توضیحات قاضی زاده درباره حمایت از حسن روحانی، کاهش 20درصدی زائران ایرانی در حج تمتع، حاشيه‌هاي سفر نيويورك احمدي‌نژاد همچنان ادامه دارد و ناگفته‌هاي كلاس‌هاي اخلاق دولت از جمله مطالب و خبرهای ویژه ای هستند که روزنامه های امروز کشور به آنها پرداخته اند.

گروه سیاسی مشرق - روزنامه‌های کشور، در لابه‌لای اخبار و مطالب تولیدی خود، به نکات، اخبار و مفاهیمی اشاره می‌کنند که انتخاب و بازنشر آنها می‌تواند مورد علاقه مخاطبان یک رسانه باشد. آنچه که در ادامه می‌خوانید گزیده‌ای از مطالب امروز روزنامه‌های کشور به انتخاب خبرنگاران گروه سیاسی مشرق است.

* * *

انتخابات سالم نبود چون روحاني هم از حق مردم ايران دفاع مي‌کند!

محافل آمريکايي معتقدند رئيس‌جمهور منتخب ايران هماهنگ با رهبري است و از حقوق و منافع ملي ايران کوتاه نخواهد آمد.

بر اساس گزارش روزنامه کیهان، روزنامه واشنگتن‌تايمز در اين زمينه با استناد به سوابق دکتر حسن روحاني نوشت: او شخصيتي تابع و همراه رهبر عالي ايران است و پيروزي وي تغييري در مسير برنامه هسته‌اي اين کشور ايجاد نخواهد کرد.

ايلان برمن نويسنده واشنگتن‌تايمز با ادعاي اينکه انتخابات ايران از اساس ناسالم بود نوشت: شوراي نگهبان نامزدها را غربال کرد و رقبايي احراز صلاحيت شدند که همه به لحاظ ايدئولوژي در جرگه نزديکان رژيم انقلابي ايران قرار دارند. رئيس‌جمهور منتخب نيز از بقيه مستثنا نيست.

وي مي‌افزايد: زماني که بنيانگذار انقلاب اسلامي در تبعيد بود، روحاني برايش فعاليت مي‌کرد و سرانجام اواخر دهه 70 ميلادي در فرانسه به وي پيوست. روحاني پس از پيروزي انقلاب اسلامي، به صورت مداوم در پست‌هاي مهم دولتي منصوب شد که آخرين آن‌ها دبيري شوراي عالي امنيت ملي بوده است. حضور ديرينه او گواه اين است که اصول رژيم را قبول دارد و با آيت‌الله علي‌ خامنه‌اي رهبر عالي ايران هماهنگ است.

به عبارت ديگر، روحاني به رغم لفاظي‌هايش در زمينه‌ نياز به «تعامل سازنده» با غرب، نمونه تمام و کمال يک شخصيت همراه با رهبري است.واشنگتن تايمز نوشته است: در عوض، پيروزي روحاني 64 ساله که مورد تاييد رهبر عالي ايران قرار دارد، به نوعي تاييد طنين‌انداز نظام کنوني حاکميت در جمهوري اسلامي است.

سوزان مالوني تحليلگر انديشکده بروکينگز نيز در تحليلي خاطر نشان کرد: همان‌طور که اولين کنفرانس مطبوعاتي روحاني مشخص کرد، او و ايران قصد کوتاه آمدن در برابر خواسته تعليق فعاليت‌هاي غني‌سازي اورانيوم را ندارند. اين ترديد که يک ميانه‌رو ظهور کرده، قابل درک است اما جايگاهي براي طرح ندارد.

مواضع روحاني در کنفرانس مطبوعاتي نشان مي‌دهد که زمينه‌هاي اختلاف مهمي ميان ايران و غرب وجود دارد و زمينه‌هاي احتمالي دشواري، شامل اين اظهارنظر بلندپروازانه در سخنان هر ايراني است که غرب بايد «حق مشروع» ايران تحت پيمان منع اشاعه در مورد چرخه کامل سوخت را به رسميت بشناسد. مقامات آمريکايي درباره اين مفهوم که مستند به ماده چهارم پيمان ان‌پي‌تي است، عصباني مي‌شوند.

