کد خبر 240165
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۸:۴۱

در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی ۷ تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مخالفت با کلیات برنامه و کابینه حسن روحانی و دولت یازدهم سخنرانی کردند.

به گزارش مشرق به نقل از تسنیم، در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای بررسی رای اعتماد به وزرای کابینه پیشنهادی دولت 7 تن از نمایندگان مخالف به بیان سخنانی پرداختند.حاجی، بخشایش، حکیمی، بذرپاش، رسایی، بزرگواری وکریمی قدوسی در مخالفت با کابینه پیشنهادی سخنرانی کردند.

**حاجی: معتدل نامیدن منسوبان فتنه 88 روا نیست

حسینعلی حاجی نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس در مخالفت با خط مشی و اصول کلی برنامه دولت یازدهم طی سخنانی با بیان اینکه از امت اسلامی، مردم شهیدپرور کشور اسلامی و امام جامعه مسلمین، مقام معظم رهبری که خلق حماسه سیاسی را رقم زدند تشکر می‌کنم، گفت: همچنین به حجت‌الاسلام حسن روحانی که رای اعتماد ملت ایران را به دست آورد تبریک می‌گویم.

وی خطاب به رئیس جمهور گفت: آقای روحانی مخالفت بنده با تمامی برنامه‌ها یا وزرای پیشنهادی شما نیست، اما نکاتی را در هنگام مشاهده برنامه دولت جنابعالی دریافتم که وظیفه خود می‌دانم از زبان مردم به شما و وزرای پیشنهادی عنوان کنم.

نماینده مردم شاهین‌شهر تصریح کرد: بنده کاستی‌هایی را در برنامه پیشنهادی دولت مشاهده کردم و همچنین دیدم که برخی از اولویت‌ها در برنامه‌ها دیده نشده است بعضی از افرادی که به عنوان وزیر معرفی شده‌اند، توانایی لازم را برای اداره آن وزارتخانه ندارند.

حاجی با بیان اینکه اولین نکته در برنامه دولت تدبیر و امید دیده نشدن خلق حماسه اقتصادی است، اظهار داشت: باید از مردم بابت خلق حماسه سیاسی تشکر کنیم، اما آنها منتظر خلق حماسه اقتصادی هستند، ولی در این راستا در برنامه دولت تدبیر و امید موضعی دیده نمی‌شود.

وی ادامه داد: موضوع دیگر نحوه ادامه اجرای هدفمند کردن یارانه‌ها در دولت یازدهم است. در حال حاضر 42 هزار میلیارد تومان به صورت نقدی به مردم پرداخت می‌شود، در حالیکه برای 28 هزار میلیارد تومان آن محل درآمد تعریف شده و برای بقیه آن محلی دیده نشده است، سوال ما این است که دولت یازدهم چه برنامه‌ای برای مابقی این پول پیش‌بینی کرده است؟ آیا قرار است حامل های انرژی گران شود؟ اگر قرار است حامل های انرژی گران شود زندگی مردم چه خواهد شد؟

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نماینده شاهین شهر با بیان اینکه سوال دیگر این است که سهم بهداشت و درمان کشور و تولید از هدفمندی یارانه‌ها چگونه پرداخت خواهد شد، اظهار داشت: دولت یازدهم چه تدبیری برای بهبود معیشت مردم اندیشیده است همچنین یکی دیگر از معضلات کشور پروژه‌های نیمه تمام است و سوال این است که دولت یازدهم چه برنامه‌ای برای بیش از 40 هزار پروژه نیمه تمام دارد؟

حاجی افزود: دولت یازدهم چه سیاست و خط و مشی درباره مسکن مهر گرفته است؟ تدبیر آقای روحانی برای تامین مسکن و مقابله با رشد قیمت و افزایش قیمت زمین و اجاره چیست؟

وی تاکید کرد: مردم اصولا حرکت دولت‌ها را حلقه‌های به هم پیوسته می‌دانند، لذا سوال این است که دولت یازدهم در رابطه با مسکن مهر چه تدابیری خواهد اندیشید .در حال حاضر موضوع 30 میلیون مسکن مهر در هاله‌ای از ابهام است.

** آیا به نظر شما با روزی 10 هزار تومان می‌توان خانه خرید؟

نماینده شاهین‌شهر ادامه داد: هم اکنون در دهه چهارم انقلاب و دهه پیشرفت و عدالت هستیم. دولت تدبیر و امید در برنامه خود معین نکرده که برای افزایش درآمد اقشار کم‌درآمد چه تدبیری دارد؟ آقای روحانی آیا به نظر شما با روزی 10 هزار تومان می‌توان خانه خرید، دختری را شوهر داد یا پسری را زن داد؟

حاجی با بیان اینکه دولت یازدهم چگونه می‌خواهد مقابل ویژه خواری بعضی افراد بایستد، گفت: افرادی می‌خواهند آینده خود را بدون زحمت تامین کنند و سوال این است که چه برنامه‌ای برای مقابله با این ویژه‌خواری‌ها و رانت‌خواری‌ها وجود دارد؟

وی خطاب به رئیس جمهور گفت: آیا اطلاع دارید آمار طلاق چقدر است؟ برای زندگی خانواده‌های طلاق چه تدابیری اندیشیده‌اید؟ چه تدبیری برای خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد دارید؟ برای بیمارانی که بیمه نیستند و هزینه‌ای برای درمان ندارند و به همین علت در منازل می‌مانند چه برنامه‌ای دارید؟ چه تدبیری برای رفع تبعیض در پرداخت حقوق‌ها دارید؟

نماینده مردم شاهین‌شهر خاطر نشان کرد: سوال ما این است که دولت یازدهم چه برنامه‌ای برای رفع تبعیض در عرصه ورزش دارد؟ به هر حال ما شاهدیم که بعضی افراد پول‌های میلیاردی در ورزش می‌گیرند، اما در مقابل مشکلات زیادی در عرصه ورزش شهرستان‌ها وجود دارد.

حاجی تصریح کرد: دولت تدبیر و امید چه برنامه‌ای دارد تا در عین رشد اقتصادی شاهد تورم نباشیم؟ چه تدبیری وجود دارد که اگر می‌خواهیم جلوی تورم را بگیریم شاهد رکود نباشیم؟ فرمولی که شما تدبیر کرده‌اید تا از این وضعیت تورمی خارج شویم چیست؟

وی ادامه داد: در قانون بودجه سال 91، 50 هزار میلیارد تومان کسری بودجه وجود داشته و دولت تدبیر و امید چه برنامه‌ای دارد تا در سال 92 شاهد این پدیده نباشیم؟

نماینده شاهین‌شهر خطاب به حجت‌الاسلام حسن روحانی گفت: آقای روحانی شما فرمودید که دولت اعتدال را برپا خواهید کرد، اما قطعا تعریف اعتدال حرکت بین حق و باطل نیست، بلکه حرکت بین افراط و تفریط است. سوال بنده این است که چگونه افرادی را بین وزرای پیشنهادی انتخاب کرده‌اید که با این نظر شما موافق نیستند؟

حاجی ادامه داد: اگر این افراد رای بیاورند، قطعا حرکت افراطی انجام خواهند داد و به دنبال بسترسازی برای افراد خودشان خواهند بود. کسانی که در گذشته در آزمون بزرگی مانند فتنه 88 رد شدند و سکوت کردند و نمره قبولی نگرفتند و از نظام دفاع نکردند و حتی در جبهه مقابل ایستادند، آیا تعریف اعتدال به آنها روا است؟

وی تصریح کرد: ایثارگران کشورمان در سال های دفاع مقدس جانشان را در راه انقلاب فدا کردند اما در برنامه دولت تدبیر و امید نام و برنامه‌ای برایشان دیده نشده است.

نماینده شاهین‌شهر گفت: از اقدامات لازم و ضروری در اقتصاد کشور ایجاد انضباط مالی در برنامه است. سوال این است که برنامه دولت برای انضباط مالی، شفاف‌سازی مبادلات اقتصادی و ایجاد تعادل میان درآمد و هزینه وزارت‌خانه‌های غنی و ضعیف چیست؟

بخشایش: کابینه روحانی"شرکت سهامی خاص" شده است

احمد بخشایش نماینده مردم اردستان در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس در مخالف با خط و مشی و اصول کلی برنامه دولت یازدهم، اظهار داشت: تلاش می‌کنم تا نقدی که امروز ارائه می‌دهم، خالی از حب و بغض باشد.

