به گزارش گروه دفاع وامنيت مشرق به نقل از ايرنا ،سردار غلامرضا جلالي با تشريح اقدامات سازمان پدافند غيرعامل افزود: تاکنون 400 هزار فرهنگي و يک ميليون و 600 هزار بسيجي تحت پوشش برنامه هاي آموزشي اين سازمان قرار گرفته اند.
وي ادامه داد:با تغيير در محتواي درس آمادگي دفاعي کتب درسي دانش آموزان متوسطه مطالب مربوط به پدافند غير عامل به اين درس اضافه شد و براي دختران دانش آموز نيز از سال گذشته در مقطع راهنمايي آموزش هايي در نظر گرفته شد.
رييس سازمان پدافند غيرعامل يادآور شد: اين سازمان با تربيت مربي در نيروي انتظامي به مدت دو ماه، اجراي برنامه هاي آموزشي خود را دنبال کرد و براي اجراي برنامه هاي آموزشي خود در نيروي انتظامي از اين نيروهاي آموزش ديده استفاده مي کند.
جلالي همچنين گفت: امروز تهديدها عليه جمهوري اسلامي ايران از عرصه نظامي به تهديدهاي چند حوزه اي تغيير يافته است.
وي موضوع پدافند غيرعامل در کشور را بديع، جديد و متناسب با نوع تهديدها دانست که دانش آن در کشور هنوز توسعه نيافته است و تاکيد کرد: توسعه دانش در اين حوزه بايد متناسب با نوع تهديد باشد و مفاهيم جديد دفاعي را خلق کرد.
رييس سازمان پدافند غيرعامل يادآور شد: در اين حوزه نمونه هاي کمي در دنيا وجود داشته است، در حالي که بايد کنترل حوزه و طبقه بندي هر کشور براي مقابله با تهديدها متناسب با شرايط راهبردي باشد و مدل دفاعي را طراحي کرد.
جلالي خاطرنشان کرد: مدل دفاعي که در اين بخش در کشور بايد طراحي شود خاص و منحصر به فرد است.
وي همچنين اظهار داشت: شناسايي تهديدها، تنوع، کيفيت حوزه هاي تهديد و شناسايي نقاط قوت و ضعف، استفاده از فرصت ها و ظرفيت ها از جمله اقداماتي است که در چارچوب مدل دفاعي در اين سازمان پيگيري مي شود و در واقع سازمان پدافند غيرعامل تهديد شناسي را در کشور انجام مي دهد.
رييس سازمان پدافند غير عامل کشور با تاکيد بر تهديدها عليه ايران در حوزه اقتصادي اضافه کرد: امروز نقش اقتصاد در پيدايش جنگ ها يا ايجاد انگيزه اقتصادي براي وقوع جنگ جدي تر شده است.
جلالي گفت: اين موضوع در کشور جديد است،استکبار با عنوان کنترل توليد سلاح کشتار جمعي و بهانه هاي واهي قطعنامه هايي عليه جمهوري اسلامي ايران صادر کرد که بيشتر آنها ماهيت اقتصادي دارند.
وي افزود: اعمال فشارهاي سياسي، ممنوعيت در ورود دانش اقتصادي و کنترل مطالعات اقتصادي از جمله اقدامات استکبار براي ضربه زدن به نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران است.
وي تاکيد کرد: شناسايي و آسيب شناسي کشور در اين حوزه گام دوم اقدامات سازمان پدافند غيرعامل براي مقابله با اين ترفندهاي اقتصادي دشمن بوده است.
وي يادآور شد: ما در سازمان پدافند غيرعامل يک مثلث در دانش توليد کرده ايم که اضلاع آن تهديد شناسي، آسيب شناسي و ارايه راهکارهاي موثر براي مقابله با تهديدها هستند.
رييس سازمان پدافند غيرعامل همچنين گفت: بر اساس اضلاع اين مثلث برنامه هاي آموزشي اين سازمان در سطوح مختلف در کشور براي دانش آموزان، معلمان و فرهنگيان، بسيجيان، دانشجويان و دانشگاهيان، نيروهاي مسلح نظامي و انتظامي با هدف شناخت تهديد و راهکارهاي مقابله اجرا شد.
کد خبر 24835
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۸۹ - ۱۴:۴۱
رييس سازمان پدافند غيرعامل کشور گفت: همه کارکنان دستگاه هاي اجرايي کشور آموزش تهديدشناسي، آسيب شناسي و راهکارهاي مقابله با آن مي بينند.