به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، سیاوش ناصری مقدم، فوق تخصص بیماریهای معده و روده گفت: مشکل ما این است که چاقی در میان کودکان ایرانی رواج پیدا کرده است که به نوبه خود هر دو اثر فیزیولوژیکی و روانی را در جامعه دارد.
ناصری مقدم ابراز تاسف کرد که بچههای ایرانی امروزی بیشترانواع شکلات، آب نبات و نوشابهها را مصرف میکنند و در نهایت در سن پیری با بیماریهای قلبی، کلیوی و چربی کبد روبرو میشوند.
او گفت : یکی دیگر از مشکلات جامعه ما تمایل به خوردن فست فود است، به طوریکه 25 درصد از تهرانیها برای صرف وعدههای غذایی خود به رستوران میروند.
دکتر محسن نصیری طوسی، یک متخصص گوارش دیگر نیز گفت: یکی از دلایل ابتلا به سرطان کبد، بیماری چربی کبد است.
او گفت: تنها راه پیشگیری از این بیماری جلوگیری از خوردن بیش از حد کالری است که میتواند منجر به چاقی شود.
نصیری طوسی دررابطه با رژیم غذایی روزانه گفت: ما باید شکر و قند را با منابع سالمتر قند طبیعی مانند کشمش، خرما و عسل جایگزین کنیم.
او گفت: ایرانیان با توجه به دردسترس بودن و خوش طعم بودن در مقایسه با انواع دیگر موادغذایی گرایش به مصرف نان و برنج دارند.
30 درصد از ایرانیان از بیماری چربی کبد و 10 درصد از آنها از بیماری دیابت رنج میبرند و این روند در حال افزایش است.