کد خبر 22585
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۸۹ - ۰۹:۴۸

سريال "مختارنامه" که از تلويزيون ايران براي مخاطبان فارسي زبان و برخي شبکه هاي خارجي براي ساير زبان ها پخش مي شود به شدت موجب رنجش خاطر عناصر ضدانقلاب و ضد دين شده است.

 به گزارش مشرق، «خبرنامه دانشجويان ايران» نوشت: اين روزها آغاز حملات بيشمار رسانه‌هاي ضدانقلاب فارسي زبان به اين سريال زياد است. تا جايي که اين رسانه هاي عموما ضددين براي جلب نظر مخاطب مجبور شده اند ادبياتشان را به سمت ديگر تغيير دهند.
بر اين اساس "راديو فردا" که رسما متعلق به سازمان سيا (CIA) امريکا است در گزارشي پروژه تخريب مختارنامه را کليد زد.
اين رسانه‌ي ضدانقلاب به نقل از همتاي عرب زبان خود ادعاهايي خنده دار عليه مختارنامه مطرح کرده و مي نويسد: پخش سريال مختارنامه در ايران با واکنش روحانيون دانشگاه الازهر مصر روبرو شده است. به گزارش روزنامه عربي الشرق الاوسط، روحانيون الازهر مصر از مقامات ايراني خواسته اند تا از پخش اين سريال جلوگيري کنند.
پيش از اعتراض علماي مصري به پخش سريال مختارنامه از تلويزيون ايران، پايگاه رسمي اطلاع رساني اهل سنت-سني آنلاين- به انتقاد از صحنه هايي از اين سريال پرداخته و نوشته است که در اين سريال به صحابه پيامبر و از جمله به عبدالله بن زبير توهين شده است. اين مسئله يکي از دلايلي است که واکنش علماي الازهر مصر را به اين سريال تلويزيوني برانگيخته است.
راديو فردا ادامه مي دهد: از سوي ديگر برخي از سايت ها در ايران از جمله روزنامه کيهان تهران به نقل از مولوي عبدالحميد- امام جمعه اهل سنت زاهدان- نوشت که ديدن اين سريال براي زنان مطلقا حرام است. اما در ساعت پخش اين سريال مردان مي توانند برنامه هاي ديگر صدا و سيما را مشاهده کنند. اين نقل قول البته از سوي پايگاه خبري اهل سنت ايران تکذيب شده است.
حاج حسن اميني، يکي از علماي اهل سنت کرد در ايران درباره اين سريال به راديو فردا مي گويد که تماس هاي زيادي از سوي اهل سنت با او گرفته مي شود که نسبت به بعضي از صحنه هاي اين سريال معترضند.
رادوي سيا به نقل از وي مي افزايد «بنده به عنوان يکي از روحانيون اهل تسنن، اين کار را محکوم مي کنم. اين را ضد برابري و برادري مي دانم.
راديو فردا در پايان با ناراحتي خاصي مي نويسد: چند سالي است که جمهوري اسلامي سرمايه گذاري هنگفتي را در حوزه محصولات مذهبي- تاريخي، پي ريزي کرده است که به نظر مي رسد علاوه بر پوشش داخلي، جذب مخاطبان و بينندگان عرب منطقه هم از مهمترين سياست هاي ايران در اين زمينه است.