به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از ايسنا، منطقه چهارمحال و بختياري محمدحسين صفارهرندي در همايش تبيين ابعاد فتنه سال 88 با اشاره به حماسه 19 دي 57 و گراميداشت ياد و خاطره شهداي اين روز، اظهار کرد: حماسه 19 دي مقدمهاي براي وقوع و پيروزي انقلاب اسلامي ايران بود و افرادي که در اين حماسه حضور داشتند از پيشگامان انقلاب محسوب ميشوند که در دفاع از حريم مرجعيت و روحانيت ثابت قدم و پايدار بودند.
وي با بررسي و تبيين ابعاد فتنه سال گذشته کشور افزود: براي ريشهيابي و درک درست و عميق اين جريان بايد به حافظه تاريخي جريانات معاصر کشور رجوع کرد که بازخواني پيروزي جنبش مشروطه و حوادث بعد از آن ميتواند نقطه شروع اين بحث باشد.
صفارهرندي ادامه داد: جريان مشروطه و مشروطهخواهي در کشور ابتدا با حمايت و تلاش مردم مؤمن و روحانيون متدين آغاز شد و به پيروزي رسيد، اما رفته رفته با نفوذ افراد متجدد و متصل به جريانات بيگانه، از اهداف اوليه خود فاصله گرفت و مجلس شوراي ملي به ابزار دست عوامل بيگانه تبديل و به سرنوشت نافرجام و ناموفقي گرفتار شد.
وي تصريح کرد: نهضت جنگل از ديگر حوادثي است که با رخنه عوامل منحرف و بيگانه از هم پاشيد و نتوانست به اهداف متعالي و والاي خود دست پيدا کند.
صفارهرندي به جريان ملي شدن صنعت نفت و حوادث آن دوران اشاره کرد و افزود: حمايتهاي آيتالله کاشاني و مردم مؤمن کشور به برکناري قوام و روي کارآمدن مصدق منجر شد و سرانجام نهضت ملي شدن صنعت نفت پيروز شد اما بهواسطه ورود افراد وابسته به حزب توده در جبهه ملي، مصدق از حمايت مردم محروم و همين امر منجر به سقوط دولت او و شکست نهضت ملي شدن صنعت نفت شد.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي دولت نهم به انحراف سازمان مجاهدين خلق و تبديل آن به سازمان انحرافي اشاره کرد و گفت: اين سازمان در ابتدا از سوي تعدادي از جوانان مؤمن و مسجدي با هدف مبارزه مسلحانه مبتني بر ايدئولوژي اسلامي تشکيل شد اما به دليل اتحاد و همراه شدن آن با جريانات و تشکلهاي غيراسلامي به انحراف کشيده شد.
صفارهرندي تصريح کرد: با مطالعه دقيق و سنجيده اين حوادث ميتوان به روشني دريافت که هرگاه جرياني اسلامي با جريانات غيراسلامي متحد و همراه شود نه تنها از اهداف متعالي و والاي خود فاصله ميگيرد بلکه به جرياني منحرف تبديل ميشود که چيزي جز سرنگوني و انحطاط براي آن به بار نخواهد آمد.
وي حفظ حريم اسلامي را مهمترين رمز پيروزي انقلاب اسلامي عنوان کرد و گفت: مردم از همان ابتدا به اهداف شوم و پليد عوامل بيگانه پي برده و بر همين اساس حساب خود را با ساير جريانات و تشکلها جدا کرده بودند و نگذاشتند انحرافي در رسيدن به هدفشان بهوجود آيد.
مشاور فرهنگي فرمانده کل سپاه پاسداران ادامه داد: پس از پيروزي انقلاب، شاهد رخنه افرادي در بدنه شبکههاي انقلاب بوديم و همين موضوع موجب ترور شخصيتهاي مهم و کليدي کشور چون بهشتي، رجايي و باهنر شد.
صفارهرندي تصريح کرد: هر چند در سالهاي اول انقلاب شاهد ترور شخصيتهاي ملي و انقلابي بوديم اما سالهاي 60 تا 68 که دوران تثبيت و پايداري نظام در برابر جريانهاي داخلي و خارجي بود، شاهد وحدت و يکپارچگي ناشي از آگاهي جمعي مردم کشور بوديم و انحراف در جريان اسلامي به حداقل رسيد.
وي ادامه داد: ريشه فتنه سال 88 به حوادث بعد از رحلت امام خميني(ره) و حذف قائم مقامي توسط ايشان بازميگردد که از آن پس جريان مفسدهاي در کشور شکل گرفت و شروع به فعاليت کرد.
صفارهرندي تصريح کرد: اين جريان روز به روز از آرمانهاي نظام و امام(ره) فاصله ميگرفت و در ميانه دهه 70 تحت عنوان جريان دوم خرداد به منصه ظهور رسيد.
وي انتخابات سال 88 و حوادث بعد از آن را بهترين فرصت براي رسوايي جريان فتنه در کشور عنوان کرد و افزود: اين حوادث فرصت برملا شدن اين جريان منحرف و ضد انقلاب را فراهم کرد و مردم را با چهره واقعي آن بيشتر آشنا کرد.
صفارهرندي پيوند مردم با نظام و رهبري را پيوندي عميق و ناگسستني عنوان کرد و گفت: مردم خواهان عزت ايران اسلامي هستند و هميشه از آرمانهاي نظام، امام(ره) و وليفقيه خود دفاع کرده و هر عاملي که بخواهد اين پيوند را خدشهدار کند، ملت ايران جواب آن را قاطعانه خواهد داد.
وي محاکمه سران فتنه را از مطالبات به حق و منطقي مردم دانست و تصريح کرد: هرچند محاکمه سران فتنه امري طبيعي و مطالبه مردم است اما روشن شدن مردم و آگاهي آنها از تمام ابعاد جريان فتنه مجازاتي سختتر براي اين افراد است.
وي به نقش بيبديل و مهم مردم در خنثيسازي فتنه 88 اشاره و اظهار کرد: حضور چشمگير مردم در حماسه 9 دي بارزترين مصداق قدرت مردم است و ثابت کرد که تنها اين مردم هستند که با تکيه به رهبر خود ميتوانند آتش فتنه را خاموش کنند.