کد خبر 23933
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۸۹ - ۲۱:۴۸

در فضاي اينترنت داستانهايي در حد 3 الي 4 صفحه که نويسنده آن ابتداي داستان را به گونه‌اي نوشته است که هر کسي به آن مراجعه کرده باشد حتما اول تا آخر آن را مطالعه خواهد کرد.

به گزارش مشرق به نقل از مهر در قم، سردار احمد روزبهاني بعد از ظهر سه شنبه در کارگاه آموزشي مبلغين که در مرکز آموزش‌هاي فرهنگي کاربردي دفتر تبليغات اسلامي برگزار شد به برخي ابزارها و تجهيزات دشمنان در جنگ نرم اشاره کرد و در مورد پيامدهاي خطرناک استفاده از اينترنت گفت: اگر از اينترنت در رابطه با مسائل علمي و پژوهشي استفاده کنيم در حقيقت به درستي از ظرفيت آن بهره برده‌ايم اما بيش از آنکه فرهنگ استفاده از اينترنت را ياد بگيريم و ياد بدهيم اينترنت در خانه‌ها و ادارات وارد شده است.

روزبهاني اظهار داشت: ما چه بخواهيم چه نخواهيم ظرف دو سه سال آينده اينترنت در همه خانه‌ها ورود پيدا مي‌کند.

رئيس پليس امنيت اخلاقي ناجا با بيان اينکه صدها هزار سايت مبتذل و مستهجن در فضاي اينترنت ايجاد شده است، تصريح کرد: ممکن است در جامعه براي فردي که به دنبال فساد اخلاقي است، ناامني و رودربايستي وجود داشته باشد اما کسي که از فضاي اينترنت براي دوست يابي و ديدن سايت‌هاي مستهجن و مبتذل استفاده مي‌کند پرده خجالت و رودربايستي و ناامني وجود ندارد.

وي اضافه کرد: از هر 10 ارتباطي که در فضاي اينترنت برقرار شده و منجر به ازدواج شده، 8 مورد منجر به ازدواج ناموفق شده است و از هر 100 ارتباط اينترنتي، متاسفانه نيمي از آنها به فاسدشدن دختر يا پسر منجر شده است.

 

گسترش داستانهاي مبتذل اينترنتي خطرناک است

روزبهاني گسترش داستان‌هاي مبتذل اينترنتي را خطرناک دانست و اظهار داشت: در فضاي اينترنت داستانهايي در حد 3 الي 4 صفحه که نويسنده آن ابتداي داستان را به گونه‌اي نوشته است که هر کسي به آن مراجعه کرده باشد حتما اول تا آخر آن را مطالعه خواهد کرد.

رئيس پليس امنيت اخلاقي ناجا گفت: اگر نوجوان يا جواني چندين داستان اينترنتي مبتذل را مطالعه کند در رفتار و افکار وي تأثير منفي خواهد گذاشت.

وي ماهواره را از ديگر ابزارهاي دشمنان در جنگ نرم دانست و يادآور شد: بيش از 2 هزار کانال ماهواره در ايران قابل دسترس است که تعداد قابل توجهي از آنها مبتذل و مستهجن هستند.

وي گفت: قابليت گيرندگي بيشتر شبکه هاي ماهواره‌اي در کشور چين وجود دارد ولي اين کشور شبکه‌هايي را که نظامش نمي‌پسندد را محدود کرده است و تنها کشوري که در مسئله ماهواره بي در و دروازه است ايران است.

 

گسترش بدحجابي‌ها سازماندهي‌شده است

روزبهاني با بيان اينکه 90 درصد دختران و زنان بدحجاب از ماهواره‌ها و اينترنت الگو مي‌گيرند اظهار داشت: تمامي طرح‌هايي که در زمينه تنگ شدن مانتوهاي دختران و زنان و بدحجابي‌هايي که وجود دارد سازماندهي شده است.

وي ادامه داد: برخي از فروشندگان مانتو و لوازم آرايشي و شال مجاني در اختيار برخي دختران قرار مي‌دادند آنها را روانه خيابان مي‌کردند و اين دختران غروب به فروشگاه مورد نظر مي‌رفتند و لباسشان را در مي‌آوردند و لباس اصلي خودشان را مي‌پوشيدند و به منزل مي‌رفتند.

رئيس پليس امنيت اخلاقي ناجا ادامه داد: اين گونه طرح‌ها و برنامه‌ها براي تضعيف غيرت و اراده ديني جوانان انجام مي‌شود.

روزبهاني با تاکيد بر لزوم انجام کارهاي فرهنگي براي مقابله با انحرافات اجتماعي اظهار داشت: هزاران نمايشگاه و سخنراني در سطح مدارس و دانشگاهها و مساجد برگزار کرديم و عاقبت دختران فراري و ماهواره و... را مطرح کرديم و اعتقاد داريم که بايد براي برطرف شدن معضلات اجتماعي کار فرهنگي هم انجام داد چراکه وقتي اطلاع رساني و کار فرهنگي خوبي انجام نشود وضعيت جامعه نابسامان مي‌شود.

 

شناسايي 345 عنوان کتاب غيرشرعي در کتابفروشي‌هاي معتبر

رئيس پليس امنيت اخلاقي به نوشته‌اي از يک بسيجي در مورد مقايسه بين جنگ نرم و سخت اشاره کرد و اظهار داشت: حتي يک روستا را در کشور نمي‌توان نام برد که از تهاجم فرهنگي که مقام معظم رهبري از آن به شبيخون فرهنگي و ناتوي فرهنگي ياد کرده اند در امان باشد.

وي ورود صنايع فرهنگي ضداخلاقي و خلاف موزاين شرعي از جمله کتابها و رمانهان مبتذل را از راهبردهاي دشمنان برشمرد و تاکيد کرد: در بررسي هاي انجام شده، 345 عنوان کتاب خلاف موازين شرعي و عرفي از کتابفروشي هاي معتبر خيابان انقلاب تهران مورد شناسايي قرار گرفت که در بين آنها متاسفانه کتاب ترانه هاي برخي هنرمندان مبتذل غربي با بهترين جنس و نوع کاغذ به صورت ترجمه شده وجود داشته است.

رئيس پليس امنيت اخلاقي ناجا به دغدغه هاي مقام معظم رهبري در اين زمينه اشاره کرد و اظهار داشت: مقام معظم رهبري ابتدا از تحرکات فرهنگي دشمنان به تهاجم فرهنگي ياد کرده بودند، اما وقتي اين تهاجم گسترده تر شد، واژه‌هاي شبيخون فرهنگي و ناتوي فرهنگي را در فرمايشاتشان به کار بردند.

روزبهاني خطاب به مبلغان تاکيد کرد: جنگ نرم فکر و روح جوانان را تسخير مي کند و شما بايد مرهم و دوايي براي درمان دردهاي فکري و روحي جوانان باشيد.