وي مي‌افزايد: علاوه بر تداوم در زمينه جنبه‌هاي فني و حقوقي برنامه هسته‌اي ايران، بايد از شکاف ديگري بين دو طرف (ايران و غرب) ياد کنيم که تغييرات در درون ايران در مورد رويکرد به مذاکرات هسته‌اي، تغييري در اين شکاف ايجاد نمي‌کند. تهران همواره مذاکرات را براساس يک مبادله دوجانبه و برابر ديده است. اما براي سياست‌گذاران آمريکايي، هيچ برابري بين موضع ايران و غرب وجود ندارد. بنابراين روحاني نمي‌تواند معجزه کند.

از سوي ديگر اوليور نورث از مقامات سابق آمريکايي به نيوزتکس گفت: من روحاني را ميانه‌رو نمي‌دانم چرا که او هم از برنامه و حقوق هسته‌اي ايران دفاع مي‌کند. او در مذاکرات هسته‌اي مشغول رفتارهاي تأخيري و فريب غرب بود.

توضیحات قاضی زاده درباره حمایت از حسن روحانی

بر اساس گزارش روزنامه بهار، امیر‌حسین قاضی‌زاده، سخنگوی جبهه پایداری، در گفت‌وگو با بهار این تیتر «روحانی مواضعش را زودتر شفاف می‌کرد، پایداری به او رای می‌داد» را رد و ناشی از اشتباه یا بی‌اخلاقی رسانه‌ها می‌داند. او در این‌باره به بهار گفت: «من چنین سخنی نگفته‌ام و این تیتر مجعول خانه ملت است. نمی‌دانم کلمه شفاف را از کجا آورده‌اند. اشاره من به نخستین مصاحبه مطبوعاتی‌شان پس از پیروزی در انتخابات بود که گفتم مواضع خوبی بود، اما سوال آن‌ها از من پیرامون سوم تیر و احمدی‌نژاد بود.»

سخنگوی جبهه پایداری در ادامه خاطرنشان کرد:  از من سوال کردند که در دو گزینه‌ای احمدی‌نژاد-‌روحانی کدام را تایید می‌کرد؟ که پاسخ من این بود که مثلا آقای روحانی مدعی شد می‌خواهد حوزه سیاست خارجی را دچار آرامش کند و این کار را با عنوان تنش‌زدایی انجام خواهد داد، اما جبهه پایداری، تنش‌زدایی را عامل تهدید می‌داند و معتقد است نباید در حوزه سیاست خارجی باج داد.»

قاضی‌زاده در این‌باره توضیح داد: «اگر آقای روحانی این موضع را در قالب مجموعه‌ای که به عنوان یک شخصیت سیاسی، دبیر شورای امنیت ملی و جریانی که عضوش هستند بیان می‌کردند به او رای می‌دادیم. معنی این سخن این است که ما شخص محور نیستیم. با طرز تفکرها و عملکردها حرف داریم. احمدی‌نژاد جایی خوب عمل می‌کند و جریان فکری صحیح دارد، زنده باد می‌گوییم و جایی که بد عمل می‌کند و منحرف می‌شود مخالفت می‌کنیم.»

شباهت‌ها با خاتمي!

روزنامه تهران امروز نوشت: عباس عبدي در پاسخ به اين سخن كه برخي سخنان روحاني در همايش افق رسانه را شبيه سخنراني‌هاي خاتمي مي‌دانند به عصر ايران گفت:هم از حيث ادبيات و هم از حيث آرام بخشي و نيز محتوايي سخنان سنجيده‌اي بود. طبعا شباهت‌هاي زيادي با سخنان آقاي خاتمي داشت، اما سخنان آقاي خاتمي معمولا كلي‌تر و فلسفي‌تر بودند در حالي كه سخنان روحاني به لحاظ فعاليت در مركز تحقيقات استراتژيك ملموس‌تر و جزئي‌تر بودند.

