کد خبر 246373
تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۲ - ۲۱:۴۵

علی لاریجانی گفت: البته باید توجه داشت که در حوزه دین و ترویج آن نباید جنس دولتی پیدا و این پدیده باید به صورت مردمی و مجزای از دولت اداره شود، اما حکومت نیز باید به وظیفه خود در این رابطه عمل کند.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، علی لاریجانی که در بیست‌ودومین اجلاس سراسری نماز در دانشگاه لرستان سخن می‌گفت، خاطرنشان کرد: برای توجه به حوزه نماز و ساختارمندکردن آن کمیته‌ای در مجلس تشکیل شده است تا این کار به صورت کاری کارشناسی انجام شود و اگر لازم باشد بودجه‌ای جداگانه‌ برای آن در نظر گرفته می‌شود.

لاریجانی تاکید کرد: البته باید توجه داشت که در حوزه دین و ترویج آن نباید جنس دولتی پیدا و این پدیده باید به صورت مردمی و مجزای از دولت اداره شود، اما حکومت نیز باید به وظیفه خود در این رابطه عمل کند و مردمی بودن حوزه‌های علمیه و همچنین مراکز فرهنگی بود که باعث شد تشیع در دنیا گسترش پیدا کند.

وی با بیان این‌که در پروژه‌هایی مانند مسکن مهر، توجه به نیاز فرهنگی و معنوی نشده است، گفت: لازم است وزارت مسکن نواقص اینچنینی را در شهرسازی و به طور اخص در مسکن مهر مرتفع کند، چراکه مسجد به عنوان مظهر عینی فرهنگ نماز از اهمیت بالایی برخوردار است.

رییس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر تدوین و تبیین سبک زندگی اسلامی گفت: در جامعه ما به سبک زندگی از منظر تفکر اسلامی توجه ویژه‌ای نشده است و کار نظام یافته‌ای در این حوزه صورت نگرفته است و فی‌الواقع در شرایط حال ما یک سبک زندگی فکر شده از منظر اسلامی نداریم، لذا باید با تفکر سبک زندگی اسلامی تدوین و اجرایی شود.

رییس قوه مقننه با اشاره به لزوم گسترش جلوه‌های دین در جامعه گفت: مجالس و محفل‌های دینی ما نیز باید دارای جذابیت و پویایی باشد و با این خصیصه‌ها جامعه را به تفکر وا بدارند و طبق فرهنگ اسلامی اوقات فراغت زمانی است که انسان‌ها باید در آن تفکر کنند و با خود خلوت کنند و کمی در مورد اینکه از کجا آمده‌اند و به کدام سو باید بروند، تفکر نمایند.

وی گفت:جناب آقای قرائتی به تنهایی یک پدیده عجیب و غریب و موفق هستند که اثرات فعالیت ایشان در حوزه نماز اثراتی بسیار ماندنی و مهم بوده است و ما هم از ایشان به خاطر همه فعالیت‌ها و تلاش‌ها سپاسگزاریم.

لاریجانی در بخش پایانی صحبت‌های خود گفت: نماز صورت دین و مظهر دین است و نباید با بی‌توجهی به آن صورت دین را سیاه و مخدوش کرد و قطعا مجلس شورای اسلامی نیز برای ترویج آن آمادگی دارد که هم قانون مستقل تصویب کند و هم بودجه مناسب را اختصاص دهد و به عنوان بازوی حمایتی از بخش مستقل ترویج دین و نماز عمل کند، البته آقای قرائتی پیشنهادات مثبتی برای ساماندهی و نظام‌مند کردن ترویج نماز داشته‌اند.