استخدام 500نفر به دستور وزير بر طبق اخبار رسيده به تابناك، دوشنبه شب طي جلسه اي با وزير رفاه 500 نفر استخدام مي شوند. تابناك در تماسي با يكي از اعضاي هيئت مديره تلاش كرد از چند و چون خبر مطلع شود كه وي از اين موضوع ابراز بي اطلاعي كرد و خواستار گفتگو با هيئت مديره شد. تلاش خبرنگار تابناك براي گفتگو با اعضاي هيئت مديره تا كنون نتيجه اي در بر نداشته است. ظاهرا اين اقدام دستور شخص وزير بوده است./ منبع: روزنامه تابناک
گروه سیاسی مشرق - روزنامههای کشور، در لابهلای اخبار و مطالب تولیدی خود، به نکات، اخبار و مفاهیمی اشاره میکنند که انتخاب و بازنشر آنها میتواند مورد علاقه مخاطبان یک رسانه باشد. آنچه در ادامه میخوانید گزیدهای از مطالب امروز روزنامههای کشور به انتخاب خبرنگاران گروه سیاسی مشرق است.
***
روی آتش فتنه آب میریختند یا بنزین؟!
به گزارش روزنامه کیهان، خانواده یکی از شهدای فتنه و آشوب سال 88 میگویند محمدعلی نجفی به همراه مسجد جامعی و ابتکار به منزل آنها رفته بودند تا تقصیرها را گردن رهبری بیندازند.به گزارش جهاننیوز، بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی در مجلس شورای اسلامی با حاشیههایی همراه بود. مهمترین این اتفاقات در بررسی صلاحیت محمدعلی نجفی برای وزارت آموزش و پرورش رخ داد و دکتر زاکانی اعلام کرد که وزیر پیشنهادی در کمیسیون اعلام کرده که به فتنه اعتقادی ندارد. اما این تنها یک بعد ماجراست. فعالیتهای آقای نجفی در زمان فتنه بیش از اینها بوده است. برخی از خانوادههای کشتهشدگان فتنه 88 گفته بودند که آقای نجفی در آن زمان با هدف تطهیر فتنهگران و انداختن تقصیر به گردن رهبری این دیدارها را انجام میداده است.
پدر شهید محمدحسین فیض در این باره گفته است: خانم ابتکار و آقای مسجد جامعی و نجفی آمده بودند. من تعجب کردم، آمده بودند تقصیر را بیندازند گردن رهبری! به کنایه میگفتند که ما تعجب میکنیم چرا «آقا» با اینها برخورد نمیکند! هم ایشان را مقصر میدانستند و هم دولت را. در اصل آمده بودند که این را بگویند. بعد میگفتند که این حوادث تقصیر ما نیست و ربطی به میرحسین موسوی هم ندارد!
یادآور میشود نجفی- نامزد تصدی وزارت آموزش و پرورش- در مجلس مدعی شد به ویژه پس از خطبههای نمازجمعه رهبر معظم انقلاب در 29 خرداد آن سال با جریان فتنه و آشوب همراهی نکرده و برای آرام گرفتن خانوادههای قربانیان و ریختن آب روی آتش به دیدار آنها رفته است! و این در حالی است که وی اواخر مرداد همان سال نامهای را به همراه برخی نمایندگان افراطی مجلس ششم و گروهی از تندروهای دولت اصلاحات و سازندگی در حمایت از فتنه امضا کرده است.
در این نامه که نام نجفی و میلی منفرد ( 2 وزیر پیشنهادی) در کنار اسامی محسن آرمین، فائزه هاشمی، رجب مزروعی، جلاییپور، مرتضی حاجی، محمد سلامتی، شکوریراد، رضا خاتمی، احمد شیرزاد، مسجد جامعی، ناصر قوامی، کلانتری، مرتضی مبلغ، مصطفی معین، محمد رضا بهزادیان، ترکان، انصاریراد، خانیکی و... دیده میشود، از موسوی و کروبی و خاتمی حمایت و از نظام خواسته شده بر خواستههای [غیرقانونی آنان] توجه شود. این نامه ادعا و القا میکرد انتخابات مهندسی شده و مردم نتیجه آن را باور ندارند و باید به نگرانیهای جدی و عمیق موسوی و کروبی و خاتمی ترتیب اثر داده شود. این در حالی بود که سران فتنه به هیچ نحو حاضر نبودند به مسیر قانون برگردند و دست از همراهی با گروهکهای ضد انقلاب بردارند.نجفی از اعضای مرکزیت حزب کارگزاران سازندگی است که سخنگوی آن چند سال پیش تصریح کرد این حزب یک حزب لیبرال است و اعتقاد دارد اسلام فاقد نظام حقوقی و سیاسی است!