کاهش 20درصدی زائران ایرانی در حج تمتع

روزنامه بهار نوشت: وزیر حج عربستان در نامه‌ای به رییس سازمان حج و زیارت کشورمان، خواستار کاهش ۲۰‌درصدی زائران ایرانی در حج تمتع شد. بندر بن محمد حجار، وزیر حج عربستان سعودی در نامه‌ای به حجت‌الاسلام سیداحمد موسوی رییس سازمان حج و زیارت نوشت: ضرورت دارد ضمن استحضار به واقعیت امر و اهمیت در نظر گرفتن شرایط کنونی با ما در قبال مسئولیت حفظ سلامتی و راحتی و امنیت حجاج مشارکت کرده و تمام تلاش خود را جهت تحقق موضوع کاهش 20‌درصدی تعداد حجاج نسبت به سال گذشته جمهوری‌ اسلامی ایران، به خرج دهید.

وزیر حج، بندر بن محمد حجار در این نامه اشاره کرده است که تعداد حجاج ایرانی 79409 نفر درج شده است که با توجه به این‌که دولت عربستان سعودی برای اجرای بزرگ‌ترین طرح توسعه حرمین شریفین و دو شهر مقدس مکه مکرمه و مدینه منوره به منظور افزایش ظرفیت گنجایش این مکان‌ها متناسب با تمایل‌ میلیون‌ها مسلمان مشتاق به انجام حج و عمره و امکان ورود تعداد بیشتری از این افراد به سرزمین مقدس مطالعه، بررسی و برنامه‌ریزی کرده است و در این راستا دولت عربستان سعودی به رهبر عربستان جهت اجرای طرح‌های توسعه: حرمین شریفین، مکه مکرمه، مدینه منوره و مشاعر مقدسه (عرفات، منی و مزدلفه) و ایجاد شبکه‌های بین‌شهری جهت تسهیل در جابه‌جایی ضیوف الرحمن از مبادی ورودی: هوایی، زمینی و دریایی تا محل سکونتشان در مکه مکرمه و مدینه منوره و مشاعر مقدسه و... در سال‌های گذشته‌ میلیاردها ریال هزینه کرده است.

حاشيه‌هاي سفر نيويورك احمدي‌نژاد همچنان ادامه دارد

روزنامه اعتماد نوشت: روز گذشته و پس از انتشار خبر شكايت معاونت حقوقي دولت از دو نماينده، توضيحات عزيز اكبريان درباره اين شكايت‌ها باعث شد تا نام نادر قاضي پور و محمد پورمختار به عنوان دو نماينده‌يي كه احتمالا طرف شكايت دولت هستند مطرح شود چرا كه اكبريان از موضوع «سفر احمدي‌نژاد و همراهانش به نيويورك» به عنوان دليل شكايت دولت ياد كرد.

 موضوع شكايت از سفر خانوادگي احمدي‌نژاد و همراهانش به نيويورك و هزينه‌هاي اين سفر، در هفته‌هاي گذشته توسط قاضي پور و پورمختار در رسانه‌ها بازتاب پيدا كرد. هفته گذشته نادر قاضي‌پور، نماينده اروميه، در جلسه علني پارلمان در اخطاري با استناد به اصل 140 قانون اساسي اظهار داشت: بر اساس اين اصل رسيدگي به اتهام رييس‌جمهور و معاونان وي و وزرا درباره جرايم عادي با اطلاع مجلس شوراي اسلامي در دادگاه‌هاي عمومي دادگستري انجام مي‌شود.

وي بر همين اساس خاطرنشان كرد: نمايندگان مجلس در ارتباط با سفر رييس‌جمهور، معاونين و خانواده معاونان رييس‌جمهور به نيويورك شكايتي را انجام داده‌اند و مجلس نيز آن را تاييد كرد و آن شكايت به قوه قضاييه رسيد. اين نماينده مجلس خطاب به محمدرضا باهنر، نايب‌رييس مجلس كه در غياب لاريجاني رياست صحن علني را برعهده داشت، گفت: متاسفانه اين شكايت را سياسي كردند و به اسم شخص رييس مجلس منتشر كردند در حالي كه اين شكايت از سوي نمايندگان بود.

