کد خبر 247479
تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۰

گياه کتان، بومي قاره اروپاست. دانه کتان و روغن آن از سوي محققان در فهرست ۱۰غذاي مفيد قرار گرفته است.

به گزارش گروه خواندنی های مشرق، دانه کتان ماده غذايي جديدي نيست بلکه قديمي است و به دليل دارا بودن خاصيت درماني از آن استفاده مي شود.

از آن جا که اين روغن عمر مصرف کوتاهي دارد و هزينه توليد، حمل و انبارکردن آن نسبت به روغن هاي ديگر سنگين تر است، توليدکنندگان از توليد آن صرف نظر مي کنند.

** روغن کتان براي بيماران مبتلا به پروستات مفيد است.  کتان غني از امگا۳ مي باشد که در درمان ناراحتي هاي قلبي و لوپوس موثر است.

** دانه کتان توانایی آن را دارد که تاثير باکتري و قارچ ها را در بدن خنثي کند. باکتری و قارچ ها بیماری های مختلف را در بدن شما به وجود می آورند که بهتر است خیلی زود درمان شود.

** یمی از مهمترین بیماری های امروزی  فشار خون است. دانه کتان فشار خون بالا را کنترل مي کند.

**در کاهش کلسترول خون موثر است. از بدن در برابر آنژين محافظت مي کند و مانع از بروز حمله قلبي دوم مي شود.

**بعد از ورزش های سخت و طاقت فرسا درد بدن را تسخیر می کند ولی دانه کتان شدت درد مفصل و ورم مفصل را کاهش مي دهد.

** از دیگر خواص دانه کتان به اختصار می توانیم این موارد را یاد کنیم: به طور موثر يبوست را کنترل مي کند. امگا۳ آن براي سلامت مو، ناخن و پوست موثر است. روند پيري را به تاخير مي اندازد. ماده اي به نام ليگنانز موجود در آن با سرطان مقابله مي کند.