برنامه ريزي دقيق و عميق محسوب مي شود.

اعلام نتيجه شکايت ديوان محاسبات و سازمان بازرسي از وزارت نيرو

روزنامه خراسان نوشت: بر اساس تصميم هيئت عمومي ديوان عدالت اداري که اخيرا ابلاغ شدهٰ، اين ديوان با بررسي شکايت ديوان محاسبات کشور و سازمان بازرسي ، مقرر کرده بخشنامه اسفندماه سال 88 وزارت نيرو که بر اساس آن احکام کارگزيني کارمندان صنعت آب و برق با ديگر کارمندان دولتي تفاوت داشته و اين افراد فوق العاده اي به نام کشيک کاري معادل يک سي ام امتيازات هر کارمندٰ را دريافت مي کنندٰ، با ماده 68 قانون مديريت خدمات کشوري مغايرت جدي داشته و باطل مي شود.


دموکراسی ایران مایه نگرانی رژیم‌های استبدادی منطقه است

جمهوری اسلامی نمونه دموکراسی پیشرفته است و همین برخی کشورهای استبدادی منطقه را نگران می‌کند.
بر اساس گزارش روزنامه  کیهان، خبرگزاری الشرق الجدید ضمن انتشار این تحلیل ذیل عنوان «دشمنان دموکراسی ایران» نوشت: از هنگام پیروزی انقلاب ایران به رهبری آیت‌الله خمینی، جمهوری اسلامی نمونه خاص خود را در تکثر سیاسی نشان داده و سلطه بین جریان‌های مختلف رقیب براساس برنامه‌ها و طرح‌های آن‌ها دست به دست شده است.

در این دست به دست شدن اما همواره صندوق‌های رای حاکم بوده، به طوری که موسسات دولتی نظام ایران در چارچوب یک سیستم جمهوری پیشرفت کرده‌اند. بدنه این نظام از نظر قانونی از طریق انتخابات ریاست‌جمهوری، پارلمانی و همچنین انتخابات مجلس خبرگان (که مسئولیت انتخاب رهبر را برعهده دارند) مستحکم شده است.

این خبرگزاری لبنانی می‌افزاید: نوع آزادی که در ایران وجود دارد از بسیاری از نمونه‌های غربی نیز پیشرفته‌تر است و مسئله اینجاست که مصداق‌های این پیشرفت به اندازه کافی برای خارج ایران شناخته شده نیست.الشرق الجدید خاطرنشان کرد: دموکراسی ایرانی یکی از منابع نگرانی و احساس خطر در برخی کشورهای خلیج‌فارس است.

 آنها نگران هستند که نمونه ایران مانند ویروسی به کشورهایشان سرایت کند و این امر در واقع یکی از عوامل مهم حملات سرشار از نفرتی است که کشورهای اتوکرات واپس‌گرا و استبدادی خلیج‌فارس علیه ایران صورت می‌دهند. این کشورها به شاه سابق ایران به عنوان یک هم‌پیمان نگاه می‌کردند که روابط خوبی با اسرائیل و غرب و تخصصی ویژه در سرکوب داشت و به شکل مستقیم این تجربه‌ها را در اختیار نظام‌هایی مانند اردن و مغرب قرار داد.

در ادامه این تحلیل آمده است: نظام شاه از طرف گروه‌های حاکم در بریتانیا و ایالات متحده به ژاندارم خلیج‌فارس ملقب شده بود تا بدین ترتیب چرخه نفت متوقف نشده و امنیت اسرائیل حفظ شود. می‌توان به خواهرخواندگی ساواک و موساد به عنوان نمونه بارزی از این نزدیکی اشاره کرد که هنوز اسناد کمی در مورد آن منتشر شده است.