ناگفته‌هاي كلاس‌هاي اخلاق دولت

به‌ گزارش تهران امروز، حجت الاسلام آقا تهراني، عضو جبهه پايداري گفت: با شروع دولت نهم آقاي احمدي‌نژاد از من دعوت كرد و از من خواست تا در دولت هفته‌اي 2 جلسه درس اخلاق برپا كنم.من پس از آماده كردن مطالب، آن را خدمت علامه مصباح تقديم مي‌نمودم و پس از تاييد ايشان آن را به هيات دولت ارائه مي‌دادم بنا براين براي آماده‌سازي آن خيلي تلاش مي‌كردم تا مطلبي كه ارائه مي‌كنم در شأن وزرا و رئيس‌جمهور باشد چون مطلبي كه آنجا تحت عنوان اخلاق ارائه مي‌شود با مطالبي كه در جاهايي ديگر ارائه مي‌شود متفاوت است.


جوابيه الهام، پاسخ کيهان

کیهان نوشت: آقاي دکتر الهام سخنگوي محترم دولت در پاسخ به انتقاد کيهان به سخنان سخيف ايشان که در ستون اخبار ويژه و با عنوان «آقاي الهام از شما بعيد بود » به چاپ رسيده بود، جوابيه‌اي فرستاده است که متن آن در پي مي‌آيد.

1- مراد از تعبير «رجعتي ديگر» يک اشتراک لفظي و به معناي لغوي آن است. و از اين واژه در معناي اصطلاحي آن که در مباحث ديني و مذهبي به کار مي‌رود، استفاده نشده است.

2- مقصود از اين تعبير، آرزوي تعجيل در ظهور امام عصر (عج) است و تمناي آنکه در آينده‌اي نزديک احمدي‌نژاد که حامل گفتمان مهدوي (سوم تير) بوده است، در دولت يار توفيق خدمت داشته باشد. با گوش دادن به کلام و يا خواندن عبارت مي‌توان سياق «دعا» را بخوبي استشمام کرد.

3- «احمدي‌نژاد» بر ما حق برادري دارد. و حق يک برادر مسلمان دعا براي اوست. با اين تعبير به دعاي مکرر او در اين هشت سال مبني بر «واجعلنا من خير اعوانه و انصاره...» «آمين» گفته شده است. انصاف دهيد از يک «آمين» براي دعاي يک برادر در جهت نصرت ولي‌عصر(عج) هم بايد دريغ کرد؟!

4- واضح است دعا براي کسي که در حال حيات است از سوي کسي که براي تعجيل در ظهور دعا مي‌کند، آرزوي رويت امام، در حال حيات، مقدم بر موضوع «رجعت» است، که بعد از مرگ خواهد بود.

5- با هيچ تعبير و تفسير غريبي، «تعيين وقت ظهور» و يا «تعيين ياران امام عصر» و... از اين کلام نمي‌توان فهميد، و به گوينده نسبت غيب‌گويي داد. البته باور غيب، شرط ايمان است ولي ايمان به غيب، غيب‌گويي نيست.

6- به فرض آنکه از اين تعبير معناي اصطلاحي «رجعت» مرتبط با ظهور امام عصر عجل‌الله‌تعالي‌فرجه برداشت شود. آن نيز آرزوي قلبي، علاقه و اعتقاد شيعيان است که بنا بر نقل مرحوم حاج شيخ عباس قمي در مفاتيح‌الجنان، با تعاليم و آموزه‌هاي امام صادق عليه‌السلام هر شيعه هر روز صبح در پيشگاه خداوند سبحان و با استغاثه مي‌خواند:

اللهم ان حال بيني و بينه الموت الذي جعلته علي عبادک حتما مقضيا فاخرجني من قبري موتزراً کفني، شاهراً سيفي، مجرداً قناتي، ملبياً دعوه الداعي في الحاضر و البادي

کيهان: کاش جناب الهام به جاي اين همه آسمان و ريسمان کردن براي توجيه اظهارات سخيف و بي‌اساس خود، در چند کلمه به خطاي بزرگي که مرتکب شده است اعتراف کرده و ضمن توبه به پيشگاه خداوند متعال، از مردم نيز عميقاً پوزش مي‌خواستند.


