کد خبر 240372
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۴

احتمال می رود با معرفی وي به عنوان گزینه قطعی، حضور بقیه چهره‌های اعلام‌شده منتفی شوند.

یک منبع آگاه در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی مشرق از انتخاب "علیرضا رضاداد" به عنوان گزینه نهایی برای ریاست سازمان سینمایی خبر داد.

پیش از این نام «محمدحسین حقیقی»، «محمد خزاعی»، «محمدمهدی حیدریان» و حجت الاسلام محمد علی زم نیز به عنوان چهره‌های احتمالی ریاست این سازمان در رسانه‌ها منشر شده بود که احتمال می‌رود با معرفی رضاداد به عنوان گزینه تقریبا قطعی، بقیه گزینه‌ها منتفی اعلام شوند.

پیش از این حجت الاسلام زم حضور خود را  تکذیب کرده و گفته بود: کسی از من برای ریاست سازمان سینمایی دعوت نکرده است.

شایان ذگر است که علیرضا رضاداد بین سال‌های 81 الی 86 به عنوان مدیر بنیاد سینمایی فارابی فعالیت داشته و دو دوره نیز سکان هدایت جشنواره فیلم فجر را به دست گرفته بود.



مخاطبان محترم گروه فرهنگی می توانند با ارسال ایمیل به آدرس culture@mashreghnews.ir ما را در جریان نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود قرار بدهند.