مردم ببینند
اکبر ترکان در یادداشتی با عنوان "مردم ببینند" در روزنامه شرق نوشت: پخش زنده مذاکرات نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در جلسات راياعتماد به کابينه دولت يازدهم اقدام پسنديدهاي است که از طرف صداوسيما انجام شده است. چرا که باعث روشنگري و آگاهي مردم با ديدگاههاي وزراي پيشنهادي و نمايندگان منتخب مردم شده است. مردم عزيز، در اقصينقاط کشورمان با دنبالکردن نقطهنظرات نمايندگانشان، ميتوانند درک بهتري از مواضع آنها داشته باشند. راياعتماد به کابينه رييسجمهوري که منتخب اکثريت مردم است، بزنگاه خوبي است براي محاسبه ميزان نزديکي نظرات نمايندگان با مردمي که به آنها راي دادهاند. فکر خوبي است اگر از مردم عزيز کشورمان خواسته شود که فرمايشات نمايندگانشان را بهدقت گوش کنند. اگر اين حرفها، حرف دلشان بود در دور بعدي هم دوباره به آنها راي ميدهند. اما اگر نظرات و حرفهاي برخي نمايندگان، حرف دل مردمي نيست که به آنها راي دادهاند در دور بعد، در رايدادنشان تجديدنظر کنند. حق اين است که نمايندگان محترم مردم در مجلس شوراي اسلامي با وجدان بيدار و ظرفيتهاي علمي و تجربي خودشان در مسير عدالت و خواست مردم نظر داده و راي بدهند.
استخدام 500نفر به دستور وزير
بر طبق اخبار رسيده به روزنامه تابناك، دوشنبه شب طي جلسه اي با وزير رفاه 500 نفر استخدام مي شوند. تابناك در تماسي با يكي از اعضاي هيئت مديره تلاش كرد از چند و چون خبر مطلع شود كه وي از اين موضوع ابراز بي اطلاعي كرد و خواستار گفتگو با هيئت مديره شد. تلاش خبرنگار تابناك براي گفتگو با اعضاي هيئت مديره تا كنون نتيجه اي در بر نداشته است. ظاهرا اين اقدام دستور شخص وزير بوده است.
سرپرست خبرگزاری ایرنا مشخص شد
آرمان روابط عمومی نوشت: شنیده شد که علی خزایی با پیشنهاد دفتر رئیسجمهور بهعنوان سرپرست خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران منصوب شد. یک منبع آگاه در دولت در گفتوگو با «ندای انقلاب» با اعلام این خبر تصریح کرد: قرار است تا ۲ روز آینده مراسم تودیع و معارفه سرپرست ایرنا از سوی محمدرضاصادق مشاور روحانی در محل این خبرگزاری برگزار شود. خزایی در اولین تغییراتش در ایرنا، امیریان خبرنگار دوران ریاستجمهوری هاشمی را به عنوان دبیر سیاسی این خبرگزاری منصوب کرد. خزایی در زمان ریاستجمهوری هاشمی، مدیرکل اخبار داخلی و در دوران احمدینژاد که بهداد مدیرعامل ایرنا بود، مسئول دفتر خبرگزاری در روسیه و در زمان علیاکبر جوانفکر به عنوان سردبیر اقتصادی این خبرگزاری بود.