دليل مخالفت جواد لاريجاني با حضور احمد شهيد

روزنامه اعتماد نوشت: دبير ستاد حقوق بشر قوه قضاييه با اشاره به اينكه به گزارشگر ويژه درباره وضعيت حقوق بشر اجازه ورود به ايران داده نمي‌شود، گفت: منابع گزارش‌هاي احمد شهيد سايت‌هاي مخالف نظام بوده و فاقد اعتبار است. محمدجواد لاريجاني در گفت‌وگو با مهر درباره ادعاهاي مطرح شده از سوي احمد شهيد اظهار داشت: نحوه عمل اين گزارشگر اشكالات حرفه‌يي فراواني دارد. از جمله اين اشكالات منابع اوست. احمد شهيد در گزارشات خود به افرادي اشاره مي‌كند كه هيچ مدركي براي اثبات حضور آنها وجود ندارد و صرفا يك ادعاست. وي افزود: اينكه در گزارش به افرادي اشاره شده كه نمي‌خواستند نام يا اطلاعات‌شان فاش شود، از اشكالات مهم اين گزارش است. اتهاماتي قابل رسيدگي است كه در بررسي‌هاي اوليه علايمي از صدق داشته و قابل راست آزمايي باشد. يكي از روش‌ها و الزامات احمد شهيد اين است كه اگر ادعايي پيدا كرد بايد منبع آن را بگويد تا قابل راست آزمايي باشد. احمد شهيد صرفا اتهامات مختلف را سرهم مي‌كند و به راحتي هر فردي مي‌تواند با بررسي سايت‌هاي ضدنظام گزارشي مانند او را تهيه كند.

اعتراض فرانسوي‌ها به قطع شبکه‌هاي صداوسيما

روزنامه وطن امروز نوشت: انجمن صنفي روزنامه‌نگاران فرانسه اقدام اينتل‌ست عليه رسانه‌هاي ايراني را محکوم کرد.رئيس انجمن صنفي روزنامه‌نگاران فرانسه ضمن انتقاد از تصميم اخير شرکت اينتل‌ست درباره شبکه‌هاي ايراني، هوشياري در برابر هر نوع سانسور را خواستار شده است. دومنيک پرادالي، با اشاره به تصميم شرکت خدمات ماهواره‌اي اينتل‌ست در توقف پخش برنامه‌هاي شبکه‌هاي ايراني، به پرس تي‌وي گفت: انجمن صنفي روزنامه‌نگاران از آزادي بيان و دسترسي آزادانه به اطلاعات حمايت مي‌کند.

 سانسور تنها زماني توجيه‌پذير است که فردي براي نقض حقوق بشر فردي ديگر تلاش مي‌کند. شرکت خدمات ماهواره‌اي اينتل‌ست 29 خرداد (19 ژوئن) ادعا کرد اين تصميم به دليل تحريم‌هاي غيرقانوني آمريکا عليه رئيس سازمان صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران گرفته شده است. شرکت خدمات ماهواره‌اي اينتل‌ست، يک شرکت سهامي آمريکايي است که مقر آن در برموداست و در شهر واشنگتن دي‌سي، پايتخت آمريکا و کشور لوکزامبورگ فعاليت مي‌کند.