وی با بیان اینکه 3 دسته نظام در دنیا وجود دارد، گفت: یک سری از نظام‌ها در دنیا ریاستی است که فصل الخطاب آنها رئیس‌جمهور به شمار می‌آید و آمریکا نمونه آن است همچنین نظام‌های پارلمانی در دنیا داریم که پارلمان فصل‌الخطاب آنها است و کشور ترکیه نیز یکی از نمونه‌های آن به شمار می‌رود. نظام جمهوری اسلامی ایران نیز در دنیا نظام نیمه ریاستی و نیمه پارلمانی به شمار می‌رود که کابینه خط دو سویه میان دولت و مجلس است. لذا نقد مخالتی که با کلیات کابینه صورت می‌گیرد، به معنای این نیست که افراد شایسته‌ای در کابینه وجود ندارند، بلکه آقایان محترم و قابل رای دادن هستند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نماینده اردستان در مجلس ادامه داد: اگر بخواهیم کابینه حجت‌الاسلام روحانی را نقد کنیم، به این نتیجه می‌رسیم که آقای روحانی تاکید داشت که من حقوق‌دانم، اما امروز به این نتیجه می‌رسیم که کابینه او به یک شرکت سهامی عام شبیه است و حتی نه تنها یک شرکت سهامی عام، بلکه یک شرکت سهامی خاص است.

بخشایش تصریح کرد: بنده بعد از یک تحلیل محتوا نتیجه گرفتم که افراد در این کابینه سهم گرفته‌اند به طور مثال آقای عباس آخوندی در این کابینه سهم حجت‌الاسلام ناطق نوری است و حجت‌الاسلام پورمحمدی سهم آیت‌الله آملی لاریجانی است. همچنین آقای محمود حجتی سهم حجت‌الاسلام عبدالله نوری است؛ این چه پیوندی است که می‌خواهد دولت آقای روحانی در آینده را متحد نگه دارد؟ دولتی که باید شفاف و شیشه‌ای باشد و از پشت آن همه چیزها را دید، اما دولت آقای روحانی دولت کارگزاران شماره 2 است، دولتی که نتیجه و معدل حاصل جمع آن منتج به دولت آقای احمدی‌نژاد می‌شود و شما بالاترین نقدها را به آن وارد کردید.

وی خطاب به روحانی گفت: آیا فکر نمی‌کنید که دولت شما همان مسیر گذشته را تکرار کند؟ در دولت هاشمی و خاتمی ما 500 نخبه داشتیم و چرخش نخبگی ندیدیم، اما شما باز هم از همین 500 نخبه استفاده کردید. سوال این است که نسل سوم و چهارم کجای کار هستند؟ آنها کجا می‌توانند که وارد جامعه شوند؟ آیا نباید جوانگرایی در این دولت سهم داشته باشد؟ ضرب المثل خوبی در این زمینه می‌گوید جهان با تجربه پیران و همت جوانان مدیریت می‌شود.

نماینده اردستان با بیان اینکه سن متوسط کابینه پیشنهادی آقای روحانی به 62 سال می‌رسد، اظهار داشت: این کابینه بیشتر شبیه دولت سالمندان است. همچنین در برنامه اقتصادی این دولت بیشتر اصل 44 دیده شده و به بخش‌های دیگر توجهی نشده است. آقای روحانی شما آمال و آرزوهای خود را به جای مجلس می‌گذارید، فکر می‌کنیم که باید جای مجلس را بگیرید.

حکیمی: دولت پیری معرفی کردید/ کابینه باید جنب و جوش داشته باشد

عطاالله حکیمی نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی به عنوان مخالف خط مشی و اصول کلی برنامه دولت یازدهم طی سخنانی در صحن علنی مجلس اظهار داشت: اینجانب به عنوان خدمتگزار ملت ایران در مجلس و همچنین به عنوان رئیس ستاد مردمی مرکزی و اصولگرایان آقای دکتر حسن روحانی گزارشی را از روند شکل‌گیری ستاد مردمی و اصولگرا و آخرین وضعیت ستاد آقای دکتر را به سمع شما و ملت ایران می‌رسانم.

وی ادامه داد: اینجانب به عنوان دبیر کل حزب وفاق ملی تنها حزب اصولگرا و حامی آقای روحانی صحبت می‌کنم؛ حزب وفاق ملی از 2 سال قبل از طریق یکی از فرزندان انقلاب و امام، برادر 3 شهید و فرزند شهید با آقای روحانی با شرط دفاع ایشان از اصول و ارزشهای انقلاب، امام، شهدا، ایثارگران و ولایت پیمان بست. از سال گذشته رسما شروع به یارگیری کردیم و زمستان سال گذشته در یک نطق میان دستور بنده از آقای روحانی دفاع کردم.

این نماینده مجلس افزود: ستاد ما رسما در اسفندماه شکل گرفت و سفرهای استانی، حضور در مناطق جنگی جنوب، دیدار با ائمه جماعت و جمعه استانها آغاز شد، اما متاسفانه از اردیبهشت‌ماه سالجاری به تدریج اصحاب فتنه در ستادهای آقای روحانی حضور یافتند و ما رسما به آقای روحانی اعلام کردیم که به عنوان اصولگرا نمی‌توانی با آنها همکاری کنی، چرا که بعضا آنها افتخار می‌کردند که در فتنه حضور داشتند.

حکیمی همچنین تصریح کرد:‌ستاد اصولگرای ما با نظر آقای روحانی و با رعایت کامل معیارهای اصولگرایی شکل گرفت و الحمدالله حماسه سیاسی مورد نظر مقام معظم رهبری توسط ملت سرافراز ایران شکل گرفت که خلق این حماسه بزرگ سیاسی را به مقام معظم رهبری و ملت ایران اسلامی تبریک عرض می‌کنم.

وی خطاب به رئیس‌جمهور کشورمان گفت: البته آقای روحانی شما لباس روحانیت به تن داشتید و مجتهد بودید، اما دیپلماتی هوشمند و زیرک هم هستید و خوب می‌دانید که دکتری و سرهنگ بودن یا غیرسرهنگ بودن سبب پیروزی شما در انتخابات نشد، بلکه اجتهاد و لباس دینی شما باعث اطمینان مردم شد. البته بعد از انتخابات متاسفانه درب ستاد شما به روی اصولگرایان بسته شد و متاسفانه بعد از آن خبرهای خوبی هم به گوش نرسید.

"مستند سخنانم، فرمایشات آیت‌الله صدیقی امام جمعه موقت تهران است که در خصوص کاندیدای فتنه‌ای یکی از وزارتخانه‌ها در خطبه‌های نماز جمعه مطالبی را مطرح فرمودند؛ متاسفانه پس از انتخابات افرادی در ستاد آقای روحانی جمع شدند که از اصحاب فتنه بوده و در انتخابات هم هیچ نقشی نداشتند و در هیچ سفری هم همراه شما نبودند که تعدادی از این افراد از تئوریسین‌های ستاد فتنه در سال 88 هستند."

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نماینده مردم رودبار با طرح سوالی از حجت‌الاسلام روحانی گفت: فکر می‌کنم که یادتان رفته که پس از طرح عدم صلاحیت شما، چقدر نگران بودید و مرتب از طریق اصولگرایان و خانواده‌های معزز شهدا پیگیری می‌کردید؛ آیا جز این است که به درخواست خانواده‌های شهدا، ایثارگران و اصولگرایان و دلسوزان نظام و انقلاب از مقام معظم رهبری و شورای نگهبان با یک درجه تخفیف تائید شدید؟ حتی یک مرحله‌ای تمام شدن انتخابات را هم مدیون مقام معظم رهبری، انقلاب اسلامی، امام راحل، شهدا و خانواده‌های شهدا و ایثارگران و شورای نگهبان هستیم و من از طرف ستاد اصولگرایان حضرتعالی از عنایات مقام معظم رهبری و مساعدت اعضای شورای نگهبان خصوصا آیت‌الله جنتی تشکر می‌کنم.

وی ادامه داد: متاسفانه شما از ستاد اصولگرایان به صورت دوستان استیجاری در انتخابات استفاده کردید و به محض پیروزی تنها  فضا را برای اصحاب فتنه و افرادی که از اصلا نقشی در انتخابات نداشتند باز گذاشتید. البته من نمی‌دانم چه مسیری انتخاب شده است، اما شما باید بدانید که فرزندان امام و مقام معظم رهبری هوشیار و بیدار هستند و فدایی انقلاب و ولایت هستند و اجازه نمی‌دهند که مجددا استکبار جهانی و دشمنان اسلام و انقلاب دوباره از طریق عوامل فتنه بر امور این کشور سوار شوند.

