کد خبر 240342
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۷

بیش از نیمی از مخاطبین مشرق پس از نظرسنجی یک هفته‌ای باحضور مسعود سلطانی‌فر بعنوان وزیر ورزش مخالفت کردند.

سرویس ورزشی مشرق - در پی معرفی مسعود سلطانی فر به عنوان وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان از سوی دکتر حسن روحانی نظرات مختلفی درخصوص این انتخاب مطرح شد و با توجه به سابقه و تحصیلات آقای سلطانی فر و تجربه حضور افراد سیاسی و غیر ورزشی در رأس تیم ها و مسئولیت های ورزشی عده ای حضور وی را به عنوان وزیر ورزش مخالف با وعده های انتخاباتی دکتر روحانی می دانند.

در تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری بود که حسن روحانی در برنامه‌های تبلیغاتی‌اش با صراحت اعلام کرد "هیچ وزیری را برای هیچ پستی انتخاب نخواهم کرد مگر اینکه از آن صنف باشد. باید وقتی فردی برای یک صنفی انتخاب می‌شود اعضای آن صنف خوشحال باشند، احساس غرور و افتخار کنند. لذا، بنده با مشورت گرفتن از بزرگان و صاحب‌نظران آن صنف، اعضا را انتخاب خواهم کرد."


مسعود سلطانی‌فر متولد 1338 در تهران و دارای مدرک فوق‌لیسانس علوم سیاسی است. تنها سابقه سلطانی‌فر در ورزش به 18 سال قبل یعنی سال‌های 74 و 75 بر می گردد که وی به مدت دو سال در زمان ریاست هاشمی طبا بر سازمان تربیت بدنی سمت قائم مقام را عهده دار بوده است.

سلطانی‌فر همچنین به مدت 10 سال با رئیس‌جمهور منتخب در مرکز تحقیقات استراتژیک همکاری نزدیک داشته است. وی به عنوان نفر سی و دوم شورای شهر تهران و پس از انتخاب مهدی مفتح یکی از اعضای شورای شهر به عنوان نماینده مجلس و انصراف از نمایندگی شورا، سلطانی فر به عنوان اولین عضو علی البدل جایگزین مفتح شد و به عنوان نماینده مردم تهران وارد شورای شهر تهران خواهد شد که البته اگر به عنوان وزیر از مجلس رای اعتماد بگیرد به آنجا هم نخواهد رفت.
سلطانی فر عضو شورای مركزی حزب اعتماد ملی بوده و در سال 86 در جریان انتخابات مجلس هشتم دبیر اجرایی ستاد انتخابات این حزب را بر عهده داشت.

مشرق پیش از این در گزارشی مبسوط و انتقادی کارنامه و سوابق سلطانی فر را منتشر کرد و پیش از رای اعتماد مجلس شورای اسلامی اقدام به یک نظرسنجی نمود و در این نظرسنجی یک هفته ای بیش از نیمی از مخاطبین محترم مشرق (نزدیک به 60 درصد) با انتخاب آقای سلطانی فر به عنوان وزیر ورزش مخالفت نمودند.

نتایج نظرسنجی سرویس ورزشی مشرق را در زیر مشاهده می کنید: