کد خبر 23262
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۸۹ - ۱۷:۳۳

در حالي که برخي بازيکنان فوتبال با دريافت مبالغ چندصد ميليوني ساعات خارج از تمرين را صرف برخي امور حاشيه‌اي مي‌کنند، هستند ملي‌پوشان رشته هايي که براي تامين زندگي‌شان با موتور مسافرکشي مي‌کنند.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، خبرنگار مهر، قبل از اين بارها مطالبي در مورد ورزشکاراني که براي تامين زندگي به روش هاي مختلف متوسل مي شوند مطالبي خوانده ايد. ورزشکاراني که از کار کردن در تعويض روغني ، تا کار با تاکسي و ... را خارج از ورزش براي تامين هزينه هاي زندگي شان انتخاب کرده اند و البته بيشتر از آنکه انتخاب باشد اجباري است که ناملايمتي هاي ورزش بر آنها تحميل کرده است.

اين اتفاق خصوصا در مورد رشته هاي غير فوتبالي رخ مي دهد چرا که بازيکنان فوتبال با دريافت سالي چند صد ميليون تومان ديگر نياز ندارند براي کار ديگري زحمت بکشند و ترجيح مي دهند ساعات خارج از تمرين را به امور ديگري بپردازند که هرزچندگاهي خبرهاي حاشيه ايش به بيرون درز پيدا مي کند.

مهدي بيجاري بازيکن پرقدرت تيم ملي هندبال ايران که در گوانگجو نخستين مدال نقره تاريخ اين رشته ورزشي را همراه با تيم هندبال ايران کسب کرد، از جمله ملي پوشاني است که براي تامين هزينه هاي زندگي اش کار کردن با پيک موتوري را انتخاب کرده است.

بيجاري که از تبعيض بين ورزشکاران در رشته هاي مختلف با فوتبالي ها دل پردردي دارد گفت: نيازي به توضيح نيست که چرا ميان هزينه هاي فوتبال و ساير رشته ها تبعيض وجود دارد. تنها کافي است چند نمونه را بررسي کنيم. آقاي سعيدلو رييس سازمان تربيت بدني به بازيکنان تيم ملي فوتبال براي قهرماني در جام ملت هاي آسيا قول 150 سکه را داده اند. اما، بازيکنان تيم ملي هندبال ايران که نخستين مقام نايب قهرماني تاريخ کشورمان در آسيا را کسب کردند پس از بازگشت به جاي همان 50 سکه وعده داده شده، تنها 38 سکه دريافت کردند.

 

 

 

وي افزود: نبايد خودمان را گول بزنيم، هيچ باشگاهي حاضر نيست در رشته اي غير از فوتبال سرمايه گذاري زيادي کند. اين فصل از مسابقات ليگ برتر هندبال قرار بود باشگاه نفت تهران شرکت کند اما، با اين موضوع مخالفت شد آن هم در حالي که همين باشگاه در ليگ برتر فوتبال تيم دارد و در آنجا هيچ بحثي از هزينه وجود ندارد. چرا هيچ باشگاهي در تهران حاضر به حضور در هندبال نيست تا بازيکنان تهراني آواره شهرهاي ديگر نشوند. معتقدم سياست موجود در باشگاههاي ورزشي هميشه به نفع فوتبال است و به همين دليل آنها ميان رشته هاي مختلف با فوتبال تبعيض مي گذارند.

مهدي بيجاري ادامه داد: کداميک از فوتباليست هاي چند صد ميليون توماني حتي يک بار نامه اي را به ارگاني براي حل مشکلات زندگي ارائه دادند اما خود من تاکنون حداقل 4 نامه براي پيگيري مشکلاتم نوشته ام که به هيچ نتيجه اي نيز نرسيده است.

وي تصريح کرد: من به عنوان بازيکن تيم ملي هندبال که نايب قهرمان بازي هاي آسيايي گوانگجو شده است با موتور کار مي کنم و با انتقال مسافران کسب درآمد مي کنم. آيا اين شايسته يک قهرمان ملي است؟ در آخرين مرحله اردو پيش از اعزام به گوانگجو مسافرکش هاي چهارراه استانبول براي آنکه مسافرم را از من بگيرند با چاقو دنبالم کردند و من با چنين حالت روحي وارد اردو شدم، واقعا چه نقطه ديگري از جهان را مي توان مثال زد که ورزشکارانش اينگونه وارد اردو شوند؟ ما اينگونه کسب درآمد حلال مي کنيم و هرازگاهي هم مي شنويم که فلان بازيکن فوتبال در فلان ميهماني دستگير شده آيا واقعا اين عدالت است؟

بازيکن خط زن تيم ملي هندبال درد دل هايش را چنين ادامه مي دهد: مربي تيم هندبال بحرين در گوانگجو به ما گفت که در اين کشور بازيکنان ملي پوش زير ديپلم به عضويت ارتش در مي آيند چرا که ارتش بالاترين حقوق را دارد و البته اين عضويت تنها ظاهري بوده و اين بازيکنان همواره در خدمت تمرينات تيم ملي و باشگاه خود هستند. اما در حال حاضر من به عنوان يک ملي پوش براي اداره زندگي خود مشکل دارم.

وي خاطرنشان کرد: چرا قانوني وضع نمي شود که باشگاه‌ها تمايل پيدا کنند در رشته اي غير از فوتبال سرمايه گذاري کنند؟ چرا باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در فصل 5 ميليارد تومان از بودجه تمام رشته هايش کم کرده اما 3 ميليارد تومان به رشته فوتبال خود اضافه کرده است. اين يعني گرفتن حق ساير رشته ها و دادن آن به فوتبال. ما نمي گوييم حق فوتبال را به ما بدهند بلکه حق هر رشته اي را به خود آن رشته بدهند.

بيجاري ادامه داد: دستمزد بازيکنان هندبال بسيار اندک است و رشته‌هايي مانند ژيمناستيک از ما هم کمتر، باور کنيد آن ژيمناستيک کاري که در بازي هاي آسيايي رکوردهاي خودش را مي زند با سرمايه گذاري اصولي مي تواند قهرمان آسيا شود.