بنیاد برکت قصد دارد برای کار آفرینی و توانمند سازی مناطق محروم میزان سرمایه گزاری در این مناطق را تا 40 هزار میلیارد ریال افزایش داده و ضریب نفوذ خویش را در عمق روستاهای کشور توسعه دهد.

به گزارش مشرق ؛ طراحی الگوهای مشارکتی واجرای آزمایشی طرح های کوچک اجتماعي  در مناطق روستایی وتوسعه گونه های متفاوت مدل های توانمند سازی جامعه بومی بر حسب شرایط فرهنگی جغرافیایی و اقتصادی مناطق مختلف کشور از برنامه های آینده این بنیاد است .
بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام (ره) تا کنون در 131 طرح کار آفرینی بیش از 13 هزار و 600 میلیارد ریال سرمایه گزاری کرده است.
حسین شیر زاد در میزگرد گروه های ارزیابی و نظارت موسسه بنیاد برکت عنوان کرد:  اجرای این طرحها بیش لز 730 روستا در کشور را با جمعیتی بالغ بر 550 هزار نفر پوشش می دهد و بیش از 100 هزار شغل هستیم و غیر مستقیم ایجاد می کند این در شرایطی است که تنها پیشرفت های طرح های بنیاد برکت از منظر تزریق منابع سرمایه ای نزدیک به 64 درصد بوده است.
این طرح ها به طور میانگین حدود 65 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و 31 طرح نیز به بهره برداری رسیده است و میانگین اهرم مالی بانک طرح ها تا کنون 62 درصد بوده است.
بنیاد برکت درصدد است درآینده در طرح های الگویی کار آفرینی همکاری های بین مردم و سازمان های صنفی تولیدی وکار آفرینی را در مقیاس های بین المللی تقویت کند.
ایجاد مرکز همکار با سازمان بهداشت جهانی در توانمند سازی مناطق کمتر توسعه کشور و معرفی مدل توانمند سازی بیناد برکت به سایر کشورهای اسلامی از یک برنامه های آتی این بنیاد است.
بنیاد برکت در سال 86 با هدف کمک و همیاری برای بهبود و ارتقای توانمند سازی اقتصادی و کار آفرینی افراد و گروه ها و واحد های کسب و کار مستعد فعالیت و فاقد دانش و مهارت لازم درمناطق محروم کشور تاسیس شد.
اکنون فعالیت این بنیاد مشارکت در اکثر 49 درصدی در منابع سرمایه ای طرح ها با کارآفرینان مستعد در اجرای طرح های کوچک ومتوسط با استفاده از مدل های مالیه فرداست.
بنیاد برکت پس از 3 تا 5 سال از زمان مشارکت وایجاد ثبات و پایداری در طرح از این گونه مشارکت ها خروج وسهام خود را واگذار می کند پس از به پایان رساندن طرح های اقتصادی این بنیاد از ...؟ دارد مسئولیت و مدیریت طرح ها را به کار آفرینان بومی واگذار کند و از هر گونه تصدی گری پرهیزنماید.