هر چند تاتنهام پیشنهاد رئالمادرید را برای جذب بیل قاطعانه رد میکرد با این حال خبرهایی درباره توافق پنهانی ستاره وایتهارتلین با کهکشانیها به گوش میرسید. خبرهایی که در نهایت در روز پایانی جابهجایی تابستانی بازیکنان درست از آب درآمد و بیل راهی مادرید شد.
جهان فوتبال آبستن حوادث غیرمنتظره زیادی است و همین مسئله زیبایی این رشته ورزشی را دو چندان میکند. بسیاری اوقات بعضی از بازیکنان با رقمهای نجومی و در گیرودار جنجال رسانهای بالا مقصد خود را عوض میکنند اما در تیم جدید خود نمیتوانند انتظارات را برآورده کنند و ناامیدی دامنگیر خود آنها و باشگاهشان میشود. درباره گرت بیل هم این نگرانی وجود دارد.
یورو اسپورت با توجه به تلاش زیاد رئال برای جذب بیل در گزارشی به 8 انتقال پر سر و صدا پرداخت که در پایان ناکام ماندند که در زیر به نقل از ایسنا می خوانید:
1- گایسکا مندیتا
این بازیکن اسپانیایی در سال 2001 از والنسیا به لاتزیو پیوست در حالی که 27 سال سن داشت. او در والنسیا نمایش خیرهکنندهای داشت و بازیهای زیبایی را برای این تیم در لیگا و لیگ قهرمانان اروپا انجام داد. عملکرد خوب مندیتا در مستایا توجه غولهای فوتبال اروپا را به خود جلب کرد. او در نهایت تصمیم گرفت تا با رقم بالای 48 میلیون یورو به لاتزیو برود؛ رقمی که در آن زمان او را ششمین بازیکن گرانقیمت تاریخ فوتبال جهان کرد. این بازیکن اسپانیایی هرگز نتوانست در تیم جدیدش انتظارات را برآورده کند. او پس از یک فصل ناامید کننده با لاتزیو از این تیم جدا شد و به صورت قرضی به بارسلونا پیوست و بعد از آن به میدلزبورو رفت و در آنجا برای همیشه از مستطیل سبز خداحافظی کرد تا فوتبال اسپانیا یک استعداد بسیار خوب را از دست بدهد.
2- دنیلسون
این بازیکن برزیلی گرانقیمتترین بازیکن تابستان سال 1998 بود. او با 21 میلیون پوند از سائوپائولو جدا شد و به رئالبتیس پیوست اما در این تیم اسپانیایی نتوانست انتظارات را برآورده کند و در چهار فصل حضورش یک بازیکن سراسر معمولی بود. دنیلسون در فصل دوم حضور در بتیس نتوانست مانع سقوط تیمش به لیگ پائینتر شود. او در نهایت در سال 2005 به بوردوی فرانسه پیوست و کمکم ستاره او هم افول کرد و به فراموشی سپرده شد بدون آنکه افتخاری را در مستطیل سبز به نام خود ثبت کند.
3- آندری شوچنکو
فصل 2006 - 2005 فصلی رویایی برای شوچنکو بود و او به عنوان بهترین گلزن لیگ قهرمانان اروپا انتخاب شد. او در این فصل پیشنهاد میلان برای تمدید قرارداد شش ساله را رد کرد و با 43 میلیون یورو چلسی را به عنوان مقصد بعدی خود انتخاب کرد؛ رقمی که در آن زمان او را به گرانقیمتترین بازیکن جهان تبدیل میکرد. هواداران چلسی امید زیادی به ستاره اوکراینی جدید تیمشان داشتند؛ چرا که شوچنکو کارنامه بسیار درخشانی با میلان داشت و در هفت فصل حضورش در این تیم 173 گل به ثمر رسانده بود که آمار بسیار خوبی برای یک مهاجم به شمار میآید. "شوا" در استمفوردبریج هرگز نتوانست انتظارات را برآورده کند. او در فصل نخست در 30 بازی تنها 4 گل به ثمر رساند. در فصل دوم هم بسیار ضعیف ظاهر شد و در 17 بازی تنها 5 گل وارد دروازه حریفان کرد. عملکرد ضعیفش در چلسی باعث شد تا مالک متمول این باشگاه با فروش قرضی او به میلان موافقت کند. این مهاجم اوکراینی در بازگشت به سنسیرو موفق نبود و با شفچنکوی سابق میلان فاصله بسیاری داشت. در نهایت چلسی با فروش دائمی شفچنکو به دیناموکیف در تابستان 2009 موافقت کرد تا دوران درخشش این مهاجم اوکراینی به خاطر یک پیشنهاد وسوسه انگیز به پایان برسد.
