به گزارش مشرق، خديجه رهايي متخصص تغذيه در گفگو با باشگاه خبرنگاران گفت: استفاده از غذاهاي مكمل، كم حجم، زود هضم و پروتئيندار در وعده افطار ضروري است.
وي عنوان كرد: حذف وعده شام در ماه مبارك رمضان از فلسفه ماه رمضان است كه تا افراد در اين ماه بدن خود را سالم نگه دارند.
وي خاطر نشان كرد: در نوجوانان و روزه اوليهاي كه بدنشان روبه رشد و در زمان بلوغ هستند استفاده از وعده افطاري كامل مانند تخم مرغ و پنير و كمي كره ميتوانند از وعده شام استفاده كنند.
وي افزود: 2 ساعت بعد از افطاري خفيف، اين افراد ميتوانند شام مختصري بخورند.
وي افزود: وعدههاي شام نوجوانان و روزه اوليها ميتوانند از انواع ساندويچهاي مقوي و خوب از جمله ساندويچ مرغ، ساندويچ كوكو و ساندويچ تخم مرغ استفاده كنند.
وي خاطر نشان كرد: در فاصله زماني افطار تا خوابيدن خوردن يك ليوان شير و ميوه هاي آبدار به نوجوانان توصيه ميشود