کد خبر 231403
تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۷

مرتضی حسینی یکی از نمایندگان روحانی مجلس ایران از سوی دو فرد نا‌شناس در شهر مکه مورد «ضرب و شتم» قرار گرفت.

به گزارش مشرق به نقل از دانا، روز پنجشنبه (۲۰ تیر) نوشته که آقای حسینی٬ نماینده قزوین در مجلس روز شنبه (۱۵ تیر) یک روز مانده به پایان سفر زیارتی‌اش مورد حمله قرار گرفته است.

سايت اين نماينده مجلس نوشت : حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمرتضی حسینی در مکه معظمه مورد ضرب و شتم عده‌ای ناشناس قرار گرفت.
این اتفاق، روز شنبه 15 تیرماه و یک روز مانده به پایان سفر زیارتی نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی، برای وی روی داد.
حمله به حجت‌الاسلام حسینی در هنگام بازگشت وی از نماز عبادت سحرگاهی، در حوالی 7 صبح اتفاق افتاد.

در آن روز، وی هنگامی که به تنهایی از حیاط باب عمره می‌گذشت تا به هتل محل اقامت خود برود، از سوی دو ناشناس که سر و صورت خود را پوشانده بودند مورد هجوم قرار گرفت. آنان پس از وارد کردن ضرباتی به سر و کمر حجت‌الاسلام حسینی، وی را به زمین انداختند که موجب آسیب‌دیدگی و شکستگی دست وی شده است.
پس از این اتفاق، تعدادی از زوار مصری به کمک حجت‌الاسلام حسینی آمدند و وی به هتل بازگشت تا همراه با رئیس کاروان به بیمارستان منتقل شود.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی پس از این آسیب‌دیدگی به ایران بازگشت و هم اکنون دوران درمان دست خود را طی می‌کند.
اکنون این پرسش مطرح است که مامورانی که همواره تمام حرکات زائران را به شدت تحت کنترل دارند، چگونه متوجه حمله به یک روحانی نشده‌اند یا بی‌اعتنا از کنار آن گذشته‌اند.
با توجه به اینکه پیش از این هم در چندین مورد، روحانیون در مکه و مدینه مورد حمله و ضرب و شتم قرار گرفته‌اند، حجت‌الاسلام حسینی این اتفاق را نیز بی‌ارتباط با شکست وهابیت از شیعیان در سوریه و کشورهای دیگر، نمی‌داند.
اتفاقی که برای حجت‌الاسلام حسینی در خانه‌ی خدا روی داد، جنبه و جلوه‌ای دیگر از مظلومیت شیعیان در کشور عربستان را نیز به نمایش می‌گذارد که نه تنها امکان برگزاری عزاداری‌‌های دسته‌جمعی و دعا و نیایش و حضور در قبرستان بقیع را ندارند، بلکه اینگونه هم مورد هجوم قرار می‌گیرند و آسیب می‌بینند.
این جاست که نقش وزارت امور خارجه و بعثه مقام معظم رهبری، پررنگ‌تر و حیاتی‌تر می‌شود تا ضمن دفاع از حقوق تمام زائران ایرانی، در مقابل چنین هتاکی‌ها و آزارهایی به روحانیت، موضعی رسمی و جدی بگیرند و خواهان دستگیری و مجازات هتاکان و ضاربان باشند.
باید امنیت همه‌ی زائرانی که به مدینه‌ی منوره و مکه‌ی معظمه مشرّف می‌شوند، کاملا تامین شود و اگر این گونه نباشد، اساساً فلسفه فرستادن حجاج و زائران، به زیر سئوال می‌رود.
آسیب رساندن به این سید بزرگوار در سرزمین وحی و مامن مومنان، زنگ خطر و هشداری جدی را به صدا در آورده است و نیازمند اهتمام و هشیاری همه‌ی مسئولان و دیندارانی است که نگران حرمت و حریم روحانیون و زانران خانه‌ی خدا هستند.