غالب قندیل نویسنده این تحلیل خاطرنشان می‌کند: ایران به عنوان یک نمونه دموکراتیک که در آن گردش قدرت وجود دارد همواره چالشی برای برخی رژیم‌های خلیج‌فارس بوده و موضع‌گیری‌ آن در حمایت از آرمان فلسطین و جنبش‌های مختلف در منطقه، نقطه مقابل دست داشتن حکومت‌های عربی در برنامه‌های اسرائیل و توطئه علیه مقاومت و تلاش برای از بین بردن آرمان فلسطین است.

توقیف 2 قایق اماراتی توسط ارتش

روزنامه وطن امروز نوشت: یک فرمانده ایرانی گفت که نیروهای دریایی ایران ملوانان 2 قایق ماهیگیری امارات را در آب‌های ارضی ایران در خلیج‌فارس دستگیر کردند. شبکه خبری پرس‌‌تی‌وی به نقل از سرهنگ علی وصالی، فرمانده پایگاه دریابانی ابوموسی گزارش داد: ماموران پایگاه دریابانی ابوموسی متوجه 2 قایق ماهیگیری متجاوز امارات در آب‌های خلیج‌ فارس شدند و دستور توقیف آنها را صادر کردند.

وی افزود: پس از توقف این 2 شناور، ماموران ایرانی 12 ملوان اماراتی و یک ملوان هندی را که سوار قایق‌ها بودند دستگیر و به یک اسکله نظامی منتقل کردند. وصالی تاکید کرد که این قایق‌ها به طور غیرقانونی وارد آب‌های ارضی ایران شده بودند. ایران در اوایل‌ماه ژوئن سال میلادی جاری 2 قایق ماهیگیری عربستان را نیز به دلیل ورود غیرقانونی به آب‌های ایران در نزدیکی خوزستان توقيف کرد. ایران در‌ ماه دسامبر سال 2012 و ‌ماه ژانویه سال جاری نیز چند قایق متجاوز عربستان را توقیف کرد.

آخرین خبر از پرونده مهدی هاشمی

روزنامه وطن امروز،  سیدمحمود علیزاده طباطبایی گفت: حکم دادگاه مبنی بر حبس و محرومیت از وکالت، ۴ روز قبل به من ابلاغ شد و برای اعتراض و درخواست رسیدگی مجدد هنوز زمان دارم. به گزارش تسنیم، سیدمحمود علیزاده‌طباطبایی وکیل مهدی هاشمی رفسنجانی درباره آخرین وضعیت رسیدگی به این پرونده اظهار داشت: از وقتی پرونده به دادسرا رفته آن را مطالعه نکرده‌ایم و دیگر پیگیری هم نکردیم.

 وی درباره زمان آغاز مجدد رسیدگی به پرونده در دادگاه انقلاب گفت: هیچ اطلاعی از زمان برگزاری مجدد جلسات محاکمه نداریم. علیزاده‌طباطبایی که خود از سوی دادگاه انقلاب به تحمل حبس، شلاق و محرومیت از وکالت محکوم شده است، درباره این پرونده و اینکه قرار بود بعد از انتخابات جزئیاتی از آن را مطرح کند، خاطرنشان کرد: ابتدا تصمیم داشتم درباره این پرونده جزئیاتی مطرح کنم اما به‌طور کلی منتفی شد و دیگر آن را پیگیری نمی‌کنم.

براساس این گزارش، شعبه اول دادگاه انقلاب سیدمحمود علیزاده طباطبایی را به‌دلیل نشر اکاذیب به تحمل ۵۰ ضربه شلاق تعزیری، ۴‌ماه حبس تعزیری به‌دلیل افترا و در نهایت بر اساس ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی به ۵ سال محرومیت از وکالت محکوم کرده است. پیش از این عنوان شده بود علت تشکیل این پرونده، برخی اظهارنظرهای علیزاده‌طباطبایی علیه معاون سابق امنیت دادستان تهران بود که از طریق یک فایل صوتی منتشر شده است.