 ** جزئیات یک جلسه مخفی و سکوت روحانی در قبال اظهارات یک فتنه‌گر

نماینده مردم رودبار خطاب به نمایندگان تاکید کرد: وقایعی را در عرصه انتخابات شاهد بودیم که اکنون باید به ما حق بدهید که نگران آینده این کشور و نظام باشیم. در یکی از این سفرها که به استان اصفهان داشتیم در پایان شب و در یکی از هتل‌ها جلسه انتخاباتی به مدیریت آقایان نعمت‌زاده و بانک برگزار شد. در این جلسه یکی از افراد منسوب به فتنه به آقای روحانی گفت: زمانی که شما دبیر شورای عالی امنیت ملی و آقای کروبی رئیس مجلس و آقای خاتمی رئیس جمهور بود هیچ کاری نتوانستید انجام دهید. الان برای چه کاری آمده‌اید؟ مشکل رهبر انقلاب است. متاسفانه آقای روحانی هیچ سخنی در تائید یا رد سخن آن  فرد بیان نکرد و یکی از فرزندان معزز شهدا با اعتراض به جلسه را بهم زد و هشدارهای لازم را به آنها داد.

حکیمی ادامه داد: جناب آقای روحانی؛ ستاد اصولگرایان در مقابل زحماتی که برای رضای خدا کشیده است هیچ توقع و انتظار شخصی نداشته است، اما بدانید انتظار ملی داریم و ما سربازان نظام وولایت برای خشنودی امام زمان  و مقام معظم رهبری و خانواده‌های شهدا قطعا از منافع نظام و انقلاب پشتیبانی خواهیم کرد و به هیچ عهدی اجازه نمی‌دهیم که کوچکترین هتک حرمتی نسبت به نظام، شهدا، انقلاب داشته باشد؛ مابه تبعیت از امام راحل که فرمودند چنانچه من در میان شما باشم یا نباشم، نگذارید این انقلاب به دست نامحرمان و نااهلان بیفتد، انشاءالله در تمام عرصه‌های دفاع از انقلاب قاطعانه می‌ایستیم.

وی ادامه داد: آنچنان که شنیده می‌شود، اکثریت غریب به اتفاق اعضای کابینه مدنظر آقای روحانی اصحاب فتنه هستند و یا تحصیلکردان غربی هستند. پس کجاست آن همه تعریف و تمجید که از نخبگان و دانشجویان داخلی داشتید؟

این نماینده مجلس در خصوص ترکیب کابینه گفت: ترکیب این کابینه شامل اصلاح‌طلبان که بعضا از سردمداران فتنه و مهم‌تر حزب اعتدال و توسعه هستند، سهم حزب اعتدال و توسعه شامل آقایان نعمت‌زاده، ترکان، بانک، نجفی، سلطانی‌فر، نجفی، هاشمی وبه زودی فاطمه و یاسر هاشمی و تعداد دیگری که در راه هستند، اضافه خواهد شد. حزب اصلاح‌طلبان و کارگزاران شامل آقایان میلی‌منفرد، ربیعی، ظریف، آخوندی، زنگنه، چیت‌چیان، طیب‌نیا و به نوعی آقای جنتی هم در این حزب جای می‌گیرند.اما آقایان حسین دهقان، پورمحمدی و رحمانی‌فضلی را می‌توان در گروه اصولگرایان تعریف کرد.

حکیمی بر همین اساس تصریح کرد: همچنین آقایان نعمت‌زاده، نوبخت، ترکان، بانک، واعظی، ربیعی، زنگنه، آخوندی و تعدادی دیگر که از اعضای اصلی فتنه هستند که به عنوان کابینه معرفی شدند و اگر افرادی از اصحاب فتنه به عنوان کابینه معرفی نشده‌اند به عنوان معاون، مشاور و مسئولیت‌های دیگر در دولت منصوب خواهند شد. البته در این میان قصه آقای ظریف استثنا است چرا که ایشان ضمن اینکه صددرصد غربی فکر می‌کنند تحصیلاتش را در آمریکا گذرانده و برای نمایندگان ملت و همچنین مردم ایران هم باید بگویم که پایان‌نامه فوق لیسانش و دکترای ایشان با چه کسی بوده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حکیمی با بیان اینکه می‌خواهم از آقای روحانی سوال کنم که چه خبر است و چه فکری در سر دارید، گفت: آقای روحانی آیا نمی‌توانید به راحتی نتیجه بگیرید که روحانی قبل از انتخابات که با هم در مناطق جنگی و دیدار با ائمه‌جمعه و خانواده‌های شهدا بودیم با روحانی پس از انتخابات کاملا متفاوت و متمایز است؛ آقای روحانی شما امروز باید به ملت ایران، خانواده‌های شهدا، مقام معظم رهبری توضیح دهید که چرا رسما به دنبال احیای فتنه هستید؟ آقای به دنبال کودتای سفید هستید؟ آیا پیام امام راحل و شهدا و ایثارگران را فراموش کرده‌اید، آیا چون تحصیلکرده غرب، انگلیس و سیاستمدار هستید، باید وعده و شعارهای خود را به راحتی تغییر داده و از طریق فروختن این همه ارزشهای الهی می‌خواهید چه جایگاهی را برای خود ایجاد کنید؟

نماینده مردم رودبار همچنین تصریح کرد: البته شاید پاسخی داشته باشید، اما چینش کابینه و هیئت دولت این خروجی را در بر ندارد و باید هرچه سریعتر با هماهنگی بزرگان نظام تغییراتی را داشته باشید تا در مسیر انقلاب و نظام قرار گیرند. همچنین باید یادتان باشد که مردم ایران شما برای 4 سال انتخاب کردند، نه برای مادام‌العمر و به زودی این 4 سال طی خواهد شد و نظام از آن شهدا، ایثارگران و ملت سربلند ایران است و همه ما خادم نظام و سرباز انقلاب و مقام معظم رهبری و ملت هستیم.

** میانگین عمر مفید کابینه بالای 62 سال است

حکیمی اضافه کرد: میانگین عمر مفید کابینه بالای 62 سال است، با این دولت پیری که معرفی کرده‌اید اگر خدای ناکرده با وضعیت فعلی تحریم اتفاق بیفتد، تکلیف چیست و مشخص است که کابینه باید جنب‌وجوش داشته باشد؛ شما در سفرهای استانی مرتبا استفاده از دانشگاهیان و نخبگان را مطرح کردید، اما اکثریت غریب به اتفاق آقایان تحصیلکرده غرب هستند، شما صحبت از قانون‌مداری کردید اما در اولین اقدام معاون شما نقض قانون کرد و دیوان هم به آن ایراد گرفت.

وی در ادامه سخنان خود گفت: همچنین مراسم تحلیف یک مراسم رسمی بود، شما افرادی که در ستاد شما زحمت کشیدند را دعوت نکردید و افرادی را دعوت کردید که حرف و حدیث داشتند؛ در جلسه‌ای که خدمت آقای هاشمی بودید، ایشان شورای نگهبان را ماشین امضای رهبری نامیدند که ما جلسه را ترک کردیم، اما شما همان خانواده‌ها را در مراسم تحلیف دعوت کردید که در جلوی میهمانان بنشینند؛ آیا آنها رجل سیاسی بودند؟ آیا بهتر نبود که خانواده‌های شهدای هسته‌ای را دعوت می‌کردید؟ البته در مورد آقای هاشمی هم باید بگویم که تا زمانی که آقا به ایشان احترام می‌گذارند، ما هم احترام ایشان را حفظ می‌کنیم، ولی نباید این بی‌حرمتی‌ها نادیده گرفته شود.

وی با طرح این سوال که این رفتارهای شما چه تطبیقی با مشی اعتدال دارد، گفت: البته شما تائید می‌کنید که اینجانب و حزب ما از سال گذشته همراه شما بودیم و در اکثر سفرهای استانی با شما می‌آمدیم و مادام که در مسیر انقلاب و نظام حرکت می‌کنید، ما هم انشاءالله از شما دفاع خواهیم کرد. همچنین نکته دیگری که باید درکنار بحث فتنه بگویم این است که کابینه شما بوی امنیتی بودن می‌دهد و تازه به دنبال احیا کردن برخی مسائلی هستید که زمانی کشور از دستش راحت شده بود. مانند توسعه سیاسی با اهداف تسلیم در برابر غرب و سوال دیگر اینکه آیا در این کشور این همه دانشگاه و جوانان جویای نام با تحصیلات عالیه وجود نداشت و بهتر نبود که از آنها در کابینه استفاده می‌کردید. ما در همین جلسه شاهد بودیم که وقتی شما در مورد سیاست خارجه بحث می‌کردید، وزیرخارجه شما خواب بودند.