ترکان: دوستان ما روحانی را هاشمی دوم میدانند
روزنامه کیهان در ستون ویژه های خود نوشت: ، وزیر دولت سازندگی میگوید اینکه برخی دوستان روحانی را هاشمی دوم مینامند دور از واقعیت نیست.اکبر ترکان که هم اکنون از مشاوران رئیس جمهور است در مصاحبه با شبکه العالم و درباره این ادعا که ترکیب کلی دولت جدید، از همکاران هاشمی رفسنجانی یا وابسته به جریان اصلاحات هستند، گفت: این موضوع زیاد از واقعیت دور نیست، چون آقای هاشمی خیلی به آقای روحانی نزدیک است. برخی از دوستان ما آقای روحانی را آقای هاشمی دوم مینامند. پس آنهایی که میگویند انتخاب آقای روحانی به انتخاب آقای هاشمی نزدیک است، زیاد اشتباه نمیکنند. چون بخش زیادی از افکار آقای هاشمی و آقای روحانی به هم نزدیک است. ولی این به معنای آن نیست که موضوع مذکور کلا منطبق با واقعیت باشد.
ترکان درباره علت مشخص نشدن دبیر شورای امنیت ملی و رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: به نظر من کاندیداهای این سمتها در ذهن آقای روحانی معین و مشخص هستند، ولی چون کاندیداهای این سمتها به مجلس شورای اسلامی معرفی نمیشوند، به مجلس معرفی نشدند.وی افزود: نام دکتر علیاکبر صالحی برای تصدی سازمان انرژی اتمی مطرح شده است زیرا ایشان در دوران ریاست سازمان انرژی اتمی به شایستگی فعالیت کردند و مورد علاقه رئیس جمهور هم هستند.
در مورد گزینه دبیری شورای امنیت ملی هم آقای فروزنده یکی از اسامی پیشنهادی است ولی من هنوز نمیدانم که آقای روحانی چه تصمیمی خواهند گرفت و آقای فروزنده نیز باید در خصوص تصدی دبیری شورای عالی امنیت ملی اظهارنظر کند.
ترکان تصریح کرد: درباره این که آقای دکتر علیاکبر ولایتی برای تصدی دبیری شورای عالی امنیت ملی پیشنهاد شده است، چیزی نشنیدهام.
وی درباره انتخاب سیدمحمود علوی برای وزارت اطلاعات، در حالی که وی برای نمایندگی مجلس نهم رد صلاحیت شده، گفت: در مورد آقای علوی، اظهارنظری مطرح شده، ولی از منظر دیگر، ایشان تایید صلاحیت شده و عضو مجلس خبرگان است، عضویت در مجلس خبرگان خیلی مهمتر از عضویت در مناصب دیگر است، بنابراین وقتی کسی در آن سطح صلاحیت دارد، چنین گفتهای صحیح نیست.این در حالی است که علوی رئیس سازمان عقیدتی- سیاسی وزارت دفاع بوده و در زمینه تخصصی وزارت اطلاعات سابقه لازم را ندارد.
نامه دری نجف آبادی به لاریجانی
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: آيتالله دري نجف آبادي، وزير اسبق اطلاعات و امام جمعه كنوني اراك، با ارسال نامهاي به دكتر علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي خواستار فرصتي براي پاسخگوئي به اتهامات حميد رسائي به دستگاههاي امنيتي در سالهاي 76 و 77 در جلسه مجلس شد.
وي در اين نامه نوشت در اين زمينه تحليلهاي غلط و ناصوابي ارائه شد كه اولاً خلاف واقع و بدور از حقيقت است، ثانياً برخلاف مصالح كشور ميباشد، ثالثاً تعرض به اشخاصي كه خود حضور و امكان دفاع و توضيح ندارند، كار صحيح و اخلاقي نيست و برخلاف رهنمودهاي امام راحل قدس سره ميباشد و رابعاً تحليل و مقايسهها نيز دور از واقعيت بوده و نبايد براي تخريب وزير پيشنهادي خدمات ديگران را زير سؤال برد و آنان را تخريب كرد." وزير اسبق اطلاعات در اين نامه افزود: "اينجانب در صورت نياز و صلاح آمادگي لازم براي ارائه توضيحات كافي دارم."