المانیتور: دولت اوباما فاقد اختیار در مذاکره با ایران است

«نفوذ لابی اسرائیل بر کنگره آمریکا مانعی بر سر راه لغو تحریم‌های ضد ایرانی است و اوباما اختیاری از خود ندارد»پایگاه اینترنتی المانیتور، در گزارشی با اشاره به تحریم‌های تحمیلی آمریکا علیه ایران، نوشت: دولت باراک اوباما بدون موافقت کنگره تحت نفوذ اسرائیل، قدرت لغو تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران را ندارد.

به گزارش کیهان، این پایگاه اینترنتی می‌نویسد؛ آیا دولت اوباما قادر است تحریم‌های یکجانبه علیه ایران را لغو کند و به این ترتیب راه را برای دستیابی به یک توافق بر سر مسئله هسته‌ای ایران هموار سازد؟ به اذعان بسیاری از مقامات این تحریم‌ها خللی در پیشرفت‌های هسته‌ای ایران ایجاد نکرده بلکه ایران را بیش از پیش به سوی استقلال پیش برده است.

در آخرین دوره مذاکرات ایران و گروه 1+5 در آلماتی قزاقستان در اوایل ماه آوریل، ایران دو خواسته را برای رسیدن به هرگونه توافقی شرط لازم دانست. این شروط عبارت بودند از؛ به رسمیت شناختن حق ایران در داشتن فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای و پایان تحریم‌ها.

المانیتور نوشت: چشم‌پوشی‌های محدودی که در اختیار قدرت اوباما است، چیزی نیست که ایران به دنبال آن است. این مسئله از اهمیت بالایی برخوردار است. در واقع در طول مذاکرات و گفتگو با گروه 1+5 نه وندی شرمن نماینده آمریکا و نه هیچ یک از مقامات مافوق او در دولت، قدرت و اختیار لغو تحریم‌ها را ندارند.

دیدار منتخبان شورای شهر تهران با محسن‌ هاشمی

آرمان روابط عمومی نوشت: شنیده شد که منتخبان شورای شهر تهران، بعدازظهر دیروز به دیدار محسن ‌هاشمی رفتند. خرداد نوشت؛ منتخبان شورای شهر پایتخت در این دیدار از محسن‌هاشمی خواسته‌اند، برنامه‌هایش را برای مدیریت پایتخت ارائه دهد. محسن‌ هاشمی، فرزند آیت‌ا... ‌هاشمی و مدیرعامل سابق متروی تهران است. محسن‌ هاشمی خود، کاندیدای شورای شهر بود، اما احراز صلاحیت نشد.

حیرت شجونی از رای 18 میلیونی روحانی

آرمان روابط عمومی نوشت: شنیده شد که عضو جامعه روحانیت مبارز با اشاره به انتخاب حسن روحانی به عنوان رئیس‌جمهور گفت: رای بالای 18 میلیونی آقای حسن روحانی من و خیلی‌ها را حیرت‌زده کرد. واقعا هیچ‌کس تصور نمی‌کرد که وی بتواند با این تعداد رای، به عنوان رئیس دولت یازدهم برگزیده شود. آفتاب نوشت؛ جعفر شجونی ضمن رد تاثیر حمایت آیت‌ا... هاشمی و رئیس دولت اصلاحات در موفقیت روحانی اظهار کرد: ما تصور می‌کردیم که آقای قالیباف با رای بالایی انتخاب شود، اما آقای روحانی به عنوان رئیس‌جمهور معرفی شد.

محقق‌داماد پذیرش سمت‌های اجرایی را تکذیب کرد

آرمان روابط عمومی نوشت: شنیده شد که آیت‌ا... محقق‌داماد در پاسخ به سوالی درخصوص گمانه‌زنی‌ها درخصوص پذیرش سمت‌های اجرایی توسط وی، این خبر را تکذیب کرد. آفتاب نوشت؛ آیت‌ا... محقق داماد در پاسخ به سوالی درخصوص گمانه‌زنی‌ها درخصوص پذیرش سمت‌های اجرایی توسط وی، ضمن تبریک به رئیس‌جمهور منتخب و آرزوی موفقیت برای دولت جدید، این خبر را تکذیب کرد. این استاد حوزه و دانشگاه اظهار کرد: همچنان به کسوت معلمی مباهات می‌ورزم و تحقیق و تفقه و تعلیم را وظیفه شرعی خود می‌دانم و ضمن تشکر از ارباب رسانه، انتظار دارم که از انتشار اخبار ضعیف و غیرموثق اجتناب ورزند.