نماینده مردم رودبار ادامه داد: نکته دیگری که شما به زیبایی از آقای نعمت‌زاده اشاره کردید باید بگویم که باید ایشان را پدربزرگ صنعت بنامیم، نه پدر صنعت؛ البته انشاءالله وزرایی رای می‌گیرند که در مسیر انقلاب و منویات رهبری حرکت کنند و ما به عنوان مسئول ستاد مردمی و دوستداران شما از آنها حمایت می‌کنیم و همچنین آنهایی که رای نمی‌آورند، در بخش‌های خصوصی و سایر بخش‌ها بکارگیری می‌شوند، البته باید دقت کنید که این افراد در بخش‌های کلیدی به کارگیری نشوند که به تنش‌ها دامن زده شود.

این نماینده مجلس در پایان سخنان خود از تمام کسانی که در ستاد مردمی در طول 2 سال گذشته فعالیت کرده‌اند تشکر کرد و گفت: انشاء‌الله دیداری برای تعیین تکلیف ستادهای مردمی با آقای روحانی تشکیل خواهیم داد و تاکید می‌کنیم که ما اصولگرایان از هر فعالیتی که به پیشبرد انقلاب اسلامی کمک می‌کند و در راستای منویات مقام معظم رهبری و امام راحل باشد حمایت خواهیم کرد اما این را باید بگویم تا زمانی که فرزندان امام راحل و مقام معظم رهبری زنده‌اند، اجازه نمی‌دهیم تا فتنه دیگری برپا شود.

بذرپاش:کابینه روحانی شبیه کابینه هاشمی است/ کار به دست آقازاده‌ها خواهد افتاد

مهراد بذرپاش نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی صبح امروز در مخالفت با کلیات کابینه پیشنهادی حجت‌الاسلام روحانی،  با بیان اینکه این نطق به این معنا نیست هیچ فرد شایسته‌ای در دولت وجود ندارد، گفت: عقیده دارم افراد شایسته و کاردانی حضور دارند که گرفتن رای اعتماد از نمایندگان مجلس حق آنهاست، اما آنچه که می‌خواهم بگویم این است که کلیات کایبنه به مثابه یک سیستم یک‌پارچه است که از مشکلات مهمی رنج می‌برد.

نماینده مردم تهران ادامه داد: مخالفت با کابینه مطلقا به معنای آسیب‌زدن به روابط بین دولت و مجلس نیست و طبیعی است که ظرف چند روز  آینده تکلیف کابینه مشخص خواهد شد و دولت کار خود را آغاز خواهد کرد. مجلس نیز در چارچوب قانون تمام تلاش خود را برای کمک به دولت به کار خواهد بست، اما مهمترین کمکی که می‌توانیم به آقای روحانی کنیم، این است که کمک کنیم روحانی ملاحظات و مصلحت اندیشی‌های تحمیلی به این دولت را به حداقل رسانده و کابینه کاملا حرفه‌ای، هماهنگ و متناسب با نیازهای روز تشکیل دهد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بذرپاش تصریح کرد: متاسفانه حضور چند تن از چهره‌های مرتبط با حوادث سال 88 که برخی ابا دارند لفظ فتنه را برای آن به کار ببرند، جای سوال است و ما کم‌وبیش می‌دانیم که حضور این افراد در کابینه محصول فشارها و سهم‌خواهی‌های برخی‌ها است، ولی حقیقت این است که مجلس به دلیل سوگندی که خورده و همچنین تعهدی که نسبت به مردم ایران دارد، به هیچ وجه نمی‌تواند از این موضوع به سادگی عبور کند. هر چند که برخی‌ها خوششان نیاید لفظ فتنه را تکرار کنند.

وی فتنه را جابجایی اصول موضوعه جمهوری اسلامی در سال 88 توسط عده‌ای خواند و گفت: فتنه 88 یک سوءتفاهم نبود و شعارهایی مانند "نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران" سوءتفاهم قابل گذشت نیست و پس از آن هیچکدام از این افراد عذرخواهی نکرده و کسی یاد ندارد که با فتنه کوچکترین مرزبندی داشته باشند و فتنه 88 یک شاخص انتخاب است .

نماینده مردم تهران دلیل دیگر مخالفت با کلیات کابینه را این دانست که کابینه فعلی توانایی اجرای برنامه‌های روحانی را ندارد و خاطرنشان کرد: وعده‌های آقای رئیس جمهور در ایجاد بهبود فوری در مسائل اقتصادی مردم نمی‌تواند با این کابینه مسن به دست بیاید و میانگین سنی کابینه پیشنهادی آقای روحانی تقریبا بالای 60 سال است که معنای آن این است که این کابینه کم‌تحرک خواهد بود.

بذرپاش ادامه داد: بنده قصد ندارم تجربه آقایان را دست کم بگیرم، اما هر کس کار اجرایی در ابعاد ملی انجام داده باشد، می‌داند که این کار مستلزم تحرک بالا و توان کار حداقل 15 ساعتی است و اکنون دیگر زمان راحت‌طلبی و اشرافی‌گری نیست، چرا که مردم توقع دارند در زمانی کوتاه به اوضاع آنها سامان داده شود.

وی تصریح کرد: در شرایط فعلی عملا کار به دست آقازاده‌ای خواهد افتاد که توان جبران کردن نیروی تحلیل رفته عناصر بالادستی را داشته باشد و در این صورت شاهد بازگشت عناصر پشت پرده خواهیم بود که این معنی را می‌دهد که از شعاع‌های اصلی دولت اعتدال انحراف را شاهد خواهیم بود.

نماینده مردم تهران با استناد به برخی منابع گفت: برخی منابع می‌گویند کابینه روحانی شبیه کابینه هاشمی‌رفسنجانی است، اما آقای روحانی خود شما می‌دانید که بعد از اینکه شما ثبت‌نام کردید، آقای هاشمی اراده ثبت‌نام در انتخابات را کرد، اما توفیق حضور به وی دست نداد و حتی تا 3 روز آخر مانده با انتخابات نیز از شما حمایت نکرد. پس شما بدانید که فقط به خداوند متعال و مردم وام‌دار هستید و نه هیچکس دیگری.

بذرپاش کابینه پیشنهادی را شبیه شرکت سهامی دانست و اظهار داشت: برخی از ایراداتی که به دولت‌های سابق گرفته می‌شد، این بود که مجبور بودندبه اطرافیان سهمی بدهند که بیشتر از همه شخص رئیس‌جمهور متضرر می‌شد.

وی با اشاره به این وعده روحانی مبنی بر استفاده از نیروهای شایسته خاطرنشان کرد: آیا این انتخاب با ملاک‌های حداکثری شایسته‌سالاری صورت گرفته بود و آیا تفسیر دولت وحدت ملی این است؟ آیا در میان کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری فرد شایسته‌ای نبود که شایسته حضور در کابینه باشد و یا آیا در دولت سابق فردی شایستگی حضور در دولت فعلی را نداشت. در صورتی که شما گفتید کلید دارم نه داس!

نماینده مردم تهران کابینه را دارای عدم انسجام اقتصادی معرفی کردو پرسید: آیا تیم اقتصادی دولت دارای یک فرمانده واحد و مشخص است؟ آنطور که می‌دانم هر یک از افراد اقتصادی همکار رئیس‌جمهور تز اقتصادی جداگانه‌ای دارد. مسئولیت اقتصادی در کابینه بر عهده کیست؟ آیا منظور از ژنرال‌هایی که قرار بود به کار بگیرید این افراد بودند و بقیه کارشناسان سرباز هستند؟

بزرگواری: انتخاب وزیر از صندوق عتیقه هاشمی و خاتمی صحیح نیست

حجت‌الاسلام سید‌علی‌محمد بزرگواری‌ نماینده کهگیلویه و بهمئی در مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی صلاحیت وزرای کابینه دولت یازدهم در پارلمان در مخالفت با کلیات کابینه رئیس جمهور در سخنانی گفت: از مقام معظم رهبری که با درایت و مدیریت بصیرت‌دهی کردند و حماسه سیاسی را به مردم تفهیم کردند و با تشکر از امتی که امام خود را تنها نگذاشتند و نیز با تشکر از رسانه ملی که نقش ارزنده‌ای در خلق حماسه سیاسی داشته‌اند و با تبریک به برادر عزیز و هم‌لباس خودم جناب آقای دکتر روحانی از شخصیت‌های برجسته نظام جمهوری اسلامی سخنان خود را آغاز می‌کنم.