 لابي اسرائيلي در آمريکا آشکارا از اين تلاش براي ساکت کردن صداي رسانه‌هاي ايراني در اروپا حمايت کرده است. پيش‌تر نيز شرکت يوتل‌ست در اقدامي بحث‌برانگيز و جنجالي به شرکت ماهواره‌اي هيس‌پاست اسپانيا دستور داد پخش ماهواره‌اي شبکه اسپانيايي زبان هيسپان تي‌وي ايران و شبکه پرس ‌تي‌وي را در اسپانيا و آمريکاي لاتين متوقف کند. ميشل دروزن، رئيس اسرائيلي فرانسوي يوتل‌ست در ماه‌هاي اخير با اعمال فشار بر شرکت‌هاي خدمات ماهواره‌اي اروپا و آسيا براي خاموش کردن رسانه‌هاي ايراني هجمه‌هاي خود را تشديد کرده است.

بحرین امیدوار به دولت روحانی

روزنامه آرمان روابط عمومی نوشت: شنیده شد که دولت بحرین ابراز امیدواری کرده که انتخاب حسن روحانی به ریاست‌جمهوری ایران به تغییر مناسبات ایران و بحرین و سرفصلی جدید در روابط تهران- منامه بینجامد. عصرایران نوشت؛ پس از ارسال پیام تبریک شیخ حمد بن عیسی آل‌خلیفه پادشاه بحرین به حسن روحانی، روز گذشته «شیخ خالد بن احمد بن محمد آل خلیفه» وزیر خارجه بحرین نیز ابراز امیدواری کرد که انتخاب روحانی و دولت جدید ایران سرآغاز فصلی جدید در روابط دوجانبه با ایران باشد. وی در گفت‌وگو با روزنامه بحرینی «اخبار الخلیج» گفت که امیدوار است با توجه به ابتکار پادشاه بحرین در ارسال پیام تبریک به رئیس‌جمهور جدید ایران، در دولت آتی ایران شاهد فصلی جدید در مناسبات دوجانبه با ایران باشیم.

بررسي نحوه پرداخت وام به طرف هاي خارجي در دولت

خراسان در اخبار ویژه های خود نوشت: بر اساس بررسي هاي تعدادي از دستگاههاي مسئول اقتصادي در کشور، قرار است صندوقي با نام کمک هاي توسعه اي جمهوري اسلامي ايران پس از سير مراحل قانوني تشکيل شود که بر اساس آن اقداماتي مانند پرداخت برخي وام ها به طرفهاي خارجي به عنوان يکي از اقدامات اين صندوق مورد توجه قرار بگيرد که اين اقدام، براي انجام امور نهايي تصويب، در اختيار يک مسئول ارشد دولتي قرار گرفته است.

پيشنهاد يک مسئول براي اخذ ماليات از دفع فاضلاب

خراسان نوشت: بر اساس پيشنهاد چندي پيش يک مسئول دولتي، مقرر شده کارشناسان اجرايي نسبت به بررسي شرايط قانوني و اجرايي براي اخذ ماليات برارزش افزوده از خدمات دفع فاضلاب در کشور اقدام کنند و علي رغم آنکه کارشناسان اعلام کرده اند موضوع اين طرح خارج از شمول قانون ماليات بر ارزش افزوده محسوب مي شود اين طرح همچنان در گردش کار سيستم دولت قرار دارد.

اختلال در شبکه تلفن همراه

بر اساس گزارش آرمان روابط عمومی، شنیده شد که تماس با برخی شماره‌های اپراتور اول صبح روز گذشته در نقاط مختلف دچار اختلال شده بود. ایسنا نوشت؛ برخی از کاربران همراه اول در برخی از مناطق صبح روز گذشته برای برقراری تماس تلفنی و ارسال پیامک دچار مشکلاتی شده بودند و تماس با این افراد نیز امکان‌پذیر نبوده و چه با تلفن همراه و چه از طریق تلفن ثابت امکان تماس با آنها میسر نبود. ارسال پیامک نیز درموارد مختلف با مشکلاتی مواجه شده و کاربران برای ارسال پیامک‌های خود باید چندین‌بار تلاش می‌کردند.