احمدی‌نژاد و مشایی کجا می‌روند؟

آرمان روابط عمومی نوشت: شنیده شد که بنیاد باران نام موسسه‌ای است که رئیس دولت اصلاحات، پس از پایان دوره دوم ریاست‌جمهوری با همکاری چند نفر از وزیران و استانداران راه‌اندازی کرد. تابناک نوشت؛ تجربه بنیاد باران گویا، محمود احمدی‌نژاد و دوستان را به فکر ایجاد، موسسه‌ای مشابه، اما با نام بنیاد بهار انداخته است.

بنیادی که به نظر می‌رسد بناست محل گردهمایی رئیس‌جمهور کنونی و دوستان نزدیک وی در دورانی باشد که آنان قدرت را ترک می‌کنند. اطلاعات چندانی درباره حوزه فعالیت بنیاد احتمالی بهار در دسترس نیست اما شنیده شده که برای این بنیاد ساختمانی چهار طبقه در خیابان ولیعصر هم تهیه شده و امکانات لازم هم برای فعالیت بنیاد بهار فراهم شده است.

روزنامه اصلاح طلب: سیاست ورزان از «عارف» درس بگیرند

روزنامه شرق طی یادداشتی با اشاره به کناره گیری عارف از عرصه رقابت ها نوشت: کناره‌گیری بزرگوارانه «محمدرضا عارف» درسی است برای سیاست‌ورزی مردم‌مدار که باید در مورد آن بسیار نوشت. تصمیم عارف جدای از بار به قول اصولگرایان تاکتیکی آن، درسی اخلاقی به سیاست است که در آن «خیر عمومی» بر «نفع شخصی» غلبه پیدا می‌کند.

درباره اهمیت تصمیم عارف در کناره‌گیری‌اش همین بس که در فقدان نظام حزبی در پهنه سیاسی کشوری مثل ایران، او مشمول قاعده الزام‌آور حزبی برای برکناری نبود، اما با هدف مرجح‌کردن خیرهمگان براحتمالا نفع فردی‌اش، فراتر از تاکتیک و تکنیک، جوانمردی سیاسی انجام داد. اقدام عارف درواقع در پرتو همان پیام مستتردر پویش‌های انتخاباتی [گشایش فضا و انتشار آزادی] بود که عملی شد.  


تاكيد رهبر انقلاب به مهم بودن نخستين كنفرانس خبري منتخب ملت

روزنامه تهران امروز نوشت: حجت‌الاسلام حاج صادقي جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه در همايش استادان بسيجي قم گفت: تفاوت اين انتخابات با ديگر انتخابات چه بود كه رهبري فرمودند در اين انتخابات هيچ دخالتي نمي‌كنم و حكم حكومتي نمي‌دهم، يك روز قبل از اعلام شوراي نگهبان، ائمه جمعه استان‌ها و نمايندگان ولي فقيه مهمان رهبري بودند و رهبري فرمودند در اين مرحله نه به شوراي نگهبان چيزي گفتم و نه مي‌گويم.

به گزارش رسا نيوز وي خاطرنشان كرد: رئيس‌جمهور سه بار براي حكم حكومتي خدمت رهبري رفت و چانه زني كرد اما رهبري خواسته رئيس‌جمهور را قبول نكردند.وي با بيان اينكه احمدي‌نژاد مي‌خواست قهرمان ملي شود اما راه قهرماني را غلط رفت، گفت: رئيس‌جمهور براي رسيدن به هدف بايد دست‌از برخي اقدامات خود بر مي‌داشت.