گلايه برخي نهادهاي فرهنگي از تعلل 5 ساله دولت
خراسان در ویژه های خود نوشت: شنيده شده در حالي که دولت نهم در جلسه مهرماه سال 87 خود با ائمه جمعه سراسر کشور، وعده هاي مختلفي چون معافيت مالياتي قراردادهاي پيمانکاري براي احداث و تجهيز مصلي ها، مدارس علميه، حوزه ها و مساجد را مطرح کرده بود، برخي نهادهاي فرهنگي طي ماههاي اخير با ارسال نامه هايي به مسئولان ارشد دولت دهم خواستار اجرايي شدن اين وعدهها از طريق صدور دستورالعمل و ابلاغيه ها لازم شده بودند که نتيجه اي در بر نداشته است.
حمایت ایران از حزبالله با تغییر دولتها تغییر نمیکند
«کسانی که خیال میکنند روابط عمیق ایران و حزبالله با تعیین دولتها در ایران تغییر میکند، سادهلوح یا خیالپردازند.»
بر اساس گزارش کیهان، وبسایت آمریکایی المانیتور ضمن انتشار این تحلیل خاطرنشان کرد: در ایران رئیس دولت یا اعضای کابینه هر که باشند، حزبالله همان حزبالله برای جمهوری اسلامی خواهد بود.المانیتور در ادامه از قول یک مقام ناشناس ایرانی مینویسد: «حزبالله کارتبازی نیست و رکن ارزشمند جبهه مقاومت قلمداد میشود. میانهروی رئیسجمهور در ایران نیز به معنای دست کشیدن ایران از پایگاههایش در منطقه نیست.»
وبسایت آمریکایی میافزاید: «حزبالله خط مقدم جبهه مقاومت علیه اسرائیل و گروههای تکفیری (رادیکال) قلمداد میشود و این بدان معنا است که باید حمایت بیشتری از آن شود. اسرائیل، دشمن اصلی ایران در منطقه است و حزبالله در سال 2006، تلآویو را شکست داد و در صورت بروز جنگی دوباره قادر به شکست این رژیم است.»
المانیتور افزود: در رابطه با اسرائیل و روابط ایران با گروههای مقاومت، روحانی خود فردی تندرو(!) قلمداد میشود. او در پاسخ به پیام «سیدحسن نصرالله» دبیرکل حزبالله به مناسبت پیروزیاش در انتخابات ریاستجمهوری ایران گفت: «بیتردید تلاشهای خستگیناپذیر شما و سربازان حزبالله در صحنه مقاومت وعده پیروزی قطعی فلسطینیها و لبنانیها را که همواره تحت حمایت جمهوری اسلامی بوده، در مقابل رژیم صهیونیستی قرار میدهد.»
در ادامه این تحلیل آمده است: روابط با حزبالله در سطح رهبری جمهوری اسلامی است. رهبر جمهوری اسلامی رهبر حزبالله نیز هست و آنها رهبری عالی ایران را رهبر جهان اسلام قلمداد میکنند. به همین دلیل روابط حزبالله با ایران بیش از رابطه با یک کشور، عقیدتی است و این همان مسئلهای است که بسیاری واقعا آن را درک نمیکنند.نویسنده افزود: حزبالله، ولایت فقیه را باور دارد و بسیاری در عراق، لبنان، پاکستان و دیگر مناطق این دکترین را قبول دارند و به همین دلیل است که رهبری حزبالله به طور مستقیم با رهبر عالی ایران و کسانی که ایشان انتصاب میکند، همکاری مینماید.
دستور رحيمي به سه وزير درباره عطاريها
به گزارش روزنامه تهران امروز، ظاهرا رحيمي در روزهاي آخر ابلاغيهاي براي حمايت از عطاران صادر كرده است.به گزارش روزنامه خراسان، بر اساس ابلاغيه روزهاي اخير محمدرضا رحيمي معاون اول سابق رئيسجمهور كه به وزارتخانههاي بهداشت، صنعت و جهادكشاورزي ارسال شده، اين 3 وزارتخانه موظف شدهاند نسبت به ممنوعيت عرضه داروهاي تركيبي بدون مجوز در عطاريها، نظارت بر عرضه گياهان دارويي با بستهبندي مناسب و بهداشتي و نيز برنامهريزي و اجراي آموزش عطاران در اسرع وقت اقدام كنند.