وی ادامه داد: در مجلس باید روح مدرس حاکم باشد. روح سخنگویی و وکیل الدوله بودن نباید بین نمایندگان و فضای مجلس حاکم شود‌ البته امیدوارم وزرا که اکثراً رای می‌آورند، به چاپلوس‌ها اهمیت نمی‌دهند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، این نماینده مجلس در همین زمینه تأکید کرد: کسی که تا دیروز خودم شاهد بودم ‌دست احمدی نژاد را می‌بوسید، امروز چه حرف‌هایی که نمی‌زند. اینجا جای نقد و بررسی است.

بزرگواری ادامه داد: بنده به‌عنوان مخالف کلی برنامه مطالبی دارم اما به 65 تا 70 درصد این کابینه رأی مثبت خواهم داد اما باید به‌عنوان نماینده حرف‌هایم را بزنم. به بنده گفتند بگذارید تهرانی‌ها و نمایندگان کلان‌شهرها حرف بزنند، شما که نماینده منطقه محروم هستید، حرف نزنید زیرا به‌ضرر شماست اما بنده گفتم بنده سید و لرتبار هستم و حرفم را می‌زنم.

وی ادامه داد: هر وزیری که رأی بیاورد و هر دولتی که به منطقه محروم بنده نگاه ویژه نداشته باشد، با چماق لری با او برخورد خواهم کرد.

این نماینده مجلس تاکید کرد: اعتدال در قاموس ما طلبه‌ها یعنی اینکه حداقل 50 درصد در یک کشور جوان‌گرا مانند کشور ما و کشوری که دانشمندان جوان آن دنیا را به حیرت واداشته‌اند به طوری که در دولت اصلاحات و دولت‌های نهم و دهم جوانگرایی گوش فلک را کر کرده است، اینکه ما از صندوق عتیقه آقای رفسنجانی و خاتمی افرادی را به عنوان وزیر در بیاوریم صحیح نیست. البته همه آنها برادران بزرگتر ما هستند و برایشان احترام قائلم. اگر برخی از وزرای پیشنهادی بخواهند بر سر پروژه‌ها حاضر شوند باید به آنها سرم وصل کرد. باید مقداری اعتدال را در عمل تعریف کنیم.

بزرگواری تصریح کرد : وقتی که در راس نظام رهبری عزیز در طول 4 سال از فتنه 88 تا به امروز، تکیه کلام‌شان موضوع فتنه، فتنه‌گران و عقبه فتنه است،‌ آیا کسانی که حامی فتنه بودند و آیا کسانی که فتنه را حمایت کردند و آیا کسانی که در جلسه رهبری از طرف فتنه گران حضور یافته‌اند و بعد از آن مردم را به کف خیابان ها آورند و اراذل و اوباش نیز در کنار جنازه سوخته بسیجیان کف زدند، اینها باید در کابینه باشند؟ ما اینها را خوب می‌شناسیم و آنها را رصد می‌کنیم. ما آقای روحانی را از ابتدای انقلاب رصد می‌کنیم.

وی در ادامه افزود: بنده کسی بودم که نوار آقای روحانی را که اسم امام را برای اولین بار به کار برد در شیراز تقسیم کردم. آقای روحانی در فتنه سال 78 تنها کسی بود که به عنوان اصولگرا سخنرانی کرد. اما در آن زمان دانشگاه‌های ما در مسیر دیگری بود و بنده به عنوان یک روحانی و نماینده ولی فقیه در دانشگاه در آن زمان جرات نداشتم که صحبت کنم.

این نماینده مجلس در ادامه اظهار داشت: آشوب‌های آن زمان را دانشگاهیانی بپا کردند که رها شدند. آیا این درست است که باز هم از آنها استفاده کنیم؟ و همان جمع سیاسی را درست کنیم؟ آخرین سخنرانی مقام معظم رهبری در ماه مبارک رمضان در جمع دانشگاهیان به همین نکته اشاره دارد.

** اگر از فتنه سخن بگوییم به ما می‌گویند که ما افراطی هستیم

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بزرگواری با انتقاد از افراطی نامیدن افرادی که از فتنه سخن می‌گویند، گفت: چرا ما نباید حرف اساسی بزنیم؟ اگر از فتنه سخن بگوییم به ما می‌گویند که ما افراطی هستیم، پس اگر این گونه باشد رهبر اولین افراطی است؟ بنده مقلد و تابع رهبر انقلاب هستم. ما با فتنه گران سر سازش نخواهیم داشت. فتنه گران هزینه‌های بزرگی را به نظام ما تحمیل کردند.

وی خطاب به رئیس جمهور گفت: جناب آقای روحانی بنده کسی بودم که پس از فتنه تریبون رئیس مجلس را گرفتم و بر علیه سران فتنه شعار دادم که در دنیا نیز پخش شد. بنده فقط از خدا می‌ترسم و از هیچ کس ترسی ندارم. بنده این حرف‌‌ها را از روی دوستی عنوان می‌کنم. ما می‌خواهیم تعامل شما را پاسخ دهیم. از شما تشکر می‌کنم که شخصیت‌هایی مانند آقای رحمانی فضلی، وزیر بهداشت،‌ دفاع، دادگستری،‌ اطلاعات و یا نوبخت و نهاوندیان را در کابینه برگزیده‌اید، اما بگذارید بر روی کسانی که حرف هست صحبت کنیم.

این نماینده مجلس تصریح کرد: بنده برای آقای زنگنه نه به عنوان موافق و نه به عنوان مخالف ثبت نام نکرده‌ام، اما با روی کار آمدن وی آقازاده دله دزد مانند مهدی هاشمی سرکار می‌آید و میدان‌دار می‌شود. آیا باید او میدان‌دار شود؟ به اینها نباید رای داد. این آقازاده‌های دله دزد در این مملکت به نظام و روحانیت ما خیلی ضربه زده‌اند که باید جلوی آنها گرفته شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بزرگواری در بخش دیگری از صحبت‌هایش خطاب به حجت الاسلام روحانی گفت: شما به عنوان یک عالم روحانی شجاع و نخبه پس از مقام معظم رهبری مقام دوم را برای ما دارید.

وی در ادامه به ذکر روایتی از امیرالمومنان علی (ع) پرداخت که ایشان خطاب به مالک فرموده‌اند :"ای مالک! برای مشاغل کلیدی از بین یاران خود کسی را انتخاب کن که در برابر دشواری‌ها استوار باشد و مصیبت‌های بزرگ او را از پای ننشاند" . این حرف علی عصر و علی زمان است . امام راحل و شهدا از ما می‌خواهند که درمسائل کشور دقت داشته باشیم به طوری که امام خمینی (ره) فرمودند "نگذارید این انقلاب به دست نااهلان بیافتد". البته افرادی که برای کابینه معرفی شده‌اند نااهل نیستند، اما سابقه و عقبه افراد مهم است.

رسایی:برخی از وزرای پیشنهادی از حاشیه‌های پر آشوب سیاسی برخوردار هستند

حمید رسایی نماینده مردم تهران در مجلس در جلسه علنی بعدازظهر بررسی رای اعتماد به کابینه یازدهم در مخالفت با خط مشی و خطوط کلی برنامه دولت یازدهم اظهار داشت: امروز در تاریخ انقلاب اسلامی به عنوان یکی از برگ‌های زرین و قابل دفاع ثبت خواهد شد و کابینه یازدهم به ریاست جناب آقای روحانی در حالی در مجلس شورای اسلامی با آرامش برای اخذ رای اعتماد نشسته که خیابان‌های تهران توسط کاندیداها و هوادارانی که رای اکثریت را به دست نیاورده‌اند، به آتش کشیده نشده است.

وی افزود: امروز هیچ مسجدی در آتش نمی‌سوزد. چادر از سر هیچ زنی کشیده نشده است. هیچ یک از نیروهای بسیجی و انتظامی در دفاع از فرد پیروز کتک نخورده‌اند و به شهادت نرسیده‌اند و در خطبه‌های هیچ نمازجمعه‌ای نظام اسلامی زیر سوال نرفته و حاضران در نماز کف و سوت نزدند.

نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: روز قدس امسال اسرائیل سیلی خورد و کسی شعار نه غزه، نه لبنان جانم فدای ایران سر نداد. هیچ کس شعار مرگ بر اصول مهم قانون اساسی را در خیابان‌ها سر نداد تا کسانی زیر پل کالج ساندویچ بخورند و از آنها حمایت بکنند.

رسایی تصریح کرد: هیچ کس از رهبر دلسوزمان باج نخواست تا ایشان نگوید خمینی به هیچ کس باج نداد و من هم به هیچ کس باج نمی‌دهم.

وی خطاب به حسن روحانی رئیس‌جمهور اظهار داشت: آقای روحانی و هیئت محترم همراه به شما این پیروزی را تبریک می‌گوییم  و هر یک از شما که رای خانه ملت را کسب کند بر اساس اصول قانون به او کمک خواهیم کرد تا در برابر دشمنان بایستد و مشکلات روزمره و بنیادی مردم را حل کند. هر چند این برتری با حداقل 7 دهم درصد آرا بیش از 50 درصد بود.