4- زلاتان ابراهیموویچ
پپ گوآردیولا هر چند استاد تیکیتاکا بود و به بازی گروهی و زمینی علاقه زیادی داشت اما پیشنهاد خرید زلاتان ابراهیموویچ را به خوآن لاپورتا داد. گوآردیولا که در فصل نخست خود در نیمکت آبی-اناریها سه گانه را به دست آورده بود، قصد داشت با جذب ابراهیموویچ بار هجومی تیمش را برای فصل بعد تقویت کند. در نهایت اینتر با پیشنهاد بارسلونا برای خرید ایبرا موافقت کرد و او با رقم 40 میلیون یورو راهی نوکمپ شد. ابراهیموویچ در فصل 2009 - 2008 با زدن 25 گل با پیراهن اینتر به عنوان بهترین گلزن رقابتهای سری A انتخاب شد اما در بارسا نتوانست این آمار را تکرار کند. او در لیگا 16 گل، در جامحذفی یک گل و در لیگ قهرمانان اروپا دو گل برای آبی-اناریها به ثمر رساند. عملکرد نه چندان خوب ابراهیموویچ با بارسلونا باعث شد تا سران آبی-اناریها با فروش قرضی او به میلان در سال 2011 - 2010 موافقت کنند. در نهایت انتقال او به روسونری دائمی شد و او برای همیشه قید آبی-اناریها را زد.
5- ریکاردو کورشما
زمانی که ژوزه مورینیو هدایت اینتر را بر عهده داشت به جذب کورشما علاقه زیادی نشان داد. اینتر برای جذب کورشمای پرتغالی حاضر شد علاوه بر پرداخت 19 میلیون یورو، پله هافبک جوان خود را هم به بنفیکا بدهد. کورشما بازیکنی توانا و پر جنب و جوش بود که به خوبی در کنارهها حرکت میکرد و به بازیسازی میپرداخت اما در اینتر نتوانست تواناییهای خود را نشان دهد. مورینیو از جذب هموطن خود پشیمان شد و با فروش قرضی او به چلسی در پایان فصل موافقت کرد. او تاثیری بسزایی در سه گانه اینتر نداشت و در 13 بازی حتی یک گل هم به ثمر نرساند. او در چلسی هم نمایش ضعیفی داشت و باعث شد تا سران اینتر با فروش همیشگیاش به باشگاه بشیکتاش موافقت کنند.
6- فرناندو تورس
تورس در چند سال حضورش در لیورپول عملکرد بسیار خوبی داشت و به چهره گلزن و محبوب قرمزپوشان آنفیلد تبدیل شد. او بارها از علاقه خود به ماندن در لیورپول سخن گفت و اعلام کرد که نمیخواهد در انگلیس جز برای لیورپول بازی کند اما این مهاجم اسپانیایی به قول خود وفادار نماند و به آبیپوشان لندن پیوست. چلسی برای جذب مهاجم ملیپوش لیورپول حاضر شد در فصل جابهجایی زمستانی 2011 رقم 40 میلیون پوند را پرداخت کند. نخستین بازی تورس با پیراهن چلسی برابر لیورپول تیم سابقش بود. این بازی برای تورس اصلا خاطره خوبی نداشت؛ چرا که برابر همتیمیهای سابقش در استمفوردبریچ کاری از پیش نبرد و این چلسی بود که بازی را واگذار کرد. تورس که الان هم در چلسی به سر میبرد در دو فصل و نیمی که برای این تیم به میدان رفته اصلا نمایش خوبی نداشته و در 82 بازی تنها 12 گل به ثمر رسانده است که آمار بسیار ضعیفی به شمار میآید. البته او در رقابتهای اروپایی تا حدودی بهتر عمل و در 30 بازی 12 گل وارد دروازه حریفان کرده است.