حاج صادقي با بيان اينكه دشمنان روي نخستين كنفرانس خبري منتخب مردم حساب ويژه‌اي باز كرده بودند، گفت: رهبري پشتيبان اين رئيس‌جمهور منتخب، همچون رئيس‌جمهورهاي گذشته هستند، ايشان قبل از نشست خبري به منتخب مردم فرمودند؛ بدانيد نخستين مصاحبه شما در دنيا بسيار قابل توجه است و افراد با انگيزه‌هاي مختلفي سوال مي‌كنند. خدا را شكر كه رئيس‌جمهور منتخب ما توانست به زيبايي به آنها پاسخ داده و محكم در برابر آنها بايستد.

وي افزود: عملكرد رئيس‌جمهور منتخب در كنفرانس خبري مثبت بود، اما در آينده با مشكلاتي روبه‌رو خواهد شد كه بايد كمكش كرد. حجت‌الاسلام حاج صادقي تاكيد كرد: نمي‌خواهيم رئيس‌جمهور منتخب زمين بخورد، بايد به او كمك كرد، ممكن است برخي از ما به خاطر گفتمان مطرح شده منتخب مردم مي‌خواستيم كسان ديگري انتخاب شوند، اما امروز به او تبريك مي‌گوييم و اين اتفاق را كار خدا دانسته و با تمام قدرت آماده كمك به او هستيم؛ روحيه بسيجي و فداكاري و روحيه ولايت مداري نيز اين را مي‌رساند چون موفقيت منتخب مردم موفقيت انقلاب اسلامي است.

فردي كه حكم اعدام صدام حسين را اجرا كرده، كشته شد

تهران امروز نوشت: حزب بعث عراق در بيانيه‌اي اعلام كرد فردي كه حكم اعدام صدام حسين را اجرا كرده، كشته شده است. در اين بيانيه كه ديروز سايت "ذي قار" آن را به نقل از منبع مطلع منتشر كرده آمده است: "نيروهاي مقاومت در اتوبان نزديكي يوسفيه اقدام به حمله به محمد نصيف المالكي كرده و او را كشتند.

" در اين بيانيه، اشاره‌اي به زمان كشته شدن اين فرد نشده و مقام‌هاي رسمي عراق تاكنون اين خبر را تاييد نكرده‌اند. اين بيانيه ادامه داده است: "محمد نصيف المالكي كه در فيلم اعدام صدام حسين ظاهر شد، مردي با هيكل تنومند است كه صورت خود را با نقاب پوشانده بود. او هماني است كه تلاش كرد نقاب مرگ را بر صورت رئيس جمهوري سابق عراق قرار دهد اما او نپذيرفت. پس از آن او را به طرف طناب‌دار برد."

اسرائيل بزرگ‌ترين بازنده انتخابات ایران

بر اساس گزارش تهران امروز ، يك روزنامه لبناني با تحليل نتايج انتخابات رياست جمهوري ايران نوشت: اسرائيل بزرگ‌ترين بازنده اين انتخابات است. روزنامه السفير چاپ بيروت افزوده است: "دولت دكتر حسن روحاني، در سياست خارجي راه ميانه‌اي در پيش خواهد گرفت ولي اين روش نه تنها به معناي عدول از اصول و آرمان‌هاي نظام جمهوري اسلامي نخواهد بود بلكه كاملاً منطبق بر آنست".

اين تحليل روزنامه السفير پاسخي است به اظهارات ضد ايراني وزير جنگ رژيم صهيونيستي كه گفته است: "عليرغم پيروزي دكتر روحاني در انتخابات رياست جمهوري ايران، تلاش هايمان را براي منزوي ساختن ايران ادامه خواهيم داد." سران رژيم صهيونيستي از شكست افراطيون و پيروزي جريان اعتدال در انتخابات رياست جمهوري 24 خرداد بشدت عصباني هستند.