نماینده مردم تهران ادامه داد: برخی در حالی امروز برای دولت لب مرزی یقه پاره می‌کنند که تا دیروز در تریبون‌های خود کمک به دولتی با 65 درصد آرای مردم را وکیل‌الدولگی می‌دانستند در حالی که برای ما 67 درصد و یا 50.7 هیچ فرقی ندارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، رسایی خطاب به رئیس جمهور گفت: آقای روحانی اگر طبق اصول حرکت کنید، با تمام وجود از شما حمایت می‌کنیم حتی اگر به ما وکیل‌الدوله بگویند. صحبت ما به عنوان مخالف کلیات به معنای مخالفت با همه وزرای پیشنهادی نیست.

وی تاکید کرد: بنده از آقای روحانی تشکر می‌کنم که در برابر برخی فشارهای غیر منطقی ایستادند و از برخی عناصر بدنام و افراطی سیاسی که عملکردشان در سالهای اخیر مورد تشویق دشمنان بود استفاده نکردند.

** تشکر از روحانی به خاطر مواضع خوب در حوزه سیاست‌خارجی

نماینده مردم تهران خاطر نشان کرد: از کلیات جهت‌گیری آقای روحانی در مصاحبه‌هایشان به ویژه در سیاست خارجی تشکر می‌کنیم. هر چند آقای روحانی باید بداند و از یاد نبرد که دشمنان ما به ایشان چشم طمع دارند. یادآور می‌شوم که برخی از وزرای پیشنهادی از نظر سلیقه سیاسی همسو با امثال بنده نیستند، ولی انصافا نیروهای متخصص و متعهدی هستند به آنها رای خواهم داد.

رسایی افزود: رهبر معظم انقلاب بر همکاری با دولت جدید تاکید کردند، اما در عین حال نمایندگان را موظف به بررسی سوابق وزرای کابینه و انتخاب افراد صالح کردند. ایشان در دیدار دانشجویان تاکید کردند که نکته اصلی در سال 88 یعنی فتنه را نباید فراموش کنیم.

وی خطاب به رئیس‌جمهور گفت: آقای روحانی برخی از وزرای پیشنهادی کابینه شما از نظر سوابق اجرایی و تحصیلی غیر متخصص و غیر مرتبط با وزارتخانه مربوطه هستند برخی از وزرای پیشنهادی سال‌ها در رشته‌های دیگر مشغول به کار بودند و گذر زمان و سرعت پیشرفت حوزه‌های مربوطه باعث شده تا در حوزه معرفی شده به‌روز نباشند.

نماینده تهران ادامه داد: آقای واعظی که سابقه تجربی در حوزه سیاست خارجی دارد، تحصیلاتش در سال های دور در رشته ارتباطات بوده است و زمانی که در کمیسیون صنایع از او سوال می‌کنند که آن سابقه و تحصیلات با این وزارتخانه چه ارتباطی دارد، با صداقت می‌گوید بنده خود را برای وزارت خارجه آماده کرده بودم، اما زمانی که به من پیشنهاد وزارت ارتباطات را دادند، گفتم اگر نپذیرم می‌گویم که فلانی وزارت خارجه را می‌خواهد. این چه نوع ترکیب چینش کابینه است؟

به گزارش خبرگزاری تسنیم، رسایی تاکید کرد: وزیر ورزش با سابقه فعالیت اجرایی و تحصیلات در رشته دیگر برای وزارت ورزش معرفی شده است در حالیکه ما امروز در حوزه ورزش با سیاستگذاری ها و سرمایه‌گذاری که انجام شده شاهد پیروزی‌هایی هستیم که محصول تلاش دولت‌های قبل است. کابینه معرفی شده متاسفانه از چابکی و تحرک لازم برای حل مشکلات مردم برخوردار نیست و علت آن سن بالای این کابینه است. میانگین فعلی کابینه حدود 60 سال است که تاکنون کشور جوان ما کابینه‌ای به این مسنی نداشته است. بنده قصد تخفیف ندارم. قطعا این عزیزان محترم هستند، اما آیا بهتر نبود از این دوستان در جایگاه مشاوره‌ای استفاده می‌شد؟

وی گفت: برخی از وزرای پیشنهادی محترم تاکنون سکته قلبی کرده‌اند و مجبور به عمل جراحی شده‌اند. یکی از وزرای پیشنهادی که یکی از مشکلاتش همین سن بالا است علاوه بر مشکلات دیگر در تلویزیون می‌گوید که سن ما برای به دوش کشیدن وزارتخانه کافی نیست، اما امروز در مجلس شورای اسلامی نشسته تا بار یک وزارتخانه مهم را که در تحریم‌ها مهمترین فعالیت را دارد به دوش بکشد.

** نسل سوم کشور چه گناهی کرده‌اند که از مدیران ناموفق نسل اول استفاده می‌کنید

وی تاکید کرد: آقای روحانی نسل سوم کشور چه گناهی کرده‌اند که از مدیرانی که از نسل اول مدیریت ناموفق کرده‌اند و در دوره‌ آنها تورم 50 درصدی و آشوب‌های خیابانی بدون زیرساخت سیاسی وجود داشته استفاده کنند. آشوب‌های خیابانی در دوره آنها در مشهد، اراک، قزوین، اسلامشهر اتفاق افتاد. برای نقد برخی از وزرای پیشنهادی دولت کافی است تا به نشریه مرحوم کیومرث صابری فومنی (گل آقا) مراجعه شود تا امروز معلوم شود که برخی از آنها هیچ تناسبی با کابینه کنونی ندارند و آن وقت مشخص می‌شود که چه آینده‌ای در انتظار مردم است.

رسایی تاکید کرد: آقای روحانی این کابینه میدان دار عملیاتی های بزرگ اجرایی نخواهد بود و بالای سر مدیران استانی برای حسابکشی نخواهد رفت. کابینه شما کابینه پشت کارتابل‌ها خواهد بود گزارش‌هایی که مدیران از استان‌ها می‌دهند و مدیر دیگر پشت کارتابل‌ها آنها را بررسی می‌کند این ترکیب حتی ظلم به افراد جوانی است که در این کابینه حضور دارند و اگر همه کابینه از آن نشاط برخوردار می‌شد امکان داشت که از آن استفاده شود.

نماینده تهران در مجلس اضافه کرد: برخی از وزرای پیشنهادی از حاشیه‌های پر آشوب سیاسی برخوردار هستند. شعار شما (حسن روحانی) اعتدال است که انشاءالله تعریفش کنید و به سرنوشت شعار اصلاحات که به اصلاحات آمریکایی رسید، دچار نشود. اما شما در حالی شعار اعتدال می‌دهید که برخی از چهره‌های معرفی شده سابقه افراطی آن هم در فتنه‌ای که شبه کودتا بود دارند برخی از چهره‌های معرفی شده سابقه حضور در اغتشاشات، تعطیلی کلاس‌های دانشگاه و حمایت از عناصر آشوبگر را دارند و اکنون فراری هستند، برخی از آنها نیز در فتنه بازداشت شدند و برخی نیز سایه به سایه با متوهمین فتنه همراه بودند و فرماندهی عملیات روانی آنها را برعهده داشتند.

وی تاکید کرد: در این دوره آقای روحانی محمدرضا صادق را به عنوان نماینده خود در شورای نگهبان معرفی کرد که بسیار منطقی و متین عمل کرد و جلوی برخی از فتنه‌گری‌ها را گرفت، ولی از آن طرف در کابینه شما فردی حضور دارد که نماینده میرحسین موسوی در شورای نگهبان در انتخابات سال 88 بود و یکی از عاملین ایجاد توهم در موسوی همین فرد بود که از بعدازظهر روز جمعه به شهادت برادرمان آقای زارعی که در شورای نگهبان حضور داشتند، وی آقای موسوی را پیروز انتخابات می‌دانست و مانند برخی دیگر که بیرون از صحنه به موسوی تبریک می‌گفتند، باعث شد آنها متوهم شوند.

وی تصریح کرد: البته برخی از وزرای پیشنهادی دولت می‌گویند که حضور ما در کنار فتنه‌گران در حقیقت با هماهنگی نهادهای امنیتی بوده است از جمله یکی از چهره‌های شاخص در کابینه دولت می‌گوید و اصرار دارد که علنی نباشد باید گفت جل‌الخالق از یک طرف رهبر ما فریاد می‌زند که سکوت نکنید و موضع بگیرید اما از طرف دیگر نهادهای امنیتی ما افرادی را می‌فرستند تا رئوس فتنه را تحریک و بر موضع‌گیریشان اصرار بورزند.