با آمدن ژوزه مورینیو به چلسی هواداران تیم لندنی امیدوارند تورس به روزهای اوج خود برگردد. با توجه به احتمال پیوستن رونی به این تیم احتمال میرفت که تورس این تیم را ترک کند؛ چرا که با وجود رونی بعید به نظر میرسید که فرصت بازی به "النینو" برسد.
7- ریکاردو کاکا
فلورنتینو پرس همواره قهرمان فصل جابهجایی بوده است؛ چرا که از جذب بازیکنان بزرگ با رقمهای بالا هیچ ابایی ندارد. یکی از چهرههایی که پرس با جذبش سر و صدای زیادی به پا کرد، کاکا بود. بازیکنی که هرگز نتوانست در رئال انتظارات را برآورده کند و در نهایت به میلان بازگشت.
پرس در فصل 2009 برای پایان دادن به ناکامی تیمش در لیگ قهرمانان اروپا کاکا را با رقم 68 میلیون یورو از میلان به خدمت گرفت. کاکا در حالی به رئال پیوست که در میلان جولان میداد و در سال 2007 هم عنوان بهترین بازیکن فوتبال جهان را به خود اختصاص داد. هواداران رئال با توجه به بازیهای زیبای کاکا با پیراهن میلان انتظار زیادی از او داشتند اما این هافبک برزیلی ناامید کننده ظاهر شد و در تمام سالهای حضورش در رئال همواره یکی از گزینههای جدایی در فصل جابهجایی بود.
کاکا در چهار فصل حضورش در سانتیاگو برنابئو نتوانست ثابت کند که خرید خوبی برای کهکشانیها بوده است. او در فصل دوم حضورش جای خود را در ترکیب اصلی به مسوت اوزیل داد و هرگز نتوانست جایی برای خود در ترکیب سفیدپوشان پیدا کند. او در چهار سال حضورش در رئال 29 گل و 32 پاس گل داشت. این در حالی است که در میلان 95 گل و 46 پاس گل داشت. با نگاهی کوتاه به آمار کاکا در رئال و میلان به راحتی میتوان به این نتیجه رسید که خرید کاکا موفق نبود و هزینه زیادی روی دست پرس و همکارانش گذاشت.
8- دیگو ریباس داکونیا
هواداران یوونتوس مدتها بود که چشم انتظار بستن قرارداد با بازیکنی بزرگ بودند. سران بیانکونری در سال 2009 خواسته هواداران پر شور خود را برآورده کرده و با رقم 25 میلیون یورو دیگو ریباس 24 ساله را به خدمت گرفتند. این بازیکن برزیلی در وردربرمن بازیهای زیبایی را به نمایش گذاشت و نوید ظهور بازیکنی با کلاس و سطح بالا را داد. عملکرد خوب دیگو با وردربرمن باعث شد تا یوونتوس پس از کش و قوسهای زیاد سرانجام او را به خدمت بگیرد. او در یوونتوس آن زمان که هدایتش را فرارای جوان برعهده داشت اصلا خوب کار نکرد و ناامیدکننده ظاهر شد. در آن سال یوونتوس بدترین نتایج خود را کسب کرد و حتی ریباس گرانقیمت هم نتوانست به این تیم کمک کند. در نهایت سران یوونتوس که اصلا از عملکرد بازیکن برزیلی خود راضی نبودند با فروش او به ولفسبورگ موافقت کردند.