مرحوم حاج حسن كوچك زاده فرزند حاج علي قناد معروف به نوربخش بود. استاد مبرز ايشان حاج حسين مولوي بود. پدر ايشان با صداي خوشي كه داشتند در حرم حضرت فاطمه معصومه سلام الله عليها از مناجات خوانان اين آستان بودند كه تاثير به سزاي در رشد و تعالي آن مرحوم داشت
سيد احمد شمس از مداحان پيشكسوت بارگاه ملكوتي حضرت فاطمه معصومه (س) در خصوص شخصيت مرحوم حاج حسن كوچك زاده گفت: حاج حسن كوچك زاده از نظر مسائل اخلاقي و شرعي زبان زد بودند من لازم است بگويم ايشان حتي يك مكروه انجام نميدادند كه اين نشان از مراقبتهاي خاص پدر بزرگوارشان بود.
اين ذاكر اهل بيت ع افزود: مرحوم والد ايشان ارادت خاصي به حضرت آيت الله بروجردي و حضرت آيت الله سيد ابوالحسن اصفهاني در نجف داشت و در شيوه اجراي برنامه و خواندن و ذكر مرهون پدرشان بود
سيد احمد شمس تصريح كرد: آن زمان مداحي به معناي امروز نبود اما شاخصترين مداح قم حاج حسن كوچك زاده بود و در هيئت مركزي قم جز برجستهترين مداحان فعاليت ميكرد لذا شهرت آن هيئت مرهون حاج حسن كوچك زاده است.
سيد احمد شمس خاطرنشان كرد: پس از آنكه پدر حاج حسن كوچك زاده به علت كهولت بازنشسته شد و نتوانست در حرم حضرت فاطمه معصومه سلام الله عليها مداحي و مناجات خواني كند ايشان اين وظيفه را به دوش گرفتند.
وي يادآور شد: سليقه بسيار خوبي در انتخاب شعر داشت و بهترين اشعار را باصدايي زيبا قرائت ميكرد به طوري كه تحسين شنوندگان را بر ميانگيخت.
سيد احمد شمس در ادامه گفت: مرحوم در سفر چند روزه اي كه به عتبات عاليات داشت پيش بيني كرده بود كه اين سفر، سفر آخرشان است.
مرحوم حاج حسن كوچك زاده در چند روز گذشته به نجف اشرف مشرف شدند و پس از زيارت حرم مطهر امير المومنين حضرت علي (ع) و حرم حضرت ابوالفضل (ع) پس از نماز صبح در حرم حضرت سيد الشهداء (ع) در سن ۸۰ جان به جان آفرين تسليم كرد.
سيد احمد شمس خاطرنشان كرد وي در سال ۴۴ قمري در حرم حضرت معصومه در خواست كردند و پس از پرداخت مبلغ ۱۵ هزار تومان به تاييد نايب التوليه رسيد و پس از انقلاب نيز حجت الاسلام و المسلمين سعيدي آن را تاييد كردند و پس از آنكه ايشان به قم منتقل شدند در اين مكان مقدس دفن خواهند شد.