رسایی گفت: فتنه و کودتای سال 88 یک دعوای انتخاباتی میان دو کاندیدا نبود بلکه به تعبیر رهبر انقلاب حرکتی ریشه‌دار برای براندازی نظام بود. ایشان در چند روز گذشته در دیدار دانشجویان نیز بر فراموش نکردن فتنه تاکید کردند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نماینده تهران در مجلس خاطر نشان کرد: رهبر معظم انقلاب در این دیدار تاکید کردند که ما صدبار سوال کردیم که چرا عذرخواهی نمی‌کنید. آقایی که پشت تریبون فتنه می‌گویی کاسب فتنه ، آیا رهبر تو که صد بار سوال کرده کاسب فتنه بود؟ خدا را شکر که امروز برخی از صف‌بندی‌های داخل مشخص و شفاف‌تر شده و برخی افراد مواضع خود را در پشت تریبون اعلام کردند. مردمی که امروز مذاکرات مجلس را دنبال می‌کنند، می‌پرسند که آیا رهبری انقلاب هم کاسب فتنه بوده است که خودشان تاکید فرمودند صد بار از آنها سوال کردیم و جواب نمی‌دهند؟

وی گفت: مردم می‌پرسند که رهبری به صراحت فرموده از آنها مطالبه کنید ولی برخی با واژه‌سازی کاسب فتنه به دنبال توجیه‌سازی و فراموش‌سازی عوامل کودتای 4 سال قبل هستند. برخی مغالطه می‌کنند که چرا به حضور بعضی از وزرای پیشنهادی در ستاد انتخاباتی نسبت به رای دادن کاندیداهای دیگر یا اعتراض‌های سال 88 اعتراض می‌کنید در حالی که چه کسی گفته که اعتراض ما این است؟

رسایی ادامه داد: حرف ما این است که این افراد در ستادهای انتخاباتی حضور داشتند و در جلسات رهبر انقلاب با نمایندگان کاندیداها نیز حضور داشته‌اند. بنده به برخی از این آقایان در کمیسیون‌ها گفتم که چرا موضعی در سال 88 نگرفتید و آنها گفتند بعد از 29 خرداد هیچ حرفی نزدند. اتفاقا حرف ما این بود که این اول دعوا است، چرا آنها هیچ حرفی نزدند. رهبری در جلسه با نمایندگان کاندیداها گفتند این افراد بروند و موضع بگیرند تا برخی از کاندیداها از توهم بیرون بیایند، اما این کار را نکردند.

نماینده تهران ادامه داد: مگر یادتان رفته که رهبری فرمودند "اینها هر کاری برای مقابله با نظام اسلامی انجام دادند و جایی که کاری نکردند، نتوانستند. مگر یادتان رفتند که رهبری فرمودند که رد شدن در این امتحان به معنای رفوزه شدن نیست، بلکه به معنای سقوط است؟ تعداد قابل توجهی از اعضای کابینه سابقه امنیتی دارند و اتفاقا تنها وزارتخانه امنیتی دولت یعنی وزارت اطلاعات وزیری معرفی شده که سابقه امنیتی ندارد. آیا قرار است که این وزارتخانه با وزیری در سایه مدیریت شود؟ آقای روحانی ما فعالیت در نهادهای امنیتی و نظامی را بد نمی‌دانیم، بلکه این را افتخار می‌دانیم. ولی حرف این است که برخی همواره با جنگ روانی می‌خواستند مردم را از نهادهای نظامی و امنیتی بترساند. یادتان رفته که خود شما در مناظره‌ها گفتید من سرهنگ نیستم و حقوقدان نیستم؟ و با این ادبیات خواستید به مردم بگویید که اگر دیگری رای بیاورد کشور پادگانی می‌شود.

** تعدادی از وزرای پیشنهادی سابقه تحصیل در غرب را دارند

وی اضافه کرد: تعدادی از وزرای پیشنهادی سابقه تحصیل در غرب را دارند و این شاخصه تا زمانی که در شخصیت این افراد تاثیر نگذاشته باشد، بد نیست. اما این چهره ها از حضور در غرب تاسی گرفته‌اند و نسخه‌هایی که برای رفع مشکلات کشور ارائه می‌دهند، نه تنها بر اساس باورهای دینی و اسلامی نیست، بلکه بر اساس نسخه‌های غربی است. در این افراد نوعی وادادگی به غرب وجود دارد که به هیچ وجه روحیه مقاومت در آنها نیست و در برابر تهدیدها منفعل هستند.

رسایی ادامه داد: دو تن از وزرای پیشنهادی در ماه‌های گذشته در انجام امور اداری خود برای اقامت در کشورهای دیگر بودند. یکی از آنها در نوروز امسال با حضور در سفارت آمریکا در یکی از کشورهای منطقه برای اخذ گرین کارت مصاحبه کرده است. بنده هیچ گاه نگفتم که این فرد گرین کارت داشته بلکه در جلسه کمیسیون امنیت ملی نیز گفتم که این فرد در سفارت آمریکا در یکی از کشورها حضور پیدا کرده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نماینده تهران خاطر نشان کرد: برای حساس‌ترین وزارتخانه اقتصادی کشور چگونه است که تحریم‌کنندگان ما از وزارت کسی استقبال می‌کنند؟ آن هم در وزارتخانه مهمی مانند نفت. سوال این است که چگونه تحریم‌کنندگان ما از وزیر شدن یک فرد استقبال می‌کنند؟ همچنین برخی از وزرای پیشنهادی از سابقه مناسب مدیریتی برخوردار نیستند و سابقه رد صلاحیت در مجلس و شوراها را دارند. این نهادهای ناظر مجلس و شورای نگهبان بودند، آن هم نه در سال های قبل بلکه در دو ماه اخیر و دو بار رد صلاحیت شده‌اند. آیا معرفی این افراد به نوعی چالش کشیدن مجلس و شورای نگهبان نیست؟

وی گفت: مدیریت بعضی از این افراد در وزارت نفت باعث شد تا در مجامع جهانی پرونده‌هایی به نام استات اویل و برخی دیگر از پرونده ها بوجود بیاید و موجب شد تا فرزندان برخی از خواص در فساد غوطه‌ور شوند و امروز به جرم جاسوسی و فساد اقتصادی پرونده داشته باشند. این جرایم به دلیل رخنه کردن فساد اقتصادی در زندگی این افراد بود. کار این افراد امروز به مقابله با نظام کشیده شده است تا جایی‌که در مصاحبه با یک ضد انقلاب فراری می‌گویند که "ما در واقع با بابا تقسیم کار کردیم" آقای روحانی نامه خود در کسوت شورای عالی امنیت ملی به رئیس جمهور وقت را از یاد برده‌اید؟ در آنجا آقای روحانی به رئیس جمهور وقت تذکر می‌دهند و درباره این اقدام هشدار می‌دهند.

رسایی همچنین گفت: در جایی قرار داریم که یک بزنگاه تاریخی برای مجلس است. موکلین شما نمایندگان نگاه نمی‌کنند که مجلس چند مصوبه داشته و مجلس را در بزنگاه‌ها اندازه‌گیری می‌کنند و اینجا آن بزنگاه است.

نماینده تهران در مجلس در پایان گفت: بنده از معدودی از همکاران گلایه می‌کنم که برخی جلسات در بیرون و رستوران‌ها و برخی مجامع عمومی گرفتند، به ویژه یکی از روسای کمیسیون‌های نظارتی که به خود ایشان نیز این موضوع را گفتم و بنده در اعتراض به این اقدام از کمیسیون اصل 90 استعفا می‌دهم و به کمیسیون دیگری می‌روم.

کریمی قدوسی:برخی افراد کابینه شما را به جایی می‌برند که بگویید نگفته‌ام مشکلات 100روزه حل می‌شود 

جواد کریمی قدوسی نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی در ادامه جلسه نوبت عصر امروز مجلس در بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی در مخالفت با کلیات کابینه پیشنهادی با اشاره به سخنی از حضرت امام خمینی (ره) گفت: مردم شخص پرست نیستند و آنها اسلام را می‌خواهند و حوادث 34 سال گذشته نیز دلیلی برجسته بر اثبات این سخن امام در مورد ایمان و اعتقاد مردم بوده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، وی اضافه کرد: مقام معظم رهبری در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری 3 شرط تعهد در پیمودن صراط مستقیم که تاکنون در آن قرار داشته، دفاع از حقوق ملت و ایستادگی در برابر زورگویان و مستکبران را برای بقای حکم تنفیذ بیان کردند و مخالفت ما نیز در کلیات کابینه پیشنهادی نوعی حمایت از رئیس جمهور در حفظ اصول حاکم بر حکم تنفیذ بوده است.