عجيب‌ترين نتيجه انتخابات در شوراي يك شهر

اعضاي اصلي انتخاب شده در شوراي شهر فتح المبين از توابع شهرستان شوش، همه از فاميلي يكسان برخوردارند.به‌گزارش زندگي نيوز،همه اعضاي شوراي شهر فتح المبين از فاميلي سرخه برخوردارند و صرفا نفر آخر از فاميلي «سرخي» ‌برخوردار است كه البته اين موضوع هم مي‌تواند براي ايجاد تفاوت با نفر دوم باشد كه اسم كوچك وي هم رحيم است.

تهران امروز نوشت: شهر فتح المبين كه پيش از اين نامش شهر سرخه (صرخه) بود و سپس تغيير نام پيدا كرد از توابع بخش فتح المبين و شهر شوش در استان خوزستان است. اين شهر به دليل مجاورتش با يادمان كشته‌شدگان عمليات فتح‌المبين نامش را فتح‌المبين گذاشتند.


سوءمديريت‌ها محروميت و محدوديت ايجاد كرد

بر اساس گزارش روزنامه تهران امروز، حجت‌الاسلام محمد اشرفي‌اصفهاني فرزند شهيد محراب و امام جمعه فقيد كرمانشاه گفت: «با توجه به شناختي كه از آقاي روحاني موجود است اين اطمينان در اذهان عمومي به وجود آمده كه چهره‌هايي به عنوان دولتمرد، در دولت بعدي مسئوليت مي‌پذيرند كه حتما از توانايي‌ها و تجربه بالايي برخوردارند.»

وي در گفت‌وگو با عصرايران گفت: به نظر من فضاي سياسي امروز نسبت به قبل از انتخاب آقاي دكتر روحاني كاملا متفاوت است و حتي مي‌توان گفت اصلا قابل قياس نيست. چرا كه در اين هشت سال، ندانم كاري‌ها و همچنين سوءمديريت‌ها و البته پاره‌اي سوءاستفاده‌هاي مشاهده شده، وضعيتي را به وجود آورد كه انواع و اقسام محروميت و محدوديت‌ را به جامعه و مردم تحميل كرد.

وي درخصوص داشتن پشتوانه راي مردم بيان كرد: دولتي كه با راي بالاي مردم روي كار مي‌آيد مشروعيت و قدرت زيادي خواهد داشت و به همين دليل مي‌توان گفت اگر مشكل غيرمنتظره‌اي رخ ندهد و اگر بتواند از همه پتانسيل‌هاي موجود استفاده كند ان‌شاء‌الله با اتكا به آراي مردم كارنامه‌اي درخشان و تاثيرگذار از خود به جاي مي‌گذارد.

نماز جمعه چه روزی برگزار می شود!؟

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: بعد از تغيير تعطيلات فرهنگي از پنجشنبه و جمعه به جمعه و شنبه در عربستان سعودي، وزارت اوقاف اين كشور مجبور شد به اين سؤال وهابيون نادان جواب بدهد كه نماز جمعه از اين پس در روز شنبه برگزار خواهد شد يا جمعه؟ با دستور ملك عبدالله، پادشاه عربستان تعطيلات اين كشور از پنجشنبه و جمعه، به تقليد يهوديت به جمعه و شنبه تغيير يافت، پس از اين تصميم به تازگي حكم جديدي از سوي وزارت اوقاف و امور ديني سعودي صادر شده كه گمراهي و جهل پيروان وهابيت را در اين كشور به تصوير مي‌كشد.

متن اين حكم به شرح زير است: پس از طرح سؤال‌هاي پي در پي هموطنان مبني بر اينكه آيا (پس از اين) نماز جمعه در روز شنبه برگزار مي‌شود به اطلاع همه مي‌رساند نماز جمعه در همان روز جمعه برگزار مي‌شود. بعد از تغيير تعطيلات هفتگي از پنج شنبه و جمعه، به جمعه و شنبه، لازم آمد اين امر گوشزد شود. وزارت اوقاف و امور ديني سعودي صالح بن عبدالعزيز آل الشيخ.