نماینده مردم مشهد با اشاره به نامگذاری دولت یازدهم به نام دولت تدبیر و امید از سوی روحانی، تصریح کرد: تدبیر در پی کشف تکلیف است و تکلیف الهی نیز در پی تسلیم در برابر تقدیر الهی قرار دارد، پس دولت تدبیر باید دولت تکلیف الهی  باشد و باید سرنوشت خود را در ذیل احکام اسلام جستجو کند.

قدوسی با بیان اینکه در 34 سال گذشته مردم بارها اثبات کردند که با کسی عقد اخوت نبسته‌اند، خاطر نشان کرد: مردم همیشه پشت سر امام حرکت کرده‌اند و اگر مسئولی از این مسیر بازماند، از وی عبور کردند و آن مسئول را زیر پا گذاشتند.

وی یادآور شد: هم رئیس‌جمهور و هم نمایندگان مجلس در برابر قرآن و قانون اساسی قسم یاد کرده‌اند و هر دو قشر در برابر کل ملت پاسخگو هستند و ملت نیز از هیچ کدام از این جایگاه‌ها را فدای یکدیگر نمی‌کند و از آنها نیز می‌خواهد که هر کدام به وظیفه خود عمل کنند.

وی خطاب به رئیس‌جمهور منتخب گفت: آقای روحانی اگر به وزیری رای اعتماد داده نشد، به معنای چوب لای چرخ دولت گذاشتن نیست و اگر درخواست داریم وزیر بهتری معرفی شود برای کمک به شماست و قانون اساسی وظیفه رای اعتماد به وزرا را به مجلس سپرده است.

قدوسی با بیان اینکه قرار است، قوه‌مجریه و قوه‌مقننه 4 سال با یکدیگر همکاری کنند و در جهت رفع مشکلات مردم تلاش کنند، گفت: مشورت دادن همیشه به معنای تایید نیست و گاهی مخالفت‌ها بیش از تایید کردن می‌تواند سود برساند.

نماینده مشهد در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: آنچه با کلیات کابینه مخالفت می‌کنیم، ریشه آن به اصول بر می‌‌گردد که روحانی اعلام کرده است. روحانی گفته که سیاست و مشی‌اش اعتدال است و دولت راستگویان را تشکیل خواهد داد و البته گفته بنا داریم از افراط و تفریط پرهیز کنیم و افراد افراطی را به کار نگیریم، اما دین اسلام دین وسط است و اعتدال به معنای عبور از اصول نیست و اگر منصفانه قضاوت کنیم همدلی همیشه حاصل خواهد شد.

وی با اشاره به مواضعی که تاکنون روحانی داشته است، اظهار داشت: از مواضع انقلابی روحانی در برابر مستکبرین و دفاع از حقوق مسلم مردم و شهیدان هسته‌ای، دفاع از مردم سوریه و فلسطین و همچنین انتخاب شعارهای مناسب تشکر می‌کنیم. آقای روحانی گفته که مصداق عدالت در نزد وی، شهید بهشتی است و شهید بهشتی همان شخصی بود که می‌گفت ما شیفتگان خدمت هستیم و نه تشنگان قدرت. روحانی از اینکه گفته 100روزه مشکلات اساسی مردم را حل می‌کنیم، باعث ایجاد امید در بین مردم و در حداکثری و جذب رای برای خودش شد.

قدوسی در تشریح علت تاکید مخالفان از آغاز جلسه امروز بر روی فتنه گفت: علت تاکید مخالفان روی فتنه، این است که فتنه بزرگترین خطر از اول انقلاب تاکنون بوده و کیان اسلامی را در معرض خطر قرار داده و خطر آن نیز از جنگ تحمیلی بالاتر بود، هدف ما از مخالفت با اثر و ردپای فتنه جلوگیری از تکرار آن و به حاشیه رفتن دولت، پرداختن به مسائل فرعی و نه فراموشی مسائل اصلی، است.

نماینده مشهد خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما قبل از اینکه عضو فراکسیونی باشیم در برابر خدا، قرآن، قانون و مردم سوگند خورده‌ایم و باید به وظیفه عمل کنیم و اگر باز حوادثی سخت مانند فتنه دوباره تکرار شد، چه جوابی داریم بدهیم؟

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری فتنه را یک مرض خواندند و علاج آن را جز حضور مردم نمی‌دانند، گفت: هدف فتنه از پای درآوردن نظام بود و می‌خواستند نظام را به زانو در بیاورند؛ قصد داشتند دین و ارزش‌های اسلامی را از نظام برچینند و در خصوص کسانی که آنها را سران فتنه می‌دانیم، رهبر انقلاب فرمودند که این افراد رای 40 میلیونی را به نقطه ضعف تبدیل کردند.

قدوسی ادامه داد: کسانی که در فتنه سکوت کردند، در طولانی شدن آن نقش داشتند و سران فتنه نیز افرادی بودند، دشمن آنها را به وسط میدان هل داد ولی آنها متوجه نشدند و پای خود را بیرون نکشیدند و به فرموده مقام معظم رهبری فتنه یک طرح براندازی بود و عوامل آن اگر توبه هم بکنند، توبه آنها قبول نیست چرا که به یک ملت تهمت زدند و عده‌ای دیگر نیز با سکوت خود به تعبیر امیرالمومنین(ع)، حق را ذلیل کردند.

نماینده مشهد در مجلس با بیان اینکه از ابتدای نظام اسلامی تاکنون دو تهمت به نظام زده شده است،‌ تأکید کرد: در زمان امام و اوایل پیروزی انقلاب، تهمت جنگ‌افروزی، خشونت و خونریزی را به انقلاب نسبت دادند و در پی آن هشت سال حمله نظامی کردند و دست آخر مجبور شدند حرف خود را پس بگیرند اما تهمت دوم سخت تر از اولی بود و در سال 88 افرادی از سابقه داران نظام، تهمت تقلب به نظام زدند و در روز عاشورا چنان فاجعه‌ای را بوجود آوردند، آنها باید عذرخواهی کنند و تهمت خود را پس بگیرند که نمی‌گیرند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، وی خطاب به رئیس‌جمهور گفت: آقای روحانی عده‌ای از وزرایی که شما معرفی کردید، وقت شما را خواهند گرفت و شما را به سمت تقابل با مجلس و دولت خواهند برد و برخی از آنها در فتنه نقش فعالی داشتند حالا ما از اعتدال و دولت راستگویان حمایت می‌کنیم اما می‌گوییم  این رفتار با شعارهای شما تطابق ندارد و شعارهای آن روزشما باعث مسرت قلبیمان شد اما اقدام امروز شما ناراحتی ملت و برخی نمایندگان را بوجود آورده است.

وی با اشاره به نقش مهم دانشگاه در تولید علم و قدرت و هدفگذاری دشمنان برای دانشگاه‌ها گفت: آقای روحانی دانشگاه را به دست چه کسی می‌خواهید بسپارید.

نماینده مردم مشهد در مجلس اظهار داشت: شعار حل مشکلات در صد روز بسیار خوب بود اما برخی از این افراد کابینه شما را به جایی می‌برند که بگویید نگفته‌ام مشکلات صد روزه حل می‌شود و در این زمان فقط آمار می‌دهم.

** 105 صفحه اسناد فتنه سال 88

قدوسی با اشاره به اسنادی که در دست داشت تصریح کرد: این 105 صفحه اسناد فتنه است و وزیر پیشنهادی اطلاعات در برنامه‌های خود نگوید که جلوی گزارش نویسی‌ها را می‌گیریم چرا که این اسناد وجود دارد و مشاهدات عینی است، نشانه‌های ارتباطات جاسوس‌ها با برخی مراکز است.

وی، هدف و استراتژی فتنه را تغییر قانون اساسی، حذف رهبری و ولایت فقیه و حذف نظارت شورای نگهبان دانست و گفت: این بحث رهبری فتنه است و هدف آنها ایجاد بی‌ثباتی در کشور بود و بعد فتنه، این تاکتیک‌ها را در کشور دنبال کرد و هنوز امیدوار است تا عده‌ای آنرا دنبال کنند. اما نمایندگان باید به آنها توجه داشته و در جهت حمایت از دولت، به جز چند نفری که همه منتخب هستند، رای بدهند و رئیس جمهور سعی کند که افراد بهتری که بویی از فتنه ندارند را معرفی کند و 4 سال این افراد در جهت خدمت به مردم قدم بردارند.